Revizuirea terapie post ciclu de la CrazyBulk – Este cel mai bun supliment PCT?

Home » Review » PCT » Revizuirea terapie post ciclu de la CrazyBulk – Este cel mai bun supliment PCT?

Last Updated on

Dacă utilizați steroizi pentru construirea musculare sau chiar suplimente care sunt steroizi alternative ar trebui sa termini cicluri cu terapie post ciclu.

Din păcate, majoritatea utilizatorilor ciclului de steroizi ignora importanta terapie post ciclu.

De aceea, voi începe prin a discuta procesul de terapie post ciclu și de a introduce pentru tine un supliment terapie post ciclu de la Crazy vrac, care este un ușor de administrat soluție pentru PCT.

Ce este un proces terapie post ciclu

Terapia post ciclu este un proces de recuperare pe care sportivii și halterofili trec prin după finalizarea ciclului lor de steroizi (cu alte cuvinte, după ce a luat steroizi sau alternativele acestora).

Luand steroid anabolizant opreste organismul de la producerea de testosteron în mod natural, ceea ce duce la creșterea nivelului de estrogeni. Această creștere rezultă în condiții de sănătate negative cum ar fi ginecomastia.

Pentru a contracara aceste efecte secundare, utilizatorii iau medicamente farmaceutice pentru a reduce nivelurile de estrogeni și de a crește nivelul de testosteron.

Medicamentele folosite în timpul PCT contin SERM (Selective Estrogen Receptor Modulator) și AIS (aromatază Inhibitor).

SERM reduce nivelul de estrogen în timp ce creșterea nivelului de testosteron. Una dintre cele mai bune medicamente SERM folosite de culturisti este numit Nolvadex (Tamoxifen Citrat). Clomid (Clomiphene Citrat) este cea de a doua alegere cele mai populare.

Aceste două medicamente sunt folosite în același scop, care este de a reduce nivelurile de estrogen.

Ambele Clomid si Nolvadex sunt eficiente pentru PCT. Mulți oameni cred că aceste medicamente sunt 100% sigure, dar că nu este cazul.

Ambele aceste medicamente cresc nivelurile de testosteron prin utilizarea substanțelor chimice.

De aceea, aceste medicamente, de asemenea, vin cu propriile lor efecte secundare:

 • Greaţă
 • Crampe abdominale
 • Diaree
 • bufeurile
 • dureri osoase si musculare

Aceste reacții adverse pot părea subtile, dar acestea ar putea lua o taxă pe corpul tau.

Cea mai bună parte este că puteți recupera de la efectele secundare de steroizi dumneavoastră fără a fi nevoie de a utiliza aceste suplimente.

Dacă doriți să se bucure de beneficiile unui terapie post ciclu fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la efectele secundare, te-aș sfătui să utilizați cel mai bun, supliment natural și eficient PCT.

Am făcut deja munca grea si cercetate diverse terapii post ciclu și modul în care acestea funcționează.

Deci, eu știu ce funcționează și ce nu. Aici, voi vorbi despre cea mai bună soluție de terapie post ciclu – și asta PCT de la Crazybulk.

Ce este PCT de la Crazy vrac?

Crazybulk este unul dintre brandurile de top ale industriei de suplimente nutritive culturism. PCT lor de înaltă calitate este unul dintre cele mai bune vânzătorii de pe piața supliment de astăzi.

Crazybulk PCT este o detoxifiere naturala. Detoxifica ficatul, curăță organismul în timp ce creșterea rezistență pentru ciclul post-antrenament.

De ce trebuie să includă supliment PCT în rutina de zi cu zi?

 • Pentru retenție dimensiunea și câștigurile de rezistență
 • Pentru a controla cortizol și de a restabili funcțiile hormonale, după o perioadă de oprire temporară.
 • Pentru a evita efectele secundare care vin cu ciclu de steroizi
 • Boost nivelurile de testosteron
 • Pentru a suprima de estrogen

Dacă aveți nevoie de o soluție all-in-one, te-aș sfătui să mergi pentru PCT de la Crazybulk, de fiecare dată.

