Min REAL Bathmate Hydromax Review med bilder

Home » Review » BathMate » Min REAL Bathmate Hydromax Review med bilder

Last Updated on

Detta är min personliga erfarenhet med Bathmate Hydrolinjen penis pumpar. Jag började pumpa med Hercules, uppgraderade till x30, och bara nyligen uppgraderat igen till x40 Xtreme. Så jag har använt nästan alla pump variationer de gör – så jag känner kvalificerade att dela min kunskap.

Jag täcker Hydromax x20, x30, x40, och de ursprungliga Hercules och Goliath modeller i detalj. Granskningen är lång, men försök att åtminstone skumma allt. Jag har en hel del bilder som ingår, och jag godkänner och svara på alla kommentarer (positiv och negativ återkoppling och åsikter är godkända i kommentarerna, skumma dem också).

De första 3 månaderna pumpa …

Dessa är de förändringar jag har märkt sedan bli en regelbunden Bathmate pumper. Jag fetstil de som jag har haft mest positiv inverkan på mitt liv totalt. Men alla ändringar har varit märkbara, inte bara av mig men min flickvän också.

 • Penis åtgärder längre efter pumpning
 • Tjockare axeln och huvudet även när jag inte pumpa
 • Penis är mer veiny och tyngre
 • Sätt mer självförtroende när jag är naken
 • Uthållighet har ökat (främst på grund av förtroende)
 • Längre varaktiga orgasmer (från 5 sekunder cumming till kanske 15-20)
 • Hålla en erektion efter utlösning är lättare
 • Fetare ollonet som knappt passar i mina flickvänner mun
 • Fördröjd utlösning med cirka 5 minuter (tidig utlösning)

De flesta av de saker som jag som anges ovan upplevdes inom de första två dagarna av pumpning.  Varar längre i sängen och permanent omkrets och längd förbättring hände ungefär tre månader.

Bathmate är en annan typ av pump

Bathmate är ett vattenbaserat penis pump som utformats speciellt för att användas i badet och dusch. Vattenbaserade pumpar är mycket mer effektiva, kommer du att se resultat snabbare än du skulle med hjälp av en old-school luftbaserad pump. Bathmate har funnits tillräckligt länge för att testas i en medicinsk miljö och föreskrivna för att behandla ED utanför USA.

Det är också varit med på Tosh.0, och att uppmärksamhet i media drivs knacka offs hela eBay och Amazon. De knockoffs spricka och gå sönder ganska lätt, så akta “för bra för att vara sant” prislapp. Ganska mycket om du sökte en penispump, du kommer att se Bathmate någonstans. Dock fortfarande, dess en penispump och det gör det misstänkt.

Hur fungerar Bathmate penis pump arbete?

bathmate-Hydromax-infographics

Ovanstående bild förklarar hur Bathmate fungerar att öka storleken på din penis under en kort tidsperiod. I grund och botten varmvatten arbetar för att slappna av svampliknande vävnad i din axel, och öppnar upp dina blodkärl. Sedan när du pumpar med det, eftersom allt är avslappnad mer blod kommer in, och som expanderar din penis förmåga att hålla blodet.

storlek Jämförelse

Här kan du se skillnaden i format, Goliath är den största men fortfarande har gamla damasken systemet och Hydromax x30 och x40 med nya super bekväma, inget läckage damask systemet.

Bathmate storlekstabell

Mina tankar efter att ha använt Bathmate för 2 år

Först av allt  jag älskar Bathmate hydropump , dess awesome, det fungerar, det är lätt att använda och att det inte har en massa delar och små bitar.  Första gången jag använde det  jag var en  mycket tjockare  omkrets klokt, och det varade ca 4 timmarna. Efter ytterligare några gånger med den (dagligen)  min tjockleksökning varade längre , ca 8 timmar efter att ha använt den.

Min penis längd har ökat en hel del sedan jag började pumpa. Jag skulle vilja säga de flesta av de vinster kom från jelqing och sträcker mellan pump sessioner, som jag rekommenderar som en effektiv strategi för snabbare tillväxt. Omkrets är vad Batmate verkligen påverkar, och min omkrets har gått från 5,4 “till 6,2”, som jag tror är jävligt bra jämfört med 10k dollar kirurgi för en hudtransplantation. (Vilket jag faktiskt betraktas)

Jag håller också en mycket längre i sängen, och att förändringen märktes tre, kanske fyra månader i. Jag vet inte riktigt få vetenskapen bakom varför pumpning verkar förbättra utlösning gånger, men jag tror att det har något att göra med hur ofta min ollonet är fullt utbyggt. Den ökade blodflödet och erektionen frekvens förbättrar hur väl jag hantera stimulering.

Erektioner är mycket hårdare än före pumpning, och de stannar längre. Även när min tabbe tynar bort, hänger det längre och tjockare än tidigare. Jag brukade vara 100% en “odlare”, och det suger för att gå runt naken och känna tillförsikt. Min kuk skulle betraktas som en “dusch” nu, men jag vill ändå större så det är inte min sista uppdatering.

