De resultaten van MaleExtra Penis Pillen – MaleExtra Before & After Pics

Home » Review » MaleExtra » De resultaten van MaleExtra Penis Pillen – MaleExtra Before & After Pics

Last Updated on

male-extra-pngWe testten deze pillen en besefte dat we moesten een grotere experiment doen wat ze na 3 maanden van de grootte van de vier van ons toegenomen. Dus we hebben gedaan wat we altijd doen als in het zeldzame geval van het vinden van een penis uitbreiding product dat werkt … We schreef een e-mail naar onze trouwe mailinglijst.

Het was tijd om het te testen met andere mannen die er zijn. Nu, als we een product te testen we doen het voor 3 maanden. Echter, wanneer we hulp krijgen van onze mailinglijst we gaan altijd voor een 6 maanden te testen. De reden hiervoor is omdat we kunnen dan eventueel vinden 4 nieuwe producten per jaar die werken in plaats van 2. Op de top van dat, beseffen we dat als iets werkt voor jongens dan zijn ze waarschijnlijk willen proberen voor ongeveer 6 maanden krijgen een echte toename in grootte … weet je? Iets dat eigenlijk hun leven zal veranderen!

En op onze lijst te vertellen dat we iets hadden veelbelovend, 632 beantwoord binnen 5 dagen om te zeggen dat ze waren. Ze hebben allemaal besteld en de test begonnen …

Hoeveel mensen namen deel aan de mannelijke Extra Test

Voor deze test, hadden we 612 mensen die alle bestelde een 6 maanden batch van Male Extra. Dit was een kleinere proef dan we voor de andere penis pillen bewezen te werken heb gehad, maar het was meer dan genoeg om een ​​statistisch geldige gegevens te krijgen. En wij gingen over om erachter te komen of Man Extra echt niet werkt of …

6 maanden resultaten met behulp van Male Extra Pillen

Na 6 maanden schreven we onze nobele uitbreiding krijgers om hun metingen te krijgen van hen. We hebben 612 resultaten terug, dus ze zijn de enigen die zullen we ook in deze test. Van de 20 die niet antwoorden in de tijd, we werden gedwongen om hen uit de dataset te verwijderen als we geen resultaten voor hen had …

De resultaten van de test waren overtuigend.

Gemiddeld Grootte Winsten op Male Extra

male-extra-resultaten-singel-length

De gemiddelde lengte van de penis voordelen van het nemen van deze pillen waren 1,1 inch over een periode van 6 maanden.

De gemiddelde penis omtrek winst was 0,4 inch over een periode van 6 maanden.

Dit zet Mannelijke Extra als 3de van alle penis pillen die er zijn. Het is een goed alleenstaand product te gebruiken. Ik zou niet zeggen dat het de beste penis uitbreiding product wel.

Echter, sommige mensen gewoon besluiten om deze pil te gebruiken om groter te worden. Het doet resultaten te leveren.

Gemiddeld Maand-op-maand penislengte Groei Met behulp van Male Extra

male-extra-lengte-groei-resultaten

Laten we eens kijken naar de verdeling maand-op-maand groei van de mannen met behulp van Male Extra Pillen. Dit is een goede indicator van de lengte van de tijd dat je deze pillen zou moeten gebruiken voor. Onze test toonde aan dat de piek maanden voor de grootte winsten op Mannelijke Extra waren de 4 en 5 maanden van het nemen van de pillen.

Na 5 maanden, waarvan de piek maand voor de lengte winsten op 0,28 inches was, vertraagde de groei.

Zoals bij de andere pillen die we hebben getest, zien we een piek wanneer het lichaam is verzadigd met alle elementen in de MaleExtra pillen. Daarna zien we een groei van drop-off.

Zodra u een 6 maanden cyclus hebt gedaan, denken we dat MaleExtra minder effectief zal zijn

Gemiddeld Maand-op-maand Penis singel Groei Met behulp van Male Extra

male-extra-singel-groei-resultaten

Zoals je kunt zien op de grafiek verstrekt, de piek groei van de penis omtrek toeneemt gebeurde in de maand 5, gemiddeld. In die maand ervaren mensen een 0,09 inch toename van hun penis omtrek.

