SizeGenetics Review – Este mare lucru în Male Enhancement?

Home » Review » SizeGenetics » SizeGenetics Review – Este mare lucru în Male Enhancement?

Last Updated on

Ce este SizeGenetics

My Imparțială SizeGenetics Extender opinie cu imagini

SizeGenetics utilizează cea mai avansată tehnologie de tracțiune, care oferă peste DUBLU puterea de tensiune a altor mărci (2,800g), făcându-l unul dintre dispozitivele alimentate de cele mai mari de acest gen.

De ce este atât de popular? Ei bine, pentru unul este recomandat de multe dintre clinici medici din intreaga lume ca prima opțiune alegere pentru accesoriu de sex masculin , spre deosebire de o intervenție chirurgicală .

De ce SizeGenetics pur și simplu funcționează …

DOVADA INDEPENDENT că această metodă nechirurgicală WORKS a fost publicat de către Asociația Britanică a Chirurgilor Urologica și raportate în știri din întreaga lume , inclusiv Daily Mail Online.

SizeGenetics a fost prezentat în revista GQ (Marea Britanie), septembrie 2017

Unul dintre editorii revistei GQ a scris un articol despre lui Opinii SizeGenetic Pictures  după ce a obținut merge de la 6,5 inci la 7,3 cm in lungime în termen de 4 luni! Un efort destul de solid!

GQ Magazine Reporter James Mullinger castigat aproape de un țol în doar 4 luni doar prin utilizarea Sizegenetics!

Magia din spatele SizeGenetics

SizeGenetics actioneaza prin penisul intr-o stare constantă de tensiune, trăgându-l departe de creșterea de declanșare a corpului, folosind principiul de tracțiune. Aderenta provoaca tesuturile penisului la defalcare care determină multiplica celulele penisului pentru a face față daunelor, la fel ca body-building.

Tracțiune a fost folosit timp de peste 8000 de ani ca o abordare naturala a diferitelor parti ale corpului în creștere la lungimi uimitoare istoric folosite de triburi în amazoanelor, Africa și Birmania.

Deoarece de tracțiune este o tehnica naturala, este sigur și oferă rezultate reale într-o chestiune de luni.

Cea mai mare lucru despre utilizarea acestei abordări este că , dacă sunteți suficient de angajat pentru a pune în timp suficient Câștigurile pot fi imensele … la punctul în care tu de fapt a opri utilizarea ei!

Ce I Love Despre Sizegenetics

Am folosit acest aparat pentru mine un număr de ani și I LOVE IT!

Pentru a afla dacă acest lucru este potrivit pentru tine, apoi a verifica Pro și Contra de aici de mai jos:

Ce este mare despre Sizegenetics:

 • 100% Asigurate prin studii clinice – Recomandat de medici la pacientii lor si dovedit clinic la loculmuncă.
 • Cele mai multe Dispozitiv confortabil pe piata – 58 Way Ultimate Comfort System. Chiaratunci când pedalier până tensiunea la maxim este încă foarte confortabil să aibă pe și foarte sigur de utilizat.
 • Superior MEDICAL GRADE Materiale – Acesta este un extrem de durabil de tip 1 dispozitiv medical care a făcut să dureze mai mulți ani de utilizare și va dura mai mult decât orice alt extender de pe piață.
 • Mod mai eficient și mai sigur decât Chirurgie – Veți obține aceleași rezultate caintervenție chirurgicalăfără oricare dintre costurile sau riscurile asociate.
 • Grow penisului sau dublu de garantare banii inapoi – atât de puternic Oamenii de la Sizegenetics cred în produsul lor pe care le va returna dubla prețul de cumpărare , dacă îl folosiți ca regia și nu funcționează.
 • Cel mai bun dispozitiv de vânzare peste 20 de ani – SizeGenetics a fost cel mai bun dispozitivvânzare pe piață de peste două decenii. Dacă au trecutjurul acestei mult timp pe piață ceea ce înseamnă că oamenii suntmod evident mulțumiți de rezultate.
 • Super utile 24/7 Suport clienti –  Suportul pentru clienți este prima clasă și va răspunde la orice întrebări pe care le poate avea.

