PCT Review – Supliment terapie post ciclu de CrazyBulk

Home » Review » PCT » PCT Review – Supliment terapie post ciclu de CrazyBulk

Last Updated on

De ce o terapie post ciclu?

Terapie post ciclu este atunci când se folosește suplimente care funcționează cu o serie de mecanisme în organism pentru a stabiliza și de a restabili nivelurile de hormoni naturali, după care se încheie un ciclu al ciclului de supresie anabolic androgen steroizi.

După ce utilizatorii nu mai luați steroizi anabolizanți androgenice acestea sunt lăsate într-o stare în care producția de testosteron natural este suprimat, uneori la niveluri extreme. In plus, nivelurile de steroizi sunt în continuă scădere în sistemul lor, lăsându-le într-o stare catabolică la sfârșitul unui ciclu. Acest lucru poate afecta capacitatea lor de a păstra masa musculară dobândită în timpul ciclului. Acesta este motivul pentru care mulți oameni ar fi de acord că ei doresc să găsească o metodă pentru a restabili producția de testosteron naturale pentru a crea cel mai bun mediu pentru menținerea cadrului de sănătate și musculare în urma unui ciclu.

Dacă te duci într – un ciclu fără a se gândi despre terapia post ciclu , atunci ai putea fi lăsat face cu grave efecte secundare , inclusiv ginecomastie (țâțe om), hipertensiune arterială, și potențial pierde toate câștigurile ați lucrat atât de greu pentru a obține.

Ce este Crazybulk PCT?

Crazybulk PCT este un naturale de detoxifiere post ciclu de 100% , care curăță organismul, detoxifica ficatul și păstrează creșteri în timp ce creșterea rezistență pentru antrenamente post-ciclu onest.

 • funcția hormonului Restaurată
 • controlul Cortizolul
 • Utilizați-l pentru a evita post-ciclu sau post-pro-hormon de efecte nocive.
 • Experiența de retenție de dimensiune și putere câștiguri
 • supresie estrogenică
 • nivelurile de testosteron Awesome

În timp ce va cere cel mai bine un all-in-o soluție avansată post ciclu, vă va recomanda Crazy vrac PCT tot timpul.

Cum funcționează CrazyBulk PCT?

Aceasta terapie post ciclu de CrazyBulk previne utilizatorii de steroizi de efecte secundare tipice cauzate de factori, cum ar fi testosteronul nenatural, de estrogen, și nivelurile de cortizol. Acest supliment scade semnificativ șansele de a pierde masa musculara, obtinerea de ginecomastie, retenție de apă, și infertilitate.

Acest supliment este fabricat folosind doar ingrediente 100% naturale și vegane. Datorita acestei formule de cercetare este incredibil de eficient în a scăpa de toxine în ficat, iar restul corpului. Mai mult decât atât, păstrează radicali dăunătoare departe.

In plus, CrazyBulk PTC va ajuta la reglarea si normalizarea activitatii hormonale în corpul datorită testosteron sale și capacitățile nu-stimularea. Un mare avantaj al acestui fapt este că utilizatorii vor putea recupera rapid de la antrenamente si sa pastreze masa musculara.

Când și cum se utilizează?

Terapie post ciclu este o parte esențială a fiecărui ciclu de steroizi și pro-hormon. utilizatorii trebuie să curețe și Steroizi detoxifia sistemul lor.

Producătorul CrazyBulk recomandă să ia două comprimate pe zi. O singură sticlă de PCT conține 60 de tablete, suficient pentru aproximativ o lună.

Trebuie să luați un comprimat în dimineața cu micul dejun, iar celălalt cu prânzul.

Ingredientele

Următoarele ingrediente fac CrazyBulk PCT un supliment puternic terapie post ciclu:

Citrat de zinc:  Acest lucru foarte important componente asistent in mentinerea sanatoase celule rosii din sange si imbunatateste sistemul imunitar. Mai mult decât atât, zinc ajută pentru a crește procesul de recuperare musculara si imbunatateste calitatea somnului dupa antrenament. Păstrați în repaus minte după ridicare este crucial pentru rezultate bune.

Tribulus terrestris:  Acesta este un rapel de testosteron natural care previne pierderea masei musculare, creste forta si rezistenta, si mentine nivelul de energie din organism.

Thistle Lapte:  Acest ingredient este de mare beneficiu pentru utilizatorii de steroizi , deoarece dezleaga sau minimizează afectarea ficatului cauzată de utilizarea de steroizi.

Semințe de struguri Extract:  Acest extract este un puternic anti-estrogen si supresoare de aromataza , care are proprietăți antioxidante mari.

Saw Palmetto:  Acest ingredient , de asemenea , funcționează ca un supresor anti-estrogen , care ajută la nivelul hormonilor normalizând după utilizarea de steroizi.

Efectele Crazy vrac PCT

Există mai multe avantaje legate de utilizarea acestui supliment, cum ar fi:

 • A crescut cu rata de 60%, ca urmare a care atinge masa musculara, sportivii au raportat un câștig de 8 kg la 15 kg de masă în 4 luni.
 • Aceasta nu include hormoni, ci o nutritie de mai multe părți; în consecință, nu va fi acuzat în testul anti-doping.
 • Sprijină corpul în producerea de HGH si testosteron in cantitate mai mare, nu este o pilula hormonala.
 • Accelereaza procedura de recuperare post-antrenament pentru muschi
 • Sprijină combaterea crampelor că în formare intensă
 • Crește puterea și energia în antrenamente
 • Crește performanța sexuală și libidoul

Cu siguranță funcționează, dar efectele nu sunt miraculoase, este nevoie de angajament și de formare.

Dezavantajele

Chiar dacă este un supliment PCT mare ea are unele dezavantaje:

 • Pret special
 • disponibil doar online
 • International Transport poate dura până la o săptămână

De ce ne place?

O mulțime de culturisti uita cât de important este un produs bun este PCT după steroizi cu bicicleta. Chiar și pentru utilizatorii non-steroizi, este foarte important să se uite după corpul lor de detoxing și curățare de fiecare dată într – un timp. În acest fel veți obține să se bucure de câștiguri într – un mod sănătos.

supliment CrazyBulk terapie post ciclu vă ajută cu faptul că, în opinia noastră, orice culturist care este serios despre mărirea de volum în sus și construirea de mușchi trebuie să utilizeze un produs PCT.

De unde cumpăr?

Crazy PCT vrac este disponibil exclusiv prin intermediul CrazyBulk magazin oficial.

În prezent, producătorul oferă o mare. Dacă obțineți două sticle de 2 veți primi un al treilea ca un dar gratuit.

Această ofertă este valabilă pentru CrazyBulk este suplimente anabolici, precum și, astfel încât aceasta este o mare de timp pentru a stiva PCT cu alte mari produse în vrac Crazy.

sticle nedeschise pot fi returnate în termen de două săptămâni de la cumpărare pentru o rambursare completă.

click aici pentru a comanda CrazyBulk PCT de pe site – ul oficial al »

91/100 : by 293 users
PCT Review
BUY NOW »