Mea REAL Bathmate Hydromax opinie cu imagini

Home » Review » BathMate » Mea REAL Bathmate Hydromax opinie cu imagini

Last Updated on

Acest lucru este mea experiență personală cu linia de pompa Bathmate de penis pompe. Am început de pompare cu Hercule, modernizate la X30, și doar recent modernizate din nou la X40 Xtreme. Așa că, am folosit aproape toate variantele de pompe care le fac – asa ca ma simt calificat pentru a împărtăși cunoștințele mele.

Am acoperi X20 hydromax, X30, X40, iar modelele originale Hercules și Goliat în detaliu. Reexaminarea este lung, dar încercați să cel puțin totul degresat. Am o mulțime de imagini și fotografii incluse, și am aproba și răspunde la toate comentariile (pozitive și feedback – ul negativ , iar opiniile sunt aprobate în comentarii, degresat și pe acestea).

Primele 3 luni de pompare …

Acestea sunt schimbările pe care le-am observat de când a devenit un pumper bathmate regulat. Am îngroșată cele pe care le-am avut afecta cel mai pozitiv asupra vieții mele de ansamblu. Totuși, toate schimbările au fost notabile, nu doar de mine, dar prietena mea.

 • Măsuri penis mai lung după pompare
 • ax și cap, chiar mai groasă, atunci când eu nu pompa
 • Penis este mai veiny si mai greu
 • Mod mai multă încredere când sunt gol
 • Stamina a crescut (în primul rând datorită încrederii)
 • Orgasme de durată mai lungă ( de la 5 secunde de la Cumming , poate , 15-20)
 • O erectie dupa care deține ejaculare este mai ușor
 • Ingrase capul penisului, care abia se potrivește prietenele gura mea
 • Ejaculare intarziata de aproximativ 5 minute (ejaculare precoce)

Cele mai multe dintre lucrurile pe care le – am enumerat mai sus , s – au experimentat în primele două zile de pompare.  De durată mai lungă în pat și circumferința permanentă și creșterea lungimii avut loc aproximativ trei luni.

Este un alt Bathmate fel de pompă

Bathmate este o pompa de penis pe baza de apa conceput special pentru a fi utilizate în baie și duș. Pompele pe bază de apă sunt mult mai eficiente, veți vedea rezultate mai repede decât ați folosi un aer pompă pe bază de școală veche. Bathmate a fost în jurul suficient de mult timp pentru a fi testate într – un mediu medical și prescris pentru a trata ED in afara SUA.

A fost, de asemenea, prezentate pe Tosh.0, și că atenția mass-media a alimentat knock off-uri peste tot eBay și Amazon. Cele mai knockoffs crack și rupe destul de ușor, așa că ai grijă “la bun ca să fie adevărat”, eticheta de preț. Destul de mult, dacă ați căutat pentru o pompă de penis, vei vedea într-un loc bathmate. Cu toate acestea, deși, ei o pompa de penis si care o face suspecta.

Cum Bathmate munca pompa de penis?

-hydromax-bathmate Infographics

Imaginea de mai sus explică modul în care funcționează bathmate pentru a mări dimensiunea penisului într – o perioadă scurtă de timp. In principiu apa calda lucreaza pentru a se relaxa tesutul spongios din arborele de dvs. și deschide vasele de sânge. Apoi , când pompa cu ea, pentru că totul este relaxat mai mult sange intra, si care se extinde capacitatea de penisul dvs. de a deține sânge.

Comparație dimensiune

Aici puteți vedea diferența în dimensiuni disponibile, Goliat fiind cea mai mare, dar având în continuare sistemul de gheată vechi, și X30 și X40 hydromax având noi, nici un sistem de scurgere de gheată super-confortabil.

diagramă dimensiune bathmate

Gândurile mele după utilizarea timp de 2 ani Bathmate

In primul rand  imi place pompa Bathmate hidro , minunat, funcționează, ușor de utilizat și nu are o grămadă de piese și bucăți mici. Sale sale  Prima dată când am folosit –  am fost  mult mai gros  circumferinta înțelept, și a durat aproximativ 4 ore. Dupa cateva ori , folosind – l (zilnic)  creșterea grosimii mea a durat mai mult , aproximativ 8 ore după utilizarea acestuia.

