SizeGenetics Pregled – The Best Male Enhancement naprave od leta 2016 naprej

Home » Review » SizeGenetics » SizeGenetics Pregled – The Best Male Enhancement naprave od leta 2016 naprej

Last Updated on

Moški izboljšanje – cev sanje kajne? Če ste kot večina ljudi, je zadnja stvar, ki jo želite storiti, je dobil operacijo za povečanje svojega člana. To je nekaj, kar mislim, da večina moških bile upoštevane pri enem ali drugem času v svojem življenju. Konec koncev, smo vsi slišali rek: zadeve velikosti.

SizeGenetics Pregled - The Best Male Enhancement naprave od leta 2016 naprej

SizeGenetics je naprava, ne operacija, ki naj bi zagotovil povečanje povprečne dolžine 1 – 2 palcev.

In to je točno tisto, kar potrebujete, da zadovoljijo svojega partnerja.

Sem težko iskal in dolgo (no pun namenjena) za naprave, ki zares delajo, in sem ponavadi razočaran z rezultati. To je industrija napolnjena z imitacijo proizvodov in ambicioznih potrošnikov, ki želijo, da imajo daljše penis z večjo obsegu.

Toda SizeGenetics je več kot normalno razteznih da zapusti si želijo več po mesecih.

Ali SizeGenetics res deluje?

SizeGenetics deluje. Period.

To ne bo trajalo nekaj časa, vam priporočam, da jo uporabljajo za vsaj štiri mesece, vendar to ne dela, da izboljšate svojo velikost. Zdaj pa, preden sem šel v podrobnosti, ki so znanstveno dokazano, da poveča velikost vašega penisa, želim najprej govoriti o jamstva, ki ga nudi proizvajalec.

Ko poskušate ta izdelek, se potrudiš, da brez tveganja .

Ja, morate začetno plačilo za preizkušanje izdelka, vendar je 100% denar nazaj garancije. Kaj to pomeni?

 • Izdelek uporabljajte v skladu z navodili za vsaj štiri mesece .
 • Če vam ni všeč izdelek, ga lahko vrne za svoj denar nazaj.

Najboljši del je, da imajo na voljo šest mesecev, da se vrnete ta izdelek. Veliko drugih proizvodov na trgu ne ponujajo garancijo takšnih razsežnosti, in mnogi od njih so zahteve za uporabo izpolniti jamstvo, da so preprosto nemogoče izpolniti.

kliknite tukaj za naročilo SizeGenetics spletu ZDAJ

Torej, kako deluje?

velikost-genetika-vključujejo

Nisem tehnik, vendar pa proizvajalec ne odlično delo pri pojasnjevanju točno, kako in zakaj je ta izdelek deluje.

 1. Boš se dajanje na podaljšek (več o tem v mojem pregledu). To je naprava, ki jo bo v bistvu razširi malo po malo, da se napetost na penisu.
 2. Kot je penis začne, da se raztezajo, mala mikro solze se ne pojavijo. Te solze povzročajo mobilni podvajanje pojavijo skupaj mišice.
 3. Ko so mišice zdravi, postane večji in bolj čvrsta. Več kri teče tudi v penis.

To je znanost za ta izdelek. Boste uporaben penis podaljšek, ki ponuja 2800 g vlečne napetosti, ki je vodilni napetost v industriji.

Kaj to povečana napetost omogočajo?

Povečana napetost je vse o rezultatih. Boste lahko, da bodo imeli veliko večje rezultate zaradi napravo, ki omogoča 50% večjo napetost kot katerikoli drug proizvod na trgu. In najboljši del?

 • To je neboleč
 • To je 100% varna
 • Rezultati so trajni

Ni tablete. Np bolečine. Brez operacije. Ne hokus-pokus.

Kaj SizeGenetics ponuja, je čisti rezultati. Ko smo že pri tem, pa si oglejte, kaj so drugi ljudje doživeli iz prve roke s tem izdelkom.

SizeGenetics Rezultati

SizeGenetics pred po rezultatih

Rezultati so nič manj neverjetno. Oglejmo si oglejte, kaj so drugi uporabniki bili sposobni, da bodo imeli v smislu rasti:

 • 4 mesece uporabe : povečanje za 1,8 centimetrov v dolžino in 0,6 palcev na obodu so se pojavili.
 • 60 let : 60-letni moški povečali njegovo dolžino od samo 5,3 palca za neverjetnih 6,6 palcev.
 • Zadovoljen Žena : Posameznik uporabiti napravo za štiri mesece in se je gibala od majhnih 4,4 palcev na veliko večji 6,5-palčni dolžine penisa. Obod To še posebej osebe povečal tudi 0,7 palcev.

Družba opozarja, da se lahko rezultati razlikujejo. Obstajajo tudi ljudje, ki doživljajo manjše dobičke od 0,5 “do 1” v dolžino. Ampak to je še vedno zelo impresivno če upoštevamo, da lahko še naprej uporabljajo napravo in videti večjo rast kot rezultat.

