VigRX Plus In-Depth Review – 2017 Best Male Enhancement izdelka

Home » Review » Vigrx » VigRX Plus In-Depth Review – 2017 Best Male Enhancement izdelka

Last Updated on

Shopping za moške izboljšave lahko precej zastrašujoče. Katere delo? Katere ne? Kako bi si lahko vedeli?

VigRX Plus Effect

vigrx_plus

Prvič, pri nakupu katerega koli prehransko dopolnilo, vključno z moškimi ojačevalcev spolne uspešnosti, je vedno pomembno ločiti hype od realnosti. In kako naj nekdo to naredil?

Hladno. Hard. Znanstveni. Literatura.

Ja, to je pravica: Previdno izvedene študije z reprezentativnimi udeležencev odraslih.

Bistveno je, da imajo sestavine dodatek (ali sam izdelek) preverljivih znanstvenih, kontrolirani študiji podatke, ki podpirajo trditev izdelkov. V tem primeru, spolno zmogljivost moška.

Čeprav to ni to poroča stališče, da bash druge dodatne opreme dodatke tam, VigRX Plus “nadzorovan človek podatki iz študije in sorodnih znanosti govori sama zase.

Z leti na trgu, VigRX Plus je ena izmed najboljših prodajnih moških moškosti dopolnil, sestavljenih iz mešanice skrbno izbranih sestavin.

Kaj je v VigRX Plus? V VigRX Plus Ključne sestavine

Tukaj so sestavine, ki jih vsebuje VigRX Plus (botanično ime):

Del uporabljajo: količina na kapsulo (mg)

Panax ginseng root – 100
Serenoa repens jagode – 100
Crategus rivularis jagode – 100
Ginkgo biloba leaf – 100
Tumera diffusa Plošča – 100
Tribulus terrestris trta – 075
Erythroxylum Catuaba Bark – 050
Ptychopetalum olacoides lubja – 050
Cuscuta chinensis Seme – 025
Epimedium sagittatum Plošča – 015
Bioperine (ekstrakt iz piper nigrum sadja) – 005

Skupni znesek: 720mg

Zdaj, ko smo ugotovili, kaj je v njem, bomo globoki potop Heavy v kaj VigRX Plus v resnici počne. Ne hype ali hokus pokus. Samo dokumentirane študije podatkov. Naredimo to.

Kako VigRX Plus deluje?

kako-ne-VigRX-plus-tablete-delo

Klinične študije so pokazale, da je proizvod poveča ne le penis, vendar je tudi učinkovit proti erektilne disfunkcije. Mnogi kupci počutijo z uporabo VigRX Plus tablete močnejši in dlje trajajoče erekcije med spolnim odnosom. Prav tako lahko spolni užitek poveča in se poveča število orgazmov.

kliknite tukaj za naročilo VigRX Plus iz uradne spletne strani »

Izkoristite moč IIEF

IIEF – kaj za vraga je to? Dobro vprašanje. IIEF je kratica za ” mednarodni indeks erektilne funkcije .” To je znanstveno samoocene instrument za merjenje ključnih kazalnikov uspešnosti, povezanih z stvari smo ljudje zanimajo, saj se nanaša na spolno aktivnost. Tehnično gledano, je IIEF opazili pri merjenju naslednja področja:

 1. erektilna funkcija
 2. Spolna Desire
 3. Orgazmična Funkcija
 4. zadovoljstvo seks
 5. splošno zadovoljstvo

To je IIEF.

Spregovorimo o dolgoročni, recenziranih študij za trenutek.

Moških, starih 25-50 let, ki so se želijo zdraviti za spolne motnje na ambulantah preiskovalci so ponudili sodelovanje pri tem posebno študijo. Študijski predmeti so iz nespecifičnih državljanstva moških, ki živijo v Indiji. No, so dobili VigRX Plus – 2 kapsuli na dan za 12 tednov. Kaj se je zgodilo?

 • Statistično pomembna (p <0,0001) povečanje IIEF-EF domene rezultate iger izhodišča do konca študije (12 tednov) v primerjavi s placebom.
 • Sposobnost prodreti partnerja (Q3 IIEF) ter vzdrževanje in montaža po penetraciji (Q4 IIEF) povečana za 59% in 63% pri bolnikih, ki so prejemali VigRX Plus.
 • Znatno povečanje vseh domeni IIEF kaže, da VigRX Plus izboljšati različne vidike spolno funkcijo pri moških.
 • Z 84 dan (Konec VigRX zdravljenje Plus), študija povzročilo statistično značilno povečanje (p <0,001) z IIEF-A, IIEF-B in IIEF seštevka rezultatov v primerjavi s placebom .

Na koncu, po 12 tednih, je VigRX Plus statistično značilno boljši od placeba pri izboljšanju erektilne disfunkcije pri bolnikih z ED. Prav tako je bilo bistveno boljše od placeba pri izboljševanju druge vidike spolnega zdravja, kot so libido, zadovoljstvo pri občevanju orgazmično funkcijo in splošno zadovoljstvo.

Zdaj pa si oglejte eno od ne-recenziranih rezultati študije, ki so imeli 75 moških med 25-50 let v Indiji z blago do zmerno ED. Tisti, ki se uporablja VigRX Plus 12 tednov pridobivajo bistveno boljše rezultate pri izboljšanju erektilne funkcije pri osebah z seksualne disfunkcije od placeba.

Tu je tehnični žargon za vse vas piflarji tam.