Lungimea penisului meu a crescut destul de mult de când am început de pompare. Aș spune că cea mai mare parte a câștigurilor a venit de la jelqing și se întinde între sesiuni de pompare, pe care am foarte recomanda ca o strategie eficientă pentru o creștere mai rapidă. Girth este ceea ce afectează Batmate într – adevăr, și a circumferinței meu a plecat de la 5,4 “până la 6,2”, care cred că este al naibii de bun , comparativ cu 10k interventii chirurgicale de dolari pentru o grefă de piele. ( pe care am fost considerat de fapt)

Am trecut , de asemenea o mult mai mult în pat, și că schimbarea sa observat trei, poate patru luni. Nu înțeleg cu adevărat știința din spatele de ce pompare pare să se îmbunătățească ori de ejaculare, dar cred că are ceva de- a face cu cât de frecvent mea capul penisului este extins complet. Cresterea fluxului de sange si imbunatateste frecventa erectie cat de bine mă ocup de stimulare.

Erectiile sunt mult mai greu decât pre-pompare, iar ei stau mai mult. Chiar și atunci când erecția mea dispare Se poate atarna mai lung și mai gros decât înainte. Am folosit pentru a fi de 100% , un “cultivator”, și că e de rahat pentru mersul pe jos în jurul valorii de gol și senzație de încrezător. Pula mea ar putea fi considerat un “duș” acum, dar eu încă vreau mai mare astfel încât aceasta nu este ultima mea actualizare.

Așa că, cred că meu oficial aviz este bathmate a fost o achiziție foarte inteligent pentru mine . Este distractiv și ușor de utilizat, și având un penis mai mare a crescut încrederea mea prin dubla cel putin. Nu cred că aș fi putut pune un preț pe care , dar dacă am făcut -o ar fi un preț mai mare decât am plătit -o pentru Bathmate. Așa că da, în general eu sunt fericit am cheltuit banii și fericit cu rezultatele mi – a dat. Singurul lucru pe care mi – ar schimba este conducătorul pe partea din față, ei un autocolant și a început peeling imediat.

Bathmate vine in cateva arome, dar am să se concentreze pe cele mai bune bang pentru modelul dvs. dolar, The  Bathmate Hydromax .

Privire de ansamblu asupra Bathmate Hydromax

A Bathmate HydroMax și Xtreme  Pompele din seria sunt cele mai recente completări la (acum celebru) , linia de pompe de penis Bathmate lui. Linia de Hydromax aduce unele îmbunătățiri de la prima pompă Hercules;

 • Noul sistem de Gaiter 35% oferind mai multă putere
 • Baza de confort ! Super – bază de silicon pentru a elimina presiunea pufoasă osul iliac
 • Super Flow Lock Valve înseamnă că nu mai prezintă scurgeri ca Hercules
 • Pompă de mână și opționale Utilizare Tube [Xtreme Only]

Hydromax X-Series include x20 , X30 și X40 . Seria X the este ceea ce am folosit, iar ei cea mai bună , în opinia mea , deoarece aspirația este atât de mult mai puternic. Ei pretind ei cu 35% mai puternic decât și modelele Goliath Hercules, dar se simte ca mult mai mult. În mod evident cantitatea de aspirație și cât de puternică este în mod direct influențează rezultatele ( creșterea grosimii și o posibilă creștere lungime). Mai multe mijloace de aspirație mai mult sânge este impinge pe peretii penisului , cauzand expansiune.

Vă recomandăm folosind seria Hydromax din aceasta cauza, dar dacă sunt mici pe fonduri cumpara Hercules Bathmate. Încă mai funcționează excelent și va adăuga unele circumferinta a penisului înainte de a trebui să faceți upgrade.

Sigiliu gheată de siliciu (partea de aspirație din plastic care se atașează la partea de jos) este foarte moale și contururile pentru corpul tau. Este , de asemenea , amovibil dacă nu vă place folosind – o, uneori , mă duc fără ea. De pompare este atât de puternic încât ai putea folosi asta din apă dacă ați ales, deși apa calda imbunatateste drastic rezultatele pe care se va vedea după prima dată , astfel DEFINITIVĂ face prima dată când utilizați – l într – o baie fierbinte .

