Semenax Review – Köp inte Semenax Tills du läser denna översyn

Home » Review » Semenax » Semenax Review – Köp inte Semenax Tills du läser denna översyn

Last Updated on

1
En av de mest frustrerande problem som män tenderar att stöta är bristen på ejakulat som de har. På grund av detta tror jag det är dags att göra en Semenax översyn eftersom det verkar som en avsevärd mängd män har konstaterat att Semenax har löst detta problem för dem.

Tusentals män inte uppnå de sexuella tillfredsställelse de längtar grund av minskad ejakulat nivåer, men den goda nyheten är att det är ett ganska lätt problem att lösa om du är villig att ta ett kosttillskott för sexuell hälsa som en del av din dagliga rutin.

Längden och intensiteten i din orgasm varar endast så länge som det tar att utvisa din sperma.

Låga sädesvätska nivåer innebär en kort och ofta mediokra orgasm!

Så vad är Semenax?

Semenax är ett kosttillskott som består av 100% naturliga ingredienser. De Semenax doseringsanvisningar är att du ska ta två kapslar per dag vid en tidpunkt som passar dig. Du måste verkligen att ta Semenax för ett par månader för att se den fulla effekten dock vittnesmål tyder på att märkbara ökningar av sperma är tydligt efter bara några korta dagar !!

Varför ta Semenax?

Det finns flera skäl till varför män tar Semenax. Den universella orsaken tycks vara att de vill ha mer intensiva orgasmer som varar längre och naturligtvis, har en imponerande avslutning efter kön.

Män som bara utlösning små mängder miste om riktigt intensiva orgasmer eftersom de tenderar att vara över ganska snabbt och det tar inte mycket många av dem sinne blåser sammandragningar att leverera varorna. Utvisa enorma massor av sperma även uppmuntrar och stärker muskler som används till klimax, få dem att fungera betydligt hårdare och snabbare leder till riktigt intensiva orgasmer!

Mängden av sperma har också en psykologisk aspekt samt – ju mer du får utlösning, desto mer viril och maskulina du känner. Du ser inte porrstjärnor bara producera en dribble gör du?😉

Vad är mer, skulle du bli förvånad över vem som faktiskt tar Semenax. Det finns män i fyrtioårsåldern och femtiotalet som känner att deras sexuella potensen minskar genom att yngre killar som vill uppleva större sexuell njutning och kontroll över sina orgasmer.

7040sexjpg

Hur fungerar Semenax Arbete?

Semenax arbetar genom att använda en blandning av höghållfasta aminosyror och örter som har en gedigen meritlista av att kunna stimulera dina testiklarna att producera mer sädesvätska.

Semenax är 100% naturligt och säkert och enkelt ger viktiga näringsämnen som din kropp behöver för att producera nivåer av energi och sperma produktion behövs för att få maximal glädje av sex.

NB Semenax kan även öka din spermier så det kan vara ett värdefullt komplement för par som försöker för barn också!

Som tillverkar Semenax?

Företaget bakom Semenax kallas Leading Edge Health LLC . De fungerar från en cGMP registrerad anläggning där många andra stora läkemedelsföretag som producerar levande spar droger bygger också.

Företaget självt har en styrelse rådgivare består av läkare och psykologer som har flera års erfarenhet inom området sexuell hälsa. Som ett resultat, produkter genomgår alltid kliniska prövningar för att säkerställa att kraven kan backas upp av bevis – något som jag alltid leta efter när man gör en översyn!

Semenax själv har funnits på marknaden nu för över tio år . Detta indikerar att produkten måste arbeta som om det inte, det skulle ha bleknat bort år sedan och det skulle vara dåliga recensioner stänkte över Internet!

Semenax Ingredienser

Ingen är bekväm med att ta eventuella tillägg utan att först veta vad ingredienserna är, särskilt när det är för något så värdefullt som din sexuella hälsa. Så låt oss ta en titt på Semenax ingredienser .

ingredienser:

Catuaba Bark – “rapporter i vetenskapliga tidskrifter och vid konferenser har stött [Catuaba s] användas för sexuell förbättring. I Catuaba, är en grupp av tre alkaloider dubbade catuabine A, B och C antas förbättra sexuell funktion genom att stimulera nervsystemet “- https://en.wikipedia.org/wiki/Catuaba

