SizeGenetics Penis Extender Review: dovedit o modalitate de a crește dimensiunea

Home » Review » SizeGenetics » SizeGenetics Penis Extender Review: dovedit o modalitate de a crește dimensiunea

Last Updated on

Sunteți sigur viața ta amoroasă, precum și partenerului, ar fi mai bine daca penisul tau a fost mai mare și mai gros? Dacă este așa, SizeGenetics este doar produsul pe care au fost cautati. Dacă aveți dubii, uita doar la câteva dintre beneficiile:

 • Dovedit pentru a adăuga inci la lungimea penisului
 • Sistemul Ultimate confort 58 mod
 • O mulțime de comentarii pozitive de la ACTUAL utilizatori (Vezi poze reale mai bune si apoi pe site-ul nostru.)
 • Tone de figuranți GRATUITE
 • 6 luni de garanție pentru restituirea banilor

Ce este SizeGenetics

Rezultate SizeGenetics, REAL înainte și după Pics și multe altele

SizeGenetics este un dispozitiv de tracțiune penis. De la debutul pe piață în 1995, mii de oameni din întreaga lume au văzut rezultate dramatice, lăsându-le cu o mai bună încredere și viața sexuală.

Stiati ca dispozitivele Intinderea penisului sunt dovedit stiintific singura modalitate de a crește dimensiunea penisului, altele decât o intervenție chirurgicală? Deși există mai multe dintre aceste produse pe piață, SizeGenetics este cu siguranță în partea de sus a listei, datorită sistemului său de confort 58 mod.

Sunteți sigur de a găsi unul sau mai multe moduri de a-l poarte fara nici un disconfort, deoarece este potrivit pentru toată lumea.

Magia din spatele SizeGenetics

SizeGenetics actioneaza prin penisul intr-o stare constantă de tensiune, trăgându-l departe de creșterea de declanșare a corpului, folosind principiul de tracțiune. Aderenta provoaca tesuturile penisului la defalcare care determină multiplica celulele penisului pentru a face față daunelor, la fel ca body-building.

Tracțiune a fost folosit timp de peste 8000 de ani ca o abordare naturala a diferitelor parti ale corpului în creștere la lungimi uimitoare istoric folosite de triburi în amazoanelor, Africa și Birmania.

Deoarece de tracțiune este o tehnica naturala, este sigur și oferă rezultate reale într-o chestiune de luni.

Cea mai mare lucru despre utilizarea acestei abordări este că , dacă sunteți suficient de angajat pentru a pune în timp suficient Câștigurile pot fi imensele … la punctul în care tu de fapt a opri utilizarea ei!

Va lucra pentru tine?

Rezultate SizeGenetics, REAL înainte și după Pics și multe alteleRezultate SizeGenetics, REAL înainte și după Pics și multe altele

Ca și în cazul oricărui dispozitiv medical, un produs sau suplimente, rezultatele vor varia de la o persoană la alta.
Cu toate acestea, atunci când se uită la numeroase comentarii pozitive pe site – ul oficial al SizeGenetic sau pe forumuri de specialitate, putem vedea cu ușurință că cele mai multe feedback – ul este pozitiv.

În doar o chestiune de luni, oamenii au experimentat un adăugat 1 până la 3 cm în lungime și 1 inch în grosime. Cel mai bun dintre toate, rezultatele sunt permanente! După ce ați ajuns la dimensiunea dorită, opriți pur și simplu utilizați SizeGenetics.

penisul tau va rămâne această lungime. Din moment ce a lucrat pentru atât de mulți oameni în trecut, există o șansă bună va lucra pentru tine. Tot ce trebuie este determinare și consecvență. Purtați aparatul conform instrucțiunilor de zi cu zi și de a începe să vedeți rezultatele într-o chestiune de săptămâni.

Ce se spune despre Real Utilizatori SizeGenetics penis Extender?

Am investit ceva energie în căutarea în jurul valorii de a verifica dacă am putea descoperi oameni care cîștigaseră vine despre utilizarea SizeGenetics penis extender. Chiar am descoperit sondaje mai pozitive, omagii client și mai devreme / după fotografii decât am anticipat.
În orice caz, din moment ce acesta este un teritoriu cu totul sensibil al corpului, este vital pentru a face explorarea și asigurați – vă că orice element pe care îl utilizați în jos este autentică, în condiții de siguranță, și de succes. Nimeni nu are nevoie să risipim posibilitatea lor de a purta un gadget de tracțiune pentru o perioadă considerabilă de timp, doar pentru a descoperi că nu funcționează! – Michael Legend, Marea Britanie

Bună ziua, în urma a fi utilizat dimensiunea calitățile ereditare prelungitorul de-a lungul celor 11 luni anterioare, mi – ar cere cu fermitate evitarea acestui element. În esență , nu funcționează. Sunt verificarea acestui viu. Am făcut toate programele Jelqing (religiozitate), pre-exerciții, purtat extensia timp de 7-10 ore în fiecare zi , și așa mai departe și pot spune cu sinceritate că crește dvs. sunt nepermanent. Aș prefera să nu – l numesc un impact înșelător încă spre begin am sentimentul că am fost încă o dată iau venit banda alocând, cifrele brute au demonstrat că nu am câștiga teren. – Mike Brenger, Statele Unite ale Americii

