Hunter Supplement Pack Review – BlackWolf Workout supplement voor mannen

Home » Review » Blackwolf » Hunter Supplement Pack Review – BlackWolf Workout supplement voor mannen

Last Updated on

Een korte introductie

Zwarte Wolf Hunter Pack Review - Best Workout Stacks voor mannen

De Blackwolf Workout Hunter Pack is een aanvulling stack ontworpen om u te helpen meer spieren te krijgen. Dit bedrijf is uniek in dat ze bieden supplement stapels, in tegenstelling tot enkele producten. Een stapel is gewoon een andere naam gegeven aan een groep van supplementen samen verkocht.

Eén van de stapels die Blackwolf maakt bekend staat als de Hunter Pack. The Hunter Pack wordt geleverd met drie verschillende supplementen, één voor elke training fase. The Hunter Pack bevat een pre-workout, intra-workout en post-workout supplement. Vervolgens laten we eens een kijkje op alle beschrijvingen in deze stack.

Wat Supplementen zijn in de Blackwolf Workout Hunter Pack?

De drie supplementen is dit stack zijn Baan, Hunt, en elimineren. Ik moet krediet te geven aan dit bedrijf voor het creëren van koele klinkende supplement namen. Deze supplementen zijn gevuld met ingrediënten gemaakt om u meer spieren te geven. Elk supplement in deze stack biedt unieke mogelijkheden om u het lichaam dat je wilt.

Track – Key Voordeel: Intense Energie en Focus

Track is de preworkout supplement in de Hunter Pack. Dit supplement bevat meer dan 15 heilzame ingrediënten die worden gebruikt om u te helpen het meeste uit uw workouts te krijgen.

Track bevat Zinc waarvan bekend is dat de steun in de eiwitsynthese te helpen. Verhoogde eiwitsynthese betekent meer eiwit gaat naar het bouwen van uw spieren , in plaats van je maag.

Dit supplement bevat ook CoQ10 die toename spiermassa helpt en vermindert de totale vermoeidheid.

U zult thiamine in dit supplement, wat gunstig is voor het verhogen van energie. Thiamine zet koolhydraten om in energie die dit ingrediënt zeer geschikt voor het verliezen van vet maakt.

Track bevat 3,5 gram creatine, een ingrediënt dat de spiermassa vergroot . Een studie wees uit dat de sterkte toename van 46% gerapporteerd na een regelmatig gebruik van creatine.

Track is een preworkout supplement met een verbazingwekkende lijst van ingrediënten. U zult willen dit supplement ongeveer 30 minuten gebruiken voordat het starten van een training. Track wordt gemaakt in een zomer bessen smaak die smaakt geweldig en mengt gemakkelijk.

Hunt – Key Voordeel: Mega intensiveren van de globale Endurance

Hunt is de intra-workout supplement in de Hunter Pack. Het belangrijkste doel van deze aanvulling is het verhogen van uw uithoudingsvermogen. Een belangrijk element van het verkrijgen van spiermassa is uit te werken voor genoeg tijd. Veel nieuwe (en zelfs sommige ervaren) lifters doen gewoon niet workout lang genoeg om enorme toename van de spiermassa te zien.

Dit supplement is gevuld met heilzame aminozuren, waaronder L-Carnitine, L-Leucine, L-Valine en Isoleucine. Vele studies hebben aangetoond dat aminozuursupplementen verhoging van de grootte en kracht van de spieren.

Carnitine wordt getoond aan de opbouw van melkzuur in de spieren te verminderen. Melkzuur is wat je ervoor zorgt uiteindelijk moe uit en ging zitten de gewichten. Het verminderen van melkzuur geeft je meer uithoudingsvermogen buste door oude tillen platen.

Aminozuren zijn essentieel voor het verhogen van de spiergroei door het verhogen van spieruithoudingsvermogen. Hunt is een supplement gevuld met gunstige aminozuren. Als u niet tevreden bent met uw huidige workouts, zal Hunt veranderen voor je.

