Bathmate Review – Getting Yourself Pumped Voor een grotere penis

Home » Review » BathMate » Bathmate Review – Getting Yourself Pumped Voor een grotere penis

Last Updated on

Bathmate Penis Pomp Overzicht

Bathmate Review - Getting Yourself Pumped Voor een grotere penis

Als je iets als ik, heb je waarschijnlijk het gevoel minder dan voldoende op een gegeven moment met uw penisgrootte.

Ik herinner me een paar jaar geleden het gevoel zo onzeker over dat ik letterlijk werd verpest kansen intiem met vrouwen. Op het moment was ik niet eens echt klein, meer in het gemiddelde bereik zoals de meeste jongens, maar psychologisch kon ik niet voorbij komen.

Op dat punt dat ik uit mijn gedachten naar een grotere penis te krijgen en ik was vastbesloten om de beste en meest effectieve manieren om het te doen.

Het eerste wat ik deed was om te beginnen met het nemen van verschillende penis pillen en mannelijke versterking supplementen, waarvan sommige geweldig werk en ik sterk aanbevelen. Naast de keiharde erecties en uithoudingsvermogen je krijgt, geven ze het apparaat een opgepompt look en het blijft een stuk voller daar beneden. Dat zeker geholpen geef mijn zelfvertrouwen een boost.

Echter, de grootte toename ik kreeg was minimaal, en meer merkbaar winsten merkte ik al snel dat ik iets meer nodig had. Ik heb veel huiswerk en wist dat het gebruik van een goede kwaliteit extender of pomp de beste optie zou zijn, maar helaas besloten om de goedkope route te gaan en kocht een goedkope luchtpomp.

Grote vergissing.

Dat ding was de meest oncomfortabele ding ik ooit heb gebruikt. Mijn lul eindigde zo pijnlijk, gezwollen en gekneusd het zag eruit alsof het werd overreden door een paar rolschaatsen.

Nu, er is niets mis met het gebruik van lucht penis pompen, werken ze op de juiste wijze gebruikt. De belangrijkste les die we hier weg te nemen is het belang van de kwaliteit van een product.

Echter, op het moment dat de gedachte van het gebruik van een andere luchtpomp (zelfs een hoge kwaliteit one) schrok me. Uiteindelijk heb ik het krijgen van een goede penis extender met geweldige resultaten.

Enige tijd later is wanneer ik voor het eerst bewust van het geworden Bathmate hydro penispomp . Vroeger was het water in plaats van lucht voor een meer gelijkmatige verdeling van de druk en extra comfort.

Was 250% efficiënter dan luchtpompen. Je zou kunnen gebruiken terwijl je douchte. Het kreeg lovende kritieken, jongens zeiden dat het echt werkte.

Dus ook al was ik nu een stuk gelukkiger zijn met de grootte van mijn penis (met dank aan de extender), ik kon nog steeds niet weerstaan ​​aan het geven van de Bathmate pomp een keer te proberen.

De eerste vraag die ik had, was echter: “die een te krijgen”?

Bathmate Hercules, Goliath, Hydromax X30 of Hydromax X40?

slide1

In het begin waren er de Hercules en de Goliath : het vlaggenschip Bathmate modellen. De Hercules is het standaard formaat eenheid en de Goliath is het grootste hydro penispomp op de markt, terwijl de Hydromax lijn van Bathmate pompen zijn nieuwe en verbeterde versies waarvan 30% meer vermogen, die echt helpt om de snelheid van uw resultaten te leveren.

Alle modellen hebben gemeenschappelijke kenmerken. Voor een, ze zijn allemaal zelfstandig, zonder extra onderdelen (met uitzondering van de Hydromax Xtremes, die handpompen bevatten).

Ze hebben allemaal zichtbaar meetschalen en vrijlating kleppen aan het eind. Ze hebben ook allemaal ergonomisch ontworpen beenkappen dat een zeehond te maken tegen het schaambeen, het voorkomen van het verlies van zuigkracht met behoud van een maximum aan comfort.