Maca – aka Maca. Småskaliga kliniska studier hos män har visat att maca extrakt kan öka libido och förbättra spermakvalitet. [21] [22] En liten dubbel-blind, har randomiserad, parallellgrupps dose-finding pilotstudie visat att Maca rot kan lindra SSRI-inducerad sexuell dysfunktion. Maca har också visat sig förbättra spermieproduktionen, spermierörlighet, och sperma volym. – https://en.wikipedia.org/wiki/Maca

L – Arginin HCL – “L-arginin används också för återkommande smärta i benen på grund av blockerade artärer (claudicatio intermittens), nedsatt mental kapacitet hos äldre (senil demens), erektil dysfunktion (ED), och manlig infertilitet.” – https://www.nlm.nih.gov/medlineplus/druginfo/natural/875.html

L – Lysin – “L-Lysin är en nödvändig byggsten för alla protein i kroppen. L-lysin spelar en viktig roll vid kalciumabsorption; bygga muskler protein; återhämtar sig från kirurgi eller idrottsskador; och kroppens produktion av hormoner, enzymer och antikroppar. “- https://en.wikipedia.org/wiki/Lysine

Pumpafrön – har varit föremål för en hel del forskning, särskilt i behandlingen av prostata sjukdomar. – https://en.wikipedia.org/wiki/Pepita

Zinkoxid – “Om du känner din sexlust har sett bättre dagar, ta zink. “Brister kan påverka kroppens produktion av testosteron, vilket gör att du känner dig svag”, säger Dr Sara Brewer, författare till bättre sex “-. Http://www.menshealth.co.uk/sex/male-fertility/fire-up -Din-sex-drive-9710

Svenska blomma – påstås bra för god prostata hälsa, urinflöde och orgasm rep.

Vitamin E – hjälper till att blodflödet som krävs för att upprätthålla erektion.

Kliniska studier på Semenax

Målet:

“I en klinisk två månaders dubbelblind studie av 63 män mellan 30 och 60, forskare delas deltagarna in i två grupper. Den första, döpt till Semenax® arm, fick fyra Semenax® piller tas två gånger dagligen. Den andra gruppen tog placebo vid samma dosering.

Studiens mål? För att mäta längden och intensiteten av orgasm för män som tar Semenax® ….

Resultaten:

“Ett större antal patienter i Semenax® armen visade en 20% eller mer ökade ejakulationsvolym jämfört med placebo * … ..

… ..Semenax® Visade statistisk signifikans jämfört med placebo med avseende på prövarens helhetsbedömning och patientens globala effektivitetsbedömningen. Ett större antal patienter i Semenax® armen visade en ökning i orgasm intensitet, från baslinjen till avslutad behandling (avslutad behandling) jämfört med placebo *. “

Källa: * Dr Anuradha Kulkarni, Vedic Lifesciences
Effekt av Semenax kapslar sperma Egenskaper oktober 2012 (s.5) [utdrag från den officiella Semenax Site]

Finns det några biverkningar till att ta Semenax?

Det har inte förekommit några inspelade biverkningar som jag kan hitta. Som jag nämnde tidigare, har Semenax funnits på marknaden i över tio år nu och har därmed engagerat ett stort följande – om det fanns några negativa biverkningar då de skulle ha snart dök upp.

Var kan jag köpa Semenax?

Du kan köpa Semenax på nätet men jag rekommenderar alltid att du köper eventuella tillägg från den officiella webbplatsen själv. Jag har en länk till den officiella Semenax hemsida nedan.

Du kan också få tillgång till en fri gåva som tack för beställning och fri frakt om du är i USA också!

1 MONTH
£36.99
Retail: £36.99
Saving £0.00
buy now »
3 MONTHS
£99.99
Retail: £110.97
Saving £10.98
buy now »
5 MONTHS
£147.99
Retail: £184.95
Saving £36.96
buy now »

TIPS: Som med alla tillägg, ju mer du köper desto billigare det fungerar. Kolla in Semenax “Diamond Deal” som ger dig en hel årtillförsel till en bråkdel av kostnaden för mindre order. Jag är ganska säker på att när du har upplevt resultat som Semenax hävdar att erbjuda – du aldrig vill gå tillbaka till att ha svaga och fadd orgasmer igen!

Är du redo för intensivare orgasmer?

Semenax-callsmall

85/100 : by 473 users
Semenax Review
BUY NOW »