Bathmate Review – Noțiuni de bază-te pompate Pentru un penis mai mare

Home » Review » BathMate » Bathmate Review – Noțiuni de bază-te pompate Pentru un penis mai mare

Last Updated on

Bathmate Penis Pump Prezentare generală

Bathmate Review - Noțiuni de bază-te pompate Pentru un penis mai mare

[COT] Dacă ești ceva ca mine, te-ai simțit, probabil, mai puțin decât adecvate, la un moment dat, cu dimensiunea penisului.

Îmi amintesc acum doar cativa ani sentiment atat de nesigur cu privire la aceasta că am fost literalmente distrug oportunități de a fi intim cu femei. La acea vreme nu am fost chiar foarte mici, mai mult în intervalul mediu ca majoritatea baieti, dar psihologic nu am putut să-l desprindă.

În acel moment, pe care am făcut până mintea mea pentru a obtine un penis mai mare si am fost determinat să găsească cele mai bune și cele mai eficiente metode de a face acest lucru.

Primul lucru pe care am făcut a fost să înceapă a lua diferite pastile penis și suplimente accesoriu de sex masculin, dintre care unele mare lucru si am foarte recomanda. Pe langa erectii tari ca piatra si puterea de ai să stea, ei dau unitatea un aspect pompat în sus și rămâne o mai completă mult acolo jos. Cu siguranță că a ajutat da încrederea mea un impuls.

Cu toate acestea, creșterea dimensiune am primit a fost minim, iar pentru a obține mai multe câștiguri notabile în curând am dat seama că am nevoie de ceva mai mult. Am făcut o mulțime de teme pentru acasă și știa că, folosind un prelungitor de bună calitate sau pompă ar fi cea mai bună opțiune, dar, din păcate, a decis să meargă ruta ieftine și a cumpărat o pompa de aer ieftin.

Mare greșeală.

Acel lucru a fost cel mai incomod Invenție l-am folosit vreodată. pula mea a terminat atât de gât, umflate și zdrobit părea că a fost călcată de o pereche de lame cu role.

Acum, nu e nimic în neregulă cu ajutorul penis pompe de aer, ele funcționează atunci când sunt utilizate în mod corespunzător. Principala lecție pentru a ține departe aici este importanța calității unui produs.

Cu toate acestea, în momentul în care gândul de a folosi o altă pompă de aer (chiar și o înaltă calitate unul) speriat de mine. Am ajuns la obtinerea unui bun extender penis cu rezultate foarte bune.

Ceva timp mai târziu este atunci când am devenit conștient de prima pompa de penis Bathmate hidro . Este folosit pentru apă în loc de aer pentru o distribuție mai uniformă a presiunii și un plus de confort.

Acesta a fost de 250% mai eficient decât pompele de aer. Ai putea folosi în timp ce showered. Ea a primit recenzii foarte bune, băieți a spus că într-adevăr a lucrat.

Deci, chiar dacă am fost mult mai fericit acum cu marimea penisului meu (datorită extensiei), eu încă nu a putut rezista da Bathmate pompa un try.

Prima întrebare am avut, totuși, a fost: “care unul pentru a obține”?

Hercules Bathmate, Goliat, HydroMax X30 sau X40 HydroMax?

slide1

La început au fost Hercules și Goliat : modelele emblematice Bathmate. Hercules este unitatea de dimensiuni standard , iar Goliat este cea mai mare pompa de penis hidro pe piață, în timp ce HydroMax linia de pompe sunt versiuni noi Bathmate și îmbunătățite , care furnizează 30% mai multa putere, ceea ce într – adevăr ajută pentru a accelera rezultatele.

Toate modelele au caracteristici comune. Pentru unul, toate acestea sunt de sine stătătoare, cu nici piese suplimentare (cu excepția HydroMax Xtremes, care includ pompe manuale).

Ei au toate scale de măsurare vizibile și supape de eliberare, la sfârșitul anului. De asemenea, ele toate au un design ergonomic ghetre, care creează o etanșare împotriva osului pubian, prevenind pierderea de aspirare menținând în același timp un confort maxim.

