Meu Imparțială SizeGenetics Extender opinie cu imagini

Home » Review » SizeGenetics » Meu Imparțială SizeGenetics Extender opinie cu imagini

Last Updated on

Meu Imparțială SizeGenetics Extender opinie cu imagini

Am fost folosind SizeGenetics de peste un an, iar de -a lungul drum o mulțime de tipi au comentat cer câteva întrebări cu adevărat inteligente ( cele mai multe dintre ele sunt inteligente, oricum), și în timp ce acest lucru a făcut pagina mea de revizuire extrem de mult mai util – nu sa de mult folos pentru oricine dacă nu este ușor de accesat.

Beneficiile de a folosi SizeGenetics Long Term

Acestea sunt afirmațiile oficiale făcute de companie. Punerea lor ca o listă de verificare pentru a arăta beneficiile eu personal experimentat vs ceea ce mi sa spus că voi experimenta. Sa mergem;

  • Corect Penisului Curbura
  • Cresc 1-3 cm in lungime
  • Creștere de Circumferinta
  • Îmbunătăți Încrederea în sine
  • Extender gratuit pentru inainte si dupa Poze

De ce m-am dus cu SizeGenetics

SizeGenetics Review - Dispozitiv Best Male Enhancement 2016

Am ales SizeGenetics , deoarece este una dintre cele mai  de încredere dispozitive pentru marirea penisului de  pe piata. Acestea au fost în afaceri timp de 16 ani, iar în acel moment în care au fost aprobate de către medici, chirurgi din plastic, și a câștigat locul lor ca un  tip 1 medical pentru marirea penisului Dispozitiv certificat CE .

Asta e important de reținut, deoarece  puține alte marci de penis extender sunt certificate medical . Pentru cei care nu știu, un certificat de dispozitiv medical este emis pentru dispozitive specifice care au fost  aprobate pentru utilizare în Therap fizică y, chirurgie și tratament în proceduri medicale specifice. O inima artificiala , de asemenea , este clasificat ca un dispozitiv medical. (CE este un 3rd party, organizație independentă dedicată identificării dispozitivelor medicale de calitate.)

După prima mea șase luni de utilizare …

SizeGenetics este cea mai buna investitie pe care am făcut în mine ani de zile. Acesta funcționează, pot să- l ascund sub ​​hainele mele, și este mult mai  comod (și ușor de purtat)  decât cele două extenderi generice am cumparat de pe ebay. Dupa ce – l poartă timp de o lună am văzut – o mică creștere de 1cm. La trei luni am fost mai lung , care este 2,2 cm aproape un inch plin mai mare decât înainte. Sunt la  șapte luni  acum, iar eu sunt doar peste 4cm în creștere, de  aproximativ 1,1 inch mai mare .

Nu – l purta la sfârșit de săptămână pentru că eu locuiesc cu prietena mea, dar altfel am păstra la 8 ore pe zi. Este destul de confortabil de ansamblu. Este un mod sigur de a a  mari lungimea penisului . Pentru circumferinței , nu cel mai bun lucru pe ei acolo, a circumferinței meu îmbunătățit numai după ce face exerciții. În caz contrar , a fost sa un instrument util pentru a îmbunătăți încrederea mea și abilitatea de a merge adânc în prietena mea.

Rezultate SizeGenetics / Poze inainte si dupa

SizeGenetics înainte după rezultate

Puteți vedea rezultatele de la oameni reali pe pagina înainte și după , dedicat doar rezultatelor SizeGenetics. Acesta este însă mea personală înainte și după imagine de la purtarea SizeGenetics timp de 6 luni. Rezultatele mele sunt un inch plin în creștere de lungime! Sunt încă purtând extender, și va continua să posta actualizări ca am obține o lungime mai mare. Am văzut prima mea 0.25 , în lungime , după marca de trei luni. Restul a venit destul de treptat.