Gama de preț este de aproximativ 160 $ de dolari înainte de expediere și taxe. Am crezut că a fost scump inainte am comandat, dar după ce a văzut îmbunătățiri la viața mea generală, nu doar marimea pula mea, cred că e un preț destul de corect. De fapt , am știut că a fost o decizie inteligentă pentru mine atunci când prietena mea a spus că a observat o diferență mare și mi -a spus ” Nu – mi vine să cred că penisul luat atât de mult mai mare! “.

Check out opțiuni de culoare și accesorii Bathmate aici

Bathmate rezultate înainte și după

Am găsit următoarele imagini de pe internet, și în timp ce eu nu pot garanta personal pentru autenticitatea lor , deoarece eu nu le -a luat eu (și eu sunt mult prea modest pentru a vă arăta propria mea), eu știu de fapt că acestea sunt tipice pentru rezultatele pe care le puteți realiza cu ajutorul unei pompe de la Bathmate:

-bathmate înainte și after51

Goliath si Hercules Models

-apă-bathmate pompă-600x300

Ediția Goliat este orientată spre industria pentru adulți, vedete porno aka sex masculin. Este făcută pentru penisuri de peste 9 cm in lungime si 2.8inches in grosime. Este în curând să fie înlocuit cu x50- Bathmate care trebuie Hydromax iese destul de repede. Nu de mult altceva pentru a adăuga aici, dacă ești unul dintre nemernici norocosi care a fost născut ungur , dar încă nu sunt fericit – Goliat este pentru tine.

Hercules a fost prima mea pompă, și este primul și original pompă au vândut. Este încă foarte popular și o achiziție complet inteligent dacă sunteți pe scurt de numerar. A fost introdus în urmă cu mai bine de 6 ani si peste 200k de oameni a cumparat . Din moment ce ei un pic datat acum și în comparație cu noile pompe este un pic pe partea slabă a puterii în vid. Dar prețul este corect la aproximativ 100 de dolari.

Câteva mai multe motive pentru care eu iubesc Bathmate meu

Am împărtășit un pic din experienta mea de pana acum, dar acum vreau să se concentreze pe de ce iubesc cu adevărat Bathmate. Există o mulțime de penis pompe acolo, dar pompele numai pe baza de apa asigura  extinderea suplimentară a circumferinței indusă cu apă caldă și un chiar vid. Toate pompele sunt complet Bathmate amfibii, și nu scurgeri sau “chițăit” în aer ca și cu prostiile am folosit înainte. Este foarte ușor de curățat, și mai mult importantly- este atât de al naibii de confortabil și convenabil. Pot să- l las în duș cu cureaua de duș atașat, și în fiecare dimineață am praștie în jurul valorii de gât și dau cinci sau șase pompe și lăsați – l în pace. Este atât de ușor și de pasiv (presupunând că nu trebuie să – l ascundă dintr – o altă semnificativă) .

Presiunea de vid este ușor de ajustat pe partea superioară a pompei și poate fi reglată sau eliminate rapid cu o singură mână. Singurul lucru pe care îl pot spune că este un pic incomod despre Bathmate este de ras Pubes meu regulat. Eu nu sunt unul pentru a păstra un arbust imens la parter, dar, de obicei, am niște fire de păr (este faptul că cuvântul potrivit pentru Pubes scurt?). Deci, dacă aveți pielea sensibilă și au tendința de a obține acnee cum ar fi umflături, pickup unele crema de ras.

I a lua absolut nici o retenție de apă în penisul meu după o pompă Session- 15 minute si marimea penisului meu flasc a fost mai lung și mai gros după prima dată folosindu – l. Eu împărtășesc asta pentru că nimeni nu vrea să se aștepte săptămâni pentru rezultate, mai ales mine pentru că eu sunt extrem de nerăbdător. După două săptămâni de pompare în fiecare dimineață am avut o creștere a circumferinței 1cm care dureaza o zi la alta. De pompare obiceiul de a vă oferi o mulțime de câștiguri lungime, există alte dispozitive mai potrivite pentru întindere.

Bathmate este doar unul dintre acele produse care, odată ce-l cumpere, pur si simplu l utilizați. E simplu prost, și funcționează. Vă recomandăm fiecare tip care vrea un penis mai gros încercați bathmate. Mai ales dacă ați încercat deja alte pompe ca am avut.

