SizeGenetics pregled: Šokantno O SizeGenetics Extender Izpostavljeni

Home » Review » SizeGenetics » SizeGenetics pregled: Šokantno O SizeGenetics Extender Izpostavljeni

Last Updated on

Resnično verjamem, da je SizeGenetics eden najboljših polnili na trgu v teh dneh in je vsekakor vredna njena višja cena. Z različnimi paketi in 6-mesečni denar nazaj garancije nimate česa bati.

POZOR! Če ste pričakovali, 5 “Dobički čez noč, potem vam bo zapravljaš svoj Energy & denar s tem izdelkom !!!

Če želite dodati nekaj centimetrov do vašega penisa, potem SizeGenetics (SG) je prava izbira za vas. Čeprav bo trajalo nekaj časa, je treba redno oprijem postopoma dodajte v dolžino na koncu.

Te trditve so podprte tudi z znanstvenimi raziskavami (glej spodaj).

Pri tem pregledu, boste našli vse, kar morate vedeti o tej znamko podaljška – celo virov pred in po slike kot tudi super nasvetov za povečanje svoje velikosti.

Znanosti stalne rasti

SizeGenetics Rezultati, REAL pred in po Pics, in še več

Fantje po vsem svetu, so zainteresirani za dodajanje centimetrov na njihovo velikost. Na srečo, z napravo SizeGenetics, to lahko storijo trajno. Vendar pa je zelo malo dejansko vedo, znanost zadaj uspeh vlečne širitve temelji.

Obstajajo štiri temeljna načela, da je to izdelek, ki temeljijo na:

 1. Oprijem – Glavno vlogo je igrala oprijem, saj daje priložnost za tkivnih celic (najdete v vašem falus) za širitev in rast, ki ustvarja številne vrzeli in solze.
 2. Delitev celic – Ko so ustvarili te vrzeli, bo proces delitve celic prevzeti razdeliti in nato pomnoži s stopnjo, v kateri bo vaš gred rastejo skupaj z zbornicami v svoj “mali kolega”.
 3. Višja kapaciteta – Ker bo tvoj mali prijatelj zdaj lahko, da imajo še več krvi kot prej, bi morala imeti možnost, da raste v velikosti in ostal na ta način trajno.
 4. Podaljšanje vezi – Bilo je kar nekaj študij, ki so pokazale, da je SG učinkovit pri razširitvi vezi, ki povezuje vaše gred na sramne kosti, da bi vaše mlahav član visi nižje!

Čeprav je ta proces postopen in je potrebno veliko časa, da res deluje, in na tisoče fantje uživajo večjo samozavest, ki prihaja z večjo velikost. Samo glej ugotovitve raziskav spodaj.

SizeGenetics je pravzaprav zelo udoben podaljšek za uporabo! To je razlog, zakaj ljudje lahko nosite več ur – tudi čez dan, ko so v službi ali lahko svoje opravke.

SizeGenetics v slikahSizeGenetics Rezultati, REAL pred in po Pics, in še večSizeGenetics Rezultati, REAL pred in po Pics, in še več

NAVODILA ZA UDOBNO SET UP

Čeprav se zdi, da je dajanje te naprave na vaš penis delo za strokovno, je pravzaprav zelo enostavno narediti.

Samo sledite tem nasvete in boste na dobri poti:

 1. Previdno daj belo osnovno obroč (del z raztezka palice) na penis
 2. Nastavite dolžino vaših raztezke barov vsaj 1 cm daljša od maksimalno raztegnjena dolžina vašega mlahavem penisa
 3. Pritisnite sprednjo glavo košček SizeGenetics naprave na raztezek palice
 4. Postavite glavo penisa v tem delom naprave
 5. Zategnite gumijasti trak, da se držite trdno na penisu z robom tik pod vašim ana
 6. Naredite mikro prilagoditev na svoje palice za povečanje napetosti (ni priporočljiva v obdobju prvih nekaj tednih)

Po številnih raziskavah ( kot je tukaj, omenjeno ), ki jo pri uporabi kateregakoli penis podaljšek do 5 ur dnevno lahko dosegli najboljše rezultate. Vendar pa naj bi ga sneli vsako uro ali dve za 10-15 minut, da se ponovno vzpostavi pretok krvi.

