Bathmate Review – Utilizarea Furtune de pompare cu Bathmate

Home » Review » BathMate » Bathmate Review – Utilizarea Furtune de pompare cu Bathmate

Last Updated on

slide1

Furtune de pompare sunt folosite pentru a atenua disconfortul de la o pompa de penis supt în testicule și pentru a opri crestele gheată de săpat în zona pelviană. Cei mai mulți oameni care folosesc un manșon spune că ajută la țintă a penisului mai mult, oferindu-le o pompă mai bună pe arbore și a capului și înlăturarea oricărei dureri cauzate de crestele de pe șoșon. Am folosit acest sistem de maneca pe meu pompa de vechiul Hercules, înainte am actualizat la HydroMax și la naiba pot să-ți spun că funcționează minuni.

Pompele precum Bathmate Goliat -și Hercules, se poate face mult mai eficient prin alunecare un manșon de pompare universal pe șoșon aplicat pentru a maximiza nivelurile pompei și confort pe care le obține în timp ce utilizați.

Acestea costa doar  câțiva dolari la peste Amazon , si sunt un excelent plus față de orice pompă, chiar Penomet.

Universală Sleeve - Costul este între 5-7 dolari.  Acestea se potrivesc peste vechiul șoșon stil pe Hercules, Goliat, și, de asemenea, poate fi folosit pe ghetre Penomet.
Universală Sleeve – Costul este între 5-7 dolari. Acestea se potrivesc peste vechiul șoșon stil pe Hercules, Goliat, și, de asemenea, poate fi folosit pe ghetre Penomet.

 

Doar arătând manșonul de pompare cat si pompa Hercules.
Doar arătând manșonul de pompare cat si pompa Hercules.

 

Se pune maneca universal peste jambiere prima creastă și să se asigure strâns sale tot drumul în jurul valorii.  Manșoanele sunt fabricate din cauciuc siliconic, astfel se întinde în jurul valorii de ușor.
Se pune maneca universal peste jambiere prima creastă și să se asigure strâns sale tot drumul în jurul valorii. Manșoanele sunt fabricate din cauciuc siliconic, astfel se întinde în jurul valorii de ușor.

 

Împinge restul manșonului în interiorul șoșon așa cum se arată.
Împinge restul manșonului în interiorul șoșon așa cum se arată.

 

Ar trebui să arate similar cu acest lucru, cu manșonul ajunge tot drumul din interiorul prima canelură a șoșon.  Puteti vedea unghiul de gheată aici.
Ar trebui să arate similar cu acest lucru, cu manșonul ajunge tot drumul din interiorul prima canelură a șoșon. Puteti vedea unghiul de gheată aici.

 

Puteti vedea beneficiul manșonului deja.  Ea a creat o deschidere mai mică și un vid mai mult concentrat pe axul penisului.  Această deschidere mai mică este ceea ce împiedică bilele să fie aspirat.
Puteti vedea beneficiul manșonului deja. Ea a creat o deschidere mai mică și un vid mai mult concentrat pe axul penisului. Această deschidere mai mică este ceea ce împiedică bilele să fie aspirat.

 

 Bucșa nu ar trebui să ajungă mai mare decât șoșon în interiorul pompei, iar în timp ce înălțimea de manșonul să fie obiceiul foarte vizibil.
Bucșa nu ar trebui să ajungă mai mare decât șoșon în interiorul pompei, iar în timp ce înălțimea de manșonul să fie obiceiul foarte vizibil.

 

Aici este terminat Hercules cu un manșon de pompare peste gheată originale.  Nu este un aspect rău, și o pompă mult mai bine.
Aici este terminat Hercules cu un manșon de pompare peste gheată originale. Nu este un aspect rău, și o pompă mult mai bine.

Trebuie să fii de 75%, în erecție atunci când încercați mai întâi folosind această metodă pentru pomparea, obtinerea penisul flasc în utilizarea manșonului este o provocare.

Cu ajutorul manșoanele vă va da una dintre cele mai bune sesiuni bathmate ați avut vreodată, fără amprente de la jambiere și o pompă a crescut enorm pe penis. Vă recomandăm utilizarea mânecile tuturor celor care are ghetre stil vechi. E ca obtinerea unui nou brand pompă de penis , iar rezultatele le vedeți vor exploda în special în arborele de circumferință departament.

click aici Daca nu ai citit Privire de ansamblu asupra mea bathmate

Eu intru în detalii despre fiecare pompă Bathmate, dimensiunile, și propria mea experiență. Este o pompă de mare pentru bani, mai ales pompele de pre-hydromax care sunt acum- mult mai ieftin și să lucreze la fel de bine atunci când utilizați o tehnica manșon ca aceasta.

note:

  • Umplerea pompa cu apa va dura un pic mai mult atunci când utilizați un manșon, nu este o afacere mare, trebuie doar să utilizați robinetul în loc să-l scufundarea sub apă.
  • Acest lucru nu face pompa nici o mai puternică, de aspirație va fi la fel. Acest lucru refocuses vid presiune asupra penisului, mai degraba decat de partajare pe care o aspirare cu zona pubiana.
  • Vei avea de a se rade Pubes dvs. de a utiliza this- dar, în general vorbind, va trebui să tăiați cel puțin Pubes dvs. pentru a obține o aspirație bună cu orice pompă, o pompă de hidro sau pe bază de aer să fie.
  • Dacă aveți o problemă cu obtinerea penisul prin manșonul folosind instrucțiunile furnizate, încercați alunecare manșonul mai sus pe partea exterioară a șoșon. Al treilea din partea de jos este o alegere populară, și face manșonul interior mai scurt și un pic mai larg.

Ar trebui să cumpăr Hidropompa Bathmate?

Așa cred. După cum arată lucrurile, acest produs este un câștigător sigur, iar rezultatele sunt garantate de către companie. Dacă-l utilizați drept, ai aproape nici dezavantaje și aproape toate pozitive.

Mărimea contează. Cel puțin, asta e ceea ce ea mi-a spus.

Si am crezut, așa că am decis să fac ceva în legătură cu asta.

Și acum o mulțime de fete știu că mărimea contează, iar eu sunt tipul care trebuie să-i arate de ce.

hydromax-x30-X40-standard de-pachet

hydromax-x30-X40-platină-pachet

click aici pentru a comanda on-line ACUM Bathmate

90/100 : by 270 users
BUY NOW »