CrazyBulk Anvarol (Anavar) Review – Muscle Builder, Enhancer Performance

Home » Review » Anvarol » CrazyBulk Anvarol (Anavar) Review – Muscle Builder, Enhancer Performance

Last Updated on

Majoritatea transpalete greutate folosesc diferite tipuri de suplimente, în funcție de nevoile lor. Un tip popular de sport pastile de nutriție este numit  Anvarol și este proiectat pentru tăiere și creșterea masei musculare macră.

Acest supliment se face de către o companie numită Crazy vrac, care este formulată ca un supliment alternativ pentru Anavar steroid sintetic. Cu ingredientele sale puternice touted, Anvarol este în valoare de un al doilea aspect mai ales dacă sunteți în căutarea unui supliment de culturism de încredere.

Citiți acest produs de revizuire si de a invata cum functioneaza Anvarol pentru programul de fitness. Poate ajuta să câștige muschii repede? Citește mai departe!

Ce este Anvarol?

Anvarol opinie | Muscle Builder, Enhancer Performance

Dacă sunteți conștienți de mai celebru steroid anabolizant numit Anavar, atunci știți că există, de asemenea, sute de produse care imită calitățile sale și sub marca „suplimente alternative“.

Anvarol este una dintre ele.

Dar cum este Anvarol diferit de restul competiției, mai ales cu Anavar originale? Ei bine, Anavar este cu adevărat un agent anabolic puternic, dar este renumită pentru efectele sale secundare.

Aceasta este în cazul în care Anvarol vine, un supliment anabolic puternic la fel, dar este mult mai sigur decât steroizi sintetici.

Anvarol (cunoscut anterior ca P-Var ) este deținut și distribuit de Crazy vrac, filtru de calitate și cel mai bine vandut suplimente anabolici , cum ar fi Somatroppine HGH-X2, D-Bal Dianabol, Winsitrol și multe altele.

Unele dintre beneficiile revendicate de Anvarol includ:

 • Îmbunătățește puterea ta, rezistență, de energie și de recuperare
 • grăsime Shred rapid pastrand in acelasi timp tesuturile musculare slabe
 • Ideal pentru tăiere cicluri
 • Câștigurile musculare uriașe și sinteza proteinelor
 • Crește retenția azotului și a fluxului sanguin
 • Ajută la creșterea în timp ce unitatea reduce stresul
 • Sprijină creșterea libidoului masculin, apetitului sexual și performanța fizică

Anavar (oxandrolonului) Prezentare generală

Anavar este un nume de brand folosit de Searle companie care a introdus oxandrolone steroizi pe piața din SUA înapoi în 1964.

Astăzi, doar numele generic oxandrolone SPA steroizi este disponibil pe piață și este în prezent distribuit din Italia.

Oxandrolone este considerat a fi un steroid slab cu componenta ușoară androgenică. Acesta este dezvoltat în primul rând pentru copii pentru a stimula creșterea economică și la femei pentru prevenirea osteoporozei.

Cum a deviat oxandrolone culturism? Ei bine, culturisti si transpalete putere folosesc oxandrolonului, deoarece stimulează sinteza fosfocreatină în celulele musculare fără depunerea de lichid la nivelul articulațiilor și mușchilor.

Acest lucru înseamnă creșterea în putere, rezistență, recuperare și energie, fără a câștiga în greutate corporală.

În timp ce Anavar în sine nu va determina o creștere notabilă musculare, se poate îmbunătăți în mod clar musculare în curs de dezvoltare efectele altor steroizi, cum ar fi testosteron, Deca sau Clenbuterol.

Orice combinație de steroizi cu Anavar sa dovedit a fi foarte eficient în curs de dezvoltare muschii sa se uite mai greu și se taie.

Oxandrolone nu parfuma în nici un dozaj și nu se poate converti la estrogeni. Acest lucru înseamnă avantaje pentru tine, dacă sunteți de ridicare a greutăților.

În cele din urmă, oxandrolone nu suprima producția de propriul hormon al corpului. Acest lucru înseamnă că a lua acest steroizi nu va înceta producerea hormonului de eliberare a gonadotropinei și a hormonului luteinizant de eliberare a hormonului. Această funcție nu va reduce valoarea seminal sau conta.

