Penomet Water Pregled črpalka: Dejstva Exposed

Home » Review » Penomet » Penomet Water Pregled črpalka: Dejstva Exposed

Last Updated on

Preden doseže na tej spletni strani, verjetno ste prebrali pregled iz različnih spletnih strani in forumu, vendar še vedno ste dvome v zvezi s to penis črpalke in bi radi vedeli, če to vredno naložbo.

Dobra novica za vas je, da ste končno dosegli na pravo mesto, ker na tej spletni strani bom deliti moje osebne izkušnje pri uporabi Penomet črpalka za penis, ki lahko, da veš, kako deluje za mene in na koncu tega pregleda boste lahko, da bi svojo končno odločitev odkup v zvezi s tem penis črpalke.

Ok, pa začnimo …

Penomet Review: Kaj točno je Penomet?

Penomet1-300x196

To je pomoč voda naprava penis črpalka, ki je dokazano in učinkovito povečanje penisa naravno. Tehnika, ki omogoča Penomet razlikuje od drugih penis črpalk je na vodni osnovi tehnologije. Penomet penis Črpalka je zasnovana tako, da deluje z vodo, kot tudi zraka. Za varnost in udobje, veliko ljudi in proizvajalec priporoča, da jo uporabljajo z vodo.

Druga tehnika, ki omogoča Penomet razlikuje od drugih penis črpalke Različni gamaše, da se lahko pritrdijo na podlago. Ko bi svoj standardni paket boste dobili 2 različnih gamaše, ki so Force 60 in Force 65 in imate za nakup drugih gamaše ločeno. V paketu Premium boste dobili vseh 5 gamaše, ki so: Force 60 – Purple, Force 65 – Blue, Force 70 – Črna, Force 75 – Greg in Force 80 – Red.

Kateri paket naročiti?

Obstajajo 3 različni paketi: Standard, Extra in Premium. Glavna razlika je v tem, kako so vključeni številni gamaše (črpalke) iz različnih jakostih.

  • Standardna izdaja le prihaja z 1 manšeto.
  • Ekstra izdaja prihaja s 3 gamaše.
  • Premium izdaja ima 5 različnih manšeto sil.

Več gamaše vam več nadzora in moči nad močjo vode, načrpane v cev.

Penomet črpalke Prednosti

Tukaj je nekaj prednosti boste dobili s tem “Voda pomoči Penis Pump”

  • Stalno povečanje velikosti penisa
  • Močnejše erekcije in več zadovoljujoče spolno
  • Vidne rezultate v samo 15 minutah uporabe
  • Znanstveno je dokazano, da poveča velikost penisa
  • Izboljšanje Penis ukrivljenost
  • Amazing Denar nazaj garancije in doživljenjska garancija vseh delov

kliknite tukaj za naročilo Penomet Online »

Kako deluje?

Penomet Gamaše - Penomet Pump In-Depth Review - Penomet črpalke za prodajo

Penis vsebuje tri komore, v kateri so dve velike komore, ki se nahajajo na vrhu penisa in je ena majhna komore, ki se nahaja pod penis, iz katerega uriniranju in ejakulacijo. Ko ste pridobili erekcijo oba domova povečavo in začeti pridobivanje kri. Bolj kri ti dve komori lahko imajo močnejši in daljši penis erekcije boste dobili.

Dobra novica za vas je, da lahko povečate krvnih žil in jih prekvalificirati, da imajo več krvi s pomočjo Penomet. Glavna tehnika, ki je ta penis vode pomoči črpalka se razlikuje od vseh drugih običajnih zraka vakuumske črpalke voda uravnoteženje Tehnika, ki se uporablja pritisk na vseh področjih penisa, da bi bilo daljše, močnejše in širše.

Mnoge druge običajne klimatske črpalke samo osredotočiti na obkladek in razširiti zraka brez razširitev penis enako kot posledica nekaterih področjih povečavo druge pa ne. Za razliko od drugih osnovnih gamaše, Penomet prihaja v edinstveno obliko, ki vam omogoča, da uporabljajo nadzorovano pritisk na vaš penis. S temi gamaše lahko nadzor tlaka in preprečitev povzročanja preveč bolečine.

