Resultat från Male Extra Penis piller – Maleextra Före- och efter Pics

Home » Review » MaleExtra » Resultat från Male Extra Penis piller – Maleextra Före- och efter Pics

Last Updated on

mans extra pngVi testade dessa piller och insåg att vi var tvungna att göra en större experiment som de ökat storleken på fyra av oss efter 3 månader. Så vi gjorde vad vi alltid gör när den sällsynta situation att finna en penisförstoring produkt som fungerar … Vi skrev ett mail till vår trogna sändlistan.

Det var dags att testa den med andra män där ute. Nu, när vi testar en produkt som vi gör det för 3 månader. Men när vi får hjälp från vår e-postlista vi alltid gå till en sex månaders test. Anledningen till detta är att vi kunde då eventuellt hitta 4 nya produkter per år som arbetar i stället för 2. Ovanpå det, inser vi att om något fungerar för killar då de är benägna att prova det i ca sex månader till få en verklig ökning av storlek … Du vet? Något som faktiskt kommer att förändra deras liv!

Och på att tala om vår lista som vi hade något lovande, 632 svarade inom 5 dagar för att säga att de var i. De alla beställda och testet började …

Hur många människor deltog i Male Extra test

För detta test, hade vi 612 män som alla beställda en 6 månaders parti Man Extra. Detta var en mindre test än vi har haft under de andra penis piller visat sig fungera, men det var mer än tillräckligt för att få en statistiskt giltiga data. Och vi var på väg att ta reda på om Male Extra verkligen fungerar eller inte …

6 Månad resultat med Manliga Extra piller

Efter 6 månader, skrev vi till våra ädla krigare utvidgnings att få sina mätningar från dem. Vi fick 612 resultat tillbaka, så att de är de enda som vi kommer att även i detta test. Av de 20 som inte svarar i tid, var vi tvungna att ta bort dem från dataset som vi hade inga resultat för dem …

Resultaten av testet var övertygande.

Genomsnittlig storlek stiger på Male Extra

Hane-extra-resultat-omkrets-längd

Den genomsnittliga penis längd vinster från att ta dessa piller var 1,1 inches under en sex månaders period.

Den genomsnittliga penis omkrets vinster var 0,4 inches under en sex månaders period.

Detta sätter Man Extra som 3: a av alla penis piller ute. Det är en bra fristående produkt att använda. Jag skulle inte säga att det är den bästa penis utvidgningen produkt ändå.

Men vissa människor bara väljer att använda detta piller för att få större. Det gör leverera resultat.

Genomsnittlig månad till månad penis längd tillväxt Använda Man Extra

mans extra längd-tillväxt-resultat

Låt oss titta på fördelningen månad till månad tillväxten av män som använder Manliga Extra piller. Detta är en bra indikator på hur lång tid bör du använda dessa piller för. Vårt test visade att högsäsongen för storleks vinster på Male Extra var 4: e och 5: e månader ta piller.

Efter månad 5, som var topp månad för längdvinster på 0,28 inches, saktade tillväxten.

Som med de andra piller som vi har testat, ser vi en topp när kroppen är mättad med alla element i den manliga Extra piller. Efter det ser vi en tillväxt drop-off.

När du har gjort en 6 månaders cykel, tror vi att Male Extra blir mindre effektiva

Genomsnittlig månad till månad Penis omkrets tillväxt Använda Man Extra

mans extra omkrets-tillväxt-resultat

Som ni kan se i diagrammet tillhandahålls topp tillväxten för penis omkrets ökar hände i månaden 5, i genomsnitt. I den månaden människor upplevde en 0,09 tums ökning av sin penis omkrets.

Detta tätt följt av månad 5.

Då, som vi har sett med alla dessa piller, det finns en drop-off i månaden 6. Vi tror att detta beror på Male Extra har slutat att vara så effektiv som du har nått närmare absolut största storlek.

Månad 3 faktiskt tillhandahålls liten tillväxt. Detta beror troligen på att i månaden tre kroppen försökte kompensera för vad kompletteras. Detta tyder på att Man Extra är inte den starkaste av pillren.

Sämst tillväxt

5% av män såg mindre än 0,4 inches av tillväxt i längd. 13% såg mindre än 0,25 inches av tillväxt i omkrets. En man hävdade att han såg en 0,1 tum tillväxt i omkrets och endast en 0,2 tums ökning i längd. Detta är uppenbarligen dåliga nyheter för honom, men det var det sämsta resultatet av 612 efter sex månaders användning.

Bästa resultaten Tillväxt

2% av test poolen faktiskt vunnit över 2 inches i längd. Ytterligare 3% såg över 0,7 inches av tillväxt i penis omkrets.

Detta är förvånande, eftersom det är ett antal standardavvikelser bort från medelvärdet. Men det visar att du kan få stora vinster om Male fungerar Extra riktigt bra med dig.

Den bästa enda rapport som vi fick var någon som fick 2,2 inches i längd och 0,8 inches i omkrets. Han sade att pillren verkade bara fungera mycket bra för honom. Det är otroliga vinster, men jag bör betona att det inte är normen. Han var den bäst presterande av 612, och bra gjort med honom. Jag skulle ha dödat för dessa resultat tillbaka i dag!

