Min Bathmate Hydro pump Review – Du kommer att bli chockade efter 15 min

Home » Review » BathMate » Min Bathmate Hydro pump Review – Du kommer att bli chockade efter 15 min

Last Updated on

bathmate

Den Bathmate var den första vattenbaserade pump för att nå marknaden och absolut förstörde marknaden med sin ankomst.

Hela den manliga förbättring industrin gav det positiva recensioner  som den fokuserar på omkrets och längd  och du kan bokstavligen  öka din penis storlek med ett betydande belopp på bara 15 minuter.

Självklart, denna 15 minuter kommer bara att ge dig tillfälliga vinster men med konstant användning många har rapporterat fortsatt tillväxt i sin penis storlek.bär-the-bathmate

Även de tillfälliga vinster varar över åtta timmar  eller mer så om du har en speciell person du vill imponera på, kan du helt enkelt pumpa upp innan du går ut eller om du vet vad jag menar: p

Jag visste att min penis växande vecka efter vecka eftersom jag slår längder inuti pumpen som jag aldrig hade nått före – Den levereras med mätningar så att du kan se vad som händer.

Senare, människor på Bathmate infört mer kraftfulla pumpar nämligen X30  Hydro pump (som är den jag köpte) och nu även X40 hydro max pump . Båda är mycket starkare än deras första innovativa pump.

Dessutom, om din en av de där killarna som har en stor penis naturligt och du bara vill göra det större (du självisk person som: p) , så kan du få Bathmate Hercules, som stöder penisar av mycket större storlekar.

För mig, X30 passar fint lol

klicka här för att beställa Bathmate på nätet »

Hur som helst tillbaka till min historia …

bathmate-Hydromax-infographics

Liksom en hel del killar där ute, jag läste om jelqing och beslutade det var det bästa sättet att gå. Det är enkelt, lätt, och bäst av allt (som jag trodde på tiden) gratis.

Och stå i spegeln naken med nävar på höfter stolt undersöka mina “resultat” några veckor i, var jag ganska missnöjd . Så jag började göra lite internet forskning på tekniken, räkna jag förmodligen gör fel. Vad jag fann skrämde mig.

Jelqing, visar det sig, är mycket farligt! Tja, det är farligt i den meningen att om du skruva upp, gör du vad som verkar mig till några ganska skrämmande skador.

Det finns en enda nerv i din penis som är ansvarig för att genomföra sexuell njutning känslor till hjärnan. Om det nerv skadas, försvagar det eller kan eliminera all sexuell känsla. Detta var helt oacceptabelt , och jag slutade jelqing omedelbart.

Men ytterligare forskning gav mig en liten lättnad -Vissa killar få alldeles i jelqing och börja göra det riktigt svårt, och det är vad skadar nerverna. Att göra det på egen hand kommer inte (sannolikt) bryter något. Men ändå … för ett tag jag var nervös.

klicka här för att beställa Bathmate på nätet »

Testa andra produkter

Jag försökte några andra produkter som verkade osannolikt att skada mina nervändar. Jag försökte några piller regimer utan framgång, några naturliga kosttillskott, kinesiska örter, hela nio varv. Fortfarande inga tillfredsställande resultat.

Till denna dag, jag är övertygad om att det finns några piller där ute som faktiskt kommer att göra din penis större, men jag kommer inte att förneka att de ska fylla din penis med mer blod och gör att du har svårare längre livslängd erektioner, men.

Jag försökte aldrig någon av de luftbaserade pumpar som jag nämnde tidigare, men det är på grund efter att ha läst om dem och hitta vattenpumpmestadels skräckhistorier där killarna hade nästan förstört deras kukar jag beslutat att inte gå den vägen.

Anledningen Bathmate är mycket säkrare är på grund av användningen av vatten, vatten är mycket jämnare och så inte kommer att sträcka din penis som lämnar det ser knölig och rolig formad. Vattnet kommer att se din penis sträcks jämnt.

När jag hittade Bathmate Hydro Pump …

Då jag beställde en Bathmate Hydro. Jag var vid denna tid, ganska avtrubbad, men det var den första pumpen jag någonsin hade försökt . Det tog mig en lång tid efter att vara rädd av min Hardwood om jelqing att jag var även beredd att överväga en förbättring produkt som medfört någon dragande, skjutande, eller pumpning av något slag.

Men läser recensioner onlin e (om du tittar runt på internet, kommer du att märka att de är överväldigande positiv) och undersöka hur saken faktiskt arbetade fick min nyfikenhet upp.