Så jag antar att min officiella åsikt är Bathmate har varit en riktigt smart köp för mig . Det är roligt och lätt att använda, och som har en större dick har ökat mitt självförtroende genom att dubbelåtminstone. Jag tror inte att jag kunde ha sätta ett pris på det , men om jag gjorde det skulle vara ett högre pris än jag betalat för bathmate. Så ja, övergripande jag är glad att jag spenderat pengar och nöjd med resultatet det har gett mig. Enda jag skulle vilja ändra är linjalen på framsidan, dess ett klistermärke och det började skalar direkt.

Bathmate kommer i några smaker, men jag ska fokusera på den bästa bang för din buck modell,  Bathmate Hydromax .

Översikt av bathmate Hydromax

De Bathmate Hydromax och Xtreme  seriens pumpar är de senaste tillskotten till Bathmate s (numera berömda) raden av penispumpar. Den Hydromax systemet erbjuder vissa förbättringar från första Hercules pump;

 • New Gaiter System ger 35% mer effekt
 • Comfort Base ! Super squishy silikon bas för att eliminera bäckenbenet tryck
 • Super Flow låsventil betyder inte mer läckage som Hercules
 • Handpump och tillval Använd Tube [Xtreme endast]

Den Hydromax X-serien inkluderar x20 , x30 och x40 . X-serien är vad jag använder, och dess det bästa i min mening eftersom sug är så mycket starkare. De hävdar sin 35% starkare än Hercules och Goliat modeller, men det känns mycket mer. Uppenbarligen mängden sug och hur stark den är direkt påverkar dina resultat ( tjockleksökning och möjlig ökning längd). Mer sugorgan mer blod driver på penis väggar , vilket orsakar expansion.

Jag rekommenderar att du använder Hydromax-serien på grund av detta, men om du har ont om pengar köper Bathmate Hercules. Det fungerar fortfarande bra och kommer att lägga till några omkrets på din penis innan du behöver uppgradera.

Kisel damask tätning (plast sug del som fäster till botten) är super mjuk och det konturer till kroppen. Det är också löstagbar om du inte gillar att använda det, ibland går jag utan det. Den pumpa är så stark att du kan använda detta ur vattnet om du väljer att, även om varmvatten drastiskt förbättrar resultat du kommer att se efter din första gången så DEFINITIVT göra första gången du använder den i ett varmt bad .

Prisintervallet är ungefär $ 160 dollar före frakt och skatt. Jag trodde det var dyrt innan jag beställde, men efter att ha sett förbättringar mitt liv totalt sett inte bara min kuk storlek, jag tror att det är ett ganska rimligt pris. Faktiskt jag visste att det var ett smart beslut för mig när min flickvän sa att hon märkte en stor skillnad och berättade ” Jag kan inte tro din kuk fick så mycket större! “.

Kolla in Bathmate s Color Alternativ och tillbehör Här

Bathmate Före och efter resultat

Jag hittade följande bilder från hela Internet, och medan jag kan inte personligen garantera deras äkthet eftersom jag inte ta dem själv (och jag är alldeles för blygsam för att visa er min egen), vet jag för ett faktum att dessa är typiska för de resultat som du kan uppnå från att använda en bathmate pump:

bathmate-före-och-after51

Goliath och Hercules modeller

bathmate-vatten-pump-600x300

Goliath upplagan är inriktad på att den vuxna industrin, aka manliga porrstjärnor. Den är gjord för penisar över 9 inches i längd och 2.8inches i omkrets. Det är snart bytas ut med Bathmate Hydromax x50- som bör komma ut ganska snart. Inte mycket mer att tillägga här, om du är en av de lyckliga jävlarna som föddes hängd men du fortfarande inte är nöjd – Goliath är för dig.

Hercules var min första pump, och är den första och ursprungliga pump de sålde. Det är fortfarande super populär och en helt smart köp om du har ont om kontanter. Den infördes över sex år sedan och över 200K personer köpte den . Sedan dess lite daterad nu och i jämförelse med de nya pumparna det är lite på den svaga sidan av vakuum styrka. Men priset är rätt på omkring 100 dollar.

Några fler anledningar till varför jag älskar min Bathmate

Jag delade en bit av min erfarenhet hittills, men nu vill jag fokusera på varför jag älskar verkligen Bathmate. Det finns en hel del penispumpar ute, men bara vattenbaserade pumpar ger  extra omkrets expansionen inducerad med varmt vatten och en ännu vakuum. Alla Bathmate pumpar är helt amfibiska, och inte läcker eller “gnissla” i luften som skit jag använt tidigare. Det är super lätt att rengöra och mer importantly- det är så jävla bekväm och praktisk. Jag kan lämna det i duschen med duschbandet fäst och varje morgon jag sling runt genom halsen och ge det fem eller sex pumpar och lämna den ensam. Det är bara så enkelt och passivt (förutsatt att du inte behöver dölja det från en betydande andra) .