Dus laten we eens kijken naar wat elke versie uniek maakt:

  1. De Hercules – Dit is de originele standaard formaat Bathmate en het is geschikt voor jongens met een penis in erectie lengte van maximaal 7 “. Het heeft een maximale lengte capaciteit van 8,5 “en een maximum omtrek van 6,7”, dus als u reeds bent rond die lengte of groter je iets groters nodig. Grootte Deze pomp (evenals de X30’s) de beste keuze voor de meeste mannen. De Hercules is ook de minst dure van het stel, maar laten niet gek dat u. Sommige jongens zeggen dat het nog steeds de beste en het is degene die ik zelf gebruikte.
  2. Hydromax X20 – De perfecte instapmodel voor de meeste mannen met een lager dan gemiddelde tot gemiddelde grootte penis (tot 5,5 “). Het zorgt voor een maximale toename in lengte van maximaal 7,5 “en een omtrek van 5,5”.
  3. Hydromax X30 – De Hydromax lijn werd ontworpen om het maximale resultaat in de kortste tijd te krijgen. Door het opnieuw ontwerpen van de manier waarop het kleppensysteem en balgen werken, de Hydromax verhoogt de afzuiging met 30% ten opzichte van de vorige edities. De X30 is ongeveer dezelfde grootte als de Hercules, dus het zal ook de beste pasvorm voor de meerderheid van de gemiddelde grootte jongens die er met veel ruimte voor de winst zijn. Het maximumbedrag van de groei beschikbaar zijn bij het ​​gebruik van dit model is 8.5 “lang en 6.7” singel.
  4. Hydromax X40 – De X40 heeft dezelfde eigenschappen als de X30; het is echter groter dan die model maar ook kleiner dan de Goliath. Het is het beste voor mannen met een penis in erectie grootte van 7 “- 9” met een maximale lengte capaciteit van 10 “en omtrek capaciteit van 7,9”.
  5. De Goliath – de Bathmate Goliath is ‘s werelds grootste penis pomp. Dit model is ontworpen voor degenen die echt goed bedeeld jongens die al rond het meten van 9 “of meer. Het zorgt voor een maar liefst maximale capaciteit van 10,5 “in lengte en 9” singel. Om dit in perspectief te zetten, kunt u de Hercules passen binnenkant van de Goliath. Nu dat is GROOT!
  6. Hydromax Xtreme – De allernieuwste Bathmate modellen zijn upgrades van de X30 en X40, de Hydromax Xtreme-serie : de Xtreme X30 en Xtreme X40 . Deze pompen zijn dezelfde grootte als hun tegenhangers, maar ze zijn uitgerust met een hand bal pomp en de slang, plus een heleboel extra’s, dus zorg ervoor dat check out deze nieuwe toevoegingen.

klik hier om Bathmate online bestellen NU

Hoe de Bathmate Pump gebruiken

Bathmate-Hydromax-infographics

Een van de grote dingen over het gebruik van een Bathmate pomp is hoe gemakkelijk je het kunt integreren in je dagelijkse routine.

Je moet gewoon de buis met warm water uit uw bad of douche te vullen, plaatst u de cilinder over uw slappe penis (hoewel sommige jongens zweren bij het gebruik tijdens het rechtop) en trek de pomp in de richting van je lichaam eens en langzaam los om een ​​eerste afdichting te creëren. Water wordt verwijderd uit de pomp door de ontlastklep aan het einde van de cilinder.

Nu kun je beginnen met pompen. Trek de cilinder tegen u en langzaam los te maken en als je de pomp, zal uw penis worden opgericht en in omvang toenemen.

Houd pompen en langzaam vrijgeven en wanneer er geen water meer uit de kraan wordt uitgeworpen weet je dat je hebt bereikt het maximale drukniveau (hoewel dat in eerste instantie niet wat je streven naar). Begin met gaande 1-2 cm langs je normale erectie lengte en geleidelijk aan werk je weg omhoog.

