CrazyBulk Gynectrol Review: ne pomaga se znebiti ginekomastija?

Home » Review » Gynectrol » CrazyBulk Gynectrol Review: ne pomaga se znebiti ginekomastija?

Last Updated on

Kaj je Ginekomastija?

Ginekomastija je otekanje tkiva dojk pri moških. To neravnovesje na ravni estrogena in testosterona v telesu običajno posledica. Ginekomastija se lahko vpliva tako ali le eno od prsi in včasih tudi na neravnih razmerjih. Za športnik ali bodybuilder prizadevajo izboljšati svojo telesno podobo skozi testosterona dvig lahko pojavi ginekomastija v primeru, da je pretvorba estrogen dopolnjenega testosterona v izobilju. Ginekomastija je več kot le fizičnega videza. To stanje lahko včasih povzroči bolečino v otekle prsi in za fitnes zavestno lahko povzroči zadrego.

CrazyBulk Gynectrol Review: ne pomaga se znebiti ginekomastija?

Vzroki za ginekomastija

Ginekomastija se lahko sproži hormonsko neravnovesje med testosterona in estrogena. V primeru bodybuilding in testosterona dopolnitve, to neravnovesje zaradi estrogenske pretvorbe je pogost stranski učinek. Ginekomastija se pojavi, ko je človek na hormonsko ravnovesje razburjen, in izgine, ko se ponovno vzpostavi hormonsko ravnovesje, bodisi s prenehanjem testosterona dopolnila ali preprečevanju neravnovesje z drugim dodatkom, ki se uporablja za zdravljenje bolezni.

Zapleti ginekomastija

Obstaja nekaj resnih fizičnih zapleti, ki izhajajo iz tega stanja, lahko pa zagotovo povzroči čustvene ali psihične težave zaradi samca spremenjenega videza.

Kaj je Gynectrol?

CrazyBulk Gynectrol Review: ne pomaga se znebiti ginekomastija?

Gynectrol je dodatek namenjen za preprečevanje “man boobs” ali ginekomastija. Man boobs se zgodi, ko se moški prsi povečavo, kot da je reakcija na testosteron pretvori v estrogen. Povišane ravni testosterona seveda pretvoriti v povišanega estrogena. To povzroča maščobnih celic (maščobno tkivo), ki je nanesen po vsej prsne mišice moških. Ta dodatek preprečuje estrogensko pretvorbo in trajno zmanjša razširjeno območje prsi za moške.

Aktivne sestavine v Gynectrol

gynectrol sestavine

Krom – pomaga pri vzdrževanju optimalnega delovanja insulina v telesu, ki je ključnega pomena za gradnjo mišic in bivanje pusto

Kofein – kofein je dokazano, da poveča metabolizem in njegovo edinstveno sposobnost, da poveča lipolizo (če je maščoba izpuščen iz maščobnih celic), ki naredi kofein učinkovito gorilnik maščob

Guggulsterones – primarna funkcija guggulsterones je spodbuditi ščitnico, pozitivno vplivajo na metabolizem in lahko povzroči neposreden katabolno učinek na maščobno tkivo, ki bo omogočil učinkovito vadbo

Teobromin Cacao – ta sestavina je super vir arginina amino kisline, ki pospešuje nastajanje mišic in magnezija, ki so bistvenega pomena za zdravje srca in zdrav kardiovaskularni sistem

Ekstrakt zelenega čaja – ta ekstrakt je odličen vir antioxidents, alkaloidov in flavonoidov. Zeleni čaj je glavna sestavina v številnih tretmajev izgubo maščobe

Sclareolides – sclareolide ima thermogenic (kurjenje maščob) lastnosti in lahko deluje tudi kot testosterona stimulans, odpravljanju posledic estrogenske konverzijo

Kako deluje?

Gynectrol formuliran z močno in sinergistično kombinacijo sestavin (glej zgoraj), ki ciljajo podkožno maščobno tkivo v prsih, ki popolnoma odstrani vse sledove ginekomastija. Ginekomastija postane vprašanje, ko postane odvečno maščobno tkivo hranimo v prsne mišice. Lahko učinkovito zdravljenje ginekomastija z znižanjem svoje splošne telesne maščobe. To je mogoče storiti s spremembo prehranjevalnih navad in so napredovali na svoj treninga za moč, in kot rezultat, man boobs ni več treba biti problem. Cilji Gynectrol in odpravlja maščobno tkivo (maščobnih celic), ki so zgrajene čez mlečnih žlez in se skrivajo svojih prsnih mišic. Gynectrol popolnoma odpravlja bala moob.