Elimineer – belangrijk voordeel: Sneller Spiertoenames

Elimineer is de laatste aanvulling in deze stack en is gemaakt om te worden genomen na een training. Het belangrijkste doel van deze aanvulling is zorgen voor meer spiergroei en sneller herstel tijd.

Elimineer bevat wei-eiwit dat essentieel is voor het opbouwen van spieren. Eiwit wordt vaak gevonden in voedsel dat we eten. Echter, veel gewichtheffers niet genoeg eiwitten, zal u wilt om te streven naar één gram per lichaamsgewicht te beginnen bulking up.

Er zijn extra aminozuren in Elimineer die helpen om extra spiergroei te brengen. Elimineer bevat ook kalium, calcium en vitamine C. Kalium is een bekende component om sporters herstellen tijdens een training. Calcium biedt u gezondere en sterkere botten.

Elimineer zal u helpen om sneller te herstellen en het bevorderen van verhoogde spiergroei. Je hoeft niet dat kleine gewichtheffer die niet denken post workout voeding is belangrijk. Drink Elimineer en voor te bereiden om grotere shirts te kopen voor uw nieuwe spier, ga je ze nodig hebt!

Waar vind ik dit Stack?

BlackWolf For Men [Hunter Pack] Top Workout-stack voor mannen in 2017!

Deze stack is alleen beschikbaar via de officiële website van Blackwolf’s die u kunt krijgen door te klikken op de onderstaande link. U krijgt geweldige extra spullen bij je bestelling, waaronder een echt cool Blackwolf shaker. Een gratis shaker is er een die veel gewichtheffers gebruiken voor hun aan te vullen drankjes. De shaker werkt heel goed voor het mengen van deze dranken. Ik heb gezien dat soortgelijke shaker cups verkopen voor ongeveer $ 15 dus het krijgen van een nieuwe gratis is een leuke bonus.

In aanvulling op de gratis shaker, krijg je ook vijf gratis training gidsen . De gratis inbegrepen gidsen zijn gevuld met informatie ontworpen om u in de best mogelijke vorm. Elke gids heeft betrekking op een specifiek deel van fitness, waaronder voeding, training, supplementen, en nog veel meer. Ik heb gezien dat mensen proberen om soortgelijke gidsen te verkopen voor meer dan $ 50.

Als je aan alles afzonderlijk toe te voegen, zou je om een beetje meer dan $ 150. De huidige prijs van de Hunter Pack is ongeveer $ 80 , die is als het krijgen van 50% korting in vergelijking met afzonderlijk het kopen van alles .

Voors en tegens

Voors:

  • Drie aanvullingen op helpen betere workout resultaten te krijgen
  • Gevuld met ingrediënten die worden ondersteund door wetenschappelijk onderzoek
  • Toegenomen spiergroei, vetverlies, energie en uithoudingsvermogen
  • De producten worden gemaakt om te drinken, geen gevaarlijke pillen of injectables

nadelen:

  • De producten zijn alleen verkrijgbaar bij één website, waardoor het moeilijk is voor contant geld alleen consumenten
  • Soms tekorten kunnen optreden, bestel snel mits op voorraad.

Het laatste woord over de Blackwolf Workout Hunter Pack:

In veel gevallen is het verkrijgen van de spieren die je wilt is slechts een kwestie van het vinden van de juiste supplementen. The Hunter Pack combineert het beste spieropbouw en het herstel ingrediënten in één stapel. De drie supplementen in deze stack werken goed voor elk gebied van een training, het voor, tijdens en na de etappes. The Hunter Pack bespaart u een hoop tijd en geld dat zou worden besteed het vinden van een groep van supplementen die dicht bij wat Blackwolf biedt kwam. Ik beveel de Blackwolf Workout Hunter Pack voor mannen die willen serieuze workout resultaten .

BlackWolf Workout Review - Krachtige workoutsupplementen 2017 BlackWolf workoutsupplement Review |  Is het echt?  BlackWolf workoutsupplement Beoordelingen, Price en Free Trial

72/100 : by 81 users
Blackwolf Review
BUY NOW »
Posted by / September 27, 2017