Jag hade sett äldre modeller på nätet  regelbundna luftpumpar och i bilder, och de bara inte verkar som om de skulle arbeta. Det var vatten sak som verkligen fick mig.

Saken är den mest gamla skolan penispumpar är bara full av luft . Du använder lufttryck och pumpa upp och hoppas på det bästa. Något om det låter bara fel, eller hur?

Och det är förmodligen, eftersom de flesta människor i dag-läkare ingår, är överens om att dessa saker är av och stora bitar av skräp.

Men jag har sett recensioner som nämner att få föreskrivna dessa vattenfyllda pumpar av urologer -Jag fick min på det sättet, och jag vet inte personligen känner någon som gjorde det, men jag har sett liknande historier i mer än ett ställe ; bestäm själv om du tror det.

Så jag vika, och gick framåt och köpte en . Jag hade det levereras till mitt hus, och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte fick lite upphetsad. Idén att försöka något genuint nytt, snarare än en annan dum piller regim, faktiskt hade mig ganska upphetsad.

Bathmate-Hydromax-mätningar

Lär av min erfarenhet – inte göra vad jag gjorde

Kvinnor gillar att skämta om att män aldrig läsa instruktioner. När min Bathmate kom, var jag alla manliga stereotyp. Jag slet det ur lådan, drog ett varmt bad, och stoppade min wiener i röret. Detta är naturligtvis inte rekommenderas förfarande.

Jag hamnade pumpar för hårt med min penis i röret felaktigt, och det orsakade mig några allvarliga testikel smärta. Jag rekommenderar inte att du tar detta synsätt.

Dessutom, jag är den sortens kille som kommer ut ur duschen med hans hud allt rött eftersom vattnet var så varmt, och detta är en fruktansvärd idé när du använder Bathmate Hydro .

Om jag skulle kunna erbjuda ett råd till killar som försöker detta för första gången, skulle det vara att sakta ner och lugna ner.

Liksom de flesta av er, jag tänkte jag skulle slunga cirka 10 och en halv-tummare till våren.

Tyvärr är det inte riktigt fungerar på det sättet. Denna process är faktiskt långsam och det tar arbete och engagemang för att få det att hända, som allt annat.

60-dagars pengarna tillbaka-garantiOch när min Bathmate pump inte vända mig till Ron Jeremy i två veckor, skickade jag nästan sak tillbaka. Åh, jag ska nämna-företaget kan du skicka det tillbaka om du inte gillar det inom 60 dagar , vilket är ett stort plus när du enkelt kan berätta i spegeln om saken arbets eller inte.

Och dag 60 , var jag börjar se några resultat. Små, för att vara säker, men tillräckligt för att låta mig veta processen fungerade.

Hittills har jag lagt om 0,50 “till min omkrets i en månad. Det verkar inte som en hel del, men kom ihåg att vi pratar om omkrets , och vi pratar om en verklig produkt och de verkliga resultat , inte någon annons på en porr webbplats som lovar dig en gigantisk schlong i 72 timmar eller något .

Det finns ett sätt att göra det, och det kallas operation . Också rekommenderas inte (få det skalpell bort från min penis!).

Oväntade biverkningar med min Bathmate

Jag märkte några intressanta biverkningar från att använda denna enhet, och alla av dem var bra , för att vara ärlig. Eftersom hela konceptet fungerar runt utvidga blodkärlen i penis, kommer du att märka din slapp storlek går upp, liksom din upprätt storlek.

Det är faktiskt mer märkbar i de två, vid första. Det är en bra tecken du är på rätt väg .

Jag har också märkt att mina erektioner var mycket svårare . Det är fysiskt svårare , inte svårare att få. Återigen, detta är alla baserade på blodflödet. Ökat blodflöde innebär en hårdare erektion . Och det är bara vetenskapen.

Bör du försöka Bathmate själv?

Jag skulle rekommendera den här saken till två typer av människor : människor som vill ha större penise s och har aldrig provat några produkter, och personer som har försökt massor av produkter och ingenting har arbetat.

Det omfattar bara om någon . Eftersom min erfarenhet ingen av de andra saker fungerar, och jag blir utmattad av att se annonser för alla dessa produkter som gör falska löften till osäkra killar att tjäna pengar med en produkt som är ren säng.

Så om du vill ge det en go sedan vara säker bara för att köpa Bathmate från officiella webbplats så att du kan dra nytta av 60-dagars pengarna tillbaka garanti.

klicka här för att beställa Bathmate på nätet »

77/100 : by 443 users
BUY NOW »