Deși oxandrolone este considerat a fi cel mai slab steroid, aceasta nu înseamnă că nu are efecte secundare.

MedLine Plus sugerează următoarele reacții adverse ale Anavar: tulburărisomnului, depresie, modificari apetitului sexual, constipație, încetinit emoție, piept mărită, durere sau umflarea testiculelor, perioadele menstruale anormale la femei, dureri osoase, slăbiciune, sete extremă și multe altele .

Ingrediente Anvarol

Ca supliment alternativă la Anavar, Anvarol este o pastila mult mai sigur decât convențional steroid sintetic oxandrolone.

Acest lucru înseamnă că Anvarol este compus dintr-o mai multe ingrediente naturale.

Amestecul patentat de Anvarol ofera o 450mg (per portie) de extracte naturale și substanțe musculare câștigă cunoscute.

Această formulă include izolat proteic din soia, concentrat de proteine ​​din zer, BCAA, rădăcină yam sălbatic și ATP.

ingredientele inactive includ capsule de gelatină și stearat de magneziu.

Cum funcționează Anvarol?

Anvarol funcționează prin utilizarea formulei sale unice. Bulk Crazy susține că poate oferi calități Anavar-cum ar fi, dar fără efecte secundare. Deci, vă permite să se adâncească pe formula sa și să învețe cum funcționează cu adevărat acest supliment.

ATP

Anvarol are adenozin trifosfat (ATP), care este cunoscut pentru a furniza exploziile imediate si scurte de energie pentru muschi. Acest lucru este important atunci când powerlifting sau de a face orice antrenament fizic intens. ATP-ul este, de asemenea, necesară pentru contracția musculară susținută.

Din moment ce ai nevoie de mai mult ATP pentru a da muschii mai multa putere, Anvarol stimulează nivelul fosfocreatină (chimice naturale care au loc în organism), astfel încât acesta va crea mai mult ATP într-un ritm mai rapid. Cu cât este mai ATP, mai multa energie vei primi, și cu atât mai mult te împinge la limita în timpul antrenamentelor.

Wild Yam Root

Anvarol conține rădăcină de yam, probabil, din cauza proprietăților sale asemănătoare hormonilor. Datorită caracteristicilor sale diferite (diosgeninei), yam sălbatic pot fi făcute în diverse steroizi, cum ar fi estrogen și dehidroepiandrosteron (DHEA).

Lumea medicala folosesc yam ca alternativă la terapia de substituție hormonală.

yam Wild este cunoscut pentru tratarea simptomelor menopauzei, oase slabe, infertilitate, artrita reumatoida dureri menstruale si probleme ale vezicii biliare.

Mai presus de toate, P-Var foloseste extract de rădăcină de yam sălbatic pentru a crește în primul rând, nivelul de energie și de a îmbunătăți performanța sexuală.

BCAA

Anvarol conține aminoacizi cu lanț ramificat sau pur și simplu numit ca BCAAs. Acest aminoacizi sunt compuse din leucina, izoleucina și valina.

Nu există întrebări cu privire la adevăratele beneficii ale BCAA în rândul halterofili deoarece susține sinteza proteinelor musculare si cresterea masei musculare.

În sportivi, BCAA-uri sunt folosite pentru a preveni oboseala și fixați de recuperare.

Potrivit Bodybuilding.com , suplimentarea cu BCAA este combinația perfectă cu proteine din zer (care nu Anvarol).

In timp ce proteina din zer are propriile sale BCAA, care consuma un ingredient separat BCAA este o strategie perfectă pentru constructori musculare. De ce?

aminoacizi de proteine ​​din zer este nevoie de ore pentru a fi eliberat și absorbit în fluxul sanguin, care necesită mai mult timp aceasta să intre în vigoare.

Având un BCAA-uri separate, sunt agenți de formă liberă, care nu necesită digestia și sunt absorbite rapid in sange. efect rapid inseamna cresterea masei musculare mai rapid și energie instantanee.

Izolat proteic de soia si zer concentrat proteic

Atat soia si proteine ​​din zer sunt atât suplimente alimentare care stimulează creșterea aportului total de proteine. Ambele are propriile sale beneficii de sanatate pentru exercitarea, pierderea in greutate si construirea musculare.

