Penomet Penis Pump – Före och efter granskning

Home » Review » Penomet » Penomet Penis Pump – Före och efter granskning

Last Updated on

Penomet Penis Pump - Före och efter granskning

Vi faktiskt gjorde en översyn på en vattenbaserade pump (Bathmate) för att förstora medlem av alla män då vi tyckte att det här Penomet där det kan vara en effektiv  metod på grund av konsumenter som hänvisar till .

Så detta är Penomet pumpa bättre än Bathmate? Denna översyn bör förklara vilka en är bättre eftersom de båda är topprankad i världen av penis vattenpump.

Vad är Penomet ?

Penomet Penis Pump - Före och efter granskning

På senare tid de senaste åren, forskare utvecklat den Penomet vattenpump att vara  säkrare än andra pumpmetoder och det bör vara mer effektiv samt som ” lufttryck ” pumpar kan vara farliga om att sätta för mycket press på penis kamrarna.

Enligt produktens etikett, de främjar att denna penis pump är en unik metod där detta ” mycket effektiv ” systemet kommer att förstora penis storlek genom att lägga upp till 3 “full inches i längd och 30% i omkrets.

De nämner att Penomet pump är bekväm och 100% säkert. Dessutom fick jag höra att denna produkt har tusentals återkopplingar från verkliga  kund användare som fått resultat så fortsätta läsa att ta reda på deras vinster .

Enligt Penomet officiella hemsida, denna metod för pumpen ” backas upp av mer än 2 år av verkliga test ” och de faktiskt erbjuds att visa intyg om flera organisationer som har testat denna kvalitetsprodukt.

Tillverkaren ( UPL DISTRIBUTION, LLC ) är baserat i Schweiz och detta Penomet penispump vunnit många utmärkelser för ” bästa nya manliga förbättring enhet 2013 “, eftersom det är lösningen att lägga till storlek för alla män.

Denna  vetenskapligt bevisad metod hävdar att öka längd och omkrets på en kort tid med mindre ansträngning.

Hur fungerar Penomet Works?

Penomet är en “AquaSystem” att utöva penis när du tar en bad / dusch och precis som alla andra penispumpar finns, det är en vakuumanordning tillverkad av medicinsk kvalitet kisel att vara en produkt av hög kvalitet.

Så, hur fungerar det?

Allt jag skulle behöva göra är att skriva in penis i cylinderröret och börja pumpa med en hand där vattenvolymen kommer att lägga tryck på erectile kammarna för blod rusar genom corporacavernosaen (penis kammare) för att skapa en hård erektion.

Enligt företaget av Penomet, främjar detta vatten-pump för att uppnå permanenta ” vinster på upp till 65% snabbare ” än vanliga / grundläggande penis pumpar.

Penomet Penis Pump - Före och efter granskning

För vem är det?

Vad är storleken på din alfa medlem där?

Om min penis var fortfarande en genomsnittlig penisstorlek som var mindre än 6 “inches sedan Penomet hävdar att det är för mig och alla män som finns i inte är nöjd med sin storlek.

De nämner att den första månaden, skulle jag uppnå ” permanenta ” resultat där kraven är att öka erektion styrka , hjälper fastställa en kurva penis kallas  Peyronies sjukdom  där det betyder när penis kamrarna är inte direkt på grund av att en hög andel av böjning eller kurva.

De delade som inte bara jag skulle få verklig tillväxt storlek men min övergripande förtroende ska flyga upp taket med flera förbättringar.

Penomet sätts för att minska tidig utlösning frågan och vad är det, frågar du mig?

För de som inte vet, när vi män cum snabbare än normalt gör betyder så snart du anger en sexuell rör, släpper du det mycket snabbt utan att stimulera glädje och tillfredsställelse  med sig själv plus din partner.

Denna kvalitet vatten-pump bör öka sexuell uthållighet samt för längre sexuella aktiviteter och de nämner att minska sexuell impotens .

Om jag lider med att inte kunna nå en hård erektion, bör Penomet vara lösningen för att skapa starkare upprätt tillstånd penis med heighten upp  inches i storlek , enligt officiella hemsida.

Hur man använder det?