Dit mag nooit pijnlijk zijn, maar je zal zeker de trekkende druk te voelen. Als er geen significante ongemak is het belangrijk om de vrijlating afsluiter gebruiken om een ​​beetje van die druk om letsel te voorkomen af ​​te laten.

Zodra u op uw ideale druk, laat de pomp voor vijf of zes minuten, dan houdt u de ontlastklep en verwijderen van uw penis. Je moet erop gericht zijn om dit te doen dezelfde procedure nog twee keer, een totaal van drie keer per 15-20 minuten durende sessie. Dit krijg je het maximale voordeel en je zult de resultaten veel sneller te zien.

Een ding dat ik gevonden om een ​​enorme impact op comfort maken is om ervoor te zorgen dat u eerst hebt opgewarmd daar beneden, het kan het verschil tussen een mooie fitnesszaal en een pijnlijke ervaring betekenen. Je moet echt in een losse, slappe toestand, en dat is inclusief het scrotum. Als uw scrotum zak is te strak het kan zelfs leiden tot een testikel te worden opgezogen in de pomp – zeker niet cool.

Ik heb ook sterk op dat je penis oefening technieken op te nemen voor en na uw sessies om uw resultaten te maximaliseren, terwijl het minimaliseren onaangename bijwerkingen.

Ook, indien mogelijk, gebruik van de Bathmate in een badkuip gevuld met warm / heet water is ideaal, maar de douche werkt prima, zolang je in gedachten te houden om altijd op te warmen eerst .

Bathmate Before and After Resultaten

Ik vond de volgende beelden van rond het internet, en terwijl ik kan niet persoonlijk instaan ​​voor de authenticiteit, omdat ik ze niet zelf heeft genomen (en ik ben veel te bescheiden om u mijn eigen show), weet ik voor een feit dat deze zijn kenmerkend voor de resultaten die u kunt bereiken van het gebruik van een Bathmate pomp:

Bathmate-before-and-after51

Waar te kopen

Vanwege de crappy vervalsingen en knock-offs rondzweven die er zijn, adviseer ik altijd alleen maar het kopen van een officiële leverancier Bathmate.

U zult merken dat veel lokale volwassen winkels zijn geautoriseerde dealers van deze producten, maar als je online bestellen moet je zeker gaan door middel van een van de officiële websites. Gebruik de officiële Bathmate winkel als je buiten Noord-Amerika (Europa, Australië, India, enz.) Leven, of als je in de VS, Canada of Mexico, gebruik maken van de officiële Hydromax winkel.

Door het bestellen van een officiële leverancier zult u ervoor zorgen dat u niet alleen een uitstekende klantenservice, maar ook in aanmerking voor de 60-dagen geld-terug garantie. Ongeacht welke site je bestellen bij, worden de producten discreet verscheept naar vrijwel overal in de wereld.

Hydromax-x30-x40-standaard-pakket

Hydromax-x30-x40-platina-pakket

Conclusie – Is Bathmate werken?

Er is geen twijfel over mogelijk, pompen de Bathmate hydro absoluut werken. Met herhaald en consequent gebruik bent u verzekerd van een te zien permanente verhoging van de penis grootte en je hebt twee maanden de tijd om het te bewijzen aan jezelf of ze terugbetalen van al uw geld. Ik gebruikte het met geweldige resultaten (het verkrijgen van bijna een hele centimeter in slechts vier maanden) en duizenden andere mannen hebben ook.

Als je echt wilt wat substantiële omvang toe te voegen aan uw penis, zult u zonder twijfel tevreden bent met uw aankoop. Je zult niet geloven dat de resultaten die u ziet na het eerste gebruik (hoewel slechts tijdelijk) en door het proces te herhalen keer op keer de winst meer en meer permanent.

Ik heb geen voorstander van het gebruik van producten die ik niet geloof in, en ik kan dit niet genoeg aanbevelen.

klik hier om Bathmate online bestellen NU

56/100 : by 168 users
BathMate Review
BUY NOW »