Review bathmate – Întrebări frecvente Bathmate (FAQ)

Home » Review » BathMate » Review bathmate – Întrebări frecvente Bathmate (FAQ)

Last Updated on

slide1

Aceasta este o listă am compilat de la toate cele mai frecvente întrebări am intrebat despre Bathmate. Este un amestec de pre-comanda si post-ordine întrebărilor luate de la toti cei care citesc blog – ul meu. Voi păstra acest lucru actualizat în mod regulat, iar dacă aveți întrebări specifice pe care doriți să întreb lăsați un comentariu și voi răspunde imediat.

Cum funcționează Bathmate pentru a mari penisul?

Bathmate funcționează prin engorging corpilor cavernosi cu sânge, similar atunci când obține o erecție. Diferența este vidul creat permite mai mult sânge să fie forțat în interiorul, extinderea peretilor penisului la mai mare decat era posibil. Atunci când acest lucru se întâmplă de mici lacrimi micro sunt create în pereții celulelor penisului. Aceste lacrimi vindeca foarte quickly- mai mari decât au fost anterior. Repetarea acestui proces se mărește încet penisul într-o perioadă de timp. Bathmate funcționează mai eficient decât pompele pe bază de aer, deoarece vidul intern nu este egalată cu pompe pe bază de aer, cauzând vânătăi și o pompă mult mai puțin eficace în ansamblu, în timp ce apa a creat un vid în condiții de siguranță și chiar.

Bathmate va provoca decolorarea pielii pe penisul meu?

Acest lucru nu este un efect secundar listat al Bathmate, majoritatea baieti nu au nici o decolorare a penisului, dar pentru ca toata lumea are propria lor machiaj biologic este imposibil de prezis dacă acest lucru va fi o problemă pentru o anumită persoană. In general apare decolorarea de la pompare la o lungă perioadă de timp, în mod repetat. Dacă urmați liniile directoare pentru timpul de pompare obiceiul aveți orice probleme.

Cât de mari pot obține cu Bathmate

Raspunsul standard este de 1 până la 3 cm în lungime, iar acesta este un răspuns precis pentru majoritatea baieti. Puteți obține o dimensiune mai mare în cazul în care punerea în aplicare a penisului exerciții de stretching cu pompare (pe care am foarte recomanda fiecare tip nu). Goliat este cel mai mare model disponibil, și poate găzdui un penis de până la 9,8 inci în astfel încât răspunsul pe lungime tehnică este de 9.8 inch.

Care sunt dimensiunile fiecărui model de bathmate?

Fiecare are o dimensiune Bathmate maximă diferită. Aici sunt dimensiunile oficiale;
Hercules: 8.5 Lungime x 5.9 Girth
Hydromax X30: 7.08 Lungime x 5,68 Girth
Hydromax X40: 8.46 Lungime x 6,91 Girth
Goliat: 9,84 Lungime x 7,72 Circumferinta

Care este diferența dintre și Penomet Bathmate?

Ele sunt ambele asistate de apă penis pompe (pompe hidro), și atât de lucru pentru a crește lungimea și grosimea penisului. Ele sunt produse foarte diferite, totuși. Penomet foloseste foarte moale ghetre grad medical, în cazul în care utilizează o gheată Bathmate de cauciuc mai ferm. Penomet are ghetre interschimbabile, făcându-l pentru totdeauna actualizabilă, în timp ce bathmate utilizeaza un sistem de gheată aplicată. Puteți compara două una lângă alta aici.

testicule obține supt în tub, atunci când eu sunt de pompare! Cum pot opri acest lucru să se întâmple !?

Aceasta este o problemă comună cu tipi care abia încep și nu au câștigat nici un circumferinței inca. întinde întotdeauna scrotul înainte de pompare, astfel încât bilele sunt suspendate sub jambiere. Nu vrei bilele din interiorul tubului de pompare. În cazul în care nu este suficient, puteți face uz de pompare furtune pentru a opri complet de aspirare pe bilele tale.

click aici pentru a comanda on-line ACUM Bathmate

Poate fi folosit Bathmate fără apă?

Da, Bathmate poate fi utilizat cu sau fără apă și cu sau fără lubrifiere.

Ce lubrifianți sunt sigure pentru a utiliza cu Bathmate meu?

Bathmate poate fi folosit cu orice tip de lubrifiant pe care doriți. Recomand Pjur – Găsește-l pe amazon, chestia asta este uimitor.

Există o limită de timp pentru cât timp poate pompa în fiecare zi?

