Crazybulk PCT Pregled – čiščenje in Detox Za najbolje izkoristijo

Home » Review » PCT » Crazybulk PCT Pregled – čiščenje in Detox Za najbolje izkoristijo

Last Updated on

PCT (terapija po cikel), je dobro znano del bodybuilding protokola, zlasti pri tistih, ki uporabljajo anaboličnih steroidov za povečanje njihove učinkovitosti in koristi, da pomaga detox jetra, kontrol in ponovno bilance proizvodnje hormon, ki pomaga ohraniti rast mišic, moč in energijo ravni

Vendar vam ni treba uporabljati tvegane anaboličnih steroidov, da izkoristijo malo PCT … razstrupljanje telesa po napornem sredstvo za povečanje prostornine cikla, se bo obrestovalo, da bo čiščenje in popravilo svoje telo, ki zagotavlja, da so njeni naravni procesi, ki delajo na vrhuncu in povečali svojo mišičnih prizadevanja za krepitev in preprečujejo kakršno koli negativno “Post Cycle” negativne učinke

Bodybuilding dopolnjujejo strokovnjaki Crazybulk, so razvili naraven in učinkovit dodatek, ki zagotavlja vse prednosti po steroidov PCT, ki zagotavlja, da vam ne izgubijo te težko prislužen mišične mase.

Preprosto imenovana PCT, to malo zlato pot magije, bo pomagal varovati te rezultate in pripravljeni svoje telo za naslednji povečanje prostornine cikla.

Kako Post Cycle Therapy delo?

Kaj PCT pa za potrošnike je, da pomaga telesu uravnotežiti svojo notranjo hormonsko stanje, ki zmanjšuje presežno proizvodnjo estrogena, razstrupljanje jeter in nadzor raven kortizola za varno in učinkovito pomaga okrevanje telesa iz intenzivne vadbe ciklov.

Kaj je CrazyBulk PTC?

Crazy države v večjem obsegu, ki je bil PCT namenjeni razstrupljanju jeter in pomaga telesu tekočo nezaželenih kemikalij in hormonov v obdobju po treningu cikla.

Da bi razumeli, kaj to pomeni, da bo pomagala opredeliti zadevo.

Vadba cikel lahko opredelimo na dva načina.

Prvi je dejansko obdobje vaja , in je cikel časa, v katerem je vadba ki povzročajo povečano izločanje testosterona, pretvorbo beljakovin in splošno “polnilo” učinek, ki prihaja s povečano telesno vadbo.

Drugi je časovno obdobje, v katerem je telo bo podvržena teh pogojih kot rutinski postopek, kot v modelu “tri dni na en dan, da si opomore.”

Po treningu ciklu , zlasti med okrevanjem, telo gre skozi več učinkov. Proizvodnja testosterona rampe dol in telo poveča proizvodnjo estrogena za nadomestilo. To je del procesa telesnega homeostaze ali notranje ravnovesje.

Vendar pa je v primeru obdobju po treningu cikla, učinek je pretirana.

Kaj je v Crazybulk PCT

Formula (kot vse druge proizvode Crazybulk) je podrobno razloženo, vsak obrok vsebuje:

  • Cink citrat 7,5 mg
  • Tribulus Terrestris sadje 150 mg
  • Epimedium ekstrakt 150 mg
  • Kopriva Root 100mg
  • Milk Thistle 75 mg
  • Izvleček grozdnega semena 50mg
  • Saw Palmetto 50 mg
  • Ovseni Straw Izvleček 8 mg

Kako uporabljati Post Cycle Therapy v vašem rutinsko

Korak 1:

Kot vedno, bomo poudariti korak, ki druga spletna mesta ne. Vzemite si čas, da se posvetujte s svojim zdravnikom. Moral bi imeti dober, delovni odnos z GP, ki vas in vaše splošno zdravje pozna, in vam lahko svetuje o učinkih spreminjajo svoje navade in svoje dopolnilo rutino.

Korak 2:

Vzemite 1 kapsulo PCT z zajtrkom in 1 kapsulo s kosilom. V skladu z navodili, to je za dneve treninga in po treningu dni. To se morda zdi nasprotno intuitivna, ampak najboljši rezultati dopolnil prišel, ko se dosledno sprejeti.

Korak 3:

Vadite učinkovito po treningu samo skrbi na splošno.

Vaja je v bistvu proces poškodovali telo na nadzorovan način. Izdelava povzroča stres in pritisk na mišice, in jih telo obnavlja in jih krepi v obdobju okrevanja.

Prepričajte se, da ste pravilno prehranjevanje za podporo zdravega vaja režim, bodite pozorni na bolečine in bolečine, ki ne ustrezajo vaši intenzivnosti vadbe, in narediti ustrezne odsekih. Naša telesa so le tako dober, za nas, saj smo z njimi.

Ta del je pogosto najbolj zapostavljene. Kot vsak drug dodatek, PCT ne bo nadomestil ustrezne, zdrave navade. Doplačila so namenjene za dopolnitev, ali delajo skupaj, drugih zdravih navad. Ti ne dela, in dodatek bo pomagal.

uporabniki Povratne informacije

Spletna stran Crazybulk je opremljen z pričevanja zadovoljnih uporabnikov (moške in ženske), po vsem svetu, vse poročanja dobrih rezultatov, nadgrajene in ohranil rast mišic, neverjetne pospeške v moči, energije in okrevanja – v resnici svoje dobre novice vse krog ..

Je Post Cycle Therapy varen?

Smo ga že povedal, in mi je vsakič, ko bom rekel. Ne sestavina lahko postavimo v naše telo, je 100% stranski učinek brezplačno.

To je razlog, zakaj je tako pomembno, da se ohrani zdrav odnos s svojim zdravnikom, saj lahko zdravnik vam bo svetoval o alergijah ali kontraindikacij.

Nekatera zdravila, ki jih lahko jemljejo lahko pomeša s sestavinami v PCT, to raziskavo in se zavedati.

Vendar!

Sestavine v PCT so natančno preskusiti, da ni strupeno za telo, ko sprejeti na ustreznih ravneh. Sledite navodilom in obdržati svojega zdravnika v zanki, in bi morali biti v redu ob PCT, zapore nenavadnih zapletov, kot so alergije.

 

Kje kupiti Crazybulk PCT

Uradna spletna stran je najboljše mesto, ustvarjalci nakupovanje po vsem svetu ..

Steklenica, ki vsebuje 30 dni dobava bo stalo 49,95 $ .. ustvarjalci trenutno ponujajo nakup 2 dobil 3. steklenico brezplačno ponudbo na celotnem mestu, tako da lahko izkoristite in kup PCT s katero koli drugo območju Crazybulk

Denar nazaj garancije?

Oblikovalci ponujajo Vračilo v 14 dneh in vračilo politiko, vendar to ne velja samo za neodprtih steklenic

Naše misli

Post Cycle Therapy je pogosto spregledan del bodybuilding dopolnitev – še posebej, če jih ne uporabljate anaboličnih steroidov, ampak dejstvo je, da je kar vaše telo dobra detox vsakih nekaj mesecev, je dobra ideja, in bo na koncu pomagal obdržati tiste težko prislužene dobički.

PCT bo naredil prav to, in da bi morala biti na nakupovalni seznam za vsakogar, resno o gradnji večje, trdne mišice.

kliknite tukaj za naročilo CrazyBulk PCT iz uradne spletne strani »

87/100 : by 413 users
PCT Review
BUY NOW »
Posted by / February 20, 2018