Să discutăm ingredientele Crazybulk PCT.

ingrediente

Crazybulk PCT conține un ingrediente public echilibrat necesare organismului pentru a păstra câștigurile musculare, a restabili hormoni, și curăță organismul.

Ei includ:

Citrat de zinc – Acest ingredient îmbunătățește sistemul imunitar și ajută – le mentine celulele sanguine sanatoase. Zincul stimuleaza o calitate mai bună de somn și îmbunătățește procesul de recuperare după un regim de antrenament.

Armurariul – Aceasta ajută la restabilirea daune hepatice cauzate de utilizarea în exces de steroizi. Aceasta reduce problemele de inflamație a ficatului și aduce înapoi funcția sa normală.

Tribulus terrestris – Aceasta susține energie, creșterea nivelului de testosteron, și previne pierderea masei musculare.

Saw Palmetto – Este un anti-estrogenic , care regleaza nivelul de hormoni , după recuperarea de la un ciclu de steroizi.

Extractul din samburi de struguri – Este un supresoare eficient de aromataza și estrogen și conține caracteristicile unui antioxidant mare.

Cum PCT funcționează?

PCT luptă rezultatele finale inevitabile ale unui ciclu de steroizi:

 • Valori crescute de estrogen
 • testosteron scăzut
 • Nivelul de cortizol accelerată
 • Pierderea de putere și musculare
 • Retentie de apa
 • infertilitate
 • pierderea de energie

Folosind aprobat-vegetarian, bine documentat formula post ciclu, PCT Crazybulk a detoxifia ficatul, reduce activitatea radicalilor nocivi și tampoane off toxinele din organism.

De asemenea, PCT utilizează o doză puternică de ingrediente active care controlează și se normalizează activitățile de hormoni pentru a crește oxid nitric, stimula testosteron, și controlul cortizol pentru o recuperare rapidă din post ciclu dumneavoastră.

Beneficii

 • În condiții de siguranță, naturale și eficiente ciclu post dezintoxicare
 • acțiune rapidă, veți vedea rezultatul în mai puțin de 14 zile.
 • Menține dimensiunea și puterea care le-ați câștigat
 • Recuperează functiile normale ale hormonilor
 • Boost rezistența și energia
 • Crește libidoul și testosteron
 • Livrare gratuită în toată lumea

Cum să includă terapie post ciclu în rutina zilnică

Acesta este un pas cu pas instrucțiuni cu privire la modul de a include terapie post ciclu în rutina de zi cu zi:

Pasul 1:

Utilizați 1 capsulă PCT in timpul micului dejun și 1 capsulă la prânz. Pe baza instrucțiunilor, aceste capsule sunt pentru antrenament și post-antrenament zile. Sunteți întotdeauna garantate cele mai bune rezultate atunci când le luați în mod constant.

Pasul 2:

Asigurați – vă întotdeauna pentru a include post-antrenament de auto-îngrijire în rutina ta. Exercitiul este procesul pozitiv de deteriorare a corpului.

Când ai antrenament, vei experimenta stres si tulpina pe muschiul. Corpul apoi reconstruiește și le întărește în timpul perioadei de recuperare.

Asigurați-vă că mâncați alimente bun pentru a sprijini regimul de antrenament. Face întinderi adecvate și grija pentru durerile care nu se aliniază cu intensitatea antrenamentului.

Exerciții sunt în mare parte neglijate de majoritatea oamenilor de pe un ciclu de PCT. Ca orice supliment acolo, PCT nu va înlocui obiceiurile sănătoase.

Acest supliment este sigur de utilizat?

Am spus-o în comentarii anterioare, și eu sunt încă o spun. Nu există nici un supliment perfect, care este de 100%, lipsite de efecte secundare.

