BlackWolf antrenament Supliment Review – Tot ce trebuie să știți despre această Profituri Supliment Massive

Home » Review » Blackwolf » BlackWolf antrenament Supliment Review – Tot ce trebuie să știți despre această Profituri Supliment Massive

Last Updated on

V-ați dat recent peste antrenament marca Black Wolf și a avut nici o idee dacă o merită atenție? Ei bine, să ne ajute. Am fost acolo, în căutarea de noi suplimente de antrenament de înaltă calitate, fără a ști care sunt bune și care nu sunt la fel de bune. Faptul de a problemei este că ar trebui să ne ajunge cu siguranta mâinile noastre pe cele mai bune perspective acolo, ca folosind supliment greșit poate duce la tine care rulează pe scurt câștigurile de antrenament.

Negru Wolf antrenament este un all-nou supliment antrenament, care a fost formulat pentru a oferi asistență atât pentru bărbați cât și programe de culturism femei. Numit pachetele negru Wolf Premium, marca are 3 seturi de diferite suplimente pentru bărbați și femei, oferind necesarul de vitamine, minerale si nutrienti: corpul are nevoie pentru câștiguri rapide și eficiente musculare și de performanță.

Cu preworkout, intraworkout și formule de produse postworkout, Workout BlackWolf sa dovedit a fi destul de o creștere a corpului pachet de supliment ispititor. Să vedem dacă acest brand are tot ce ai nevoie pentru a ridica rezultatele sala de sport!

Care e antrenament BlackWolf?

BlackWolf Pentru bărbați [Hunter Pack] Stiva de antrenament de top pentru bărbați în 2017!

Chiar dacă este un relativ nou supliment de nutriție disponibile pe piață, firma Cipru Wolfson Berg Limited a fost stabilit de peste un deceniu în urmă cu scopul unic de a promova cea mai bună calitate a produselor de nutriție sport premium.

Black Wolf linie de produse antrenament 2-pack sau seturi de suplimente nutritive – pentru Huntress Pack (pentru femei) și Pack Hunter (pentru bărbați).

Ambele aceste pachete oferă ingrediente similare, dar sunt concepute special pentru a se potrivi fie chimia corpului bărbatului sau a femeii.

Acestea sunt raportate beneficiile pentru sănătate ale utilizării Workout marca Black Wolf:

 • Boost în energie & focalizare
 • Accelereaza câștigurile și recuperarea
 • Maximizează sesiuni de antrenament
 • Îmbunătățește rezistența și intensitatea
 • Scăderi defalcare musculare
 • Maximizează rezistenta si forta
 • Restabilește nivelul de glicogen
 • Combate simptome de oboseala

Suplimentele oferite sunt Hunt (o formulă intra-antrenament conceput pentru ambele sexe), Trail (o formulă de pre-antrenament numai pentru femei), elimina (formula post-antrenament conceput pentru ambele sexe) și Track (o formulă de pre-antrenament exclusiv pentru bărbați).

Black Wolf antrenament Hunter Pack

Hunters Blackwolf Pack

Creat pentru utilizatorii activi fizic de sex masculin, Hunter Pack este o stivă de antrenament all-inclusive, care ajuta la furnizarea de final de pre-intra-post antrenament pachet supliment nutritiv.

Acest pachet are de oferit Track, Hunt & elimina suplimente.

Track este un produs pre-antrenament, care ajută utilizatorii să obțină mai concentrat în jocul lor de antrenament, în mentalitatea corectă și amplificat cu energie.

Acest supliment specific aduce rezultate ucigașe în special atunci când este utilizat împreună cu Hunt și elimina suplimente. Aceasta ajută la îmbunătățirea intensității și pompa în timpul antrenamentului.

Linia Hunt este un supliment intra-antrenament, care a fost formulat pentru a fi utilizat în timpul unei persoane sesiune de antrenament. Ideal pentru sesiuni intense și de lungă de formare, produsul Hunt va spori în mod semnificativ puterea ta, rezistenta, viteza si forta. Dacă obține cu ușurință obosit în timpul antrenamentelor, atunci produsul Hunt poate ajuta cu siguranță, așa cum se face în mod specific pentru a lupta împotriva oboselii.

