Bathmate Review – Bathmate Vanliga frågor (FAQ)

Home » Review » BathMate » Bathmate Review – Bathmate Vanliga frågor (FAQ)

Last Updated on

Slide1

Detta är en lista jag sammanställt från alla de vanligaste frågorna jag ställde om Bathmate. Det är en blandning av pre-order och efter ordning frågor, hämtade från alla killar som läser min blogg. Jag kommer att hålla detta uppdateras regelbundet, och om du har några specifika frågor du vill ställa lämna en kommentar och jag kommer att svara direkt.

Hur fungerar Bathmate fungerar för att förstora min penis?

Bathmate fungerar genom engorging din corporacavernosaen med blod, som när du får en erektion. Skillnaden är det vakuum som skapas gör att mer blod tvingas inne, expanderar penisväggar till större än som tidigare varit möjligt. När detta inträffar liten mikro tårar skapas i penis cellväggar. Dessa tårar läka mycket quickly- större än de var tidigare. Upprepa denna process förstorar långsamt din penis under en tidsperiod. Bathmate fungerar mer effektivt än luftbaserade pumpar eftersom det inre vakuumet inte utjämnas med luftbaserade pumpar, vilket blåmärken och en mycket mindre effektiv pump övergripande, medan vatten skapat en säker och även vakuum.

Kommer Bathmate orsaka missfärgning av huden på min penis?

Detta är inte ett börsnoterat bieffekt av Bathmate, de flesta killar har aldrig någon penis missfärgning men eftersom alla har sin egen biologiska makeup är det omöjligt att förutsäga om detta kommer att bli ett problem för en viss person. Generellt sett missfärgning inträffar från att pumpa för länge en tidsperiod upprepade gånger. Om du följer riktlinjerna för pumpning tid du inte upplever några problem.

Hur stor kan jag få med Bathmate

Standarden svaret är 1 till 3 inches i längd, och det är ett exakt svar för de flesta killar. Du kan få mer storlek om du implementerar penis stretching övningar med pumpa (som jag rekommenderar alla killar gör). Goliath är den största modellen tillgängliga, och det kan rymma en penis upp till 9,8 inches i längd- så tekniskt svaret är 9,8 inches.

Vilka är måtten på varje Bathmate modell?

Varje Bathmate har en annan maximal storlek. Här är de officiella storlekar,
Hercules: 8,5 Längd x 5,9 omkrets
Hydromax x30: 7,08 Längd x 5,68 omkrets
Hydromax x40: 8,46 Längd x 6,91 omkrets
Goliath: 9,84 Längd x 7,72 omkrets

Vad är skillnaden mellan Bathmate och Penomet?

De är båda vatten assisterad penis pumpar (hydro pumpar), och båda arbetar för att öka längd och omkrets på din penis. De är mycket olika produkter men. Penomet använder mycket mjuk medicinsk kvalitet damasker, där Bathmate använder en mer fast damasken. Penomet har utbytbara damasker gör det alltid uppdateras, medan Bathmate använder ett fäst damask system. Man kan jämföra två sida vid sida här.

Mina testiklar sugas in i röret när jag pumpa! Hur kan jag stoppa detta händer !?

Detta är ett vanligt problem med killar som just har börjat och har inte fått någon omkrets ännu. sträcka alltid ut din pung innan pumpning, så att dina bollar hänger under damasken. Du vill aldrig dina kulor inne i pumpröret. Om detta inte räcker kan du använda pumpa ärmarna för att helt stoppa sug på dina kulor.

klicka här för att beställa Bathmate inte uppkopplad

Kan Bathmate användas utan vatten?

Ja, kan Bathmate användas med eller utan vatten och med eller utan smörjning.

Vilka smörjmedel är säkra att använda med min Bathmate?

Bathmate kan användas med alla typer av glidmedel du vill ha. Jag rekommenderar personligen Pjur – Hitta den på Amazon, är det här fantastiskt.