Obstajajo seveda genetske omejitve, ki pridejo v poštev, in SizeGenetics lahko kljubujejo naravi – čeprav to ne pride blizu.

Če ste ob drugi misli, sem močno priporočamo, da si oglejte več pred in po slike na spletni strani družbe za prikaz rezultatov iz prve roke.

kliknite tukaj za naročilo SizeGenetics spletu ZDAJ

Moje osebne izkušnje z SizeGenetics

Začenši z SizeGenetics, moram priznati, da sem bil malo skeptičen na prvi, vendar pa so pred-in-po slikah zelo impresivno. Mislil sem, da sem res nimajo več kaj izgubiti z garancijo, in je imel veliko pridobijo v postopku.

medicinske tipa 1 naprava ladje so diskretno mogoče, in se uporabljajo za:

 • sindrom Bent penis
 • sindrom Micro penis
 • podaljšanje

Torej, če imate ukrivljenost penisa, boste mogli odpraviti to težavo in izkušnje ogromen dobiček v procesu.

Vse kar morate storiti je, da postavite napravo na spodnjem delu penisa, in nastavite napravo tako, da je vaš penis prilega napravi. Nato boste počasi podaljšalo napravo na želeno raven, in boste želeli, da to povečanje v različne mesecih uporabe. Počasi in zagotovo bo vaš penis začeli rasti v dolžino, in naprava bo treba ustrezne prilagoditve, kot rezultat.

Ne pozabite, da potrebujejo stalno in stalno napetost na penis za podaljševanje, da se pojavljajo.

Nov, 58-stezni sistem končni udobje je vključen, tako da lahko pride do hitrejše dobičke brez nelagodje, da drugi izdelki zagotavljajo.

Oglejmo si na popolnih korakov, ki jih bomo morali sprejeti, da uporabljajo te naprave:

 1. Postavite osnovno prstan na penis.
 2. Postavite raztezek palice.
 3. Postavite glavo penisa v Slušalke.
 4. Potegnite pasu konca traku udobja.

Od tu se bomo ustrezno izdelavo različnih prilagoditev in dimenzioniranje napravo na člana. Uporaba je treba začeti počasi, s postopnimi povečuje vsak teden. Mnogi ljudje nosijo napravo za 5+ ur na dan, vendar želite, da se vaš koža in član uporabljajo za to.

Priporočam se začne na eno uro na dan v udobju vašega doma, in povečanje, kot je potrebno, dokler ne dosežete priporočenega uro uporabe.

Mnogi ljudje, tudi da je ta naprava pod svoja oblačila, in jo uporabite, ko delajo dvorišče delo ali sedeti okrog hiše. To pomeni, da vam ni treba skrbeti, da bi nespodobno, če nekdo pride mimo, in boste lahko aktivno povečati penis je velikost brez skrbi, še kdo z vami v tem procesu.

Resnično ni imela nobenih rezultatov šele po tretjem mesecu, ko sem imel kar je za približno pol palca. Prepričan sem, da se je to zgodilo v daljšem časovnem obdobju, vendar nisem sam ne meri do tega trenutka.

Potem sem začel videti rezultate veliko hitreje.

Četrti mesec sem opazila, da sem bila približno tretjina palca večji, kot sem bil, ko sem prvič začel, in v petem mesecu, sem bila več kot centimeter večji. Prav tako lahko še naprej uporabljati te naprave da bi dosegli še boljše rezultate. Veliko ljudi uporablja SizeGenetics za več kot 12 mesecev, da dosežejo svoj največji potencial – to res odvisno od uporabnika.

Nisem bil eden izmed srečnežev, ki so preživeli 2-palčni dobičke v štirih mesecih, vendar sem doživeli ogromen dobiček, kot je čas mineval.

SizeGenetics pregled: Verdict

SizeGenetics Pregled - The Best Male Enhancement naprave od leta 2016 naprej

Za mene, SizeGenetics dela čudeže.

SizeGenetics je na trgu že skoraj 20 let, in družba podpira svoje izdelke s šestmesečno garancijo. Vse, kar morate storiti, da bi dosegli daljši in debelejši penis je uporaba te naprave za samo štiri mesece. Če ne vidite rezultate, ki sem jih (in na tisoče drugih imajo), preprosto vrniti na napravi za svoj denar nazaj.

SizeGenetics je naprava, ki jo – in vaš partner – potrebo , da imajo. To je udoben, ponuja najboljše tehnologije in materialov v industriji, in je bilo dokazano, da poveča velikost penisa.

Kaj več bi si želeli?

Če želite večji penis, da si jo je bolje, da je čas za ukrepanje.

kliknite tukaj za naročilo SizeGenetics spletu ZDAJ

77/100 : by 120 users
BUY NOW »