Potrivit unui articol de LiveStrong , proteine din zer este mult mai eficient agent pentru construirea musculare decât de proteine din soia, dar asta nu înseamnă că proteina de soia nu are efecte benefice.

Proteina din zer este absorbit rapid și are concentrații mai mari de aminoacizi, care sunt importante pentru creșterea musculară și, prin urmare, a condus la sinteza mai mare de proteine ​​musculare.

Ambele proteine ​​sunt importante pentru construirea musculare. Proteinele din soia pot reduce nivelul de testosteron, hormonul masculin, care poate duce la cresterea masei musculare mai bine.

In timp ce zer reduce hormon cortizol, care este responsabil pentru descompunerea mușchilor.

Ambele proteine ​​sunt de asemenea benefice pentru pierderea in greutate. Zer si proteine ​​de soia poate modifica compoziția corpului în ambele persoane obeze si sanatoase.

Pot Anvarol livra rezultate?

Anvarol este bine formulat de Crazy vrac și este deja unul dintre cele mai vândute suplimente alternative oxandrolone astăzi în industria culturism.

După cum puteți vedea, fiecare ingredient cantități care sunt incluse în Anvarol sunt dozate perfect pentru a ajuta la furnizarea de doze puternic reducând în același timp posibilitatea de efecte secundare.

Cu proteine ​​din zer si proteine ​​din soia, ai amestec perfect pentru susținerea creșterii musculare. BCAA-uri va oferi organismului tau suficient de aminoacizi în timp ce yam și ATP oferă mai multă energie pentru antrenament rapid ritm.

Rezultate Anvarol

Este Anvarol sigur?

Anvarol este una dintre cele mai sigure supliment alternativă oxandrolone astăzi pe piață. Bulk Crazy este transparent pentru tine prin publicarea profilului lor ingredient exact, oferindu-vă valoarea exactă a ceea ce poate oferi cu adevărat pentru programul de fitness.

Nu se cunosc efecte secundare pentru acest brand on-line. Toate ingredientele din formula Anvarol au fost toate formulate la perfecțiune, ceea ce înseamnă siguranță pentru tine. Anvarol nu este toxic pentru ficat sau rinichi.

Utilizarea recomandată

Luați 1 comprimat de Anvarol, de trei ori pe zi, cu mese, chiar și în zilele fără antrenament. In zilele de antrenament, să ia 30 la 45 de minute înainte de a lucra afară. Utilizați timp de cel puțin 2 luni pentru cele mai bune rezultate.

Perioada de antrenament recomandat este de 2 luni „la“ și 1,5 săptămâni „off“. Nu depășiți această doză dacă nu este aprobată de către medicul dumneavoastră sau de consilier de fitness.

Cel mai bun stivă cu suplimente Decaduro sau Dianabol. Vezi pagina de nutriție sport pentru a alege cele mai bune culturism suplimente pentru programul dvs. Anvarol.

Anvarol Review Rezumat

Anvarol este, fără îndoială, una dintre cele mai bune Anavar / oxandrolone supliment alternativ pentru orice tip de regim de culturism.

Dozarea ingredientelor sunt perfecte, nu există efecte secundare cunoscute și simplitatea formulei sale se poate traduce cu siguranta la rezultate.

Am rata acest supliment ca „ APROBAT “ din cauza următoarelor motive:

 • putere de explozie și de mărire a rezistenței
 • Păstrarea și creșterea mușchilor macră
 • Incinerai grăsime viscerală și subcutanat
 • Îmbunătățește duritatea musculara si densitatea
 • Nu există efecte secundare cunoscute
 • Banii inapoi garantat

Unde puteți cumpăra Anvarol?

Anvarol nu este nici disponibil la orice magazine supliment de fitness locale lângă tine, nici în orice comercianții cu amănuntul supliment de sănătate on-line. Acest produs poate fi achiziționat doar prin intermediul site-ul oficial Crazy vrac lui.

Pentru a cumpăra Anvarol, vă rugăm să vizitați pagina de vânzări oficială de mai jos.

click aici pentru a comanda Anvarol de pe site – ul oficial »

69/100 : by 90 users
Anvarol Review
BUY NOW »
Posted by / August 29, 2017