Denna övning verktyg bär en trycksättande systemet  för förmågan att öka effektivt gradera på insidan och utsidan utan större ansträngning när du använder pumpen.

Penomet stater att vara enkel och lätt. Det tar bara cirka 60 sekunder med några steg för att starta träningspasset .

Som den officiella hemsidan förklaras, först skulle jag välja den löstagbara tryck damask miljö där hela kitet levereras med flera fastställandet av en totalt 5 damasker .

Då skulle jag tillämpa damasken till cylindern, fylla den med vatten och tillsätt det över penis och de uppger att “försiktigt” pumpa Penomet några gånger för att komma igång.

Jag skulle behöva vara avslappnad och bekväm där varje session är en gång per dag under 5 dagar och bara 15-20 minuter av åter pumpa det samtidigt som en bad / dusch eller de sa att jag kan använda den på egen hand.

Naturligtvis, föreslår de att börja med mindre kraft damask att lägga tryck på penis kamrarna.

När jag är klar med ett träningspass, bör jag märka resultat direkt som min penis bör se ut och kännas större, tjockare och längre . Ja, de hävdar att den första månaden, skulle jag se permanenta storlek resultat från att använda denna ” vetenskapligt bevisat ” -metoden.

klicka här för att beställa Penomet Online »

översikt struktur

Penomet Damasker - Penomet Penis Pump - Före och efter granskning

Fördelar:

 • Harder, Starkare & Bigger erektioner
 • Lägg inches i längd för längre storlek
 • Boost allmänt förtroende + Självkänsla
 • Ökar upp till 30% för en tjockare Penis
 • Kan välja vilket Cylinder färg Jag gillar
 • Hävdar att det är helt säkert – Inga biverkningar
 • Lätt att använda – Kom igång med 60 sekunder
 • Främjar att ge permanent och verkliga resultat
 • Kit levereras med 5 damasker av tryck Inställningar
 • Bara 15-20 minuter i 5 dagar – Lätt och
 • Professionell hemsida för bättre & Clear Vision
 • Borde verkligen hjälpa fixa Peyronies sjukdom
 • Ökar sexuell uthållighet för längre varaktighet
 • Hävdar att hjälpa till att stoppa tidig utlösning
 • Vetenskapligt bevisat vattenpump Metod
 • Hög kvalitet Medical Grade Silicon – Cylinder
 • Täcker en livstid Damaskliknande utbytesgaranti
 • Bidrar till att minska och förebygga sexuellt Impotens
 • Real Före och efter resultat konstaterades – Bevis det fungerar
 • Bär en 60 dagars pengarna tillbaka-garanti – 100% riskfritt

Nackdelar:

 • Den Penomet officiella hemsida visar bara certifikat men inga resultat struktur för mer bevis trots att vi hittat “riktiga” konsumenter som hävdar sina resultat .
 • Vid FAQ, gjorde de ett uttalande säger; “Bidrag utesluta original frakt och returfrakt.”

sLUT~~POS=TRUNC

Enligt våra källor, var vi kunde hitta några online-forum från “riktiga” män som använde denna penispumpanordning och det finns flera före och efter resultat där de faktiskt lagt ” permanenta ” vinster.

Tror jag Penomet är bättre än Bathmate?

Tja, Bathmate har fler röda signaler än denna pump och Penomet bär komplett kit med 5 damasker  så om du tänker på det, det är som att få 5 olika pumpar i ett paket.

Enligt konsumenterna, en av dem nämner ” du kan berätta en annan i varje damasken “.

Kanske är Penomet endast $ 3 mindre än Bathmate pump och användare sade också att Penomet inte orsaka vätskeretention. Så utan att sätta mycket ansträngning i penis övningar, Penomet gör allt med en hög grad av resultat som vi sett bevis.

Jag tror personligen Penomet vattenbaserade pump är mycket bättre än Bathmate, med 3 års garanti som av flera pumpar vi har granskat, Penomet fick flest poäng där det tog bästa # 1 plats från Bathmate.

Har du några frågor om detta omdöme? Om så är fallet, bara lämna din kommentar nedan och jag skulle komma tillbaka till dig inom en kort tidsperiod.

klicka här för att beställa Penomet Online »

77/100 : by 165 users
BUY NOW »