Confort Level & Osie

SizeGenetics utilizează MDA Technology cuplat cu lor sistem de confort brevetat 16-way . Pentru cineva care nu a folosit un extender penis inainte, sa va simti un pic ciudat la inceput, iar acest lucru poate juca într – adevăr să fie evitate, dar folosind tampoane și ham dublu cu siguranta o face mult mai confortabil . Diferenta aici este abilitatea de a folosi fie tubul de cauciuc, sau cureaua de silicon mai larg în combinație cu umplutură și tifon. Acest lucru menține penisul cald, confortabil, liber de ciupit și durere , și cel mai important intins.

O problema comuna cu materiale de umplutură a penisului este “alunecarea”. Asta e atunci când purtați dispozitivul, și datorită tracțiunii cuplat cu penisul intins, capul aluneca din laț. În schimb SizeGenetics oferă opțiunea de a utiliza cureaua mai late sau metoda laț în care vă permite să alegeți cel mai bun mod de a elimina alunecarea pentru tine. Nu e perfect, dar ei mult mai bine decât alternative mai ieftine.

click aici pentru a comanda SizeGenetics on-line ACUM

Ambalarea și Extender de calitate

size-genetica includ

De ambalare și diluantul este frumos pus împreună. Dacă Apple a fost in  marirea penisului de  afaceri ambalajul ar arata la fel. Ea vine într – o husă din piele , cu totul din plastic învelit, toate foarte sanitare. Totul se potrivește în propriul său înlocuitor de spumă pentru păstrarea în condiții de siguranță, iar atunci când cazul este închis în sus îl puteți bloca pentru a feri ochii indiscreti.

M-am gândit de blocare și cheia a fost o atingere frumos, cei mai mulți oameni, probabil, obiceiul au nevoie de ea, dar acest lucru este ceva ce cumperi pentru tine, pentru a vă îmbunătăți și din cauza personale sale, adăugând capacitatea de a bloca în sus a fost ideea destul de rece. Un caz de călătorie este, de asemenea, inclus – l purta printr-dont un detector de metale, ca să nu doriți să explice de ce picioare este setarea alarme off.

penile Indreptarea

SizeGenetics este un eficient penis dispozitiv de îndreptare , de asemenea, și a fost recomandat de către medici pentru boala Peyronie de ani de zile. Penis îndoit, sau o curbare exagerat la stânga sau la dreapta, pot fi remediate în câteva luni . Purtarea de acest lucru pentru a relevat chiar curbe sau unghiuri vor, în același timp , crește lungimea dvs., astfel încât ei o situație win-win. De formare și ghiduri pentru marirea penisului sunt de asemenea aplicabile pentru îndreptare a penisului, astfel încât nu instrucțiuni separate , sunt incluse în acest scop specific.

Exerciții de penis și probleme de sănătate de formare

Ei arunca, de asemenea, în unele DVD-uri de formare, un membru al PenisHealth (de fapt, o foarte mare valoare), iar unele ebooks penis de fitness care te antrenezi, practic, pentru a face Kegels și cum să păstreze fluxul sanguin consecvent. extindere manuala a penisului a fost în jurul pentru o lungă perioadă de timp, beneficiul acestui aparat este de a face penisul extinderea pasiv. Tu cant a avea pantalonii jos toată ziua a face exerciții de tragere, care este în cazul în care extensii de penis vin.

Pentru cei care sunt sceptici daca marirea penisului non-chirurgicale functioneaza cu adevarat (si tu dont cred că înainte și după fotografii), a existat un articol publicat de Daily Mail despre eficacitatea acestuia.

Un pic mai aprofundat cu calitatea de membru PenisHealth – ei adesea privit ca un ieftine “add-on”, și nu pe deplin utilizate. PenisHealth DVD și Online Site-ul vă oferă peste 34 de exerciții pentru a imbunatati erectiilor, pentru a imbunatati fluxul de sange, si de a imbunatati stammina sexuale. Ele nu sunt sfaturi mici rapid, fie, au pus ceva timp în asta, mai mult de 200 de fotografii reale și 100 de clipuri video, pas cu pas care detaliază modul în care să facă exercițiile.

