Hunter Dodatek Pack Review – BlackWolf vadbo Dodatek za moške

Home » Review » Blackwolf » Hunter Dodatek Pack Review – BlackWolf vadbo Dodatek za moške

Last Updated on

Kratek uvod

Črna Wolf Hunter Pack Pregled - Best Workout Stacks za moške

Blackwolf Workout Hunter Pack je dodatek sklad zasnovan tako, da vam pomaga pridobiti več mišic. To podjetje je edinstven v tem, da ponujajo dodatek nizov, v nasprotju s posameznimi izdelki. Kup je samo še en ime za skupino dodatkov prodanih skupaj.

Eden od nizov, ki Blackwolf česar je znan kot Hunter Pack. Hunter paket prihaja s tremi različnimi dodatki, enega za vsako fazo vadbe. Hunter paket vsebuje pre-vaja, znotraj vadbo in po treningu dodatek. Nato pa si bližje pogled na vsak dodatek v tem kupu.

Kaj Dodatki so v Blackwolf Workout Hunter paket?

Tri dopolnila ta sklad so Track, Hunt, in odpraviti. Moram dati kredit za te družbe za ustvarjanje kul zveneče imena dodatek. Ti dodatki so napolnjeni s sestavinami, ki vam več mišic. Vsak dodatek v tem kupu ponuja edinstvene načine, da vam telo, ki ga želite.

Track – Ključna prednost: Intenzivno Energija in Focus

Track je preworkout dodatek v Hunter Pack. Ta dodatek vsebuje več kot 15 koristne sestavine, ki se uporabljajo, da vam pomaga dobiti največ za vadbo.

Posnetek vsebuje cink, ki je znano, da pomaga pomoči pri sintezi beljakovin. Povečana sinteza beljakovin pomeni več beljakovin gre za izgradnjo mišic , namesto svojega želodca.

Ta dodatek vsebuje tudi CoQ10, ki prispeva k povečanju mišične mase in zmanjša splošno utrujenost.

Boste našli tiamin v tem dodatku, ki je koristna za povečanje energije. Tiamin pretvarja ogljikovih hidratov v energijo , zaradi česar te sestavine odlično za izgubo maščobe.

Sledi vsebuje 3,5 g kreatina, sestavino, ki poveča mišične mase . Neka študija je pokazala, da so poročali trdnostne povečanja 46% po redno uporabo kreatina.

Track je preworkout dodatek s seznamom neverjetno sestavine. Boste želeli uporabiti ta dodatek približno 30 minut pred začetkom vadbe. Track se je v poletnem jagodni okus, ki je odličnega okusa in enostavno meša.

Hunt – Ključna prednost: Mega Boost za Skupni Endurance

Hunt je znotraj vadba dodatek v Hunter Pack. Glavni cilj tega dodatka je povečati svojo vzdržljivost. Eden od ključnih elementov pridobiva velikosti mišic se delajo za dovolj časa. Veliko novih (in tudi nekateri izkušeni) dvigala preprosto ne vaja dovolj dolgo, da bi videli velike povečanje mišične mase.

Ta dodatek je napolnjen s koristnimi aminokislinami, vključno z L-karnitina, L-levcin, L-valin in izolevcin. Številne študije so pokazale, da je dopolnila amino kislin poveča velikost in moč mišic.

Karnitin je dokazano, da zmanjšujejo nabiranje mlečne kisline v mišicah. Mlečna kislina je tisto, kar povzroči, da se sčasoma utrudi, in določila uteži. Zmanjšanje mlečno kislino vam daje večjo vzdržljivost prsi po starih dvižnih zapisov.

Amino kisline so bistvenega pomena za povečanje rasti mišic s povečanjem mišične vzdržljivosti. Lov je dodatek napolnjen s koristnimi aminokislin. Če niste zadovoljni s trenutnimi vadbo, bo Hunt spremenilo, da je za vas.