Așa că sunt Circumferinta & Lungime câștiguri permanente?

Raspuns scurt: DA!

Raspuns Long: . De-a lungul timpului  de imediate câștigurile pe care le vedeți după prima dată folosind Bathmate obiceiul dura pentru totdeauna, ei vor dispărea încet , timp de 3-4 ore după utilizarea acestuia. Rezultatele reale începe după aproximativ o această perioadă este previziunile pentru luna următoare , atunci când ceea ce se numește “cimentare” are loc. Cimentare doar înseamnă rezultatele  ați văzut inițial va începe să devină permanente . Unul de cimentare a început, veți începe să vedeți 0.2 – 0.5cm crește în funcție de cât de des pompa, și pentru cât timp.

Creșterea circumferinței este cauzată de  expandarea capilarelor din penis prin apa fierbinte, și  cantități masive de sânge în expansiune a circumferinței prin intermediul vidului. I freakin place această pompă , nimic altceva nu a lucrat pentru mine în circumferinței departament.

Bathmate vă promite 1-3 centimetri în lungime câștiguri, și până la circumferinta de 30% mai mare ,  atâta timp cât urmați o rutină de echilibru. În experiența mea, cererile de lungime au fost un pic exagerat – dar pretențiile sunt la fața locului circumferențiale pe. Cheia de mine, iar pentru tine este lipirea la o rutina de zi cu zi, menținând timpii de pompare consistente, și măsurând o dată pe săptămână , pentru a urmări progresul meu.

hydromax-x30-X40-standard de-pachet

hydromax-x30-X40-platină-pachet

Nu-l ajuta cu adevărat cu Stamina și v-erecții Harder?

Revendicarile Stamina eu nu sunt atât de sigur, nu am observat eu de durată orice se mai află în pat , deoarece utilizarea HydroMax timp de o lună.  După folosirea Bathmate Hydromax timp de mai multe luni, pot împărtăși în mod oficial că cererile sunt cu siguranta Stamina adevărate. Dupa ce înălțimea de capul meu este mult mai puțin sensibilă (nu într-un mod rău) și cred că având în pula mea engorged cu sânge de cel puțin două ori pe zi este responsabil pentru creșterea rezistența mea. Mențiunea de tărie erecție este cu siguranță adevărat.

Erectiile mele au fost greu inainte, dar ei nu au rezistat întotdeauna drept în sus. După ce faci Kegels în Bathmate a întărit cu siguranta mea de podea și PC-ul muschilor pelvieni. Aș putea clasifica puterea mea erecție ca “piatra” greu acum, iar prietena mea ar fi de acord. Unghiul meu erectie este drept in sus de 90 de grade îndreptate spre tavan. Lipirea la o rutină într-adevăr m-au ajutat obține rezultatele am primit, așa că am sugerăm să utilizați a mea sau a crea propria dvs. înainte de a ajunge chiar și la ușa ta.

fluxul de sânge a penisului meu de ansamblu a cel puțin două ori, și mă uit mereu ca am o erectie de 70%. Când o să am o Boner se întâmplă mai repede decât a făcut-o înainte de prea- care știu că este un lucru bun, dar marchez pe lista enervant. Noțiuni de bază o erecția rapidă în sala de sport nu este cool.

Pot să cumpăr ieftin sau Bathmate On Sale?

V-aș recomanda să cumpere de la furnizor Bathmate oficial. Nu numai ca vei primi o garanție de bani înapoi, veți primi de transport maritim discret și de facturare. Garanția înapoi bani vă permite să încercați dispozitivul de marire a penisului și returnați-l în termen de șase săptămâni, dacă nu începe să vedeți rezultate! Ca cineva care foloseste Bathmate si are suport pentru clienți contactat inainte, compania este foarte bună reputație.

La momentul scrierii, puteți obține $ 69 reducere la Bathmate cu diverse accesorii. Pentru un dispozitiv de marirea penisului este la prețuri competitive. Cu garanție pentru restituirea banilor un prea, nu-l pot recomanda suficient.

click aici pentru a comanda on-line ACUM Bathmate

76/100 : by 228 users
BUY NOW »