Ele nu sunt importante doar pentru a îmbunătăți fluxul de sânge și stammina either- cred că acestea sunt esențiale atunci când purtați un prelungitor de penis pentru perioade lungi de timp. Trebuie sa se tina de sange proaspat si oxigen care curge la celulele din penis, astfel încât să obțineți rezultate rapide.

click aici pentru a comanda SizeGenetics on-line ACUM

Pulbere de tracțiune & Pachet Ultimate

size-genetica-final-pachet

Pulberea de tracțiune care le oferă ca un bonus gratuit pentru persoanele care se angajează să obține mai mare și comanda SizeGenetics Pachet Ultimate. Amintiți-vă mai devreme am vorbit despre derapaj? Acesta este un alt mod de a evita acest lucru fără griji, ei de fapt o pulbere care creează o frecare mai mare pentru curelele de prindere pe. pulbere vă barbatie înainte de a utiliza Extenderul pentru a doua zi.

Pachetul de Ultimate, de asemenea, vine cu tampoane de curățare, și hidratant ingrijirilor. Hidratant si puterea sunt, evident, lucruri pe care le puteți cumpăra de la magazin de droguri, dar ei un bonus frumos în scopuri de comoditate, și păstrează prietena mea de la utilizarea toată lotiune mea de când sa marcat în mod specific.

Expediere și Livrare

La fel ca cele mai multe oferte online astăzi, acestea oferă transport gratuit și de livrare discret într-o cutie de simplu. Acestea au birouri în Oregon, dacă sunteți în America de obiceiul trebuie să aștepte șase săptămâni pentru vamă și de livrare USPS lent. Dacă sunteți în afara de transport maritim, statele nu ia șase săptămâni, veți obține mult mai repede.

Garanție și garanție de revizuire

SizeGenetics oferă o  Garanție de 6-Luna Money Back . Sale o garanție legit, și spune , dacă tu dont vedea nici o creștere în șase luni de utilizare  SizeGenetics  vă vor oferi o  rambursare completă . Acest lucru este complet corect, vrei un  penis mai mare  si ei au instrumentul de care aveți nevoie pentru a atinge obiectivul. Va garanteaza dacă utilizați ceea ce au, veți vedea rezultatele și dacă tu dont ei vă vor da înapoi banii. În funcție de dinaintea lor și după ce imaginile sunt încrezător nimeni nu cere banii înapoi.

Suport produs, Comunitate și motivare

SizeGenetics Review - Dispozitiv Best Male Enhancement 2016

Cele mai mari aspecte pentru îmbunătățirea de sine este un sprijin, motivație și credință. Pentru a rămâne în motivat pentru a pune acest lucru în fiecare dimineață, înainte de locul de muncă, trebuie să ai un motiv pentru care doresc asta. Trebuie să vezi alți oameni o fac, și cred că peste două-trei luni, veți vedea o creștere. Daca nu ai un sistem de suport, veți începe să săriți peste poartă zile, iar în curând va deveni un alt lucru pe care ați cumpărat și pus deoparte în dulap.

Din acest motiv, vă recomandăm să verificați pe forum. Dupa ce a comanda, spune salut și împărtășesc obiectivele cu noi. Ia-măsurătorile dumneavoastră și o imagine înainte de a păstra în profilul dvs., și începe uita la alte popoare progres. Citiți și pune întrebări, și să înceapă cu marirea penisului, manual de azi pentru a obține o simt pentru ea. În creștere penisului de la 5in la 7in necesită un angajament personal de timp și efort. Se angajeze acum, iar în 6 luni, te vei uita la tine differently- încrederea ta va fi 10x ceea ce este astăzi.

click aici pentru a comanda SizeGenetics on-line ACUM

64/100 : by 192 users
BUY NOW »