Odpraviti – Ključna prednost: hitrejĹĄe rast mišic

Odpraviti je zadnji dodatek v tem kupu in je treba sprejeti po vadbi. Glavni cilj tega dodatka je zagotoviti večjo rast mišic in hitrejši čas okrevanja.

Odpraviti vsebuje sirotkine beljakovine, ki je bistvenega pomena za izgradnjo mišic. Protein je pogosto najdemo v hrani, ki jo zaužijemo. Vendar pa veliko weightlifters ne dobi dovolj beljakovin, boste želeli, da si prizadeva za en gram na telesno težo, da začnete kmalu končali.

Obstajajo dodatne aminokisline v odpravo, ki pomagajo, da bi dodatno rast mišic. Odpraviti tudi vsebuje kalij, kalcij in vitamin C Kalij je znan sestavina za pomoč športniki okrevanje med vadbo. Kalcij vam ponuja zdrave in močnejše kosti.

Odpraviti bo pomagal obnoviti hitreje in spodbujati večjo rast mišic. Saj ni, da je majhen uteži, ki ne misli po treningu prehrana je pomembna. Pijte odpraviti in pripraviti za nakup večje majice za novo mišice, boste jih potrebujete!

Kje lahko najdem te Stack?

BlackWolf za moške [Hunter paketom] Top Workout Stack za moške v letu 2017!

Ta sklad je na voljo samo prek uradne spletne strani Blackwolf je, ki jih lahko dobite s klikom na spodnjo povezavo. Dobiš super ekstra stvari, ko bi tudi res kul Blackwolf mešalnikom. Prosti shaker skodelico je tista, ki veliko weightlifters uporabljajo za svoje dodatek pijače. Stresalni cup deluje zelo dobro za mešanje do teh pijač. Videl sem podobne vibracijske skodelice prodajajo za približno $ 15, tako dobili novo brezplačno je lep bonus.

Poleg prostega shaker, boste tudi dobili pet prostih vaja vodnikov . Za brezplačno vključene vodniki so napolnjene z informacijami namenjena dobite v najboljši možni formi. Vsak vodnik pokriva določen del fitnesa, vključno s prehrano, vadbo, dodatkov, in še veliko več. Videl sem ljudi, poskušajo prodati podobne priročnike za navzgor od 50 $.

Če ste bili sešteti vse posebej, bi bila poraba malo več kot 150 $. Trenutna cena Hunter Pack je približno $ 80 , ki je kot že 50% popust, če v primerjavi z nakupom vse ločeno .

Prednosti in slabosti

Prednosti:

  • Tri dodatki, ki vam bodo pomagali do boljših rezultatov vadbe
  • Napolnjena s sestavinami, ki so podprta z znanstvenimi raziskavami
  • Povečana rast mišic, izgubo maščobe, energije in vzdržljivosti
  • Izdelki so narejeni za pitje, nevarnih tablete ali injectables

Slabosti:

  • Izdelki so na voljo le na eni spletni strani, zaradi česar je težko za gotovino le potrošniki
  • Včasih lahko pride do pomanjkanja, naročite hitro, če na zalogi.

Zadnjo besedo o Blackwolf Workout Hunter Pack:

V mnogih primerih, pridobivanje mišic, ki jih želite, je samo vprašanje iskanja prave dodatke. Hunter Pack združuje najboljše izgradnjo mišic in obnovitev sestavine v enem kupu. Tri dopolnila v tem kupu dobro delo za vsako področje vadbo je pred, med in po fazah. Hunter paket vam prihrani veliko časa in denarja, da bi preživel iskanju skupino dodatkov, ki je prišel blizu, kaj Blackwolf zagotavlja. Toplo priporočam Blackwolf Workout Hunter paket za moške, ki si želijo resne rezultate vadbe .

BlackWolf Workout Review - Zmogljiva Workout Doplačila 2017 BlackWolf Workout Dodatek Pregled |  Ali je res deluje?  BlackWolf Workout Dodatek Mnenja, tečajnico in Free Trial

59/100 : by 177 users
Blackwolf Review
BUY NOW »
Posted by / September 27, 2017