SizeGenetics Review: schokkende feiten over SizeGenetics Extender Exposed

Home » Review » SizeGenetics » SizeGenetics Review: schokkende feiten over SizeGenetics Extender Exposed

Last Updated on

Ik denk eerlijk gezegd dat SizeGenetics is een van de beste extenders op de markt dezer dagen en is zeker de moeite waard de hogere prijs. Met verschillende pakketten en 6 maanden geld terug garantie heb je niets te vrezen.

AANDACHT! Als u Overnight Verwacht 5 “Gains, dan zult u verspillen van je energie en geld met dit product !!!

Wilt u een paar centimeters toe te voegen aan uw penis grootte, dan SizeGenetics (SG) is de juiste keuze voor jou. Hoewel het enige tijd zal duren, moet regelmatig tractie geleidelijk toe te voegen aan uw lengte in het einde.

Deze claims werden gesteund zelfs door wetenschappelijke studies (zie hieronder).

zelfs bronnen van voor en na foto’s, alsmede geweldige tips om uw vergroten – In deze review, vindt u alles wat u moet weten over dit merk van extender vinden.

De wetenschap van PERMANENTE GROEI

SizeGenetics resultaten, REAL Before And After Pics en Meer

Guys over de hele wereld zijn geïnteresseerd in het toevoegen van inch tot hun grootte. Gelukkig, met de SizeGenetics apparaat, ze kunnen dus permanent te doen. Echter, zeer weinig eigenlijk weten de wetenschap achter het succes van de tractie-gebaseerde uitbreiding.

Er zijn vier kernprincipes dat dit product is gebaseerd op:

 1. Traction – De hoofdrol wordt gespeeld door de tractie, omdat het de mogelijkheid voor uw weefselcellen (te vinden binnen uw fallus) om uit te breiden en te groeien geeft, het creëren van een reeks van gaten en scheuren.
 2. Celdeling – Zodra deze gaten zijn gemaakt, zal het proces van de deling van cellen over te nemen om te delen en te vermenigvuldigen tot een niveau waarin uw as zal meegroeien met de kamers binnen uw “kleine vriend”.
 3. Hogere capaciteit – Aangezien uw kleine vriend nu in staat zal zijn om nog meer bloed dan voorheen, moet hij in staat om te groeien in omvang en blijven op die manier permanent.
 4. Uitbreiding van ligamenten – Er zijn een flink aantal studies die hebben bewezen dat SG is effectief bij het verlengen van de ligamenten aansluiten van uw as een schaambeen, het maken van uw slappe lid hangen lager geweest!

Hoewel dit proces is geleidelijk en kost veel tijd, het werkt echt, en duizenden jongens genieten van het groter gevoel van eigenwaarde, dat wordt geleverd met een groter formaat. Kijk maar eens met de conclusies van het onderzoek studies hieronder.

SizeGenetics is eigenlijk een zeer comfortabele extender te gebruiken! Dit is de reden waarom mensen kunnen dragen voor enkele uren – zelfs gedurende de dag wanneer ze op het werk of het runnen van hun boodschappen.

SizeGenetics in PicturesSizeGenetics resultaten, REAL Before And After Pics en MeerSizeGenetics resultaten, REAL Before And After Pics en Meer

INSTRUCTIES voor een comfortabele SET UP

Hoewel het lijkt dat de invoering van dit apparaat op uw penis is een taak voor een professionele, het is eigenlijk heel eenvoudig om te doen.

Volg deze tips en je zult goed om te gaan:

 1. Voorzichtig zet je witte basis ring (het deel met rek bars) op uw penis
 2. Stel de lengte van uw verlengingen bars ten minste 1 cm langer dan de maximale gestrekte lengte van uw slappe penis
 3. Druk op de voorkant kopstuk van uw SizeGenetics apparaat op rek bars
 4. Plaats het hoofd van uw penis in dit stuk van het apparaat
 5. Draai de rubberen band om het stevig vast te houden tegen je penis met zijn lip recht onder je eikel
 6. Maak micro-aanpassingen op uw bars om de spanning te verhogen (niet aanbevolen tijdens de eerste paar weken)

Volgens verschillende studies ( zoals de hier genoemde één ) kunt u de beste resultaten te bereiken bij het gebruik van een penis extender voor maximaal 5 uur op een dagelijkse basis. Echter, moet je naar beneden elk uur of twee voor 10-15 minuten om de bloedstroom te herstellen.

