Bathmate Review – käyttäminen pumppaus hihat kanssa Bathmate

Home » Review » BathMate » Bathmate Review – käyttäminen pumppaus hihat kanssa Bathmate

Last Updated on

slide1

Pumppaus Hihat käytetään lievittämään epämukavuus penis pumppu imee että kivekset, ja lopettaa säärystin harjanteet kaivamaan oman lantion alueella. Useimmat ihmiset, jotka käyttävät holkki sanoa se auttaa tavoitteen penis enemmän, tarjota heille paremmat pumpun akselille ja pään ja poistamalla aiheuttama kipu harjanteet säärystimelle. Olen käyttänyt tätä hiha järjestelmä minun vanha Hercules pumppu ennen kuin päivittänyt Hydromax ja pirun voin kertoa teille, että se tekee ihmeitä.

Pumput kuten Bathmate Goliath -ja Hercules, voidaan tehdä paljon tehokkaampi liukastumisen universaali pumppaus holkki kiinnitetty säärystin maksimoimiseksi pumpun ja mukavuuden saat, kun käytät sitä.

Ne vain maksaa  muutaman dollarin yli Amazon , ja ovat erinomainen lisä mihin tahansa pumppu, vaikka Penomet.

Universal Sleeve - Kustannus on välillä 5-7 dollaria.  Nämä sopivat vanhaan tyyliin säärystin on Hercules, Goljat, ja voidaan myös käyttää sen Penomet Gaiters.
Universal Sleeve – Kustannus on välillä 5-7 dollaria. Nämä sopivat vanhaan tyyliin säärystin on Hercules, Goljat, ja voidaan myös käyttää sen Penomet Gaiters.

 

Vain osoittaa pumppaus holkin ja Hercules pumpun suojusta.
Vain osoittaa pumppaus holkin ja Hercules pumpun suojusta.

 

Aseta Universal holkki säärystimet ensimmäisen harjan ja varmistaa tiukan kaikki päin.  Hihat on valmistettu silikonikumista niin se venyy noin helposti.
Aseta Universal holkki säärystimet ensimmäisen harjan ja varmistaa tiukan kaikki päin. Hihat on valmistettu silikonikumista niin se venyy noin helposti.

 

Työnnä loput holkin sisällä säärystin, kuten on esitetty.
Työnnä loput holkin sisällä säärystin, kuten on esitetty.

 

Sen pitäisi näyttää tältä, holkin päätyen sisällä ensimmäisen uran säärystin.  Näet säärystimelle kulma täällä.
Sen pitäisi näyttää tältä, holkin päätyen sisällä ensimmäisen uran säärystin. Näet säärystimelle kulma täällä.

 

Näet hyödyksi holkin jo.  Se loi pienemmän aukon sekä kohdistamalla tyhjiö peniksen akselille.  Tämä pienempi aukko on se mikä estää sinun palloja imeytyminen sisään.
Näet hyödyksi holkin jo. Se loi pienemmän aukon sekä kohdistamalla tyhjiö peniksen akselille. Tämä pienempi aukko on se mikä estää sinun palloja imeytyminen sisään.

 

 Holkki ei tulisi ulottua yli suojuksen sisällä pumpun, ja kun olet pumppaamalla holkki tapana olla hyvin näkyvissä.
Holkki ei tulisi ulottua yli suojuksen sisällä pumpun, ja kun olet pumppaamalla holkki tapana olla hyvin näkyvissä.

 

Tässä on valmiin Hercules kanssa pumppaus holkki yli alkuperäisen Gaiter.  Ei huono ilme, ja paljon parempi pumppu.
Tässä on valmiin Hercules kanssa pumppaus holkki yli alkuperäisen Gaiter. Ei huono ilme, ja paljon parempi pumppu.

Sinun täytyy olla 75% pystyssä, kun ensin kokeilla tätä menetelmää pumppauksen saada veltto penis käyttämällä holkki on haaste.

Käyttämällä hihat antaa sinulle yksi parhaista Bathmaten istunto olet joskus ollut, ilman painatuksia päässä säärystin ja erittäin lisääntynyt pumppu peniksen. Suosittelen hihat kaikille, jotka on vanhaa tyyliä säärystimet. Sen kuin saada uusi penis pumppu ja tulokset näet huimasti erityisesti akselin ympärysmitta osasto.

klikkaa tästä Jos et ole lukenut minun Bathmaten yleiskuva

En mene yksityiskohtiin jokaisesta Bathmaten pumppu, koot, ja omasta kokemuksestani. Se on hyvä pumppu rahaa, erityisesti pre-Hydromax pumppuja, jotka ovat paljon halvempia nyt- ja toimii yhtä hyvin, kun käytät holkki tekniikkaa kuten tämä.

Huomautuksia:

  • Täyttö pumppu vedellä kestää hieman kauemmin, kun käytät holkki, ei ole iso juttu vain käyttää hana sijaan upottamalla se veden alla.
  • Tämä ei tee pumpun vahvempi, imu on sama. Tämä kohdennetaan uudelleen alipaineen peniksen sijaan jakaa joka imu kanssa häpyluun alueella.
  • Olet menossa on ajella pubes käyttämään this- mutta yleisesti ottaen sinun täytyy ainakin trimmata pubes saada hyvä imu mitään pumpulla on se on hydraulipumppu tai ilman perustuu.
  • Jos sinulla on ongelma saada penis holkin läpi annettujen ohjeiden mukaisesti, kokeile liukuvan holkin ylemmäksi ulkopuolelle säärystin. Kolmas alhaalta on suosittu valinta, ja tekee sisempi holkki lyhyempi ja leveämpi.

Pitäisikö minun ostaa Bathmate Hydropump?

Luulen niin. Vuoteen ulkonäkö asioita, tämä tuote on varma voittaja, ja tulokset ovat taattuja yrityksen. Jos käytät sitä oikein, ei ole juuri mitään haittapuolia ja lähes kaikki positiivisia.

Koolla ei ole väliä. Ainakin se, mitä hän kertoi minulle.

Ja Uskoin häntä, joten päätin tehdä asialle jotain.

Ja nyt paljon tytöt tietävät, että koolla on merkitystä, ja olen kaveri, joka sai osoittaa heille, miksi.

Hydromax-x30-x40-standardin-paketti

Hydromax-x30-x40-platina-paketti

klikkaa tästä tilata Bathmate verkossa NYT

77/100 : by 143 users
BUY NOW »