Sizegenetics Penis Extender Review: ett beprövat sätt att öka din storlek

Home » Review » SizeGenetics » Sizegenetics Penis Extender Review: ett beprövat sätt att öka din storlek

Last Updated on

Är du säker på ditt kärleksliv, liksom din partners, skulle vara bättre om din penis var större och tjockare? Om så är fallet, är Sizegenetics just den produkt du har letat efter. Om du tvivlar, bara titta på några av fördelarna:

 • Bevisat att lägga inches till din penis längd
 • Ultimate 58 sätt komfortsystem
 • Massor av positiva recensioner från verkliga användare (se verkliga bättre och efter bilder på vår hemsida.)
 • Massor av gratis tillägg
 • 6 månader pengarna tillbaka garanti

Vad är Sizegenetics

Sizegenetics Resultat, REAL före och efter Pics och mer

Sizegenetics är en penis draganordning. Sedan sin debut på marknaden 1995, har tusentals män över hela världen sett dramatiska resultat, lämnar dem med förbättrad självförtroende och sexliv.

Visste du att penis stretching enheter är den enda vetenskapligt beprövat sätt att öka storleken på din penis, annat än kirurgi? Även om det finns flera av dessa produkter på marknaden, är Sizegenetics säkert på toppen av listan, tack vare sin 58 sätt komfort system.

Du är säker på att hitta en eller flera sätt att bära den utan obehag eftersom den är lämplig för alla.

The Magic Bakom Sizegenetics

Sizegenetics fungerar genom penis i ett konstant tillstånd av spänning genom att dra den bort från kroppen utlöser tillväxten med hjälp av principen om dragkraft. Traction orsakar penis vävnader uppdelning som orsakar penis cellerna föröka ta itu med skadorna, precis som styrketräning.

Traction har använts i över 8000 år som ett naturligt förhållningssätt till att odla olika kroppsdelar till fantastiska längder används historiskt av stammar i Amazonas, Afrika och Birmania.

Eftersom dragkraft är en naturlig teknik, det är säkert och det ger verkliga resultat på några månader.

Det fina med hjälp av denna metod är att att om du engagerad nog att sätta i gång tillräckligt Vinster kan bli enorma … till den punkt där du har faktiskt sluta använda den!

Kommer det att fungera för dig?

Sizegenetics Resultat, REAL före och efter Pics och merSizegenetics Resultat, REAL före och efter Pics och mer

Som med alla medicintekniska, produkt eller kosttillskott, kommer resultaten varierar från person till person.
Men när man tittar på de många positiva recensioner på SizeGenetic officiella hemsida eller på specialiserade forum, vi kan lätt se att de flesta av feedback är positiva.

På bara några månader män har upplevt en extra 1 till 3 inches i längd och 1 tum i omkrets. Bäst av allt, resultaten är permanenta! När du har nått önskad storlek, du helt enkelt sluta använda Sizegenetics.

Din penis förblir denna längd. Eftersom det har arbetat för så många män i det förflutna, det finns en god chans att det kommer att fungera för dig också. Allt du behöver är beslutsamhet och konsekvens. Bär enheten dagligen enligt instruktionerna och du börjar se resultat inom några veckor.

Vad gör riktiga användare säga om Sizegenetics Penis Extender?

Jag investerade lite energi att titta runt för att kontrollera om jag kunde upptäcka män som hade fått kommer till stånd att använda Sizegenetics penis extender. Jag upptäckte verkligen mer positiva undersökningar, kund hyllningar och tidigare / efter fotografier än jag väntat.
I vilket fall som helst, eftersom det är en helt känsligt område av kroppen, är det viktigt att göra din utforskning och se till att alla objekt som du använder nere är äkta, säker och framgångsrik. Ingen behöver slösa bort sin chans att bära en dragkraft gadget för en längre tid, bara för att upptäcka att det inte fungerar! – Michael Legend, Storbritannien

Hej, I kölvattnet av att ha utnyttjat storlek ärftliga egenskaper extender under de senaste 11 månaderna, skulle jag bestämt uppmana undvika detta objekt. Det i huvudsak fungerar inte. Jag lever kontroller av dessa. Jag har gjort alla jelqing scheman (religiöst), pre-övningar, slitna förlängaren för 7-10 timmar varje dag och så vidare och jag kan uppriktigt säga att dina ökningar är obeständiga. Jag skulle föredra att inte kalla det en missvisande effekt ännu mot börjar jag fick en känsla av att jag plocka upp ännu en gång att tilldela bandet kom de råa siffrorna visade att jag inte vinner terräng. – Mike Brenger, USA