Zdravljenje z VigRX Plus je statistično pomembno izboljšanje (p <0,0001) z IIEF-A, IIEF-B in IIEF seštevka rezultatov v primerjavi s placebom, na 84 dan (konec zdravljenja). Pri osebah, zdravljenih z VigRX Plus, srednje povečanje od izhodišča do konca zdravljenja IIEF-A so bile IIEF-B in IIEF-Skupaj 9, 20,1 in 11,56 oz. Ustrezne povečanja v skupini s placebom je bilo 0,62: 1 in 0,68.

Zadovoljstvo Zdravljenje, ki ga urejanj (različica bolnik) ocenjena je bila statistično značilno večja v skupini VigRX Plus v primerjavi s placebom na 28. dan, 56. dan in 84. dan Na koncu zdravljenja, srednje urejanj Rezultat 82,31 v skupini VigRX Plus in 36,78 v skupini s placebom.

Tretja praksa študija vpisanih moških v Iranu, prepovedi določeni narodnosti, in je pokazala jasen trend v smeri učinkovitosti VigRX Plus, kljub zelo nizkih odmerkih, manjše število predmetov, in kratkoročne follow up.

Poleg tega, ločene študije o izbranih sestavin VigRX dokazali izboljšav spolne funkcije , kot je navedeno v več recenziranih člankov. Ginseng – ena izmed sestavin v VigRX Plus – je bilo ugotovljeno, da je učinkovita alternativa za zdravljenje ED pri moških v antidepresivov inducirana spolne disfunkcije.

Opozorilo: Mi želimo tukaj opozoriti, da obstajajo pa so navedene študije in impresivna druge objavljene študije, ki ne izkazujejo enako učinkovitost za VigRX Plus ali njegovih sestavin.

Torej, kdo si?

VigRX Plus je izdelan v Severni Ameriki za podjetje, imenovano Glavno Edge Trženje d / b / Glavno Edge Zdravje sedežem v Kanadi. Glede na njihove poslovne vložitvi z Better Business Bureau, ko so bili pri poslovanju za nekaj velikega 15 let.

Tukaj je njihov kontaktni podatki za donose in malenkosti.

Glavno Edge Marketing
100 – 645 Tyee Road
Victoria, BC V9A 6X5
604-677-5365

Kako Spot Verodostojno VigRX Plus tabletko

ponaredek-VigRX-plus

Zato je pomembno, da se preveri pristnost proizvoda, ko ga prejmete. Obstajajo cenejše tablete na eBay in Amazon, ki so veliko cenejši, vendar, če dobiš ponarejenega ga ne bi imeli resnične koristi, ki VigRX ponuja. Če želite preveriti, ali ste prejeli avtentičen izdelek, ki ga lahko poskusite naslednje:

 1. Preverite verodostojno kodo – VigRX Plus dodaja “Authenticy kodo” na njihovi embalaži. Koda je niz številk, ki jih lahko preverite na njihovi spletni strani, da preveri, če imate verodostojno ali izvirno različico.
 2. Break kapsulo – Ko prekinil kapsulo, original ima rjavkasto barvo podobno poper. Vendar pa je ponarejen je bele barve v njej.
 3. Preverite cene – mesec dobava A VigRX Plus stane $ 76.99, in ne ponujajo popust, tako da, če ste videli to na drugih mestih po precej nižji ceni, je bolj verjetno, da je ponaredek. Nakup veliko cenejši izdelek, ki ne deluje, ni praktično.

ponaredek-vs-realnem VigRX-plus

kliknite tukaj za naročilo VigRX Plus iz uradne spletne strani »

Je VigRX Plus varen?

Samo zato, ker je izdelek prehransko dopolnilo, ne pomeni, da bo vedno zdrava za telo, še posebej, če imate že obstoječe zdravstvene pogoje. Zelišča lahko povezujejo različne reakcije pri nekaterih posameznikih, zato svetujemo previdnost. Bodite prepričani, da se posvetujejo s svojim zdravnikom pred uporabo. Odrasli samo.

Rise of scammers

Jasno je, da je VigRX Plus “popularnost prišel s stroški: ponaredke. Ja, ponaredki. Glede na njihovi uradni spletni strani, nekateri brezvestni dopolnjujejo scammers tam ustvarili lažne različice VigRX. Glavno Edge pravi, da lahko povem, ki ga “opaznih znakov … belega prahu v tableti” in “pomanjkanje vrhunskost zdravje črtno kodo.” Lažno ponovitev je opredeljena tudi z občutno nižji ceni, preveč.

Kaj se zgodi, če to ne deluje?

Glavno Edge Zdi se, da imajo svoje delujejo skupaj v službo za službo. Preverite svoje prijavljanja čisto A + oceno, ki jo je Better Business Bureau (od marca 2017). Za več informacij o svoji politiki vračanja, glej uradno stran garancija politike VigRX plus “.

Kje lahko kupim VigRX Plus?

Obstajajo nakup povezave na uradni spletni strani VigRX Plus spodaj, vendar ne pozabite, da ste nobene obveznosti za nakup te stvari. Medtem ko smo se nadomestilo za prodajo prek affiliate povezave, ki nam pomagajo financirati mesta, njene pisatelje, in tako, kolikor je bilo od nas, da vam povem, kaj storiti s svojim denarjem. Imamo preveč spoštovanja za naše obiskovalce, da nikoli storiti.

Hvala za ustavljanje, ki jih in cenimo vašo podporo.

kliknite tukaj za naročilo VigRX Plus iz uradne spletne strani »

81/100 : by 243 users
Vigrx Review
BUY NOW »