Finns det en tidsgräns för hur länge jag kan pumpa varje dag?

Det finns ingen gräns för hur många gånger du kan pumpa per dag, så länge du inte upplever någon smärta eller vätskeretention du kan pumpa igen. Jag rekommenderar att vänta flera timmar mellan pump sessioner, och begränsa den tid per session till 15-20 minuter vardera.

Kan jag använda Bathmate med andra enheter penisförstorings?

Japp, de flesta killar använder Sizegenetics och Bathmate tillsammans. Bathmate fokuserar 60% på omkrets och 40% på längden, och Sizegenetics är utformad för att enbart öka penis. Kombinera pumpning och hela dagen stretching är hur jag fick 1,5 inches hittills. Om du menar allvar “översyn” din manlighet som jag gjorde sedan använda både är en bra idé.

Jag har en penis 5 ‘inches eller mindre, kommer Bathmate fungerar för mig?

Ja, om du har en mindre start storlek gå med Hydromax x30 och börja göra dagliga penis sträckor på morgonen och kvällen. Det kommer att snabba upp din längd vinster och hjälpa dig att fylla upp röret snabbare.

Kan jag verkligen växa “så stor som jag vill”?

Från min erfarenhet och vad killarna dela med mig, tror jag att det är möjligt för varje människa att lägga åtminstone två inches till sin penis längd. Penis omkrets Jag kan bara tala av egen erfarenhet, som har varit ungefär en halv tum i permanenta vinster. Jag är fortfarande pumpning, och som jag odlar jag kommer att uppdatera denna.

Jag funderar på att köpa en Bathmate, men jag vet inte vilket som ska köpa …

Bathmate storlekstabell

Bathmate kommer i tre smaker; Hercules, Hydromax och Goliat. Hercules är den ursprungliga pumpen, och Goliat är den större version av den ursprungliga pumpen. Hydromax x30 och x40 kom ut efter dessa två, och är mycket mer bekväm och har 30% mer sug. Köp  Hercules  om du har ont om kontanter och har en penis under 8 inches. Köp  Hydromax x30  om du vill att en starkare pump och bekvämare design- om du är under 7 inches. Köp  Hydromax x40  om du vill att komfort faktor, starkare pump och är under 8,5 inches. Köp  Goliath  om du är över 8,5 inches.

Kommer att orsaka vätskeretention Bathmate Hydromax?

Vätskeretention sker från över pumpa (pumpning vid hög kraft, för länge en tid). För att undvika vätskeansamling börjar pumpa för 10 minuters intervall, och flytta upp därifrån lära sig vad som känns bäst.

Vad ingår i Bathmate?

Penis pump och bruksanvisning ingår i förpackningen. Om du är intresserad av en började kit, kolla in Bathmate presentpåsar – de innehåller; Dusch Strap väska Kondomer Branded handduk Branded Lube Rengöringsborste – USB Stick Detta ingår i Bathmate paketet, inte grundläggande pumpen.

Min Bathmate Hydromax X30 läcker luft genom ventilen! Är det brutna?

Ja, Bathmate hade vissa tillverkningsproblem maj 2013, och om du beställt under den tiden kan du ha fått en defekt modell. Dessa ersätts utan kostnad för dig, bara att kontakta återförsäljaren du köpt från och förklara problemet.

Vad är det jag hör om förfalskade Bathmate pumpar på eBay och Amazon?

Bathmate har varit en enorm framgång med sina kunder, och framgång föder imitatörer. Inga officiella Bathmate återförsäljare säljer på eBay eller Amazon- om du beställt en rabatterad produkt bör du be om pengarna tillbaka. Dessa är inte tillverkade enligt höga kvalitetskrav Bathmate är känd för, och den ojämna pumptryck kan orsaka penis blåmärken och skador. beställa alltid från en betrodd officiell återförsäljare.

klicka här för att beställa Bathmate från den officiella återförsäljare

77/100 : by 174 users
BUY NOW »