Det är där min förvirring är jag hoppa på spänningen eftersom förläng sätts 1 cm bortom min helt sträckta penis därför jag inte behöver göra justeringar av spänningar bar på den nivån. Jag är bara förvirrad i detta skede om det är ok för mig att sträcka bortom 1 cm min helt sträckt dick enligt rekommendation av sizegentics – Alex McLaren, Kanada

16 Way Comfort Technology kommer snart att vara ett ordspråk när man talar om penis förlängare. Och denna metod är en anpassad av Sizegenetics att effektivt öka storleken och omkrets på din penis utan att orsaka någon skada eller obehag hos användaren.

FÖRE & EFTER BILDER

Klicka på bilden för att se användarens resultat med tidigare och efter bilder på den officiella produktens hemsida

De olika paket som finns tillgängliga

# 1 – Value Pack Pris: ($ 199,95)

Den 1 : a pack är det billigaste alternativet och innehåller det allra nödvändigaste du behöver för att komma igång.

Det billigaste alternativet, men ger dig vad du behöver för att komma igång, inklusive;

 • Den Sizegenetics Extender – Type 1 medicinteknisk
 • Förlängning barer – 1 tum och 2 tum.
 • 58 Way Comfort Strap & Pad
 • Så här använder Sizegenetics DVD

Kostnad:  det allra nödvändigaste packa är ett bra val för att komma igång om du är på en budget och låter dig börja växa din penis utan att någon av de andra bonusar för endast $ 199,95!

# 2 – Total Comfort Pack ($ 249,95)

En n uppgraderad paket som ger dig snabbare vinster.

Vad du får är:

 • Den Sizegenetics extender – typ en medicinsk anordning
 • Den unika 58 Way total komfort fastsättning.
 • 3 uppsättningar av förlängningsstänger (olika storlekar) och massor av olika reservdelar
 • Den Sizegenetics anpassade läderfodralet.
 • Hur man använder Sizegenetics DVD

Kom ihåg:   Komfort pack representerar stort värde för bara $ 249,95!

# 3 – The Ultimate Package ($ 299,95)

The Ultimate Package är den käraste alternativet men det är också den bästsäljande paketet eftersom det innehåller allt du behöver för effektiv bekväm, enkel, lätt att använda utvidgningen penis!

Förpackningen innehåller allt som 2 : a pack har men du får också ett stort utbud av bonusföremål, till exempel:

 • Den Sizegenetics extender – typ en medicinsk anordning
 • Den 58 Way komfort fästsystem med den unika 3-vägs huvudstycke och andra huvud lade bilagor
 • Max 2300 gram mild spänning med hjälp av MDA-teknik.
 • Penis fuktighetskräm för efter användning och en behållare med dragpulver.
 • Hur man använder Sizegenetics DVD + Lovecentria Bättre Sex DVD & Fitness Ebook
 • FREE antibakteriella våtservetter och massor av reservdelar.
 • Fri tillgång till Penishealth ™ Utbildningsprogram på nätet (värt $ 95,00)
 • En gratis låsbar läderresefodral med sin egna nyckel.

Viktigt: Du får också gratis leverans plus ett kardborreband ingår liksom att göra enheten ännu mer bekväma att bära. Du kan få alla stora redskap för bara $ 398,95!

Var kan man köpa Sizegenetics?

Det enda sättet att köpa en äkta Sizegenetics systemet är att köpa den via deras officiella hemsida.
Det är där du kan också dra nytta av deras generösa sex månaders garanti, liksom pågående rabatter bulk erbjudanden, bra kundservice, och massor av gratis extrafunktioner. Priset för den grundläggande enheten börjar på $ 199,95.

Men du kan också välja att köpa en av sina många paket som inkluderar tillbehör, krämer, DVD och andra verktyg för att hjälpa dig att få maximalt resultat.

Slutsats

Om du är en man letar efter en beprövad och garanterat sätt att öka storleken på din penis, är Sizegenetics det bästa valet för dig. Du har inget att förlora, men inches att vinna!

Klicka här för att beställa Sizegenetics Online NU »

76/100 : by 228 users
BUY NOW »