Povratne informacije od uporabnikov za SizeGenetics

SizeGenetics Pregled - Best Male Enhancement naprave od leta 2016

Vsi ti uporabnik pričevanja in povratne informacije so zbrani iz drugih spletnih strani na spletu. Zato ne morem zagotoviti njihovo veljavnost. Prosimo, da jih z zrna soli.

Presenetljivo je, da ko sem bil brskanje po internetu, sem ugotovil, da je večina strank, ki so kupili to napravo imeli nič, ampak veliko stvari za povedati o tem!

Večinoma so poudarila te prednosti:

 • prijaznost
 • Visoka učinkovitost pri dobičkov velikosti
 • Presenetljivi raven udobja
 • Boljše spolno zmogljivost
 • močnejše orgazme

Obstaja kar nekaj uporabnikov, ki niso bili srečni za enega ali drugega razloga, vendar je preobilica zadovoljnih posameznikov, sem bil sposoben najti na internetu, kažejo, da je SizeGenetics zagotovo eden tistih polnili, da boste radi imeli!

“Uspelo samo 2,5 ure, ko sem začutil pekoč občutek v gredi čez nekaj časa. To bi lahko bilo iz spominske pene in zaviti, kot je bilo boleče in zelo občutljiv, ko sem ga odpeljal. Po zaužitju 30 minut, lahko verjetno nosil še 2 uri, ampak ga bom poklical na dan. “

“Priložena DVD je dejal, da lahko GS vzporedno dejavnosti, kot so jelqing, ki sem mislil, da je malo odsek. Včasih sem Bathmate 10 minut pozneje, da se kri teče in črpalka in občutek je podoben moj prvi uporabi! Tlak črpalke je bila zelo močna in je moj penis počutil zelo obrabljena podobna veliki jelq seji. Verjetno ne, kar trdi, da. “

Dodali smo približno 2 cm uporabo podaljšek podobnega SG – pravzaprav sem dve visokokakovostne podaljškov proti koncu. Osebno mislim, da delajo. Ampak moraš vzeti veliko oskrbe z njimi, tako da se ne prekine dotok krvi v glavo. Nimam izkušenj s sistemom SG, vendar gledaš na to mislim, da je precej podobna eni izmed tipov sem uporabo. “

“Vesel sem, da vidim, da je zdaj predstavnik podpora na fitnesu za palice polnili temelji. Moram reči, da potisne palice sistemi res dobili odsek dogaja. Ampak zagotovo niso in pozabi. “

 

Sem dobil malo več kot pol palca v prvih 6 mesecih, nato pa dont mislim pridobili ničesar v 3 mesecih po tem. Nisem mogel držati korak s tem načrtom, da delajo svoj kurac za toliko časa vsak dan, je težko. Ampak jaz še vedno v Bathmate in SizeGenetics atleast trikrat na dan po malo, ker je definitivno izboljšuje kakovost erekcije v precej resen način! Jaz bi pozval vse narediti te vaje.

 

Nosim svoj podaljšek pri delu. Jaz sem izjema in ne pravilo, mislim. Na moje delo, sem dolžna nositi ognje odporen naprsnika, ki na srečo, so zelo ohlapna. Jaz preprosto nositi trenirki mi pod kombinezoni, potisnite tiste v moje čevlje in izklop grem! Jaz eno in pol do dve uri seje, glede na udobje, s petnajst do trideset minut odmori med drug za skupni čas v podaljšek od šest do osem ur. Imam samo spodrsnilo zanko morda nekajkrat in preprosto sodi v moj škorenj. “

“Problem bo, ko sem se ubil ali poškodoval na delovnem mestu in se jim zdi to srednjeveško iskani Izum, na mojega tiča! Moje delo je zelo aktiven. Plezam lestve, lestev stojala, sprehod, upogniti in dvigalo. Pravzaprav, najtežja stvar za mene, medtem ko podaljšan je vstopanje in izstopanje mojega dela vozila. “

Dokler boste sledili navodilom in imeti realistična pričakovanja, boste lahko dobili točno tisto, kar hočeš od tega vredno naložbo v daljšem časovnem obdobju!

PRIČAKUJETE zelo počasna rast:

Splošno pravilo je, kot sledi – da bi lahko doživeli rast eno-palčni za vsakih 1000 ur, ki jih nosijo nobene penis podaljšek. Torej, z 5-8 nošenje ur na dan, bi lahko pričakovali rast 1-palčni na 125-200 dni (4-7 mesecev). Vendar pa bo dobiček je posebna in enkratna za vsako osebo.