Ko jo uporabljati?

V okviru bodybuilding, če ste ob steroide ali dodatke vseh vrst, da povečanje testosterona na višji ali nad normalno raven, tvegate za pretvorbo estrogena, ki je glavni vzrok ginekomastija. Morate boj proti tej estrogena konverzijo z ustreznimi ukrepi, kot so zaustavljanje svoj testosteron povečanje sredstvo ali dodajanje dodatek kot Gynectrol na svoj fitnes in režim prehrane. Če je vaš prsni koš začela jemati na manj moško videz in ena bolj kot ženske, lahko trpijo zaradi ginekomastija.

prednosti

Gynectrol lahko hitro usmerijo in odpravo maščobnih celic v in okoli vaše prsne mišice obnoviti podjetje, muscly človek prsi, ki jih lahko s ponosom pokažete še enkrat. Več prednosti so:

 • Zmanjšanje velikosti povečanih moških prsi
 • Hitri rezultati v okviru tedna
 • Varno in temeljito zdravljenje ginekomastija
 • Naravni močan formulo
 • Netoksični za ledvice in jetra
 • Ni igle, predpisi ali injekcije, ki se zahtevajo

Kako se uporablja?

Gynectrol ni treba dajati z injekcijo za uspešno zdravljenje ginekomastija. To je ustno dopolnilo, ki ga jemljemo peroralno. Ena velikost porcija je ena tableta. Priporočljivo je, da vzamete eno tableto dvakrat na dan s hrano, tudi ob dnevih, ko ne delujejo. Na delovnih ven dni, vzemite eno tableto predhodne da delajo 30-45 minut. Za doseganje optimalnih rezultatov, uporabljajte vsaj dva meseca. Priporočena cikel Gynectrol je dva meseca naprej, 1,5 tedne off.

Zakaj izbrati Gynectrol?

Gynectrol počne vse naslednje:

 • Vrne moški prsi nazaj na normalno;
 • Izboljša videz prsnega koša;
 • Je hitro deluje – rezultati v samo nekaj tednih;
 • Varno in zakonito, da imajo;
 • Obrne učinke ginekomastija;

Prisotnost ginekomastija lahko uničujoče za samopodobo prizadetega človeka. Pogoj ustvarja samozavesti, brezup in strah v javnih in socialnih okoljih. Če imate ginekomastija, je nekaj, kar lahko storim glede tega ne skrivajo vrečko majice za preostanek svojega življenja. Prevzemite nadzor nad vaše stanje z Gynectrol.

Cenitev

A 30-dnevno dobavo Gynectrol je 61,99 $ za 60 kapsul. To bije cene konkurenta za $ 18.00. Bodite prepričani, da izkoristijo posebno ponudbo, kupiti 2 – dobite 1 brezplačno. Oglejte si našo posebno skladanje Ponudbe za še večji diskontne stopnje in uživajte brezplačno dostavo po vsem svetu.

Gynectrol Popust Ponudbe Cena Kupiti na spletu
1 steklenička $ 61.99 nakup »
2 steklenički (1 steklenica brezplačno) $ 123,98 nakup »

Prednosti

 • Zmanjšajte Male Breast Velikost
 • Izboljšanje Chest Videz
 • Hitro deluje – Rezultati v nekaj tednih
 • Zmogljiv Natural Formula
 • ni Igle
 • ni predpisi
 • Varno in pravno Ginekomastija Zdravljenje

Slabosti

 • Noben

Zaključek

Pogost stranski učinek okrepljenimi testosterona pri moških je pretvorba nekaj tega testosterona (moški hormon) v estrogen (ženski hormon). To ima za posledico dodatno maščobnem tkivu (maščob), da se kopičijo nad prsnih mišic moškega prsi, zaradi česar je bala “moob.” Use Gynectrol, da se osredotoči na tiste maščobne blazinice in izkoreninjenje človek boob za dobro.

za naročilo gynectrol najcenejša na spletu

Da Gynectrol – Najnižja cena Online »

87/100 : by 261 users
Gynectrol Review
BUY NOW »
Posted by / July 17, 2017