SizeGenetics Extender: Revizuirea și rezultate

Home » Review » SizeGenetics » SizeGenetics Extender: Revizuirea și rezultate

Last Updated on

Meu Imparțială SizeGenetics Extender opinie cu imagini

SizeGenetics este unul dintre cele mai recunoscute penisului dispozitive de pe piață care se extind. Acesta a fost în jur de 2 decenii (din 1995) și a supraviețuit tuturor încercărilor și critici, lăsând mulți clienți fericiți. Acesta a fost testat clinic și aprobat de către mai mulți medici bine cunoscute. Noi vă va oferi totuși o reexaminare imparțial bazat pe testul nostru.

Revizuirea mea (12 luni utilizare)

Am fost folosind prelungitorul SizeGenetics timp de 12 luni. Am avut câteva săptămâni libere (din motive personale), dar în general am fost poartă în mod constant. Vă pot da un aviz onest și împărtăși câștigurile mele personale.

Prelungitoare pentru penis au un avantaj față de pompe , deoarece acestea oferă mai multe rezultate pe termen lung. Asta pentru că se poate purta prelungitorul timp de mai multe ore pe tot parcursul zilei, în timp ce o pompă poate fi utilizată doar pentru câteva minute în duș. Dezavantajul este că , cu un agent de diluare, nu obține dreptul de mai grasa umflat după utilizare în timp ce face cu pompe de apă. Mai mulți utilizatori avansați dețin atât un prelungitor și o pompă . Eu cred că acest lucru este o combinatie foarte buna, dar pentru durata de utilizare a mea, am folosit doar SizeGenetics, nimic altceva.

SizeGenetics funcționează similar cu procesul de bază musculare clădire . Pentru a mări dimensiunea bicepși, va trebui să ridice greutăți pentru a rupe în jos țesut și apoi restaurați – l astfel încât să fie mai mare decât înainte. Un proces similar se aplică cu dispozitivul de sistem SizeGenetics. Ea ” se întinde” penisului cu ajutorul de tracțiune și după un anumit timp, veți putea vedea rezultatele.

Cum se folosesc SizeGenetics?

SizeGenetics Review - Dispozitiv Best Male Enhancement 2016

Ar trebui ca scop să poarte SizeGenetics Extender timp de cel puțin 3 ore pe zi , timp de mai multe luni. Ar trebui sa ia pauze daca penisul tau se simte avânta. Eu de obicei , sari peste 1 sau 2 zile în fiecare săptămână. Încercați să reglați barele de alungire suficient astfel încât penisul tau se simte tensiunea , dar nu aluneca. Există o curbă de învățare pentru a obține echilibrul corect astfel încât să nu fi frustrat la început dacă vă confruntați cu dificultăți.

Cu cât timp petrecut purtarea aceasta, cu atât mai repede vei vedea castigurile. Puteți să-l purta la domiciliu, sub pantaloni sau blugi, sau atunci când dormi. A lua penisul in erectie sa fie semi (dacă nu sunt bine agățate), apoi curea dispozitivul SizeGenetics pe (inclus DVD-ul arată bine). Acesta va fi confortabil cu blugi sau pantaloni largi. blugi strânse sau lenjerie de corp ar putea fi o problemă. De asemenea, dacă dormi pe burtă, vei simti disconfort.

SizeGenetics Extender are alungiri bare de sprijin cu o lungime maximă de aproximativ 10 inch. Cu toate acestea, în conformitate cu marturii de la utilizatorii avansați, pentru penisuri de peste 9 inch , acesta devine mai incomod de purtat și mai greu pentru a ascunde prelungitorul sub pantaloni. Veți avea nevoie să poarte haine suplimentare largi și o cămașă mai mult pentru a ajuta la ascunderea dispozitivului.

Are într-adevăr funcționează? rezultatele mele

SizeGenetics înainte după rezultate

Vei vedea câștiguri permanente în lungime și circumferință după 8 luni. Am văzut 0.5 inch câștiguri în lungime , după doar 1 lună de utilizare.

Acele rezultate inițiale s-au estompat, deși după ce am luat o lunga pauza fara a purta SizeGenetics (din motive personale). După obținerea înapoi la utilizarea regulată, a fost ușor pentru a obține câștigurile înapoi.

După 6 luni de utilizare am văzut un 1 inch creștere.