Kako Spot Fake Mnenja uporabnikov

To ni nič nenavadnega, da veliko neetično podjetij na trgu za moške izboljšavo plačila za lažnih izjav za promocijo svojih izdelkov. To je razlog, zakaj morate biti kritični pri ocenjevanju uporabniške pričevanja.

Na srečo, ponaredek tisti imajo običajno vsaj nekaj skupnih stvari:

 • To so zelo pozitivni obetavni velike (pogosto nerealne) dobički
 • Ti pogosto navajajo, da so bili njihovi rezultati zelo hitro doseže
 • Če gre skozi uporabnikov pregledov na Amazonu, prezreti tiste, ki niso označene kot “Verified Nakup”

Samo ne pozabite, da ste vedno morali sprejeti zelo pozitivne terjatve z zrna soli (tudi če gre za resnično). Bolje je, da je varno, kot žal.

PRED in PO SLIKE

Kliknite na sliko za prikaz rezultatov uporabniške s pred in po slike na uradni spletni strani izdelka

URADNO GARANCIJA & GARANCIJA

Zdaj, je najlažji način, da dobiš pravi SizeGenetics penis podaljšek je na spletu preko uradne spletne strani ali s pomočjo izbranih pooblaščenih prodajalcih po vsem svetu. Vendar pa bo samo na hitro iskanje google vam veliko spletnih strani, ki ponujajo te naprave, kot tudi.

Ampak lahko zaupate teh spletnih mest, ki jih boste poslali pravi proizvod (in ne ponaredek eno)?

Zato vam priporočam nakup kateregakoli izdelka iz uradne spletne strani izdelka, če hočeš biti 100% prepričani, da ne bo dobil scammed.

Cena & DOSTAVA

Kar se tiče cene in paketi iti, uradna spletna stran ponuja več glavnih možnosti za vas, da izberejo, in sicer iz naprave samo za kompleksne paket udobje.

V času posodabljanja ta članek (28. julija 2017) Uradna spletna stran ponujala po možnosti za vas, da izberejo.

 • Vrednost Editon ($ 199.95)
 • Comfort paket ($ 249,95)
 • Ultimate sistem ($ 299.95)
 • Ukrivljenost & Peyronijeva Edition ($ 299.95)

Še več, lahko izbirate med široko izbiro rezervnih delov v primeru, da ste poškodovali koli. Pomorski promet po vsem svetu, diskreten in vas bo stalo med $ 15,00-19,00 $

Končno sodbo: ena izmed najbolj udobnih MOŽNOSTI

PREDNOSTI

 • MEDNARODNO znane blagovne znamke
 • Kakovostni materiali
 • Medicinska priprava (TIP-1)
 • PODPIRAJO klinična študija
 • POČASI, POSTOPNO & STALNA povečanje penisa
 • UPORABNE PODPORA SISTEM
 • Udobna za nošenje dolgoročnih

SLABOSTI

 • VISOKI
 • Morem urinirati med nošenjem IT
 • Morate nositi IT VEČ ur na dan
 • RAZLIČNE REZULTATI & DOBIČEK
 • SE zelo dolgo časa za prikaz rezultatov
 • Morali vzeti dol vsako uro ali dve za 10-15 minut

Po analizi to napravo, moram reči, da je SizeGenetics vsekakor vzdržljiv podaljšek, ki je izdelan iz visoko kakovostnih materialov. Navdušen sem nad popolnost, s katero je bila ta naprava ustvarjena.

Bil sem presenečen, da odkrijete, kako prijetno je, da ga nosite čez dan.

Pričakoval sem veliko strank poročanja znatno neugodje, vendar nisem mogel najti koli. Vendar pa morate, da se navadijo na razteznimi občutkov prvi.

Resnično verjamem, da je SizeGenetics eden najboljših polnili na trgu v teh dneh in je vsekakor vredna svoje cene. Z različnimi paketi in 6-mesečni denar nazaj garancije nimate česa bati.

kliknite tukaj za naročilo SizeGenetics spletu ZDAJ »

58/100 : by 123 users
SizeGenetics Review
BUY NOW »