Penomet Pregled in Personal Test – Najbolje ocenjeni Penis Pump / Extender

Home » Review » Penomet » Penomet Pregled in Personal Test – Najbolje ocenjeni Penis Pump / Extender

Last Updated on

Penomet Pregled in Personal Test - Najbolje ocenjeni Penis Pump / Extender

Penomet Pregled

Penomet Penis Pump - Pred in po pregledu

Penomet je top ocenjeno in najbolj znana penis črpalke. Kaj je tako posebnega Penomet, ki jo ponuja pomaga črpalka za vodo z inovativnim zamenljivih manšeto sistema. Manšeto Sistem omogoča varno, postopoma in udobno povečanje pritiska, da se poveča velikost vašega moškosti.

V samo 15 minutah uporabe, “da ima sposobnost, da poveča velikost tiste penisa do 3 centimetrov v dolžino in 30% v obsegu.”

Penomet se lahko uporablja povsod, vključno z tuš kadjo, saj sistem AquaPressure prinaša vakuumsko največjo učinkovitost, ne glede na to, kako boste uporabili Penomet.

Penomet je hydropump podaljšek brez gibljivih delov, ki je lahek, udoben in namenjen za uporabo v tuš kabino, kadjo ali zrakom. Na podlagi moje izkušnje pregledu tega izdelka, to ni za vsakogar. Večji cilinder pomeni, da manjše moški ne bo našel to udobno in učinkovito. Prav tako ne ponujajo manjše velikosti.

Penomet črpalka je namenjena za minimalno silo stiskanja, ki doseže največjo širitev in rast. To je na vodni osnovi črpalko in bolj voda, ki se iztisne skozi več svoje penis bo rasla. To ustvarja večje vodne sile vakuum v črpalki, in bolj boste uporabili Penomet večjih svojih plovil, ki bo povzročil kri zapolniti tkiva in povečanje penisa. Črpalka sedaj na voljo v različnih barvah.

Penomet Review: Osebni test

temeljito testirali smo Penomet in sledi svoje vaje na dnevni osnovi. Naprava je super, če ste predvideli “dobili srečo” s punco. Preprosto priključite napravo, preden ona pride več, da ga 15 minut in sprosti svojo moč na njej drugega stopi skozi vrata!

Boste zagotovo opazili razliko v vašem člana takoj. Ko ste prvič preizkusiti, njen precej šokantno, da vidite, kako velik je v resnici dobi. Toda po naših obsežnim testiranjem, je bilo zelo malo znakov trajnih dolgoročnih sprememb.

Ta izdelek je odlična za začasno vzpodbudo moškosti, res ne poda 30% povečanje velikosti v samo nekaj minutah. Njena precej neverjetno, ko hodiš ven s svojo velikan moškosti in videli pogled na njenih očeh!

kliknite tukaj za naročilo Penomet Online »

Penomet Premium

Obstajajo tri različne pakete ponuja: Premium, Extra, in Standard. Paketi premium prihajajo z 5 različnih silikonskih gamaše medicinske razreda, ki nadzirajo moč vode, ki se črpa skozi. Prav tako prihaja z vadbe, da bi morali slediti, da bi povečali svoje rezultate. Vključeno je priporočilo, da uporablja različne trdnosti gamaše ob različnih dnevih. 5. manšete vključena je njihov najmočnejši pritisk ena in je vključen samo v tem paketu. Vsekakor bi morali delati svojo pot do te ravni.

Skupaj z 5 gamaše je vrhunsko mazivo v primeru, da ste se odločili za uporabo črpalke izven prho. Ta paket je najbolj draga, vendar so rezultati takojšnji in lahko traja tudi do 8 ur. To pomeni, da preden nekdo prišel jo lahko uporabite za približno 15-20 minut in so bili rezultati traja dolgo po njihovem odhodu. Je zadovoljstvo eno leto in 50% popust ponudba za vse prihodnje nakupe.

Nazadnje, s premium paketom prihaja dostop do MyPenomet, online člani edini forum, ki omogoča, da se pogovorite z drugimi strankami.