USER feedback voor Sizegenetics

SizeGenetics Review - The Best Male Enhancement Device 2016

Al deze gebruiker getuigenissen en feedback worden verzameld van andere online websites. Daarom kan ik de geldigheid daarvan niet garanderen. Neem deze met een korreltje zout.

Verrassend, want ik was aan het surfen op het internet, kwam ik erachter dat een meerderheid van de klanten die dit apparaat hebt gekocht niets dan goede dingen te zeggen over te hebben gehad!

Meestal hebben zij gewezen op de volgende voordelen:

 • Gebruikers vriendelijkheid
 • Hoge effectiviteit in grootte winsten
 • Verrassende comfort
 • Betere seksuele prestaties
 • sterkere orgasmen

Er is een groot aantal gebruikers die niet gelukkig om een ​​of andere reden zijn geweest, maar de overvloed aan tevreden mensen die ik kon vinden op het internet aan te geven dat SizeGenetics is zeker een van die extenders die je graag hebben!

“Slechts in is geslaagd 2,5 uur als ik een brandend gevoel in de schacht voelde na een tijdje. Het zou van de memory foam zijn geweest en wikkel zoals het was pijnlijk en super gevoelige toen ik het af. Na het nemen van 30 minuten kan ik waarschijnlijk draag hem voor nog eens 2 uur maar ik zal noemen het een dag.”

“De meegeleverde DVD zei dat de SG activiteiten kan parallel zoals jelqing waarvan ik dacht dat was een beetje een stuk. Ik gebruikte de Bathmate gedurende 10 minuten daarna om het bloed stroomt en de pomp en het gevoel was vergelijkbaar met mijn eerste gebruik! De pomp druk was erg sterk en mijn penis voelde erg versleten vergelijkbaar met een grote jelq sessie. Ik denk dat het doet wat het beweert te zijn.”

Ik voegde ongeveer 2 cm met behulp van een verlengstuk vergelijkbaar SG – feitelijk gebruikte ik twee hoogwaardige extenders eind. Persoonlijk denk ik dat ze werken. Maar je moet een groot deel van de zorg mee te nemen, zodat ze niet afgesneden bloedtoevoer naar het hoofd. Ik heb geen ervaring met de SG-systeem, maar naar te kijken ik denk dat het is vrij gelijkaardig aan één van de types heb ik gebruik gemaakt.”

“Ik ben blij om te zien is er nu een support medewerker op de sportschool voor staaf gebaseerd extenders. Ik moet zeggen dat de duwstang systemen krijgt echt een stuk gebeurt. Maar ze zijn zeker niet instellen en vergeten.”

 

Ik kreeg iets meer dan een halve inch binnen de eerste 6 maanden, maar dan denk opgedaan iets in de 3 maanden na dat. Ik kon gewoon niet bijbenen dat schema te blijven werken je lul voor zo veel tijd elke dag is moeilijk. Maar ik heb nog steeds de bathmate en SizeGenetics minstens driemaal per dag voor een beetje, omdat het zeker verbetert de erectie kwaliteit in een vrij ernstige manier! Ik zou al aansporen om deze oefeningen te doen.

 

Ik draag mijn extender op het werk. Ik ben de uitzondering en niet de regel denk ik. Op mijn werk ben ik verplicht om brandwerende slabbetjes, die gelukkig, zijn zeer loszittende dragen. Ik draag gewoon trainingsbroek onder mijn slabbetjes, stop die in mijn laarzen en off ik ga! Ik heb anderhalf tot twee uur durende sessies, afhankelijk van comfort, met vijftien tot dertig minuten pauze tussen elk voor een totale tijd in het verlengstuk van zes tot acht uur. Ik heb alleen gleed de strop misschien een paar keer en het gewoon valt in mijn laars.”

“Het probleem zal zijn wanneer ik word gedood of gewond op het werk en vinden ze deze middeleeuwse zoek ding op mijn lul! Mijn taak is zeer actief. Ik klim ladders, ladder rekken, lopen, buigen en een lift. Eigenlijk is de moeilijkste voor mij, terwijl uitgebreid is het in- en uitstappen van mijn werk voertuig.”

Zolang je volg de instructies en hebben realistische verwachtingen, zult u in staat om precies wat je wilt van deze waardevolle investering over een langere periode te krijgen!

