Semenax Review – Har Semenax verkligen fungerar?

Home » Review » Semenax » Semenax Review – Har Semenax verkligen fungerar?

Last Updated on

1

Vad är Semenax?

Tja, är Semenax en sperma volym förstärkare, som gör anspråk på att ge dig längre, mer intensiva orgasmer, mer sperma, mer makt, mer glädje, och även, ett rykte av att ha stora utlösningar.

Även “volym” kapslar och tabletter har det specifika syftet att öka spermier och sperma produktion / belopp, känner vi att det är viktigt att alltid överväga övergripande manlig sexuell hälsa med alla program du väljer att fortsätta.

För vissa män, är frågan om förbättrad potens och fertilitet mycket viktigt. Om detta är av intresse för dig, leta efter ett tillägg som ökar både vätskevolym och kvantitet och hälsa av spermier. Din last blir inte bara större, mer imponerande och mer njutbart, men mer potent också. Återigen, Semenax ™ ligger högt över båda kategorierna.

Volym tabletter kan innehålla aminosyror (byggstenar av protein) plus naturläkemedel koncentrat från Kina, Europa och Sydamerika. Leta efter ingredienser som har visat under årtionden eller till och med hundratals år av erfarenhet för att stimulera sexuell aktivitet och öka sperma och spermieproduktion i testiklarna. Några av de listor som du kommer att se är:

 • L-arginin HCL
  Studier visar spermier och sperma volym dubblar, förbättrar fertilitet (även bland män med låg spermier eller dålig spermierörlighet), och spermier hälsa och aktivitetsökning med tillskott.
 • L-lysin
  Forskare finner att detta aminosyror plus zink ökar spermier produceras, stimulerar produktionen av testosteron och förbättrar spermiekvaliteten.
 • Epimedium Sagittatum
  Ibland kallas “horny goat weed”, denna botaniska ökar libido och testosteronnivåer för ökad spermieproduktionen.
 • ZINKOXID
  Har visat sig öka antalet spermier och spermierörlighet med 80% till 200% genom att hjälpa testosteronsyntesen.
 • L-karnitin
  Denna aminosyra finns i höga koncentrationer i friska spermier. Bevisat att avsevärt öka andelen mycket rörliga spermier.
 • Catuaba BARK
  brasiliansk ört som stärker libido, och ger näring åt hela den manliga reproduktiva systemet.
 • PUMPA SEED
  Stöder prostatehälsa och hormonproduktion.

MACA Legendary Sydamerikanskt botaniska visat sig främja libido, potens och energi.

Bra kosttillskott tillverkas i en farmaceutisk kvalitet laboratorium, och erbjuder en pengarna-tillbaka-garanti. Som med alla växtbaserade kosttillskott, handla med omsorg; se till att välja ett välrenommerat företag som erbjuder och hedrar sina garantier. Vår forskning om dessa produkter och enkät träffar Semenax ™ att vara den bästa produkten i denna kategori.

Semenax-callsmall

Har Semenax verkligen fungera?

Tja, jag hade den frågan och jag är säker på att du hade denna fråga också, vilket är anledningen till att du tittar på min video; det enda sättet jag kunde verkligen ta reda på själv var att gå på hemsidan, beställa ett par flaskor och testa det i 60 dagar och spela in mina resultat.

För Process

Så orderprocessen var ganska enkel; Jag bara fyllt i mina uppgifter, valde paketet jag ville. Det tog ungefär tre minuter totalt. Så snart jag gjort beställningen jag fick en bekräftelse via e-post via säga “tack för din beställning och ordernummer. Jag fick då en DHL tracking e-post via också om en dag senare, sedan inom två dagar min beställning anlände i Storbritannien. Det var inslagna i DHL förpackning. Det fanns ingen aning om vad som var inne på utsidan av förpackningen, på etiketten det inte säga något om sperma volym eller Semenax eller något liknande, vilket var trevligt. Det var en snabb leverans, mycket privat och ja, jag var mycket glad så långt.

1 MONTH
£36.99
Retail: £36.99
Saving £0.00
buy now »
3 MONTHS
£99.99
Retail: £110.97
Saving £10.98
buy now »
5 MONTHS
£147.99
Retail: £184.95
Saving £36.96
buy now »

Vad får du?

Tja, jag beställde bara två flaskor så allt jag fick var två flaskor. Jag tror att det finns några bra bonusar och jag vet att du kan spara pengar om du köper fler, men jag ville bara köpa två flaskor för att testa det i 60 dagar, eftersom jag visste att om jag inte ser några resultat efter 60 dagar, jag heter ganska säker på att jag skulle inte se någon efter tre månader, fyra månader, eller till och med sex månader, eller ens ett år; så ja, jag köpte två flaskor.

Användarinstruktioner;

väl, säger att ta tre kapslar om dagen och det är vad jag gjorde. Det betyder inte att du kan ta något mer; Jag skulle inte ha gjort ändå, eftersom jag ville hålla sig till riktningar. Så jag tog tre om dagen med vatten varje morgon och under de 60 dagar jag spelade mina resultat.

Resultat

Jag märkte den första ökningen efter cirka tre veckor, bara komma upp tre veckor; orgasmer var starkare, min sperma volymen och jag fann att när jag träffade tre veckor märket och jag började se resultat, så småningom bygger på dessa resultat dagligen. Bara en liten bit, gradvis process, men i slutet av månaden två, hade min sperma volym fördubblas. Min flickvän märkte min större belastning och verkade glad och nöjd det visade henne på ännu mer, vilket var trevligt.

Slutsats 

Så ja, det fungerar, fördubblades det min sperma volym i 60 dagar. Jag är säker på att om du tar Semenax ännu längre kan du njuta av ännu större vinster, kanske till och med upp till 500% de påstår. Jag menar, toppade genom en 60 dagars pengarna tillbaka-garanti, om Semenax är tillägget du väljer att använda, då det är 100% riskfritt, så att du har absolut ingenting att förlora genom att testa det ut; du kommer att få resultat, fick jag resultat. Om du inte får resultat av någon anledning, kan jag inte se det, då du bara få dina pengar tillbaka inom 60 dagar. Så, det är min fulla Semenax översyn; så tack för att titta på och adjö för nu.

7040sexjpg

62/100 : by 186 users
Semenax Review
BUY NOW »