PCT Pregled – Post Cycle Therapy Dopolnilo, ki ga CrazyBulk

Home » Review » PCT » PCT Pregled – Post Cycle Therapy Dopolnilo, ki ga CrazyBulk

Last Updated on

Zakaj Post Cycle Therapy?

Post Cycle Therapy je, ko je eden uporablja dodatke, ki delujejo z vrsto mehanizmov v telesu za stabilizacijo in obnoviti naravno raven hormona, ko se konča cikel omejevalno anabolični androgeni steroid cikel.

Ko uporabniki prenehali jemati anaboličnih androgenih steroidov so ostala v državi, v kateri je proizvodnja naravnega testosterona zatreti, včasih do skrajnih ravneh. Poleg tega raven steroidi so nenehno spuščanje v svojem sistemu, jih pušča v katabolnega stanju ob koncu cikla. To lahko vpliva na njihovo sposobnost, da zadrži mišične mase, pridobljene med ciklom. To je razlog, zakaj bi se veliko ljudi strinja, da želijo, da bi našli način, da obnovi svojo naravno proizvodnjo testosterona ustvariti najboljše okolje za ohranitev zdravja in mišične okvir po ciklu.

Če greste v krog, ne da bi razmišljal o zdravljenju post-cikla, potem bi se ti leva, ki se ukvarjajo s hudimi stranskimi učinki , vključno z ginekomastija (man boobs), visok krvni tlak, in potencialno izgubo vseh dobičkov ste delali tako težko dobiti.

Kaj je Crazybulk PCT?

Crazybulk PCT je 100% naravno razstrupljanje post-cikel, ki čisti telo, razstruplja jetra in ohranja izrastki hkrati povečuje vzdržljivost za dobrimi vadbo post cikla.

 • Obnovljeni funkcija hormon
 • nadzor kortizol
 • Uporabite ga, da bi se izognili škodljivim post-ciklu ali post-pro-hormona učinke.
 • zadrževanje Izkušnje velikost in moč dobičkov
 • zatiranje estrogen
 • Super raven testosterona

Medtem ko bo vprašal za najboljšega vse-v-enem napredne rešitve po cikla, bom vam priporočam Crazy Bulk PCT ves čas.

Kako CrazyBulk PCT deluje?

Ta Post Cycle Therapy od CrazyBulk preprečuje steroid uporabnikom tipičnih stranskih učinkov, ki jih dejavniki, kot nenaravnem testosteron, estrogen, in kortizola povzroča. Ta dodatek občutno zmanjša možnosti za izgubo mišične mase, pridobivanje ginekomastija, zadrževanje vode in neplodnost.

Ta dodatek je izdelan z le 100% naravne in veganske sestavine. Hvala za raziskave te formule je izjemno učinkovita pri znebi toksinov v jetrih in drugod po telesu. Poleg tega, da vodi škodljive radikale stran.

Poleg tega bo CrazyBulk PTC pomoč pri urejanju in normalizira hormonsko aktivnost v telesu zaradi svoje testosterona in ne za dvig zmogljivosti. Velika prednost tega je, da bodo uporabniki lahko hitro opomore od treninge in ohraniti mišično maso.

Kdaj in kako uporabljati?

Post Cycle Therapy je ključni del vsakega steroidov in pro-hormonski ciklus. Steroidov uporabniki morajo čiščenje in razstrupljanje njihov sistem.

Proizvajalec CrazyBulk priporoča, da se dve tableti na dan. Ena sama steklenica PCT vsebuje 60 tablet, kar zadostuje za približno en mesec.

Moral bi vzeti eno tableto zjutraj s svojim zajtrkom, drugo pa s svojim kosilom.

Sestavine

Naslednje sestavine se CrazyBulk PCT močan Post Cycle Therapy dodatek:

Cink citrat:  To je zelo pomembno komponente pomočnik pri ohranjanju zdravih rdečih krvnih celic in izboljšuje imunski sistem. Poleg tega, cink pomaga povečati proces okrevanja mišic in izboljša kakovost spanja po izdelavi. Imejte v mislih počitek, ko je dvižna ključnega pomena za dobre rezultate.

Tribulus terrestris:  To je naravni testosteron booster, ki preprečuje izgubo mišične mase, povečuje moč in vzdržljivost, ter ohranja raven energije v telesu.

Milk Thistle:  Ta sestavina je zelo koristna za steroid uporabnikom, saj razveljavite ali zmanjšuje poškodbe jeter, ki ga steroidov uporabo povzročajo.

Izvleček grozdnega semena:  Ta ekstrakt je močan anti-estrogen in aromatazni supresorski, da ima veliko antioksidativne lastnosti.

Saw Palmetto:  To sestavino tudi deluje kot anti-estrogen supresorski, ki pomaga pri normaliziranju ravni hormonov po steroidov uporabo.

Učinki Crazy Bulk PCT

Obstaja več koristi, povezane z uporabo tega dodatka, kot so:

 • s 60% stopnjo povečala, zaradi katere ste dosegli mišično maso, športniki poročajo dobiček 8kg do 15kg mase v 4 mesecih.
 • To ne vključuje hormonov, ampak sestavljenega prehrane; zato ne bo obtožen poskusa proti dopingu.
 • Podpira svoje telo za proizvodnjo HGH in testosterona v več količine, to ni hormonske tabletke.
 • Pospeši po treningu postopek za obnovo mišic
 • Podpira boj proti krč, ki v intenzivnem usposabljanju
 • Poveča vašo moč in energijo pri vadbi
 • Poveča spolno delovanje in libido

Seveda deluje, vendar učinki niso čudežna, je potrebno predanost in usposabljanja.

Slabosti

Kljub temu, da je velik PCT dodatek pa ima nekaj slabosti:

 • Premium Cena
 • Na voljo samo na spletu
 • International Shipping lahko traja tudi do enega tedna

Zakaj nam je všeč to?

Veliko bodybuilderjev pozabiti, kako pomembno je dobro PCT izdelek po kolesarskih steroidov. Tudi za ne-steroidnih uporabnikom, je zelo pomembno, da skrbijo za svoje telo, ki ga razstrupljanje in čiščenje vsake toliko časa. Na ta način boste dobili, da uživajo svoje dobičke na zdrav način.

CrazyBulk Post Cycle Therapy dodatek vam pomaga s tem, in po našem mnenju, vsak bodybuilder, ki je resno kaj kmalu končali in izgradnjo mišic mora uporabiti izdelek PCT.

Kje kupiti?

Crazy Bulk PCT je na voljo izključno prek CrazyBulk njena uradna trgovina.

Trenutno proizvajalec ponuja veliko. Če dobiš 2 dve steklenici boste prejeli tretjo kot darilo.

Ponudba velja za CrazyBulk je anabolne dopolnila, kakor tudi, da je to pravi čas za nakladanje PCT z drugimi velikimi Crazy Bulk izdelkov.

Neodprte steklenice se lahko vrnil v dveh tednih po nakupu za polno nadomestilo.

kliknite tukaj za naročilo CrazyBulk PCT iz uradne spletne strani »

63/100 : by 108 users
PCT Review
BUY NOW »