Dit wordt op de voet gevolgd door de maand 5.

Dan, zoals we hebben gezien met al die pillen, is er een drop-off in de maand 6. Wij geloven dat dit komt omdat MaleExtra is gestopt zijn zo effectief als je dichter bij je absoluut de grootste maat hebt bereikt.

Maand 3 daadwerkelijk verleende weinig groei. Dit komt waarschijnlijk doordat in maand 3 het lichaam probeert te compenseren voor wat werd aangevuld. Dit suggereert dat MaleExtra niet de sterkste van de pillen.

Slechtst presterende Growth

5% van de mannen zag minder dan 0,4 inch lengtegroei. 13% zag minder dan 0,25 inch van de groei in omtrek. Een man beweerde dat hij zag een 0,1 inch groei in omvang en slechts een 0,2 inch toename in lengte. Dit is uiteraard slecht nieuws voor hem, maar dit was het slechtste resultaat van 612 na 6 maanden van gebruik.

Best Performing Growth

2% van het testen zwembad eigenlijk won meer dan 2 centimeter in lengte. Nog eens 3% zag meer dan 0,7 inches van de groei in de penis omtrek.

Dit is verrassend, want het is een aantal standaard afwijkingen van het gemiddelde. Echter, het laat zien dat je enorme winsten kon krijgen als Man Extra werkt echt goed met je.

De beste single melden dat we kregen was iemand die 2,2 centimeter in de lengte en 0,8 centimeter in omtrek opgedaan. Hij zei dat de pillen alleen leek te werken heel goed voor hem. Dat is ongelofelijk winsten, maar ik wil benadrukken dat het niet de norm. Hij was de best presterende uit 612, en goed gedaan naar hem toe. Ik zou hebben gedood voor de resultaten terug in de dag!

Sexual Function Resultaten

585 mannen melding van een merkbare toename van hun seksuele functie. Dit is typisch bouwhardheid. Dat is een positief resultaat wanneer het werkelijke doel van deze pil is voor de grootte. Dus het is een leuk neveneffect te hebben.

Man Extra suggereert dat de seksuele functie enhancement was een factor in de formulering. Inderdaad, L-methionine is opgenomen in de formule en Wij geloven dat dit de seksuele functie voordelen dan voor hulp bij het verhogen penis.

Praten van bijwerkingen, laten we kijken naar negatieve bijwerkingen voor het nemen van Male Extra …

De gerapporteerde bijwerkingen van het nemen MaleExtra Pillen

Een paar mannen (8) gemeld dat ze hadden mild terugkerende hoofdpijn. Dit is misschien niet te wijten zijn aan Male Extra. Echter, als u last heeft van hoofdpijn, misschien is dit niet het product voor u.

5 mannen rapporteerde een daling van de seksuele functie. Nogmaals, kan dit te wijten zijn aan andere kwesties, zoals diabetes, hoge bloeddruk of psychische problemen ED. Maar nogmaals, als je worstelt met ED, misschien VigRX Plus is een betere optie voor je.

Een van de mannen die het experiment gestart, maar klaar was het niet deed op advies van zijn arts, toen hij die andere medicijnen in verband met diabetes.

Is Man Extra veilig te gebruiken?

Met de meeste mannen melden geen negatieve bijwerkingen van het gebruik MaleExtra na 6 maanden, lijkt het veilig te gebruiken. De formule is goed en het doet toenemen penislengte van (gemiddeld) 1,1 centimeter in lengte en 0,4 inches van de singel.

De belangrijkste reden hiervoor is als gevolg van de ingrediënten in MaleExtra die zullen wij in kaarten.

