Maleextra översyn och resultat – Min erfarenhet efter 10 månader

Home » Review » MaleExtra » Maleextra översyn och resultat – Min erfarenhet efter 10 månader

Last Updated on

Maleextra Review Sammanfattning

Man Extra har hjälpt mig att få stora, starka och långvariga erektioner de senaste 10 månaderna och jag älskar det! Pillren är inte billig, men de sparar mig en hel del tid och bekymmer – De är definitivt värt det för mig. Mina resultat efter 10 månader:

 • MER HÅRD & STARKARE erektioner
 • Varar längre erektioner
 • ÖKAD penis längd
 • ÖKAD Penis Bredd
 • FÖRBÄTTRAD Kondition
 • SUPER BELASTAR sexliv
 • FLERA Ograsms

köp nu »

Maleextra Review: Vad är Maleextra piller?

Maleextra översyn och resultat - Min erfarenhet efter 10 månader

Man Extra är en penis förbättring produkt som gör ett antal fantastiska saker för din penis storlek och dess prestanda. Produkten vann bästa penis piller produkt av år 2009 och det hade en uppdatering i sin formel 2013 som har gjort piller ännu effektivare!

Manliga Extra fördelar

Pillren göra tre saker för dig att du kommer att ha nytta av under den tid du tar dem:

 • Längre och starkare penis – Detta är den största fördelen och den som de flesta män är ute efter!
 • Förbättrad libido – Är du inte upp för sex varje kväll? De flesta män saknar libido när de anger trettioårsåldern och det bara bli värre med tiden!
 • Sexuell hälsa och prestanda – Få längre varaktiga erektioner och mer kontroll över din erektion.

Varför använder jag det?

Jag vet inte vad som hände med min kropp när jag vände 30 (2014), men jag kände att jag träffade en tegelvägg med min sexuell aktivitet. Jag förlorade det mesta av min libido och hade svårt att få en stark erektion även om jag var med en vacker flicka.

Min självkänsla sjönk till en rekordlåg nivå efter några “misslyckades” erektioner med en flicka som lämnade mig på grund av detta.

Jag är normalt inte den typ av person som använder piller för något – Jag försöker att bo så naturligt som möjligt. Jag gjorde en hel del forskning och fann att granatäpple var svaret på alla mina sexuella prestandaproblem och började äta det varje morgon och det fungerade perfekt – min libido började stiga till en helt ny nivå och kön var stor igen!

Maleextra översyn och resultat - Min erfarenhet efter 10 månader

Men det finns ett stort problem med färsk granatäpple och det är förberedelsetiden! Det är af ****** g smärta i röven för att rengöra och förbereda dem varje morgon. Jag hittade några trevliga tutorials på YouTube om hur man rengör dem enklare och snabbare – men det var fortfarande en tråkig och tidskrävande uppgift att göra varje morgon. Så jag gick på nätet och sökte granatäpple piller och bom Maleextra kom upp!

Jag har använt Maleextra sedan och dra nytta av granatäpple utan att behöva rengöra dem!

Manliga Extra ingredienser

manliga extra ingredienser Maleextra översyn och resultat - Min erfarenhet efter 10 månaderPillren innehåller 6 ingredienser som alla bidrar till din sexuella prestation på olika sätt. Ingredienserna är:

 • Granatäpple – förbättrar blodflödet till penis
 • L-arginin – förbättrar blodflödet till penis
 • Metylsulfonylmetan – Det här förhindrar svaga, stela eller deformerade nya celler i din penis vävnad.
 • Kreatin – Håller din fysiska energinivån upp
 • Cordyceps – Förbättrar libido
 • Zink – Förbättrar spermier hälsa

Läs mer om Maleextra ingredienser »

Hur fungerar Maleextra fungerar?

Granatäpple och L-Ariginine (en annan ingrediens i Maleextra) ökar nivån av kväveoxid i kroppen som expanderar blodkärlen i corpora cavenosa område på din penis. Detta resulterar i en större penis, starkare erektioner och mer kontroll över din erektion.

Maleextra översyn och resultat - Min erfarenhet efter 10 månader

På deras officiella hemsida står det att deras konsument genomsnittliga vinster mellan 0,8 tum till 2,6 inches efter en 6 månaders period. Jag har använt Maleextra mer än 10 månader och jag har fått omkring 1,4 tum i upprätt storlek – så att deras påståenden är inga fel men jag sak 2,6 inches på bara sex månader är lite för högt. Du bör räkna med resultat om 0,8 tum till 1,5 tum efter 6 månaders användning – som fortfarande är ganska imponerande!

Maleextra personliga erfarenheter

Jag har varit en mycket lycklig Man Extra användare i mer än 10 månader nu och jag ångrar inte mitt köp. Jag älskar effekten piller har på min kropp och min libido.

Här är några av de fördelar och nackdelar som jag har upplevt.

nackdelar

 • Pillren är lite dyrt, men rabatter erbjuds på 4 och 6 månaders förbrukning paket.
 • Piller fungerar inte direkt – det är mer som en långsiktig lösning på dina problem.

fördelar

 • Jag har mycket hårdare och starkare erektioner än tidigare.
 • Min penis storlek har ökat stadigt under de senaste 10 månaderna
 • Jag har inte känt några biverkningar alls, det är ordentligt på grund av de naturliga ingredienser 100%.
 • Jag behöver inte spendera 15-20 min. rengöring granatäpple varje morgon.
 • Min lust för sex är enorm och jag är alltid redo att utföra i sängen (eller någon annanstans;)).

Mina manliga Extra resultat efter 10 månader

manliga extra resultat Maleextra översyn och resultat - Min erfarenhet efter 10 månader

Detta är de resultat som jag har fått under de senaste 10 månaderna och njuta av varje dag:

 • En 1,4-tums längre penis (upprätt storlek)
 • Jag kan få en erektion mycket lättare än jag brukade göra tidigare.
 • Mina erektioner är mycket hårdare och längre livslängd.
 • Jag har mer kontroll över min utlösning.
 • Min sexlust är mycket hög.

Jag rekommenderar Manliga Extra piller?

Jag rekommenderar Man Extra till någon med erektion, libido eller storlek problem som vill ha en enkel och naturlig lösning på deras problem (s). Du kan äta granatäpple varje dag som jag gjorde för ett år, men i slutändan är det bara mycket mer praktiskt med piller.

Var att köpa Maleextra Male Enhancement System?

Det finns olika saker att tänka på något köpbeslutet. Produktkvalitet och kundservice är det bästa på marknaden. Tillverkaren är helt uppriktiga om att använda kosttillskott samt övningar för att uppnå resultat.

För närvarande är den officiella hemsidan Maleextra det enda stället att köpa produkten. Du kommer att se resurser för stöd och deras garantier.

Maleextra Rabatterbjudanden

Maleextra Sista erbjudanden Pris Köp på nätet
1 flaska (1 månad Supply) $ 64,95 köp »
3 flaskor (3 månader Supply) (+ 1 månad Supply gratis ) $ 197,95 köp »
4 flaskor (4 månader Supply) (+ 2 Månad leverans Free ) $ 249,90 köp »

klicka här för att beställa Maleextra Online »

 

53/100 : by 159 users
MaleExtra Review
BUY NOW »