SizeGenetics Review & Rezultate

Home » Review » SizeGenetics » SizeGenetics Review & Rezultate

Last Updated on

“Mărimea nu contează.” Asta spun atât de multe femei. Dar , dacă ești un tip care nu este cu adevărat de măsurare în departamentul de mărime, știi că nu este cu adevărat adevărat.  Dimensiunea nu contează. 

Puteți măsura cât de mult nu contează doar în termeni de inch pe care nu au, dar, în ceea ce privește posibilitățile sexuale dezamăgitoare sau pierdute.

Datorită internetului, în prezent există sute de alegeri acolo pentru oameni care sunt în căutarea pentru o modalitate de a spori marimea penisului. Dar oare oricare dintre aceste metode într – adevăr funcționează ?

De fapt, s -ar putea fi surprins. Există cel puțin un produs acolo , care într – adevăr se poate face o dramatic si permanenta crestere a marimii penisului, si se numeste SizeGenetics.

does-SizeGenetics-adevărat-muncă

Povestea mea | O SizeGenetics revizuire reală

Am de gând să vă spun despre SizeGenetics într-un moment. Dar, mai întâi vreau să-ți spun povestea mea. Din moment ce citiți mea recenzie SizeGenetics, eu sunt ghicitul că ați putea fi în măsură să se refere.

M-am născut cu micropenis. Aceasta este o afecțiune în care penisul este anormal de mică-a mea a fost mai mică de 3 inci pentru cea mai mare din viata mea. Nu cred că trebuie să-ți spun cât de umilitor acest lucru a fost pentru mine. Îmi amintesc că în timpul pubertății m-am simțit atât de ciudat, dar mă tot gândeam că într-un fel lucrurile s-ar întoarce pentru mine, că era ceva ce pur și simplu ar deveni prea mare. Dar n-am făcut-o.

Am încercat să ies cu femei. Ca să fiu sincer, mulți dintre ei nu părea într-adevăr să aibă grijă de tot atât de mult când au văzut cât de mic am fost. Dar, mecanicii de a avea de fapt sex au fost o adevarata durere. Am putea primi doar într-adevăr să lucreze în anumite poziții, și tocmai a luat toată distracția. Sexul a fost întotdeauna dezamăgitoare, și, treptat, în timp, am renunțat. Pana la varsta de 30 am avut sex doar cu câteva femei vreodată, și nu am văzut nici un risc că voi încerca din nou în viitor. Eu practic am resemnat la o viață de abstinenta fortata. Până în acel moment încrederea mea a fost împușcat în iad.

M – am uitat într – o mulțime de posibilități diferite. Am încercat toate pastilele și creme fără nici un rezultat. La un moment dat chiar am mers atât de departe încât să ia în considerare o intervenție chirurgicală! Medicul meu mi -a vorbit de ea și a recomandat o pompa de penis în loc. Am folosit și a făcut – ajutor, dar am vrut o soluție permanentă.  Apoi am aflat despre SizeGenetics.

Am fost precaut de a cheltui bani pe încă o altă “soluție”, care ar putea fi altceva decât un canal de scurgere în contul meu bancar. Dar am decis că voi încerca acest lucru un ultim lucru. La urma urmei, am fost dispus să investească bani pe o intervenție chirurgicală. SizeGenetics ar fi mult mai puțin costisitoare decât atât, și mult mai puțin de intimidare prea. L-am întrebat doc meu ce sa gândit la ideea mea, iar el a spus să meargă pentru ea, atât timp cât am fost atent și a folosit extender în mod corespunzător.

Ce este SizeGenetics?

size-genetica-3m-design

Merge off din experiența mea personală, precum și unele dintre SizeGenetics comentarii am citit, acesta poate fi cel mai bun extender penisului de pe piata chiar acum. Dacă nu știu prea multe despre extensii de penis, poate va intrebati ce presupune acest lucru.