Asta în cazul în care confuzia mea este ca eu sunt sărind peste pe tensiunea , deoarece prelungitorul este setat 1cm dincolo de penisul meu complet întindeau , prin urmare , nu am nevoie pentru a face ajustări la bara tensiuni la acel nivel. Sunt doar confuz în această etapă , dacă este OK pentru mine să se întindă peste 1 cm de pula mea complet întinsă ca pe recomandarea de sizegentics – Alex McLaren, Canada

Calea Confort Tehnologia 16 va fi in curand un dicton atunci când vorbim despre Prelungitoare penisului. Și această metodă este cea adaptată de SizeGenetics pentru a crește în mod eficient dimensiunea si grosimea penisului, fără a provoca nici un rău sau disconfort din partea utilizatorului.

Inainte si dupa IMAGINI

Click pe imagine pentru a vedea rezultatele de utilizator cu inainte si dupa imaginile de pe site-ul oficial al produsului

Diferitele pachete disponibile

# 1 – ambalaj valoarea Pret: ($ 199.95)

Cei 1 st pachet este cea mai ieftină opțiune și conține strictul care veți avea nevoie pentru a începe.

Cea mai ieftina optiune, dar iti ofera ceea ce ai nevoie pentru a începe, inclusiv;

 • SizeGenetics Extender – de tip 1 dispozitiv medical
 • bare elongație – 1 inch și 2 inch.
 • Cele 58 Way Comfort curea & Pad
 • Cum se utilizează Sizegenetics DVD

Cost:  strictul pachet este o alegere bună pentru a începe , dacă sunteți pe un buget si va permite sa incepe sa creasca penisul fara nici unul dintre celelalte bonusuri pentru doar $ 199.95!

# 2 – Confort total Pack ($ 249.95)

Un pachet actualizat n care vă va oferi câștiguri mai repede.

Ce veți obține este:

 • SizeGenetics Extender – tip 1 dispozitiv medical
 • Unic 58 Way Atașamentul confort total.
 • 3 seturi de bare (alungire diferite dimensiuni) și o mulțime de diferite piese de schimb
 • SizeGenetics caz de piele personalizat.
 • Cum să utilizați SizeGenetics DVD

Amintiți – vă:   Pachetul de confort reprezinta o mare valoare pentru doar $ 249.95!

# 3 – Pachetul Ultimate ($ 299.95)

Pachetul Ultimate este cea mai scumpă opțiune, dar este, de asemenea, pachetul cel mai bine vandut deoarece include tot ce ai nevoie pentru mărirea penisului eficient confortabil, simplu, ușor de utilizat!

Pachetul include tot ceea ce 2 – lea pachet are , dar veți obține , de asemenea , o gamă largă de elemente bonus, cum ar fi:

 • SizeGenetics Extender – tip 1 dispozitiv medical
 • Sistemul de fixare confort 58 de Way cu piesa unica cap 3 cai si alte anexe cap piese
 • Maxim 2300 de grame de tensiune blândă folosind tehnologia MDA.
 • Penis cremă hidratantă pentru după utilizare și un container de pulbere de tracțiune.
 • Cum să utilizați Sizegenetics DVD + LoveCentria o mai bună Sex DVD & Fitness Ebook
 • servetele antibacteriene GRATUIT și o mulțime de piese de schimb.
 • Acces gratuit la programul de formare PenisHealth ™ on-line (în valoare de $ 95.00)
 • Un caz blocabil GRATUIT de călătorie din piele cu cheia sa personalizat proprii.

Important: Ai , de asemenea livrare GRATUIT , plus o curea Velcro incluse, de asemenea pentru a face aparatul chiar mai confortabil de purtat. Puteți obține toate uneltele de mare pentru doar $ 398.95!

În cazul în care se poate cumpăra SizeGenetics?

Singura modalitate de a achiziționa un sistem SizeGenetics autentic este să – l cumpere prin intermediul site – ul lor oficial.
Acest lucru este în cazul în care puteți profita de asemenea de garanția lor șase luni generoase, precum și reduceri în curs de desfășurare, oferte în vrac, client service mare, și o mulțime de extra – uri gratuite. Prețul pentru dispozitivul de bază pornește de la $ 199.95.

Cu toate acestea, puteți alege, de asemenea să cumpere una dintre multele lor de pachete care includ accesorii, creme, DVD-uri, și alte bonusuri pentru a vă ajuta să obțineți rezultate maxime.

Concluzie

Dacă sunteți un om în căutarea unui mod dovedit și garantat pentru a crește dimensiunea penisului, SizeGenetics este cea mai buna alegere pentru tine. Nu ai nimic de pierdut, dar inci pentru a câștiga!

click aici pentru a comanda SizeGenetics on – line ACUM »

77/100 : by 138 users
BUY NOW »