Nu există nici o limită la cât de multe ori vă puteți pompa pe zi, atâta timp cât nu se confruntă cu nici o durere sau de apă de retenție vă poate pompa din nou. Vă recomandăm câteva ore de așteptare între sesiuni de pompare, precum și limitarea timpului pe sesiune la 15-20 de minute fiecare.

Pot folosi Bathmate cu alte dispozitive pentru marirea penisului?

Da, cei mai mulți tipi utilizați SizeGenetics și împreună Bathmate. Bathmate se concentreaza 60% pe circumferință și 40% pe lungime, iar SizeGenetics este proiectat pentru a creste lungimea penisului singur. Prin combinarea de pompare și toată ziua se întinde este modul în care am câștigat 1,5 inchi până în prezent. Dacă sunt grave , despre “reparații capitale” barbatie cum am facut atunci folosind ambele este o idee bună.

Am un penis de 5 inch sau mai mică decât, va funcționa pentru mine Bathmate?

Da, dacă aveți o dimensiune mai mică de pornire du-te cu X30 Hydromax și începe să faci de zi cu zi se intinde penisul in dimineata si seara. Acesta va accelera castigurile de lungime și de a vă ajuta să umple tubul mai repede.

Pot într-adevăr să crească “la fel de mare ca și eu vreau”?

Din experiența mea și ce împărtășesc tipi cu mine, cred că este posibil ca fiecare om să adauge cel puțin doi inci la lungimea penisului lui. chingă peniană Eu pot vorbi doar din propria mea experiență, care a fost de aproximativ o jumătate de inch în câștiguri permanente. Sunt încă de pompare, și în timp ce cresc voi actualiza acest lucru.

Sunt în considerare achiziționarea unui Bathmate, dar eu nu știu pe care să cumpere …

diagramă dimensiune bathmate

Bathmate vine în trei arome; Hercules, Hydromax și Goliat. Hercules este pompa original și Goliat este versiunea mai mare a pompei originale. Hydromax x30 și x40 a ieșit după cele două, și sunt mult mai confortabile și au 30% mai mult de aspirare. Cumpara  Hercules ,  dacă sunteți legat de numerar si au un penis sub 8 inci. Cumpara  Hydromax x30  dacă doriți pompa mai puternică și design- mai confortabil dacă sunteți sub 7 inch. Cumpăra  Hydromax X40  dacă doriți ca factorul de confort, pompa mai puternic și se află sub 8,5 inci. Cumpăra  Goliat  dacă aveți peste 8.5 inch.

Va cauza retenția de fluid Bathmate Hydromax?

retenție de lichide are loc de la supra-pompare (pompare, la o forță de mare, pentru a mult timp pe o perioadă de timp). Pentru a evita orice retenție de lichide a începe de pompare pentru intervale de 10 minute, și pentru a muta de acolo ca să învețe ceea ce se simte cel mai bine.

Ce este inclus cu Bathmate?

Pompa de penis și manualul de instrucțiuni sunt incluse în ambalaj. Dacă sunteți interesat de un kit de început, a verifica pungi de cadouri Bathmate – acestea includ; Duș Curea de depozitare Geanta Prezervative prosop de marcă comună de marcă comună Lubrefiere de curățare Perie – Stick USB Aceasta este inclus cu pachetul Bathmate, nu pompa de bază.

Meu Bathmate Hydromax X30 se scurge aer prin valva! Este rupt?

Da, a avut unele probleme de Bathmate de producție din mai 2013 și în cazul în care ați comandat în acest timp este posibil să fi primit un model de defect. Acestea sunt înlocuite fără niciun cost pentru tine, trebuie doar să contactați distribuitorul de la care ați achiziționat și să explice problema.

Ce-i asta am auzit despre pompele contrafăcute pe eBay Bathmate și Amazon?

Bathmate a fost un succes imens cu clienții lor, iar succesul rase imitatori. Nu există comercianți cu amănuntul oficiale vinde pe eBay Bathmate sau Amazon- dacă ați comandat un produs cu preț redus ar trebui să ceară banii înapoi. Acestea nu sunt fabricate la standarde înalte de calitate este cunoscut pentru Bathmate, iar presiunea de pompare inegală poate provoca vanatai penisului si daune. Întotdeauna comanda de la un comerciant cu amănuntul oficial de încredere.

click aici pentru a comanda Bathmate de la distribuitorul oficial

77/100 : by 84 users
BUY NOW »