E simplu. SizeGenetics este un dispozitiv pe care îl purtați timp de aproximativ o oră (sau mai multe, dacă doriți) pe zi, pe o perioadă de câteva luni. SizeGenetics exercita tensiune usoara pe penis, se extinde treptat dimensiunea sa a lungul timpului.

De ce Du-te cu un penis Extender?

Poate vă întrebați, “De ce ar trebui să încerc un prelungitor de penis în loc de o pompa de penis sau pastile sau alte metode?”

Ei bine, cele mai multe pastile penis nu sunt , de fapt formulate pentru a crea orice câștiguri permanente în ceea ce privește mărimea. Cei care spun ei nu vor oferi rezultate dramatice ( în cazul în care nici un rezultat , la toate). Pastile pentru penis poate fi de mare ajutor, dar cele mai multe dintre ele sunt formulate pentru un impuls instantaneu (tip interval de timp Viagra) sau pentru un anumit tip de disfunctie erectila.

Ce despre creme, geluri, și așa mai departe? Aceste tratamente topice pot produce o anumită creștere dimensiune temporară, dar este rareori foarte vizibil.

De asemenea, s-ar putea auzi despre diferite exerciții care le puteți încerca și chiar greutăți care le puteți utiliza. Vă recomandăm să stau departe de aceste metode. Ele pot fi periculoase și pot provoca daune permanente dacă vă vă răniți. Ele sunt, de asemenea, o durere gravă!

În ceea ce privește pompele de penis, de fapt, cele care pot produce o creștere notabilă în lungime și circumferință. Dar, câștigurile sunt temporare și vin cu unele riscuri medicale destul de grave. Trebuie să porți o bandă de reținere în timpul actului sexual pentru a pastra sangele suplimentar in penis. După ce îl scoate (în jur de o jumătate de oră mai târziu), dimensiunea va merge înapoi în jos din nou.

O extensie a penisului este singurul produs acolo, care vă poate oferi cu câștiguri de durată în mărime!

best-penis-extender
SizeGenetics este singurul punct de vedere clinic dovedit penis Extender

Are SizeGenetics de lucru?

Mare întrebare, desigur, (joc de cuvinte destinate) este dacă SizeGenetics a fost în măsură să livreze. Să-ți spun ce experienta mea personala a fost ca!

SizeGenetics este promovat ca având un “58-Way Ultimate Comortckfste ™ Sy.m” Ei bine, atunci când am luat prima dată acest dispozitiv scos din cutie a venit în (care a fost foarte discret paaged), părea ceva, dar confortabil. După cum am auzit niște oameni glumă, extensii de penis într-adevăr arată ca dispozitive de tortura medievale.

SizeGenetics Review - Dispozitiv Best Male Enhancement 2016

Așa că am fost uimit când am pus și reglat – l și sa dovedit a fi foarte confortabil. Am fost ușurat mă potrivesc prea.

Adică, știu că a fost proiectat pentru baieti cu penisuri mici, dar din moment ce am avut micropenis, eram îngrijorată că aș fi prea mic să-l folosească.

Am ajustat , astfel încât a exercitat doar o mică tensiune și a lăsat-o. Eu de fapt , abia observat trecerea oră. Câteodată am uitat că îl purta.  Acesta a fost cât de discret era.

Pentru primele câteva săptămâni, am purtat numai SizeGenetics timp de aproximativ o oră pe zi. Treptat, deși am început să-l poartă pentru perioade mai lungi și mai lungi de timp; uneori, pur și simplu am uitat să-l scot. Nu este cu adevărat vizibil sub haine, dar eu încă mai simțeam confortabil poartă-l când am fost doar stau acasă de mine.

click aici pentru a comanda SizeGenetics on-line ACUM

Nu voi minți. Trebuie să fii foarte pacient pentru a obține rezultate cu acest produs. Aceasta nu este o soluție peste noapte. De asemenea , trebuie sa fie super sârguincioși. Nu cred că am sărit peste o singură zi pentru întreaga șase luni pe care l – am folosit. N – am văzut de fapt mult în calea progresului în primele două luni , fie, până la punctul în care m – am întrebat dacă era de lucru.