Astazi (dupa 12 luni de utilizare) , in erectie mea marimea penisului este de 1,8 inci mai lung decât ceea ce am început (am început la 5 inch). Nu am folosit SizeGenetics timp de 14 zile pentru a vedea daca rezultatele se vor lipi, și ei fac, încă mai am mei 1.4 inch de câștiguri.

Vă rugăm să rețineți: Am folosit SizeGenetics timp de 5 ore în fiecare zi. Chiar am angajat la procesul și rezultatele au văzut în mod corespunzător. Înainte și după fotografiile vor fi postate mai târziu.

click aici pentru a comanda SizeGenetics on-line ACUM

Ce pachet SizeGenetics pentru a alege?

size-genetica includ

Pachetul de Value Edition include numai targă (dispozitiv medical de tip 1), precum și DVD-ul de instruire. Planșa de confort implicit, curea, și bare de alungire sunt confortabile, la început, dar, în timp, ar dori mai multe opțiuni de confort și o întindere mai puternică. Utilizarea pe termen lung, este ideea principală din spatele SizeGenetics (sau orice prelungitor).

Dacă sunteți de legat de numerar, ediția Value este un început de mare ca poti cumpara întotdeauna piese suplimentare separat mai târziu. Dar , dacă ai bani acum, este foarte recomandat să obțineți Comfort avansat sau System Ultimate , deoarece acesta va fi mai ieftin pe termen lung. Aici sunt cele mai notabile extra pe care le va primi:

  • 58 Way Ultimate Comfort System: o bucată multi-cap (arătat în partea dreaptă) conține componente și paturi de cap , care va reduce frecarea și blocarea în capul penisului , pentru a face mai confortabil. Foarte convenabil pentru utilizarea pe termen lung.
  • Plus de tracțiune Pulbere și Aftercare Hidratant (Inclus numai cu sistem Ultimate): Pulberea de tracțiune creează între targă și penisul astfel încât presiunea va fi mai puternică și mai confortabil (poate fi înlocuit cu pudra pentru copii). Crema hidratanta va accelera procesul de regenerare tisulară.

Sistemul Ultimate, de asemenea, vine cu DVD-uri SizeGenetics Exercitarea si tencuieli de confort 3M. Acestea sunt frumos de a avea, dar sunt opționale. În ceea ce privește dispozitivul însuși, pachetul avansat Comfort are totul.

Discret de transport și livrare

SizeGenetics oferă transport gratuit și de livrare discret într-o cutie generică. Nu vor exista nici un etichete sau imagini care dau afara conținutului produsului. SizeGenetics au un birou în America de Nord, așa că, dacă trăiești acolo vei primi produsul foarte repede. transferurile internaționale pot dura mai mult.

De unde să cumpere SizeGenetics?

SizeGenetics Review - Dispozitiv Best Male Enhancement 2016

Asigurați – vă că comandați SizeGenetics de pe site – ul oficial . Utilizați codul de reducere SG10 pentru un plus de 10% reducere cu link – ul de mai sus. Componentele sunt realizate în SUA și să garanteze o înaltă calitate. Am avut plângeri cu privire la alți distribuitori , clienții care au primit plastic ieftin made ​​in China , componente care nu a putut ține împreună. Multe dintre acestea pot fi găsite pe eBay . NU CUMPARA CEI , dacă nu aveți un extra $ 30 sufla, 30 de zile să aștepte pentru a navei, și câteva ore de frustrare încercarea de a pune acest lucru împreună și să dețină fără a cădea. Amintiți – vă că pe eBay, fotografiile NU sunt ca dispozitivul real , vei primi.

SizeGenetics Noțiuni de bază pentru drum liber

Da, așa cum s -ar putea fi auzit, SizeGenetics se execută o ofertă (timp de mai mulți ani, așa că nu cred că merge mai departe) , că , dacă le trimiteți înainte și după fotografiile de câștiguri, ei vor da o rambursare completă, și veți obține pentru a menține dispozitivul. Am auzit înapoi de la unii dintre clienții noștri că au putut să folosească cu succes această afacere. Singura problemă este că trebuie să dețină dispozitivul timp de cel puțin 6 luni și să ia mai multe fotografii : detaliate (erecte, semi-erecte, și flască) pe tot progresul.

Doar o tehnica de marketing mascate care ajută SizeGenetics să crească în popularitate

click aici pentru a comanda SizeGenetics on-line ACUM

83/100 : by 533 users
SizeGenetics Review
BUY NOW »