În cele din urmă, linia Eliminarea este o formulă avansată pentru post-antrenament, care a fost proiectat pentru a ajuta utilizatorii recupera mai repede și reparații corpul pentru următorul sesiuni de antrenament.

Black Wolf antrenament Huntress Pack

Spre deosebire de Hunter Pack, Workout negru Wolf Huntress Pack a fost proiectat pentru a se potrivi chimia corpului feminin, astfel încât să puteți obține forma uimitoare pe care le-ați dorit întotdeauna.

În mod similar cu Hunter Pack, acest pachet are, de asemenea, suplimente și elimina Hunt & caracteristici suplimente Trail, care este formula sa de pre-antrenament.

Trail ajută la creșterea energiei și să se concentreze nivelurile chiar și după cea mai lungă de zile. Ia-o înainte de sesiunea de antrenament și veți observa rapid modificările de pe puterea ta, rezistenta si putere.

Cu cele douăzeci de ingrediente active, produsul Trail este suplimentar formulat pentru a ajuta la arderea regiunile grase în exces și încăpătânate corpului. In plus, cu o multime de antioxidanti, traseul poate crește, de asemenea imunitatea organismului împotriva anumitor boli.

Așa cum am menționat mai devreme, Hunt este un supliment nutritiv intra-antrenament, care este mult mai eficient atunci când este utilizat împreună cu suplimente și elimina Trail.

Eliminarea este un supliment post-antrenament bine investit, care a fost formulat în mod specific și proiectat pentru a vă ajuta să recupereze mai repede trebuie. Folosind toate aceste 3 suplimente împreună este o strategie de mare, atât pentru formatori de pornire și de utilizatorii de sex feminin maturate.

Ingrediente și Valori nutriționale

Toate ingredientele sunt naturale și pure. Ele sunt sigure pentru a fi utilizate și să nu cauzeze alergii sau efecte secundare.

Ingredientele pentru fiecare produs sunt după cum urmează:

 • Urmări:

L-leucina, izoleucina, taurina, L-valina, creatina), Zinc Citrate Powder, seleno L-Metionina 0,5% seleniu, izolat proteic din zer 90%, vitamina C Pulbere, vitamina B1 Tiamina Hcl, vitamina B5, Vitamina B6 piridoxina Hcl, Vitamina B12, arome naturale Boabe de vară, orez brun Făină, etc.

 • Trail:
  L-carnitina L – tartrat, ceai verde extract din frunze de 10: 1 40% catechine, vitamina C pudra, Vitamina B6 piridoxina hcl, Vitamina B5 (calciu D-pantotenat), xantanică Gum, Stevia Extract 97%, aromatizantul natural Boabe de vară etc.
 • Vânătoare:

L-leucina, izoleucina, taurina, citrat de magneziu anhidru, citrat de calciu, Vitamina E 50% SD (DL Alpha tocoferil), Natural Flavouring Vanilie 2SP-93195, orez brun Făină, etc.

 • Înlătura:

Taurină, L-valina, creatina monohidrat, Coenzima Q10 (Ubiquinine), Vitamina B5 (calciu D-pantotenat), Vitamina B6 piridoxina HCl, citrat de potasiu, Natural Flavouring Vanilie, orez brun Făină, xantanică Gum, fosfat de magneziu, fosfat dicalcic dihidrat etc.

Negru Wolf Sumar antrenament opinie

Acest produs este cu siguranta un pachet impresionant și ispititoare supliment care vă pot ajuta cu siguranță să vă îmbunătățiți programul de fitness individuale.

În plus, acesta oferă ea ghiduri de antrenament proprii, care pot ajuta in mod dramatic dieta si antrenamentul.

BlackWolf antrenament Review - Suplimentele antrenament puternic 2017 BlackWolf antrenament Supliment opinie | Functioneaza Serios? Blackwolf Opinii Workout Supliment, preț și Free Trial

53/100 : by 159 users
Blackwolf Review
BUY NOW »
Posted by / August 1, 2017