Hunter Supplement Pack Review – Blackwolf Workout Tillägg för Män

Home » Review » Blackwolf » Hunter Supplement Pack Review – Blackwolf Workout Tillägg för Män

Last Updated on

En kort introduktion

Black Wolf Hunter Pack Review - Bästa Workout Staplar för Män

Den Blackwolf Workout Hunter Pack är ett komplement stack utformad för att hjälpa dig att få mer muskler. Detta företag är unika genom att de erbjuder kompletterar högar, i motsats till enskilda produkter. En bunt är bara ett annat namn på en grupp av kosttillskott som säljs tillsammans.

En av de stackarna som Blackwolf gör kallas Hunter Pack. The Hunter Pack levereras med tre olika kosttillskott, en för varje träningspass skede. The Hunter Pack innehåller en pre-workout, intra-träning, och efter träningen tillägg. Nästa, låt oss ta en närmare titt på varje tillägg i denna stack.

Vad Kosttillskott är i Black Workout Hunter Pack?

De tre kosttillskott är denna stack är spår, Hunt, och eliminera. Jag måste ge kredit till företaget för att skapa kyla klingande tillägg namn. Dessa tillägg är fyllda med ingredienser som gjorts för att ge dig mer muskler. Varje tillägg i denna stack erbjuder unika sätt att ge dig den kropp du vill ha.

Spår – Key Fördel: Intensiv energi och fokus

Track är preworkout tillägg i Hunter Pack. Detta tillägg innehåller över 15 nyttiga ingredienser som används för att hjälpa dig att få ut det mesta av din träning.

Track innehåller zink som är känd för att hjälpa stöd i proteinsyntes. Ökad proteinsyntes innebär mer protein går att bygga upp musklerna , i stället för magen.

Detta tillägg innehåller också Q10 som bidrar till att öka muskelmassa och minskar den totala trötthet.

Du hittar tiamin i detta tillägg som är fördelaktigt för att öka energi. Tiamin omvandlar kolhydrater till energi , vilket gör denna ingrediens bra för att förlora fett.

Spåret innehåller 3,5 gram kreatin, en ingrediens som ökar muskelmassan . En studie visade att styrkeökningar på 46% rapporterades efter regelbundet med kreatin.

Track är en preworkout komplettera med en fantastisk ingredienslistan. Du kommer att vilja använda detta tillägg om 30 minuter innan ett träningspass. Track görs i en sommar berry smak som smakar bra och blandar lätt.

Hunt – Key Fördel: Mega Boost den totala Endurance

Hunt är intra-workout tillskott i Hunter Pack. Det huvudsakliga målet med detta tillägg är att öka din uthållighet. En viktig del av få muskler storlek arbetar ut tillräckligt med tid. Många nya (och även några erfarna) lyftare helt enkelt inte träna tillräckligt länge för att se stora ökningar i muskelmassa.

Detta tillägg är fylld med nyttiga aminosyror inkluderande L-karnitin, L-leucin, L-valin, och isoleucin. Många studier har visat att aminosyra tillskott öka storleken och styrkan i musklerna.

Karnitin har visat sig minska ansamling av mjölksyra i musklerna. Mjölksyra är vad som orsakar dig att så småningom trötta ut och fastställs vikterna. Att minska mjölksyra ger dig mer uthållighet att bysten genom gamla lyft poster.

Aminosyror är viktiga för att öka muskeltillväxt genom att öka muskulär uthållighet. Hunt är ett komplement fylld med nyttiga aminosyror. Om du inte är nöjd med din nuvarande träning, kommer Hunt ändra det åt dig.

Eliminera – Key Fördel: Snabbare muskeltillväxt

Eliminera är den sista tillägget i denna stack och är gjord tas efter ett träningspass. Det huvudsakliga målet med detta tillägg är att ge ökad muskeltillväxt och snabbare återhämtning.

Eliminera innehåller vassleprotein som är nödvändigt för att bygga muskler. Protein är vanligt förekommande i livsmedel vi äter. Men många tyngdlyftare inte får tillräckligt med protein, kommer du vill att sikta på ett gram per kroppsvikt för att starta sammanslagningen högst.

Det finns ytterligare aminosyror i Eliminera som bidrar till att ge ytterligare muskeltillväxt. Eliminerar också innehåller kalium, kalcium, och vitamin C. Kalium är en välkänd beståndsdel att hjälpa idrottare återhämta sig under ett träningspass. Kalcium ger dig friskare och starkare ben.

Eliminera hjälper dig återhämta sig snabbare och främja ökad muskeltillväxt. Du behöver inte vara så liten tyngdlyftare som inte tror efter träningen näring är viktigt. Dryck Eliminera och förbereda sig för att köpa större skjortor för din nya muskler, du kommer att behöva dem!

Var kan jag hitta det här Stack?

Blackwolf För Män [Hunter Pack] Top Workout Stack för Män 2017!

Denna stack är endast tillgänglig via Blackwolf officiella hemsida som du kan komma till genom att klicka på länken nedan. Du får fantastisk extra saker när du beställer inklusive en riktigt cool Blackwolf shaker. En fri shaker cup är en som många tyngdlyftare använder för sina tillägg drycker. Den shaker cup fungerar mycket bra för att blanda upp dessa drycker. Jag har sett liknande shaker koppar sälja för ungefär $ 15 så får en ny gratis är en trevlig bonus.

Förutom den fria shaker, du också få fem gratis träningspass guider . Den fria inkluderade guider är fyllda med information för att få dig i den bästa formen möjligt. Varje guide täcker en viss del av fitness inklusive kost, träning, kosttillskott, och mycket mer. Jag har sett folk försöker sälja liknande guider för uppemot $ 50.

Om du skulle lägga upp allt separat, skulle du spendera lite mer än $ 150. Det nuvarande priset på Hunter Pack är ungefär $ 80 som är som att få 50% rabatt jämfört med att köpa allt separat .

För-och nackdelar

Fördelar:

  • Tre tillägg gjorts för att hjälpa dig att få bättre träningsresultat
  • Fylld med ingredienser som backas upp av vetenskaplig forskning
  • Ökad muskeltillväxt, fettförbränning, energi och uthållighet
  • Produkterna är tillverkade för att dricka, inga farliga piller eller injicerbara

Nackdelar:

  • Produkterna är endast tillgängliga på en webbplats, vilket gör det svårt för kontanter bara konsumenter
  • Ibland brister kan förekomma, beställa snabbt om i lager.

Den sista ord på Blackwolf Workout Hunter Pack:

I många fall få muskler du vill är bara en fråga om att hitta rätt kosttillskott. The Hunter Pack kombinerar de bästa muskelbyggande och återvinning ingredienser i en stack. De tre tillskott i denna stack fungerar bra för varje område av ett träningspass, det före, under och efter steg. The Hunter Pack sparar mycket tid och pengar som skulle spenderas finna en grupp av kosttillskott som kom i närheten av vad Blackwolf ger. Jag rekommenderar starkt Black Workout Hunter Pack för män som vill ha seriösa träningsresultat .

Blackwolf Workout Review - Kraftfull Workout Kosttillskott 2017 Blackwolf Workout Supplement Review |  Fungerar det verkligen?  Blackwolf Workout Tillägg Recensioner, pris och Free Trial

61/100 : by 183 users
Blackwolf Review
BUY NOW »
Posted by / September 27, 2017