Ceea ce nu este atât de bun:

 • Rezultatele nu se intampla peste noapte – Vei observa o creștere a rezistenței la erecție imediat , dar trebuie să poarte aparatul pentru cel puțin câteva luni pentru a vedea câștigurile în lungime și grosime așa cum se vede în imaginile de mai sus.
 • Rezultatele pot varia – în funcție de opțiunile indivizilor stilul de viata si timpul de utilizare. Cu o utilizare adecvată , veți vedea câștigurile 100% din timp.
 • Nu poți urina cu ea pe – Ia – o înainte de a pipi – l utilizați și încercați să nu bea prea multă apă ca trebuie să luați aparatul dacă doriți să mergeți la baie.
 • Trebuie să – l ia de pe fiecare 4 ore – Va trebui să să – l ia de pe fiecare atât de des pentru a ajuta reface fluxul de sange – acest lucru este normal , deși cu toate Prelungitoare.
 • Cost $$$ – Cu toții ne dorim un fix ieftin și ușor dar nu obține ceea ce plătiți pentru … dispozitiv de cea mai înaltă calitate , care funcționează bine și este construit să dureze.

Inainte si dupa IMAGINI

Click pe imagine pentru a vedea rezultatele de utilizator cu inainte si dupa imaginile de pe site-ul oficial al produsului

De ce Sizegenetics este # 1 Cel mai bun Vanzarea Penis Extender?

Într-un cuvânt – Este confort!

Un DISPOZITIV CONFORTABIL = BIG CASTIGURI!

Acest lucru este esențial!

Devii poartă acest dispozitiv pentru ore în decurs de câteva luni la un moment dat, deci are sens doar că doriți să fie porți ceva care este într-adevăr confortabil.

Puteți încerca să risc liber cu 100% banii înapoi de garantare.

Afacerea este veți plăti pentru ea în avans, atunci încercați timp de 6 luni. Dacă nu vedeți orice câștiguri vi se va oferi o rambursare completă, sună bine destul de corect?

Diferitele pachete disponibile

# 1 – ambalaj valoarea Pret: ($ 199.95)

Cei 1 st pachet este cea mai ieftină opțiune și conține strictul care veți avea nevoie pentru a începe.

Cea mai ieftina optiune, dar iti ofera ceea ce ai nevoie pentru a începe, inclusiv;

 • SizeGenetics Extender – de tip 1 dispozitiv medical
 • bare elongație – 1 inch și 2 inch.
 • Cele 58 Way Comfort curea & Pad
 • Cum se utilizează Sizegenetics DVD

Cost:  strictul pachet este o alegere bună pentru a începe , dacă sunteți pe un buget si va permite sa incepe sa creasca penisul fara nici unul dintre celelalte bonusuri pentru doar $ 199.95!

# 2 – Confort total Pack ($ 249.95)

Un pachet actualizat n care vă va oferi câștiguri mai repede.

Ce veți obține este:

 • SizeGenetics Extender – tip 1 dispozitiv medical
 • Unic 58 Way Atașamentul confort total.
 • 3 seturi de bare (alungire diferite dimensiuni) și o mulțime de diferite piese de schimb
 • SizeGenetics caz de piele personalizat.
 • Cum să utilizați SizeGenetics DVD

Amintiți – vă:   Pachetul de confort reprezinta o mare valoare pentru doar $ 249.95!

# 3 – Pachetul Ultimate ($ 299.95)

Pachetul Ultimate este cea mai scumpă opțiune, dar este, de asemenea, pachetul cel mai bine vandut deoarece include tot ce ai nevoie pentru mărirea penisului eficient confortabil, simplu, ușor de utilizat!

Pachetul include tot ceea ce 2 – lea pachet are , dar veți obține , de asemenea , o gamă largă de elemente bonus, cum ar fi:

 • SizeGenetics Extender – tip 1 dispozitiv medical
 • Sistemul de fixare confort 58 de Way cu piesa unica cap 3 cai si alte anexe cap piese
 • Maxim 2300 de grame de tensiune blândă folosind tehnologia MDA.
 • Penis cremă hidratantă pentru după utilizare și un container de pulbere de tracțiune.
 • Cum să utilizați Sizegenetics DVD + LoveCentria o mai bună Sex DVD & Fitness Ebook
 • servetele antibacteriene GRATUIT și o mulțime de piese de schimb.
 • Acces gratuit la programul de formare PenisHealth ™ on-line (în valoare de $ 95.00)
 • Un caz blocabil GRATUIT de călătorie din piele cu cheia sa personalizat proprii.

