Bathmate Review – Perustuu 6 Työkokemus vuosina

Home » Review » BathMate » Bathmate Review – Perustuu 6 Työkokemus vuosina

Last Updated on

Miten Bathmate Works

penis-anatomia

Bathmate toimii luomalla tyhjiö, joka laajentaa kudosten peniksen. Ajan kanssa johdonmukainen käyttö ja runsaasti palautumisaika istuntojen välillä (24-48 tuntia), kudos on pysyvästi laajennetaan aiheuttaa peniksen hitaasti saada pidempi ja leveämpi. Kudos laajennus mahdollistaa myös huomattavasti enemmän verta tulee peniksen – tuloksena kiinteämpi ja kovempi erektio.

Vain käytön jälkeen täysi erektio, näet väliaikaisen voitot – tavallisesti 0,25-0,75 “pituus ja. 5-1,25″ ympärysmitan (kyllä, yli tuuman ympärysmitta). Nämä voitot jäädä noin 4-24 tuntia, kuten yhdynnän aikana ja sen jälkeen menetät erektion. Johdonmukainen käyttö näitä voittoja tulla pysyvä. Voin myös taata lievää parannusta erektio vahvuus.

Saat lisätietoja “Post-Bathmate Pump” ks.

Minun Review perustuu sekä – 14 kuukautta käyttää sitä itse (tekemättä mitään manuaalista penis lisälaite) ja myöhemmin myös yhdistämällä se jelqing, venyttämällä ja muutamia eri penis muuttajat 3 + vuotta.

Miksi Bathmate niin hyvä?

Olen kokeillut useita muita laitteita: 2 eri penis Extender, joka on jelq laite ja jopa “ripustin”.

Jotkut niistä olivat kunnossa, mutta Bathmate on valovuosien ALL näiden laitteiden useista syistä.

 • Välittömiä tuloksia .
  Kun yllään Bathmate suihkussa noin 10 minuuttia (täysi erektio), peniksen saavat ylimääräisen ~ 0,25-0,5 “pituudeltaan ~ 0,5-1,25” ympärysmitan. Välittömiä muutoksia, erityisesti ympärysmittaa. On hienoa seksiä muutaman tunnin kuluttua käyttää Bathmaten. Kasvu (pumppu) kestää noin 6 12 tuntia, sitten peniksen palautuu normaaliksi. Näet välittömästi voittoja, varsinkin veltto (pehmeä) koko. . Olen mennyt siihen pisteeseen, jossa jos käytän Bathmate, Troijan Magnum kondomit ovat erittäin tiukat ja säännöllinen kondomeja voi edes mahdu pään ympärillä. En koskaan käytetään olla “näytä-er”, mutta nyt penikseni jumittuu selvästi alle pallejani.
 • Pysyviä tuloksia (johdonmukainen käyttö).
  Väliaikaiset / välitön hyöty on ehdottomasti tulla pysyvä , jos käytät laitetta säännöllisesti. Se on tavallaan kuin toimi. Kun mennä kuntosalille ja nostella painoja, sinun lihaskudoksen väsyvät ja saada välitön koko (pumppu), mutta palaavat säännöllisesti koko noin 6-12 tunnin kuluttua. Jos jatkuvasti harjoitus (olettaen hyvän ruokavalion), lihakset kasvaa ja pysyy, että koko ellet lakata toimimasta pois. Sama juttu Bathmate. Siitinkudoksen ei ole sama lihaskudoksen, mutta se on melko samankaltaisuus “pitäminen näkökulma penis lisälaite”.
 • TURVALLISUUS.
  Toisin kuin mahdollisesti vaarallisia ilmapumput Bathmate on vesipumppu on täysin turvallista ja jos käyttää sitä ohjataan. En ole koskaan ollut mitään ongelmia tämän laitteen kanssa ja olen käyttänyt sitä johdonmukaisesti ja aggressiivisesti. Tästä syystä muun muutamat muut, uskon, että aloittelijat ovat parempi, hydropump sijaan ilmapumppu.
 • HELPPO HOITAA GAINS .
  Jos jostain syystä et voi käyttää Bathmate säännöllisesti pitkäksi aikaa yksinkertaisesti käyttämällä sen pari kertaa viikossa 10-12 minuuttia riittää ylläpitää voitot (ja voitot teit muista PE harjoitukset). Kerran sain noin 7 “x 6”, käytin vain Bathmate pari kertaa viikossa. Olen säilyttäneet kaikki voitot melko helposti se tuntui. Olen alkanut käyttää Bathmate aggressiivisemmin uudelleen.

