Sizegenetics Review: chockerande fakta om Sizegenetics Extender Exposed

Home » Review » SizeGenetics » Sizegenetics Review: chockerande fakta om Sizegenetics Extender Exposed

Last Updated on

Jag tror ärligt talat att Sizegenetics är en av de bästa förlängare på marknaden dessa dagar och är definitivt värt sitt högre pris. Med olika paket och 6 månaders pengarna tillbaka garanti du har inget att oroa sig för.

UPPMÄRKSAMHET! Om du väntar 5 “Vinster natten, då du kommer att slösa bort din energi och pengar med den här produkten !!!

Om du vill lägga till ett par inches till din penis storlek, då Sizegenetics (SG) rätt val för dig. Även om det kommer att ta tid, bör regelbunden dragkraft gradvis lägga till din längd i slutet.

Dessa påståenden har stötts även av vetenskapliga studier (se nedan).

I denna översyn, hittar du allt du behöver veta om detta märke av extender – även källor före och efter bilder samt grymma tips för att öka din storlek.

Vetenskapen om PERMANENT TILLVÄXT

Sizegenetics Resultat, REAL före och efter Pics och mer

Killar hela världen är intresserade av att lägga inches till sin storlek. Lyckligtvis, med Sizegenetics enheten kan de göra det permanent. Men väldigt få faktiskt vet vetenskapen bakom framgången för dragkraft baserad utvidgningen.

Det finns fyra huvudprinciper att denna produkt är baserad på:

 1. Traction – Den viktigaste rollen spelas av dragning, eftersom det ger möjlighet till din vävnadsceller (inom din fallos) för att expandera och växa, vilket skapar en rad brister och tårar.
 2. Celldelning – När dessa luckor har skapats, kommer processen för delning av celler ta över för att dela och föröka sig sedan till en nivå där din axel kommer att växa tillsammans med kamrarna i din ”lilla kompis”.
 3. Högre kapacitet – Eftersom din lilla kompis nu kommer att kunna hålla ännu mer blod än tidigare, bör det kunna växa i storlek och förbli permanent.
 4. Förlängning av ligament – Det har varit en hel del studier som har visat att SG är effektiva på att förlänga ligament ansluta axeln till en blygdbenet, gör din slapp medlem hänga lägre!

Även om denna process sker gradvis och tar mycket tid, det verkligen fungerar, och tusentals killar njuta av högre självkänsla som kommer med större storlek. Bara se slutsatserna från forskningsstudier nedan.

Sizegenetics är faktiskt en mycket bekväm förlängare att använda! Detta är skälet till att folk kan bära den i flera timmar – även under dagen när de är på jobbet eller driva sina ärenden.

Sizegenetics i bilderSizegenetics Resultat, REAL före och efter Pics och merSizegenetics Resultat, REAL före och efter Pics och mer

INSTRUKTIONER för bekväm SET UP

Även om det kan tyckas att sätta enheten på din penis är ett jobb för en professionell, det är faktiskt mycket lätt att göra.

Följ bara dessa tips och du kommer att vara bra att gå:

 1. Försiktigt sätta din vit botten ring (den del med förlängnings staplar) på din penis
 2. Ställ in längden på dina förlängningar barer åtminstone 1 cm längre än den maximala sträckta längden på din slapp penis
 3. Tryck på främre huvudet del av din Sizegenetics enhet på förlängningsstänger
 4. Placera huvudet på din penis i denna del av enhet
 5. Spänn gummibandet så att det håller tätt mot din penis med sin läpp rätt under dina ollonet
 6. Gör mikro justeringar på dina barer att öka spänningen (rekommenderas inte under första veckorna)

Enligt flera studier ( som den som nämns här ) kan du uppnå de bästa resultaten när man använder någon penis extender i upp till fem timmar på en daglig basis. Du bör dock ta ner varje timme eller två i 10-15 minuter för att återställa blodflödet.