Sunt cu adevărat bucuros că nu am renunțat, deși, pentru că în jurul valorii de marca de trei luni am început să văd un progres real. După aceea, am adăugat o mulțime de lungime mai mult, și sa întâmplat foarte repede. Am avut în sfârșit o încetinire după ce am lovit marca de șase luni. Am încercat poarta aparat de atunci, dar nu am observat nici câștiguri mai mari, deci presupun că am maxed propria mea genetica.

Să-ți spun, că este absolut în regulă cu mine, pentru că aici este progresul pe care am realizat:

  • Durata de pornire: 3.5 inch
  • 1 lună: 4.1 inch
  • 2 luni: 4.4 inch
  • 3 luni: 4,75 inch
  • 4 luni: 5 inch
  • 5 luni: 5,25 inch
  • 6 luni: 5.6 inch

Eu serios nu pot să vă spun cât de uimitor este. Am câștigat 2,1 inch, care pentru mine a fost aproape ca dublarea marimea penisului meu! A fost o experiență nebună.

M-am uitat în jos pornind de la trei luni, iar eu pur și simplu nu au putut crede ceea ce am văzut.

Mă tot gândeam că visez sau ceva, dar în fiecare dimineață, m-am trezit și că lungimea suplimentară era încă acolo. V-am spus că acestea sunt măsurătorile mele flasca? Erecta, eu sunt chiar mai mare. Vorbim despre o creștere a încrederii!

Nu am avut nici un avantaj în ceea ce privește circumferinței, dar asta a fost cum mă așteptam. Prelungitoare de penis nu cresc circumferinta, doar lungimea. De aceea, eu încă mai folosesc pompa de penisul meu, uneori.

În cazul în care vă întrebați de ce a fost procesul de ajustare ca și cum m – am dus de-a lungul, a fost foarte ușor și fără durere. Nu a existat niciodată un punct în care am găsit dispozitivul incomod de purtat. Dacă ați citit despre modul în penis extensii de muncă, veți afla că tensiunea creează micro-lacrimi. Dvs. reparatii corp lacrimile prin adăugarea de lungime. Care sună îngrozitor, nu? Nu este, cel puțin nu cu SizeGenetics. Eu pur și simplu nu au experimentat nici o durere sau efecte secundare.

Nu ai nici o idee cât de mult îmi doresc să fi făcut asta de veacuri în urmă, înainte de a am incercat toate pastilele alea și pompe și creme și geluri. Am pierdut bani atât de mult pe aceste soluții (unele dintre masura provizoare care a avut efecte secundare).  A trebuit doar să plătească pentru SizeGenetics o dată, iar rezultatele pe care le livrate sunt permanente.

Cum poti cumpara SizeGenetics?

Singurul loc în care puteți găsi SizeGenetics de vânzare este online. Chiar acum, ™ System Ultimate SizeGenetics costa $ 398,95, iar SizeGenetics ™ Value Edition costa $ 199,95.

Ceea ce este minunat este că veți obține un bani fără risc, de garanție pentru restituirea pentru 180 de zile.

Asta-i 6 luni întregi pentru a încerca dispozitivul de mai mult decât suficient timp pentru a vedea câștiguri semnificative în lungime. A fost nevoie de jumătate de timp pentru SizeGenetics pentru a transforma viața mea sexuală în jurul valorii. Se poate face același lucru pentru tine.

În cazul în care doriți să salvați bani pe SizeGenetics, acesta este momentul de a cumpăra. Noi oferim o reducere specială SizeGenetics. Utilizați SizeGenetics nostru exclusiv cupon obține 10% reducere. Aceasta afacere nu se va lipi în jurul valorii de mult timp, astfel încât să profite de ea în timp ce dureaza.

click aici pentru a comanda SizeGenetics on-line ACUM

 

82/100 : by 563 users
SizeGenetics Review
BUY NOW »