De aceea, aș ține la consiliere pentru a vorbi întotdeauna cu medicul dumneavoastră, deoarece este medicul dumneavoastră care vă va ghida în cazuri rare de contraindicații sau alergii.

Dacă sunteți pe o anumită rețetă, care pot interacționa cu ingredientele PCT, discutați cu medicul dumneavoastră și de a face unele cercetări suplimentare înainte de a le utiliza.

Cu toate acestea, ingredientele de terapie post ciclu de la Crazybulk sunt testate clinic si nu sunt nocive pentru organism.

Utilizare în conformitate cu instrucțiunile, menține o dietă sănătoasă și vei fi bine folosind PCT de la Crazybulk.

Ai nevoie de alte suplimente PCT (cum ar fi Nolvadex și Clomidului) cu acest produs?

Nu. Crazybulk a făcut deja munca grea și a făcut acest supliment ca o alternativă. Prin urmare, nu trebuie să utilizeze alte suplimente PCT.

Unde puteți obține terapie post ciclu?

Terapie post ciclu este disponibil numai online și puteți achiziționa numai de la site-ul lor. Nu aveți încredere în vânzători terță parte, chiar dacă acestea par perfecte.

O sticlă conține o sursă de 30 zile și te-ar costa $ 49.95.

Bulk Crazy oferă în prezent opțiunile de a cumpăra două și de a obține a treia gratuit. Puteți obține numai că prin site-ul lor.

Este Pct Bulk Crazy considerată legală și sigură pentru utilizare?

PCT din Crazybulk este cristal juridic, fără întrebări. Acest lucru este, spre deosebire de steroizi care sunt ilegale pentru utilizare, atunci când nu au fost prescrise.

PCT din Crazybulk este absolut sigur de utilizat în funcție de preferințele dumneavoastră personale, fără repercursiuni legale. Aș încă sfătui să urmeze doza recomandată (o capsulă dimineața, iar a doua la prânz.)

Este Crazybulk PCT o altă înșelătorie?

Un lucru Sunt încrezător cu privire la, după o cercetare extinsă pe Crazy vrac este faptul că produsele lor sunt legit.

Bulk Crazy seturi bucla și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la veridicitatea acestei peste tejghea PCT. Mai presus de toate, acestea sunt aprobate de FDA (I a verifica în primul rând pentru că înainte de a examina un produs).

PCT din Crazybulk este un GMP si FDA produs de-a produs de laborator din statul Unite folosind un top-calitate, ingredient farmaceutic preparat sub stricta produs guidelines.This nu este o altă înșelătorie!

Mai mult decât atât, puteți verifica on-line pentru numeroase comentarii independente de la clienții fericiți.

Concluzia mea finală

Desigur, PCT de la Crazybulk este post-soluție pentru culturisti care doresc să se întoarcă la funcția lor normală hormonale, după un ciclu de steroizi.

Acest supliment devine hormonii înapoi la funcția după o scurtă întrerupere a ciclului de steroizi. masa musculara este complet sigur si lipsit de toxine periculoase.

Din cateva suplimente PCT naturale pe care le-am verificat, aceasta lista de top pentru un singur motiv: Cea mai bună calitate și 100% ingrediente naturale care lucreaza fara efecte secundare grave.

Un lucru mai mult, te-aș sfătui să nu taie colturi cu ciclul dvs. PCT, deoarece s-ar putea dovedi riscant pentru sănătatea ta. Salvați-vă de hassle prin obtinerea pastila supliment.

Asigurați-vă că ați terminat terapia de 30 de zile. Cred că cumpararea 2 sticle este cea mai bună opțiune. Amintiți-vă, atunci când cumperi 2 vei fi obtinerea a treia gratuit (care nu iubesc goodies).

Tot ce pot spune este că acest supliment post ciclu nu te va dezamăgi!

Ești dispus să te trezești hormoni de dormit cu PCT de la Crazybulk?

click aici pentru a comanda CrazyBulk PCT de pe site – ul oficial al »

84/100 : by 503 users
PCT Review
BUY NOW »