Bathmate Review – Met behulp van pompen Mouwen met de Bathmate

Home » Review » BathMate » Bathmate Review – Met behulp van pompen Mouwen met de Bathmate

Last Updated on

slide1

Pompende Sleeves worden gebruikt om het ongemak te verlichten van een penispomp zuigen in je testikels, en de hoes ruggen te stoppen van graven in je bekkengebied. De meeste mensen die een huls gebruikt zeggen helpt doel de penis meer, waardoor ze een betere pomp op de as en de kop en het verwijderen van pijn veroorzaakt door de ribbels op de hoes. Ik gebruikte deze hoes systeem op mijn oude Hercules pomp voordat ik een upgrade naar de Hydromax en verdomd kan ik je vertellen dat het werkt wonderen.

Pompen zoals de Bathmate Goliath -en de Hercules, kan worden gemaakt van een stuk effectiever door uitglijden een universele pompen huls over de aangebrachte hoes aan de pomp en comfort levels krijg je tijdens het gebruik te maximaliseren.

Ze kosten slechts een  paar dollar over bij Amazon , en zijn een uitstekende aanvulling op elke pomp, zelfs de Penomet.

De Universal Sleeve - De kostprijs is tussen 5-7 dollars.  Deze passen in de oude stijl hoes op de Hercules, Goliath, en kan ook gebruikt worden op de Penomet Gaiters.
De Universal Sleeve – De kostprijs is tussen 5-7 dollars. Deze passen in de oude stijl hoes op de Hercules, Goliath, en kan ook gebruikt worden op de Penomet Gaiters.

 

Gewoon met de pompen huls en de Hercules pomp hoes.
Gewoon met de pompen huls en de Hercules pomp hoes.

 

Plaats de Universal Sleeve over de beenkappen eerste nok en zorgen voor de strakke helemaal rond.  De mouwen zijn gemaakt van siliconen rubber, zodat het strekt zich rond gemakkelijk.
Plaats de Universal Sleeve over de beenkappen eerste nok en zorgen voor de strakke helemaal rond. De mouwen zijn gemaakt van siliconen rubber, zodat het strekt zich rond gemakkelijk.

 

Duw de rest van de huls binnenin de balg zijn.
Duw de rest van de huls binnenin de balg zijn.

 

Het moet er ongeveer zo uitzien, met de bus die helemaal in de eerste groef van de hoes.  U kunt de hoes hoek hier te zien.
Het moet er ongeveer zo uitzien, met de bus die helemaal in de eerste groef van de hoes. U kunt de hoes hoek hier te zien.

 

U kunt het voordeel van de bus al zien.  Het creëerde een kleinere opening en een meer gerichte vacuüm op uw penis schacht.  Deze kleinere opening is wat voorkomt dat je ballen van wordt gezogen.
U kunt het voordeel van de bus al zien. Het creëerde een kleinere opening en een meer gerichte vacuüm op uw penis schacht. Deze kleinere opening is wat voorkomt dat je ballen van wordt gezogen.

 

 De hoes mag niet hoger zijn dan de hoes in de pomp te bereiken, en terwijl u pompt de huls gewoon zeer zichtbaar zijn.
De hoes mag niet hoger zijn dan de hoes in de pomp te bereiken, en terwijl u pompt de huls gewoon zeer zichtbaar zijn.

 

Hier is de afgewerkte Hercules met een pompende huls over het origineel Gaiter.  Geen slechte uitstraling, en een veel betere pomp.
Hier is de afgewerkte Hercules met een pompende huls over het origineel Gaiter. Geen slechte uitstraling, en een veel betere pomp.

U moet 75% rechtop wanneer u voor het eerst proberen met behulp van deze methode voor het verpompen, het krijgen van uw slappe penis in het gebruik van de bus is een uitdaging.

Met behulp van de mouwen vindt u een van de beste bathmate sessie die je ooit hebt gehad, zonder indrukken van de hoes en een enorm toegenomen pomp op uw penis geven. Ik raad het gebruik van de mouwen aan iedereen die heeft de oude stijl beenkappen. Het is als het krijgen van een nieuwe penis pomp en de resultaten die u ziet zullen vooral omhoogschieten in de schacht omtrek afdeling.

Klik hier als u niet mijn Bathmate overzicht hebt gelezen

Ik ga in detail over elk Bathmate pomp, de kleuren, en mijn eigen ervaring. Het is een grote pomp voor het geld, met name de pre-Hydromax pompen die een stuk goedkoper nu- en werken zijn net zo goed als je een hoes techniek zoals deze te gebruiken.

Opmerkingen:

  • Opvullen van de pomp met water zal iets langer duren wanneer u een bus te gebruiken, geen big deal gewoon gebruik maken van de kraan in plaats van onder te dompelen onder water.
  • Dit betekent niet de pomp geen sterker te maken, zal de zuiging hetzelfde zijn. Deze nieuwe focus van het vacuüm druk op je penis in plaats van het delen van die zuigkracht met je schaamstreek.
  • Je gaat te hebben om je schaamhaar scheren te gebruiken dit- maar in het algemeen moet je op zijn minst Trim je schaamhaar om een ​​goede afzuiging met een pomp of het nu een hydro pomp of op basis van lucht.
  • Als u een probleem met het krijgen van uw penis door de huls met behulp van de instructies, probeer schuiven van de huls hoger op de buitenkant van de hoes. De derde van onderen is een populaire keuze en maakt de binnenhuis korter en iets breder.

Moet ik de Bathmate hydropomp kopen?

Ik denk het wel. Door de aanblik van de dingen, dit product is zeker een winnaar, en de resultaten worden gegarandeerd door de onderneming. Als je het gebruikt rechts, je hebt bijna geen minpunten en bijna alle positieve punten.

Grootte maakt uit. Tenminste, dat is wat ze vertelde me.

En ik geloofde haar, dus heb ik besloten om iets aan te doen.

En nu veel meisjes weten dat Size Matters, en ik ben de man die kreeg om te laten zien waarom.

Hydromax-x30-x40-standaard-pakket

Hydromax-x30-x40-platina-pakket

klik hier om Bathmate online bestellen NU

86/100 : by 258 users
BUY NOW »