Moja osebna izkušnja:

Sem popolnoma iskren z vami, da je razlog, zakaj bom vključuje moje osebne izkušnje na tem pregledu Penomet.

Sem kupil Penomet Premium paket z vsemi 5 gamaše nekje v sredini oktober 2013 in v petih dneh, ko prispe v moj poštni naslov. Resnično povedano, to ni prva penis črpalka kupim. Pred nekje 10 leti sem kupil svoj prvi črpalka za penis, in od takrat sem kupovati različnih črpalk. Jaz sem v bistvu radi uporabljajo penis črpalke v kombinaciji z penis vaj.

V svojem prvem sestanku s Penomet napravo, sem mislil uporabiti vseh pet gamaše iz skupine 60 (vijolična) za Force 80 (rdeča), ampak se ni mogoče prenesti za Force 70 (črna). Resnično sem navdušen nad podtlaka te gamaše, ki se uporablja za mojega penisa in tam je bil tudi ni ena sama kapljica vode ušli iz te črpalke. Tudi Force 60 (vijolična) ni izgubila nobene eno kapljico vode.

Druga stvar, ki me je resnično navdušil je količina tople vode ostajajo enaki, čeprav moje seji. Topla voda v tem zračno tesen in vodotesno črpalka omogoča pravilno kroženje krvi, ki bi penis močnejši in dlje. Zasnova je kot ustvarjena osebno za mojega penisa in moj penis odzvala tudi vse, čeprav seje.

Penomet Pump In-Depth Review - Penomet Črpalka za prodajo

Edina negativna točka I Najdeno v Penomet je bil …

Notranji rob je zelo oster in v 5 minutah začnem občutek bolečine in nelagodje. Jaz tudi ne zmorejo nositi Force 60 (vijolična), za več kot 5 minut. Po svojem prvem zasedanju (ki je bil v povprečju) vzamem nekaj časa od črpanja in začnite brskati po strani in forum za njeno odpravo.

Eden od mojih spletnih prijateljev mi je povedal, da se uporablja za britje britev za obrezovanje notranji rob ustvariti 0,125 radij. Po uporabi svojo tehniko WOW !! Ne morem nositi katerega od teh gamaše za dlje kot 5 minut, brez povzročanja bolečine ali nelagodje.

Za vse tiste ljudi, ki želijo povečati svojo velikost penisa seveda sem jih priporočam trim notranji rob, v primeru, če čutite bolečine ali nelagodje.

Bo to delo za vas?

Sem precej prepričan, da berete ta pregled Penomet, ker bi rad vedel, če deluje za vsakega moškega. No, obstaja veliko testov naredili na tej napravi in ​​se je izkazalo, da je gotovo delo za vsakega človeka, ki ga uporabljajo, kot predpisujejo v priročniku, ki s to napravo.

Nekateri ljudje dobili rezultate iz te Penis Pump v prvem 15 minut sejo in nekateri dobili še prej kot to. Resnično je rezultat odvisen od različnih dejavnikov, zato je težko odločiti, kako dolgo bo trajalo, da bi dobili rezultate, ampak ena stvar je prepričan, in da je 365-dnevni denar nazaj garancije. Proizvajalec tega penisa črpalke ima popolno zaupanje v svoj izdelek, ki je zato ponuja 365 dni denar nazaj garancije s brez strogih pravil.

Final Verdict:

Na koncu mojega Penomet pregleda lahko rečem, če ste resni o povečanje penisa in pripravljeni, da ga kombinirajo z vajami, potem vam priporočam to črpalka za penis brez obotavljanja. Ne pozabite, da boste dobili neverjetnih 365 dni denar nazaj garancije za testiranje te naprave brez tveganja. Zdaj, če si resno želijo dobiti večji, debelejši in širši penis potem pa nakup Penomet Premium paket za samo 297 $.

kliknite tukaj za naročilo Penomet Online »

50/100 : by 147 users
Penomet Review
BUY NOW »