Penomet Extra in Standard

Dodaten paket vključuje tri gamaše in 2-letno garancijo. Standardni paket vključuje samo eno manšeto in 1-letno garancijo. Vi ste v bistvu plačuje samo za dodatne gamaše spredaj, saj ponujajo enake storitve vsem, ki so kupili katero od svojih paketov. V gamaše so tisto, zaradi česar je ta črpalka tako neverjetno. So odstranljive in nadgraditi, tako da vam ni treba ponovno kupil nov, večji črpalko.

Specifikacije in Kako uporabljati

Penomet Gamaše - Penomet pregled in osebni test - Najbolje ocenjeni Penis Pump / Extender

Penomet ima naslednje specifikacije:

  • Enota Premer je 2,46 palcev
  • Max obod / Obseg je 7,67 palcev
  • Višina enota nestisnjene je 10.62 centimetrov
  • Max dolžina penisa je 9 centimetrov, če je popolnoma stisnjena
  • Gamaše so silikona medicinske kakovosti
  • Tube je Polycarbon Plastic

Penomet je namenjen za uporabo v prho ali kopel, saj je temeljila črpalka voda. Najprej napolni valj s toplo vodo. Nato postavimo na penis in pritisnite spodnjemu delu naprave na vašem medenice za ustvarjanje sesanja. Presežek vode pride ven in silicij manšeta ima črpalko proti telesu, tudi če ga ne drži.

Moje izkušnje z uporabo Penomet

penomet pred in po Penomet Pregled in osebnih test - Najbolje ocenjeni Penis Pump / Extender

Prvič, ko sem uporabil Penomet je bil v kopeli, sedaj pa ga uporabljam pod tušem, saj je to edina črpalka na vodni osnovi, ki se lahko uporablja v stoječem položaju. Čeprav boste morali uporabiti večjo manšeto sesalne sile, da to storijo. Tudi, če imate malo ali nič sramnih dlak, bo naprava ne zdrsne ali puščanja. Če imate veliko las, ga obrezati pred uporabo drugače bo lahko pride do uhajanja in manj učinkovit pri sesanjem.

Črpalka je močna in že po 15-20 minutah uporabe vidim opazno razliko v dolžini in širini, ko sem mlahav. Seveda ti rezultati niso prišli že po prvi uporabi. Trajalo je nekaj dni, preden sem lahko videl ničesar. Na splošno, da prihaja z veliko denarja nazaj garancije, da ne vidim nobenega razloga, da ga ne preizkusite.

kliknite tukaj za nakup Penomet iz uradne strani s kuponom

So rezultati trajni?

Večina penis črpalke ne zagotavlja dobrih rezultatov, vendar Penomet ne. Z redno uporabo in toplih vzpone in cool padce, lahko vidite pozitivne in trajne rezultate. Kot sem že omenil, se lahko takojšnje rezultate treba obravnavati, čeprav ne trajajo dlje kot nekaj ur. Redna uporaba povzroči dolgoročne rezultate in Penomet pravi, da se bo povečal v dolžino in 1-3 centimetrov in po samo treh mesecih 30% povečanje v obsegu. Počutim se, kot da moji rezultati so pokazali, dolžina je precenjeni in obod je podcenjena.

Penomet Cena in kje kupiti

To je izdelek, ki lahko pridejo v treh paketih, s prvim čemer Penomet standarda, ki stane $ 127/79 £ .

Če želite izkoristiti nadaljnjih gamaše, in lahko poveča svojo velikost še več, je treba upoštevati Penomet Extra in Penomet Premium.

To drobno na $ 197/127 £ in $ 297 / £ 197 v tem zaporedju, ki je vsekakor majhna cena za to dodano samozavest v spalnici, če upoštevamo, draga alternative seveda.

Povzetek pregled Penomet

Vsako “uveljavljanje” Izum na področju penis razširitve je zanimivo, vendar je uporaba vode naredi Penomet posebej impresivno. V primerjavi s tekmecem izdelkov, to je gotovo ena izmed bolj udobnih tiste na trgu, saj ponuja tako kratkoročne in dolgoročne koristi velikosti, to je nekaj, kar bomo temeljito priporočam, da na trgu.

kliknite tukaj za naročilo Penomet Online s kuponom

77/100 : by 203 users
BUY NOW »