VERWACHT groeien heel langzaam:

Een algemene vuistregel is als volgt – je kon een one-inch groei doormaken voor elke 1000 uur bij u een penis extender dragen. Dus, met 5-8 dragen uur per dag, zou je verwachten dat de groei van 1 inch in 125-200 dagen (4-7 maanden). Toch zal winsten individueel en uniek voor elke persoon.

HOE FAKE gebruikersbeoordelingen SPOT

Het is niet ongebruikelijk dat veel onethische bedrijven in de markt voor mannelijke versterking betalen voor nep-gebruiker getuigenissen om hun producten te promoten. Dat is de reden waarom je nodig hebt om kritisch te zijn bij de beoordeling van de gebruiker getuigenissen.

Gelukkig valse degenen hebben meestal ten minste enkele dingen gemeen:

 • Deze zijn zeer positief veelbelovend enorme (vaak onrealistische) winsten
 • Deze stellen vaak dat hun resultaten zeer snel werden bereikt
 • Als gaan door gebruikersbeoordelingen op Amazon, negeer degenen die niet als “Verified Aankoop” zijn gemarkeerd

Houd in gedachten dat je altijd nodig hebt om zeer positief vorderingen met een korreltje zout (zelfs als deze zijn echt) nemen. Het is beter het zekere voor het onzekere nemen.

VOOR EN NA FOTO’S

Klik op de afbeelding om de gebruiker de resultaten te zien met voor en na foto’s op de officiële product website

OFFICIËLE GARANTIE & GARANTIE

Op dit moment is de gemakkelijkste manier voor u om echte SizeGenetics penis extender te krijgen is online via de officiële website of via geselecteerde dealers wereldwijd. Echter, slechts een snelle google zoeken u te voorzien van een heleboel websites die dit apparaat eveneens aanbieden.

Maar kunt u deze sites dat ze je een echt product (en niet een nep-een) stuurt vertrouwen?

Dat is de reden waarom ik adviseer het kopen van een product van de officiële product website als u wilt 100% zeker dat je niet opgelicht te worden.

PRODUCT PRIJS & VERZENDKOSTEN

Wat betreft prijs en pakketten gaan, de officiële website biedt een aantal belangrijke opties voor u om uit te kiezen, variërend van het apparaat alleen om complexe comfortpakket.

Op het moment van het bijwerken van dit artikel (28 juli 2017) de officiële website bood volgende opties voor u om uit te kiezen.

 • Value Editon ($ 199.95)
 • Comfort Package ($ 249.95)
 • Ultimate System ($ 299.95)
 • Kromming & Peyronie Edition ($ 299.95)

Wat meer is, kunt u kiezen uit een brede selectie van reserveonderdelen in het geval u beschadigen. De scheepvaart is wereldwijd, discreet en kost je tussen de $ 15,00 – $ 19,00

Oordeel: ONE van de meest comfortabele OPTIES

VOORDELEN

 • Internationaal bekende BRAND
 • Hoogwaardige materialen
 • MEDICAL DEVICE (TYPE-1)
 • STEUN VAN klinische studie
 • SLOW, Geleidelijk & PERMANENT PENISVERGROTING
 • NUTTIG SUPPORT SYSTEM
 • Comfortabel om langdurig dragen

NADELEN

 • DUUR
 • CAN NOT plassen tijdens het dragen van IT
 • Je moet het DRAGEN enkele uren per dag
 • DIVERSE RESULTATEN & GAINS
 • Heel lang duurt tijd om te zien RESULTATEN
 • Nodig om het neer te halen elk uur of twee voor 10-15 minuten

Na het analyseren van dit apparaat, ik moet zeggen dat SizeGenetics is zeker een duurzaam extender die is gemaakt van hoogwaardige materialen. Ik ben onder de indruk van de perfectie met die dit apparaat gemaakt.

Ik was verrast om te ontdekken hoe comfortabel het is om het te dragen gedurende de dag.

Ik verwachtte een veel klanten rapporteren aanzienlijke ongemak, maar ik kon niet vinden. Echter, moet je eerst wennen aan het strekken sensaties.

Ik denk eerlijk gezegd dat SizeGenetics is een van de beste extenders op de markt dezer dagen en is zeker de moeite waard zijn prijs. Met verschillende pakketten en 6 maanden geld terug garantie heb je niets te vrezen.

klik hier om SizeGenetics online Bestel nu »

90/100 : by 323 users
SizeGenetics Review
BUY NOW »