Așa că hai să aruncăm o privire la ceea ce face ca fiecare versiune unică:

  1. Hercules – Acesta este original de dimensiuni standard si este Bathmate potrivit pentru baieti , cu o lungime de erectie penis de pana la 7 “. Ea are o capacitate de lungime maximă de 8,5 “și diametru mediu maxim de 6,7”, așa că , dacă sunteți deja în jurul valorii de acea lungime sau mai mare vei avea nevoie de ceva mai mare. Dimensiunea acestei pompei (precum și anii X30) , va fi cea mai bună alegere pentru cei mai mulți bărbați. Hercules este , de asemenea , cel mai ieftin de buchet, dar nu lasa asta sa te pacaleasca. Unii băieți spun că este încă cel mai bun si este cea m – am folosit.
  2. HydroMax X20 – perfect Modelul introductiv pentru cei mai mulți tipi cu o sub medie la dimensiuni medii a penisului (pana la 5.5 “). Acesta permite o creștere maximă în lungime de până la 7,5 “și diametru mediu de 5,5”.
  3. HydroMax X30 – Linia HydroMax a fost proiectat pentru a obține rezultate maxime în cel mai scurt timp. Prin re-proiectarea modul în care sistemul de supapă și de burduf funcționează, HydroMax crește aspirație cu 30% față de edițiile anterioare. X30 este de aproximativ aceeași mărime ca și Hercules, astfel încât acesta va fi , de asemenea , cel mai potrivit pentru majoritatea tipi de dimensiune medie acolo cu o multime de cameră pentru câștiguri. Valoarea maximă de creștere disponibilă atunci când se utilizează acest model este de 8,5 “lungime și 6,7” circumferinței.
  4. HydroMax X40 – X40 are aceleași caracteristici ca și X30; cu toate acestea, este mai mare decât cel de model , dar , de asemenea , mai mică decât Goliat. Este cel mai bun pentru barbati , cu o dimensiune a penisului in erectie de 7 “- 9” , cu o capacitate de lungime maximă de 10 “și capacitatea de a circumferinței 7.9”.
  5. Goliat – Bathmate Goliat este cea mai mare pompa de penis din lume. Acest model a fost conceput pentru acei tipi foarte bine dotate, care sunt deja în jurul valorii de măsurare 9 “sau mai mult. Aceasta permite o capacitate maximă de 10,5 enorm ” , în lungime și 9″ circumferinței. Pentru a pune acest lucru în perspectivă, vă puteți potrivi Hercules interior al Goliat. Acum , că e MARE!
  6. HydroMax Xtreme – Cele mai noi modele sunt îmbunătățiri Bathmate ale X30 și X40, The HydroMax Xtreme-Series : a X30 Xtreme și Xtreme X40 . Aceste pompe sunt de aceeași dimensiune ca și omologii lor, cu toate acestea acestea sunt echipate cu o pompă de mână și de furtun pasă, plus o grămadă de extra – uri, astfel încât să fie sigur că pentru a verifica aceste noi completări.

click aici pentru a comanda on-line ACUM Bathmate

Cum se folosește pompa Bathmate

-hydromax-bathmate Infographics

Unul dintre cele mai mari lucruri despre utilizarea unei pompe este Bathmate cat de usor se poate incorpora în rutina de zi cu zi.

Pur și simplu umple tubul cu apă caldă de la baie sau duș, puneți cilindrul peste penisul flasc (desi unii tipi jura utilizând în timp ce în picioare), apoi trageți pompa spre corpul dumneavoastră o dată și încet eliberați pentru a crea un sigiliu inițial. Apa devine evacuat din pompă prin valva de eliberare la capătul cilindrului.

Acum puteți începe de pompare. Se trage cilindrul împotriva ta și încet eliberați, și în timp ce pompa, penisul va deveni erect si creste in dimensiune.

Să păstreze pomparea și eliberând lent și atunci când apa nu mai este evacuat din supapa veți ști că ați atins nivelul maxim de presiune (deși nu e inițial ceea ce țintești). Incepeti cu a merge 1-2 cm lungime erectie singur cu normală și să lucreze treptat în sus.