Important: Ai , de asemenea livrare GRATUIT , plus o curea Velcro incluse, de asemenea pentru a face aparatul chiar mai confortabil de purtat. Puteți obține toate uneltele de mare pentru doar $ 398.95!

Ce fel de rezultate vă puteți aștepta?

Linia de fund: Asteptati-va pentru a face câștiguri permanente semnificative atat in lungime cat si daca esti cu circumferință dispus să folosească aparatul în mod regulat pe parcursul mai multor luni.

SizeGenetics a făcut obiectul unor studii medicale si a fost  dovedit clinic pentru a vă mări penisul cu pana la 30%

Studiul a constatat ca subiectii care au purtat prelungitorul de 1100 ore sub 1200 de grame de forță de tracțiune a crescut o medie de 1,1 cm in lungime si erecta 0,75 inch lungime flasc.

Cum se utilizează SizeGenetics?

SizeGenetics este foarte ușor și comod de utilizat tot ce trebuie să faci este pur și simplu;

 • Introduceți penisul în dispozitiv.
 • Puneți cureaua de confort pe.
 • Reglați cureaua, astfel încât acesta deține strâns, dar confortabil împotriva penisului cu buza pozitionata chiar sub glandul dumneavoastră.
 • Face unele ajustări mici pe barele pentru a crea tensiunea dreapta.

Sizegenetics va extinde apoi penisul la lungimea sa maximă și de a crea tracțiune și în cele din urmă penis de creștere.

Studiile efectuate pe Sizegenetics recomanda un timp de utilizare de 5 ore pe zi.

FYI: SizeGenetics este foarte confortabil de purtat în viața de zi cu zi , dacă este acasă sau la locul de muncă și după un timp vei uitați chiar să – l pe!

Banii inapoi garantat

SizeGenetics vine cu un plin de bani 6 luni de garanție pentru restituirea astfel încât să aibă întotdeauna posibilitatea de a trimite-l înapoi în cazul în care din anumite motive puțin probabil nu funcționează pentru tine.

Relații Clienți

Serviciul pentru clienți este prima clasă , spre deosebire de alți furnizori de accesoriu de sex masculin care nu dau nici o modalitate de a le contacta dacă ceva merge rău. Orice întrebări sau întrebări nu ezitați să le dea un apel on- 1-800-209-1670 .

Poștale și manipulare

Dacă sunteți în SUA comanda va fi transmis prin intermediul (DHL / USPS), cu urmărire.

Dacă vă aflați în Marea Britanie sau în străinătate comanda va fi livrat din Anglia – de transport maritim este rapid și puteți urmări comanda.

Sizegenetics ar trebui să ajungă în termen de 7 zile lucrătoare într-o cutie nemarcat discret, simplu.

Sizegenetics REVIEW REZUMAT

Sfatul meu personal

„SizeGenetics este, fără îndoială, prelungitorul mai confortabilă l-am folosit vreodată!“ Dale Turner

Am încercat alte materiale de umplutură în trecut și le-a gasit într-adevăr incomod de purtat (sarcini de ciupire) și s-ar desprinde la momente incomode (cum ar fi o dată, când am fost la mall).

Când le-a avut pe-am găsit-o foarte greu să se plimbe în jurul și de a face lucruri de zi cu zi, așa că am ajuns să-l aruncarea la gunoi.

extender penisului va fi o parte din rutina de zi cu zi, astfel că nu ar trebui să fie o povară de a purta.

Rețineți dacă utilizați Sizegentics vei trebui să-l poarte pentru un minim de 4 ore pe zi, în mod evident, mai mult, dacă doriți să vedeți rezultate mai rapide.

Un extender bun va fi ușor de pus și de decolare să zicem după ce ați fost la toaletă.

Ar trebui să se simtă confortabil de purtat, dacă sunteți de mers pe jos în jurul valorii de casa ta, stând în fața calculatorului sau dacă îngenunchează pentru a ridica ceva de pe podea … știi lucrurile de zi cu zi.

Deci, din nou, nu pot sublinia faptul că destul de cât de important confort se datorează faptului că nu contează cât de angajat esti cu marirea penisului. în cazul în care dispozitivul este doare tine, atunci nu o să-l utilizați pentru foarte mult timp și vei ajunge nicăieri.

click aici pentru a comanda SizeGenetics on – line ACUM »

74/100 : by 75 users
SizeGenetics Review
BUY NOW »