Bathmate Review – Na podlagi 6 let izkušenj

Home » Review » BathMate » Bathmate Review – Na podlagi 6 let izkušenj

Last Updated on

Kako se Bathmate dela

penis, anatomija

Bathmate deluje tako, da ustvarja vakuum, s katerim je tkivo v vašem penisu. Sčasoma, z dosledno uporabo in dovolj časa okrevanja med zasedanji (24-48 ur), tkivo pa se stalno razširjen povzroča vaš penis počasi dobili daljši in širši. širitev tkivo omogoča tudi bistveno več krvi za vstop penisa – povzroča trdnejše in trše erekcije.

Samo po uporabi s polno erekcijo, boste videli začasne koristi – ponavadi .25-.75 “v dolžino in. 5-1.25″ v obod (ja, več kot centimeter obod). Ti dobički ostanejo okoli 4 do 24 ur, tudi med spolnim odnosom in po tem, ko ste izgubili erekcijo. Z dosledno uporabo te koristi postane stalna. Lahko tudi jamčiti za rahlo moč erekcije izboljšanje.

Za več informacij o “Post-Bathmate črpalko”, glej spodaj.

Moje mnenje temelji na obeh – 14 mesecev, da jo uporabljajo samo po sebi (brez delaš vse ročno povečanje penisa) in pozneje tudi kombiniranje bo jelqing, raztezanje in nekaj različnih penis polnili za 3+ let.

Zakaj je Bathmate tako dobro?

Poskušal sem nekaj drugih naprav: 2 različna penis podaljškov, napravo jelq in celo “obešalnik”.

Nekateri od tistih, ki so bili v redu, vendar je Bathmate je svetlobna leta pred vsemi teh naprav za več razlogov.

 • Takojšnjih rezultatov .
  Po nošenje Bathmate pod tušem za približno 10 minut (s polno erekcijo), bo vaš penis pridobil dodatno ~ 0,25-0,5 “v dolžini ~ 0,5-1,25” v obsegu. Takojšnje spremembe, zlasti na obodu. To je super, da imajo spolne odnose nekaj ur po uporabljati Bathmate. Ta rast (črpalka), bo trajal približno 6 do 12 ur, nato pa bo vaš penis vrne v normalno velikost. Videli boste takojšnje koristi, zlasti v mlahavem (mehko) velikosti. . Sem prišel do točke, kjer, če sem uporabljati Bathmate, Trojan Magnum kondomi so zelo ozke in redne kondomi ne morejo niti prilegajo okoli glave. Jaz nikoli ne uporablja, da je “show-er”, zdaj pa je moj penis visi precej pod moja jajca.
 • STALNA REZULTATI (z dosledno uporabo).
  Vaši začasne / neposredne koristi popolnoma postala trajna , če boste uporabili to napravo na redni osnovi. To je nekako tako kot delajo. Ko greš v telovadnico in dvigovali uteži, bo vaše mišično tkivo utrujenost in omogoča takojšen velikost (črpalke), vendar se vrnejo v svojo običajno velikost v približno 6 do 12 ur kasneje. Če ste dosledno vaja (ob predpostavki dobro prehrano), bodo vaše mišice rastejo in ostanejo da je velikost, če ste prenehali telovaditi. Isti dogovor za Bathmate. Penisa tkivo ni enaka mišičnega tkiva, vendar je precej v podobnem “Vodenje perspektive na Penis Enhancement”.
 • VARNOST.
  Za razliko od potencialno nevarnih zračne črpalke je Bathmate je vodna črpalka in je popolnoma varna, če jo uporabljate, kot je predpisano. Nikoli nisem imel nobenih težav s to napravo, in sem ga uporabljajo dosledno in agresivno. Iz tega razloga, med nekaj drugih, mislim, da so newbies bolje s hydropump namesto zračno črpalko.
 • ENOSTAVNO ohranijo dobičke .
  Če iz nekega razloga, ne morete redno uporabo Bathmate za daljše obdobje časovno enostavno uporabo nekajkrat na teden za 10-12 minut, bo dovolj, da ohranijo svoje dobičke (in pridobi ste se od drugih PE vaje). Ko sem prišel do okoli 7 “x 6”, sem samo Bathmate nekajkrat na teden. Nogah sem svoje vse dobičke precej enostavno zdelo. Sem začel bolj agresivno ponovno uporabo Bathmate.

Ki Bathmate črpalke moram upoštevati Kako?

To je odvisno od velikosti vašega.

Bathmate črpalke Velikost Primerjave

Bathmate velikost grafikona

Moje Velikost Priporočila
<5,75 “(Bathmate x20)
5,75-7″ (Bathmate x30)
> 7 “(Bathmate x 40)

Kaj lahko upravičeno pričakujem?

Lahko pričakujemo točno tisto, kar sem zgoraj omenil – takojšnje začasne rezultate in trajne rezultate (če boste še naprej uporabljati).

Čeprav se rezultati razlikujejo, ti lahko garantiram – po prvem času, ko ga uporabljate (s polno erekcijo, priporočljivo le po  vaših prvih 30 dni) – vaš penis bo večji, debelejši in verjetno dlje, kot je kdajkoli bilo. Kot sem že rečeno, 0,75-1,25 “povečanje obodu in opazen, vendar nekoliko manj izrazito povečanje dolžine.

Lahko me imajo za to.

Če jih združimo z ročnim penis razširitve rutine (jelqing, raztezanje), lahko pričakujemo, da pridobijo dolžino in Kolan hitreje, kot če si naredil vaje sam.

Lahko uporabljate Bathmate sam po sebi, brez ročnih vaj in še vedno pričakujejo, da bo dostojno dobičke.

kliknite tukaj za naročilo Bathmate preko spleta

Bathmate Hydropump Review: Ali je varno?

Medtem ko se v veliki meri uporablja v medicini v preteklosti kot zdravljenje za ED, so penisa črpalke mnogi zdravniki ne priporočamo. Zdravniki po vsem svetu so priporočili Bathmate. Uspeh, ki je Bathmate pridobljene s priporočili zdravnika, je presenetljivo in še ena stvar, ki jo določa ta črpalka poleg alternativ.

Moral bi biti previdni. Moral bi gledati, kako je ta izdelek vpliva na vaše telo, in to je vedno dobra ideja, da se pogovorite s svojim zdravnikom o uporabi izdelkov, kot je ta. V večini primerov, čeprav, Bathmate je popolnoma varen.

Ena stvar, ki jo je treba zavedati – in največji problem Slišal sem povezana s kurac črpalke – je predoziranje. Če ne več, kot je priporočeno s produktom, je možno, da se poškoduje elastično tkivo v penisu, kar pomeni manj trdno erekcijo, ni večje.

Naj nakup Bathmate Hydropump?

Mislim tako. Z izgleda stvari, ta izdelek je prepričan zmagovalec, in rezultati so zagotovljena s strani družbe. Če ga uporabljate prav, imate skoraj nobenih slabosti in skoraj vsi so pozitivni.

Velikost ne zadeva. Vsaj, da je tisto, kar mi je povedala.

In sem verjel njo, zato sem se odločil, da nekaj storiti glede tega.

In zdaj veliko deklet vedeti, da zadeve velikosti, in jaz sem tisti, ki je dobil, da jim pokazati, zakaj.

hydromax-X30-X40-standardni paket

hydromax-X30-X40-platina paket

kliknite tukaj za naročilo Bathmate preko spleta

77/100 : by 156 users
BUY NOW »