Acest lucru nu ar trebui să fie mai dureros, dar te vei simti cu siguranta presiunea de tragere. În cazul în care nu există nici un disconfort semnificativ este important să utilizați supapa de eliberare pentru a da drumul la un pic de presiune, care, pentru a evita un prejudiciu.

După ce te la presiunea ideală, lăsați pompa timp de cinci sau șase minute, apoi țineți apăsată supapa de eliberare și de a elimina penisului. Ar trebui ca obiectiv să facă aceeași procedură de încă două ori, un total de trei ori pe 15-20 sesiune minut. Acest lucru vă va obține beneficii maxime și veți vedea rezultate mult mai rapide.

Un lucru pe care am găsit pentru a face un impact enorm asupra confortului este să vă asigurați că ați încălzit acolo jos în primul rând, aceasta poate însemna diferența dintre un antrenament frumos și o experiență dureroasă. Chiar ai nevoie să fie într-o stare în vrac, flasca, și care include scrot. În cazul în care sacul tău scrotală este prea strâmt ea poate provoca de fapt un testicul pentru a deveni aspirate in pompa – cu siguranță nu se răcească.

De asemenea, am sugerăm cu tărie să includă tehnici de exercitare a penisului inainte si dupa sesiunile dvs. pentru a maximiza rezultatele în timp ce minimizează orice efecte secundare neplăcute.

De asemenea, ori de câte ori este posibil, folosind într – o cadă de baie Bathmate umplut cu apă caldă / fierbinte este ideal, cu toate că dușul funcționează bine , atâta timp cât vă păstrați în minte pentru totdeauna se încălzească mai întâi .

Bathmate rezultate înainte și după

Am găsit următoarele imagini de pe internet, și în timp ce eu nu pot garanta personal pentru autenticitatea lor , deoarece eu nu le -a luat eu (și eu sunt mult prea modest pentru a vă arăta propria mea), eu știu de fapt că acestea sunt tipice pentru rezultatele pe care le puteți realiza cu ajutorul unei pompe de la Bathmate:

-bathmate înainte și after51

De unde cumpăr?

Din cauza falsurile si mizerabile knock-off-uri care plutesc în jurul valorii de acolo, am recomandăm întotdeauna doar să cumpere de la un furnizor oficial Bathmate.

Veți găsi că multe magazine pentru adulți locale sunt dealeri de aceste produse autorizate, dar dacă sunteți comanda on-line ar trebui să mergeți cu siguranta printr-unul dintre site-urile oficiale. Utilizați magazinul oficial în cazul în care locuiți Bathmate în afara Americii de Nord (Europa, Australia, India, etc), sau dacă sunteți în SUA, Canada sau Mexic, utilizați magazinul oficial HydroMax.

Prin comanda de la un furnizor oficial vă veți asigura că veți obține nu numai servicii excelente pentru clienți, dar, de asemenea, beneficia de garanția returnării banilor în 60 de zile. Indiferent de tipul de site-ul pe care comanda de la, produsele sunt expediate discret la destul de mult oriunde în lume.

hydromax-x30-X40-standard de-pachet

hydromax-x30-X40-platină-pachet

Concluzie – Are de lucru Bathmate?

Nu există nici o îndoială cu privire la aceasta, Bathmate hidro pompe absolut funcționează. Odată cu utilizarea repetată și consecventă vă sunt garantate pentru a vedea o creștere permanentă în dimensiunea penisului și aveți două luni să – l dovedesc tine sau le restitui toți banii tăi. L – am folosit cu rezultate extraordinare (câștigă aproape un întreg inch , în doar patru luni) și mii de alți oameni au prea.

În cazul în care într-adevăr doriți să adăugați unele de dimensiuni substantiale la nivelul penisului, vei fi fără îndoială mulțumit cu achiziția. Nu vei crede rezultatele pe care le veți vedea doar după prima utilizare (deși numai temporar) și prin repetarea procesului de peste si peste câștigurile devin tot mai permanente.

Eu nu susțin utilizarea de produse pe care eu nu cred, iar eu nu pot recomanda suficient de aceasta.

click aici pentru a comanda on-line ACUM Bathmate

60/100 : by 180 users
BUY NOW »