Joka Bathmate Pump Pitäisikö minun pitää saada?

Se riippuu koosta.

Bathmate Pump Koko Vertailut

Bathmaten kokotaulukko

My Size Suositukset
<5,75 “(Bathmate x20)
5,75-7″ (Bathmate x30)
> 7 “(Bathmate x40)

Mitä voin Aiheellisesti odottaa?

Voit odottaa täsmälleen mitä edellä mainittiin – välittömän tilapäisen tulosta ja pysyvät tulokset (jos edelleen käyttää sitä).

Vaikka tulokset vaihtelevat, voin vakuuttaa teille – kun ensimmäisen kerran käytät sitä (täysi erektio, suositellaan vasta kun  ensimmäinen 30 päivää) – penis on isompi, paksumpi ja luultavasti pidempi kuin se on koskaan ollut. Kuten sanoin, eli +0,75-1,25 “paksuudenlisäystä ja huomattava, mutta hieman vähemmän jyrkkä nousu pituus.

Voit pitää minua siihen.

Jos yhdistää se käsin penis lisälaite rutiinia (jelqing, venytys), voit odottaa saada pituus ja ympärysmitta nopeammin kuin jos vain tehdä harjoituksia yksin.

Voit Bathmate itse, ilman manuaalista harjoituksia ja silti odottaa tekemään kohtuullista voittoa.

klikkaa tästä tilata Bathmate verkossa NYT

Bathmate Hydropump tarkistus: Onko se turvallista?

Vaikka hyödynnetään laajasti lääketieteessä aikaisemmin kuin hoito ED, peniksen pumppuja ei suosittele monet lääkärit. Lääkärit ympäri maailmaa ovat suositelleet Bathmaten. Onnistuminen että Bathmate on saanut lääkärin suosituksista on yllättävä ja toinen asia, joka erottaa tämän pumppu lisäksi vaihtoehtoja.

Sinun tulisi olla varovainen. Kannattaa katsoa, ​​miten tämä tuote vaikuttaa kehon, ja se on aina hyvä idea puhua lääkärin kanssa tuotteita, kuten tämä. Useimmissa tapauksissa kuitenkin, Bathmate on täysin turvallinen.

Yksi asia sinun pitäisi olla tietoinen – ja suurin ongelma Olen kuullut liittyy Dick pumput – on liikakäyttöä. Jos teet enemmän kuin suositellut tuotteeseen, on mahdollista vahingoittaa elastinen kudos peniksen, ja se tarkoittaa vähemmän kiinteitä erektio, eikä suurempien.

Pitäisikö minun ostaa Bathmate Hydropump?

Luulen niin. Vuoteen ulkonäkö asioita, tämä tuote on varma voittaja, ja tulokset ovat taattuja yrityksen. Jos käytät sitä oikein, ei ole juuri mitään haittapuolia ja lähes kaikki positiivisia.

Koolla ei ole väliä. Ainakin se, mitä hän kertoi minulle.

Ja Uskoin häntä, joten päätin tehdä asialle jotain.

Ja nyt paljon tytöt tietävät, että koolla on merkitystä, ja olen kaveri, joka sai osoittaa heille, miksi.

Hydromax-x30-x40-standardin-paketti

Hydromax-x30-x40-platina-paketti

klikkaa tästä tilata Bathmate verkossa NYT

77/100 : by 84 users
BUY NOW »