Användarfeedback för Sizegenetics

Sizegenetics Review - The Best Male Enhancement Device 2016

Alla dessa användar vittnesmål och feedback samlas in från andra online webbplatser. Därför kan jag inte garantera deras giltighet. Ta dessa med en nypa salt.

Raskande, eftersom jag surfa på Internet, jag fick reda på att en majoritet av kunder som har köpt denna enhet hade ingenting annat än stora saker att säga om det!

Oftast har de påpekat dessa fördelar:

 • Användarvänlighet
 • Hög effektivitet i storlek vinster
 • Överraskande komfort
 • Bättre sexuell aktivitet
 • starkare orgasmer

Det finns ett stort antal användare som inte har varit glad för en eller annan anledning, men överflöd av nöjda individer jag kunde hitta på internet visar att Sizegenetics är definitivt en av de extenders som du kommer att älska att ha!

”Lyckades bara 2,5 timmar som jag kände en brännande känsla i axeln efter ett tag. Det kan ha varit från minne skum och linda eftersom det var öm och super känslig när jag tog bort det. Efter att ha tagit 30 minuter kan jag nog ha den i ytterligare 2 timmar men jag ska kalla det en dag.”

”Den medföljande DVD sade att SG kan parallella aktiviteter som jelqing som jag tyckte var lite av en sträcka. Jag använde Bathmate 10 minuter efteråt för att få blodet flyter och pumpen och känslan var lik min första användning! Pumptrycket var mycket stark och min penis kände mycket slitna ut liknar en stor Jelq session. Antar att det gör vad den påstår sig.”

Jag sattes ca 2 cm med användning av ett utdrygningsmedel som liknar SG – i själva verket använde jag två högkvalitativa utdrygningsmedel mot slutet. Personligen tror jag att de fungerar. Men du måste ta en stor omsorg med dem så att de inte skär av blodtillförseln till huvudet. Jag har inte erfarenhet av SG-systemet, men titta på det jag tror att det är ganska lik en av de typer jag använde.”

”Jag är glad att se finns det nu en supportrepresentant på gym för stångbaserade extenders. Jag måste säga att tryckstången systemen verkligen får en sträcka som händer. Men de är verkligen inte ställa in och glömma.”

 

Jag fick lite över en halv tum under de första 6 månaderna, men sedan tror inte vunnit något i 3 månader efter det. Jag kunde bara inte hålla jämna steg med det schema, för att fortsätta arbeta din kuk så mycket tid varje dag är svårt. Men jag fortfarande göra Bathmate och Sizegenetics minst tre gånger om dagen för lite eftersom det definitivt förbättrar erektion kvalitet i en ganska allvarlig sätt! Jag vill uppmana alla att göra dessa övningar.

 

Jag bär min extender på jobbet. Jag är ett undantag och inte regel antar jag. På mitt jobb, jag måste bära brandbeständiga haklappar som, tack och lov, är mycket löst sittande. Jag kan helt enkelt ha sweatpants under mina haklappar, stoppa dem i mina stövlar och off jag går! Jag gör en och en halv till två timmars sessioner, beroende på komfort, med femton till trettio minuters pauser mellan varje för en total tid i förlängaren på sex till åtta timmar. Jag har bara halkade snaran kanske ett par gånger och det helt enkelt faller i min start.”

”Problemet blir när jag får dödas eller skadas på jobbet och de hittar denna medeltida ser grej på min kuk! Mitt jobb är mycket aktiv. Jag klättrar stegar, stege ställningar, gå, böja och hiss. Egentligen är det svåraste för mig medan förlängd att komma in och ut ur min arbetsfordon.”

Så länge du följer instruktionerna och har realistiska förväntningar, kommer du att kunna få exakt vad du vill från denna god investering över en längre tidsperiod!

FÖRVÄNTA mycket långsam tillväxt:

En allmän tumregel är följande – du kan uppleva en tum tillväxt för varje 1000 timmar du bär någon penis extender. Så, med 5-8 bär timmar per dag, kan du räkna med en tum tillväxt 125-200 dagar (4-7 månader). Dock kommer vinster vara individuell och unik för varje person.