Vakuumtrycket justeras enkelt på toppen av pumpen, och kan justeras eller tas bort snabbt med en hand. Det enda jag kan säga att det är lite obekvämt om Bathmate är rakning min pubes regelbundet. Jag är inte en för att hålla en stor buske nere, men jag har oftast någon stubb (är att rätt ord för korta pubes?). Så om du har känslig hud och tenderar att få akne som gupp, pickup någon rakkräm.

Jag får absolut ingen vätskeansamling i min penis efter en 15 minuters pump Session och min slapp penis storlek var längre och tjockare efter min första gången du använder den. Jag delar det eftersom ingen vill vänta veckor för resultat, särskilt mig eftersom jag är mycket otålig. Efter två veckor av pumpa varje morgon jag hade en 1 cm omkrets ökning som varar dag till dag. Pumpa brukar ge dig en hel del vinster längd, det finns andra enheter bättre lämpade för stretching.

Bathmate är bara en av de produkter som, när du köper den, du bara använda den. Det är dumt enkel, och det fungerar. Jag rekommenderar alla killar som vill ha en tjockare penis prova Bathmate. Speciellt om du redan har provat andra pumpar som jag hade.

Så är omkrets och längd Vinster Permanenta?

Kort Svar: JA!

Lång Svar: . Över tid  De omedelbara vinster du ser efter din första gången du använder Bathmate brukar evigt, kommer de sakta att blekna under 3-4 timmar efter att ha använt den. De verkliga resultaten börjar efter ungefär en månad-denna period är när vad som kallas “cementera” förekommer. Cemente bara innebär att resultat  du först såg börjar bli permanent . En cementering har börjat, kommer du att börja se 0,2 – 0,5 cm ökar beroende på hur ofta du pumpar, och hur länge.

Gjorden Ökningen orsakas av  expanderande av kapillärerna i din penis via varmvatten och  stora mängder blod utöka din omkrets via vakuum. Jag freakin älskar denna pump , ingenting annat har fungerat för mig i omkrets avdelningen.

Bathmate lovar dig 1-3 inches i längd vinster, och upp till 30% större omkrets  så länge du följer en stadig rutin. Enligt min erfarenhet har längdkraven varit lite överdrivet – men omkrets påståenden är plats på. Nyckeln för mig, och för dig är att hålla sig till en daglig rutin, hålla pump gånger konsekvent och mäta en gång i veckan för att spåra mina framsteg.

Hydromax-x30-x40-standard-paket

Hydromax-x30-x40-platina-paketet

Är det verkligen hjälpa med uthållighet och ge dig hårdare erektioner?

Uthållighet påståenden jag är inte så säker på, har jag inte märkt mig varar längre i sängen sedan använda Hydromax för en månad.  Efter att ha använt Bathmate Hydromax i flera månader, kan jag officiellt dela den uthållighet påståenden är definitivt sant. Efter pumpning mitt huvud är mycket mindre känsliga (inte på ett dåligt sätt) och jag tror att ha min kuk svullna med blod åtminstone två gånger om dagen är ansvarig för min ökad uthållighet. Erektion styrka påståendet är definitivt sant.

Mina erektioner var hårt innan, men de har inte alltid stå rakt upp. Efter att ha gjort Kegels i Bathmate har definitivt stärkt mina bäckenbotten och pc muskler. Jag kunde klassificera min erektion styrka som “rock” hårt nu, och min flickvän skulle hålla. Min erektion vinkel är rakt upp 90 grader pekar mot taket. Hålla sig till en rutin verkligen hjälpte mig att få de resultat jag fick, så jag föreslår att du använder min eller skapa din egen innan den anländer även vid din dörr.

Min totala flödet penis blod har åtminstone fördubblats, och jag ser alltid ut som jag har en 70% erektion. När jag får ett misstag händer snabbare än det gjorde innan too- som jag vet är en bra sak, men jag markera den irriterande listan. Att få en snabb boner i gymmet är inte cool.

Kan jag köpa Bathmate billiga eller till försäljning?

Jag skulle rekommendera dig att köpa Bathmate från officiell leverantör. Inte bara kommer du få en pengarna tillbaka-garanti, får du diskret leverans och fakturering. Pengarna tillbaka-garanti kan du prova penisförstoraren och returnera den inom sex veckor om du inte börjar se resultat! Som någon som använder Bathmate och har kontaktat kundtjänst innan, är företaget mycket ansedd.

Vid skrivande stund, kan du få $ 69 rabatt på Bathmate med olika tillbehör. För en enhet penisförstoring det är konkurrenskraftigt prissatt. Med en pengarna tillbaka garanti för, kan jag inte rekommendera det nog.

klicka här för att beställa Bathmate inte uppkopplad

93/100 : by 233 users
BathMate Review
BUY NOW »