Lijst van ingrediënten in MaleExtra Pillen

male-extra-ingrediëntenL-Arginine – Zoals we weten, L-Arginine is een zeer belangrijk onderdeel van penisvergroting zo blijkt in stikstofoxide in het lichaam. Dit leidt tot een verbeterde doorbloeding naar de penis, verhoogde seksuele functie en erectiekwaliteit.

Granaatappels zijn belangrijk omdat ze ook de bloed-flow te verhogen. Krijgen van veel bloed in de penis is van vitaal belang als bloed is wat draagt ​​de bouwstenen die eigenlijk je penis te laten groeien. Hoe meer er is, is het beter je groei zal zijn.

MSM is iets van een geheim wapen. De opname ervan hier is van vitaal belang, omdat het bevordert de gezondheid van weefsel. Dus als je steeds groter, MSM is er om ervoor te zorgen dat je cellen zijn gezond en sterk. Hiermee wordt een stevig fundament voor groei.

L-Methionine is belangrijk. Echter, is zijn primaire functie eigenlijk het uitstellen van ejaculatie. Uit onderzoek blijkt dat het heeft een kleine, beperkte invloed op de penis zelf, maar een grotere invloed op de seksuele prestaties.

Zink is een belangrijke toevoeging omdat het een grote rol in de productie van testosteron speelt. Testosteron is een andere bouwsteen aan het vergroten van de penis weefsel. De reden waarom zinkcitraat wordt gebruikt is omdat het beter opgenomen in het lichaam, wat betekent dat er meer van een impact op uw penis winsten.

Cordyceps is gekend voor duizenden jaren (ja, letterlijk duizenden jaren) als een natuurlijk afrodisiacum. Het heeft ook aanspraak te helpen verhogen penis om dezelfde redenen als bij de bovengenoemde bestanddelen.

Niacine is een van die vitamines (het is eigenlijk Vitamine B3), die veel mensen hebben een tekort aan. Het helpt uw ​​bloedvaten beter werken. Nu, dat wordt erg belangrijk als je nadenkt over wat een erectie is: Juist de uitbreiding van de bloedvaten. Hoe meer je bloedvaten in staat zijn om uit te breiden, zal hoe groter uw erecties zijn.

Moet je kopen de MaleExtra Male Enhancement System?

buy-male-extra

Er zijn verschillende punten te overwegen in een aankoop beslissing. De kwaliteit van het product en de klantenservice zijn de beste op de markt. De fabrikant is totaal upfront over het gebruik van supplementen plus oefeningen om resultaten te bereiken.

Op dit moment, de officiële website MaleExtra is de enige plek om het product te kopen. U zult zien middelen voor ondersteuning en hun garanties. U kunt ook geld besparen door gebruik te maken van de volgende kortingscodes.

Waar te Male Extra mannelijke prestatieverbetering pillen kopen?

Waar kan ik kopen MaleExtra pillen? Is dit uw vraag? U kunt online kopen MaleExtra natuurlijke mannelijke uitbreiding supplementen op de officiële site. U kunt een bestelling plaatsen uit vele delen van de wereld, waaronder Groot-Brittannië, Canada, Australië, Saoedi-Arabië, Italië, Maleisië, Qatar, Zuid-Afrika, Duitsland, Zwitserland, Italië, Spanje, Frankrijk, Ierland, Brazilië, Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) en Singapore etc. Als u kunt genieten van een aantal voordelen waarom zou je wachten? Dit Man Extra mannelijke uitbreiding pillen beoordeling moeten worden verleid om een bestelling te plaatsen. Heb ik gelijk?

MaleExtra Discount Aanbiedingen

MaleExtra korting aanbiedingen Prijs Koop online
1 Fles (1 maand Supply) $ 64,95 kopen »
3 flessen (3 Maanden Supply) (+ 1 maand Supply gratis ) + Pro Erectie Gel Gratis $ 197,95 kopen »
4 flessen (4 Maanden Supply) (+ 2 Maand Supply gratis ) + 2 Pro erectie Gel Gratis $ 249,90 kopen »

Klik hier om te bestellen MaleExtra Online »

76/100 : by 228 users
BUY NOW »