Sexuell funktion Resultat

585 män rapporterade en märkbar ökning av deras sexuella funktionen. Detta är typiskt erektion hårdhet. Det är ett positivt resultat när det verkliga syftet med detta piller är för storlek. Så det är en trevlig sidoeffekt att ha.

Man Extra tyder att förbättringen sexuell funktion var en faktor i sin formulering. Faktum är att L-metionin som ingår i formeln och vi tror att detta är för sexuella fördelar funktion snarare än för att få hjälp att öka penisstorlek.

På tal om biverkningar, kan titta på negativa biverkningar för att ta Male Extra …

Rapporterade biverkningar av att ta Manliga Extra piller

Några män (8) rapporterade att de hade mild återkommande huvudvärk. Detta kan inte bero på Male Extra. Men om du lider av huvudvärk, det är kanske inte produkten för dig.

5 män rapporterade en nedgång i sexuell funktion. Återigen, kan detta bero på andra frågor såsom diabetes, högt blodtryck eller psykologiska ED problem. Men, återigen, om du kämpar med ED, kanske VigRX Plus är ett bättre alternativ för dig.

En av de män som startade experimentet men inte avsluta det gjorde så på inrådan av sin läkare, som han tar andra läkemedel i samband med diabetes.

Är Man Extra säker att använda?

Med de allra flesta män rapporterar några negativa biverkningar vid användning Male Extra efter 6 månader, verkar det vara säkra att använda. Formeln är bra och det ökar penis längd med (i genomsnitt) 1,1 inches i längd och 0,4 inches av omkrets.

Den främsta orsaken till detta är på grund av de ingredienser som ingår i Male Extra, som vi kommer att gå in nu.

Lista över ingredienser i Male Extra piller

mans extra-ingredienserL-arginin – Som vi vet, är L-arginin en mycket viktig del av penisförstoring som den förvandlas till kväveoxid i kroppen. Detta leder till förbättrad blodflödet till penis, ökad sexuell funktion och erektionskvaliteten.

Granatäpplen är viktiga eftersom de också öka blod-flödet. Få massor av blod i penis är viktigt eftersom blodet är det som bär de byggstenar som faktiskt växer din penis. Ju mer det finns, desto bättre din tillväxt kommer att bli.

MSM är något av ett hemligt vapen. Dess integration här är viktigt eftersom det främjar vävnad hälsa. Så när du blir större, är MSM där för att se till att dina celler är friska och starka. Detta sätter en stabil grund för tillväxt.

L-metionin är viktig. Dock är dess primära funktion faktiskt fördröja utlösningen. Forskning tyder på att den har en liten, begränsad inverkan på penisförstoring själv, men en större inverkan på sexuell aktivitet.

Zink är en viktig integration eftersom det spelar en stor roll i produktionen av testosteron. Testosteron är en annan byggsten att öka penis vävnad. Anledningen till zinkcitrat används beror på att det är lättare absorberas i kroppen, vilket betyder att den har mer av en inverkan på din penis vinster.

Cordyceps har varit känt i årtusenden (ja, bokstavligen tusentals år) som en naturlig afrodisiakum. Den har också en fordran för att öka penisstorlek av samma skäl som med ingredienserna ovan.

Niacin är en av dessa vitaminer (det är faktiskt vitamin B3) att många människor har brist på. Det hjälper dina blodkärl fungera bättre. Nu blir det mycket viktigt när man tänker på vad en erektion är: Just utbyggnaden av blodkärl. Ju mer dina blodkärl kan expandera, kommer de större dina erektioner vara.

Ska du köpa den Maleextra Male Enhancement System?

köpa manligt extra

Det finns olika saker att tänka på något köpbeslutet. Produktkvalitet och kundservice är det bästa på marknaden. Tillverkaren är helt uppriktiga om att använda kosttillskott samt övningar för att uppnå resultat.

För närvarande är Maleextra officiella hemsida det enda stället att köpa produkten. Du kommer att se resurser för stöd och deras garantier. Du kan också spara pengar genom att utnyttja följande rabattkoder.

Var kan jag köpa Man Extra manliga prestanda förbättring piller?

Var kan jag köpa Man ​​Extra piller? Är detta din fråga? Du kan köpa Maleextra naturliga manliga tillskott utvidgningen online från den officiella webbplatsen. Du kan placera en order från många delar av världen, inklusive Storbritannien, Kanada, Australien, Saudiarabien, Italien, Malaysia, Qatar, Sydafrika, Tyskland, Schweiz, Italien, Spanien, Frankrike, Irland, Brasilien, Dubai (UAE) och Singapore etc. När du kan njuta av flera fördelar varför ska du vänta? Detta Man ​​Extra manliga utvidgningen piller översyn skulle ha frestas man att göra en beställning nu. Har jag rätt?

Maleextra Rabatterbjudanden

Maleextra Sista erbjudanden Pris Köp på nätet
1 flaska (1 månad Supply) $ 64,95 köp »
3 flaskor (3 månader Supply) (+ 1 månad Supply Free ) + Pro Erektion Gel gratis $ 197,95 köp »
4 flaskor (4 månader Supply) (+ 2 Månad leverans Free ) + 2 Pro Erektion Gel gratis $ 249,90 köp »

klicka här för att beställa Maleextra Online »

77/100 : by 353 users
BUY NOW »