Hur Spot Fake användare RECENSIONER

Det är inte ovanligt att många oetiska företag på marknaden för manliga förbättring betala för falska användar vittnesmål att marknadsföra sina produkter. Det är därför du måste vara kritisk vid bedömningen användar vittnesmål.

Lyckligtvis falska har oftast minst några saker gemensamt:

 • Dessa är mycket positiva lovande enorma (ofta orealistiska) vinster
 • Dessa uppger ofta att deras resultat uppnåddes mycket snabbt
 • Om att gå igenom användar recensioner på Amazon, ignorera de som inte är märkta som ”Verifierad köp”

Kom bara ihåg att du måste alltid ta mycket positiva påståenden med en nypa salt (även om dessa är äkta). Det är bättre att vara säker än ledsen.

FÖRE & EFTER BILDER

Klicka på bilden för att se användarens resultat med tidigare och efter bilder på den officiella produktens hemsida

OFFICIELL GARANTI & GARANTI

Just nu är det enklaste sättet för dig att få riktiga Sizegenetics penis extender online via den officiella hemsidan eller genom utvalda auktoriserade återförsäljare över hela världen. Dock kommer bara en snabb google-sökning ger dig en hel del webbplatser som erbjuder denna enhet också.

Men kan du lita på dessa platser som de kommer att skicka en verklig produkt (och inte en falsk)?

Det är därför jag rekommenderar att köpa en produkt från den officiella produkt hemsida om du vill vara 100% säker på att du inte blir lurad.

Produktpris och frakt

Såvitt pris och paket går, erbjuder den officiella hemsidan flera huvudalternativ för dig att välja mellan, allt från enheten endast till komplexa komfort paket.

Vid tidpunkten för att uppdatera den här artikeln (28 Jul 2017) som erbjuds officiella hemsida efter alternativ för dig att välja mellan.

 • Värde Editon ($ 199,95)
 • Komfortpaket ($ 249,95)
 • Ultimate System ($ 299,95)
 • Krökning & Peyronies Edition ($ 299,95)

Vad mera är, kan du välja från ett brett urval av reservdelar i fall du skada någon. Sjöfarten är världsomspännande, diskret och kostar mellan $ 15.00 – $ 19.00

FINAL Bedömning: EN av de mest bekväma ALTERNATIV

FÖRDELAR

 • Internationellt kända BRAND
 • Högkvalitativa material
 • MEDICAL DEVICE (TYP-1)
 • STÖD AV KLINISK STUDIE
 • Långsam, gradvis och PERMANENT penisförstoring
 • Hjälpsam support SYSTEM
 • Bekväm att bära LÅNGSIKTIGT

nACKDELAR

 • DYR
 • KAN INTE URINERA iklädd IT
 • DU BEHÖVER att bära den flera timmar om dagen
 • OLIKA RESULTAT & VINSTER
 • Tar väldigt lång tid att se resultat
 • Behöva ta det ner varje timme eller två i 10-15 minuter

Efter att ha analyserat den här enheten, måste jag säga att Sizegenetics är definitivt en varaktig extender som är gjord av material av hög kvalitet. Jag är imponerad av perfektion som var den här enheten skapas.

Jag blev förvånad över att upptäcka hur bekvämt det är att bära den under dagen.

Jag hade förväntat mig en hel del kunder rapporterar betydande obehag, men jag kunde inte hitta någon. Men du måste vänja sig sträck förnimmelser först.

Jag tror ärligt talat att Sizegenetics är en av de bästa förlängare på marknaden dessa dagar och är definitivt värt sitt pris. Med olika paket och 6 månaders pengarna tillbaka garanti du har inget att oroa sig för.

Klicka här för att beställa Sizegenetics Online NU »

77/100 : by 129 users
BUY NOW »