Bathmate Review – Bathmate Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Home » Review » BathMate » Bathmate Review – Bathmate Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Last Updated on

slide1

Tämä on lista olen koonnut kaikista yleisimpiä kysymyksiä saan kysyi Bathmaten. Se on sekoitus ennakkoon ja post-järjestys kysymyksiä, on otettu kaikista kaverit jotka lukevat blogiani. Aion pitää tämän päivitetään säännöllisesti, ja jos on tiettyjä kysymyksiä haluat kysyä jätä kommentti ja aion vastata heti.

Miten Bathmate toimii suuremmaksi penikseni?

Bathmate toimii engorging oman Paisuvaisia ​​verellä, samanlainen kun saat erektion. Ero on muodostunut tyhjiö mahdollistaa enemmän verta pakotetaan sisällä, laajentamalla peniksen seinät suurempi kuin aikaisemmin oli mahdollista. Kun tämä tapahtuu pieni mikro kyyneleet luodaan penis soluseinän. Nämä kyyneleet paranevat hyvin quickly- suurempia kuin ne olivat aikaisemmin. Toistamalla tämä prosessi hitaasti suurentaa peniksen yli ajan. Bathmate toimii tehokkaammin kuin ilma perustuvat pumput koska sisäinen alipaine ei tasattu Ilmakiertoiset pumput, aiheuttaen mustelmia ja paljon tehottomampia pumppu yleistä, kun taas vesi luonut turvallisen ja jopa tyhjiössä.

Voiko Bathmate aiheuttaa ihon värin minun penis?

Tämä ei ole pörssinoteerattu sivuvaikutus Bathmate, valtaosa kaverit koskaan ole mitään peniksen värimuutokset mutta koska jokaisella on oma biologinen meikki on mahdotonta ennustaa, jos tämä on ongelma yhden tietyn henkilön. Yleisesti ottaen värjäytyminen tapahtuu välillä pumppaus varten pitkän aikaa toistuvasti. Jos seuraa ohjeita pumppaus kerran tapana kokea mitään ongelmia.

Kuinka suuri saan kanssa Bathmate

Standardi vastaus on 1-3 tuumaa pitkä, ja se on tarkkaa vastausta useimmille kaverit. Voit saada enemmän kokoa, jos toteuttaa penis Venyttele kanssa pumppaus (josta olen suuresti jokainen mies tekee). Goliath on suurin malli saatavilla, ja se mahtuu penis jopa 9,8 tuumaa ja pituussuunnassa niin tekninen vastaus on 9,8 tuumaa.

Mitkä ovat mitat kunkin Bathmaten mallin?

Jokainen Bathmate on erilainen enimmäiskoko. Tässä ovat virallisia kokoa,
Hercules: 8,5 Pituus x 5,9 ympärysmitta
Hydromax x30: 7,08 Pituus x 5,68 ympärysmitta
Hydromax x40: 8.46 Pituus x 6,91 ympärysmitta
Goliath: 9,84 Pituus x 7,72 ympärysmitta

Mitä eroa Bathmate ja Penomet?

Ne ovat molemmat vesi avustaa Penispumput (hydro pumput), ja molemmat toimivat lisäämään pituus ja ympärysmitta peniksen. Ne ovat hyvin erilaisia ​​tuotteita kuitenkin. Penomet käyttää hyvin pehmeä lääkelaatuluokan säärystimet, jossa Bathmate käyttää enemmän yritys kumi säärystin. Penomet on vaihdettavat säärystimet tehden ikuisesti päivitettävissä, kun taas Bathmatea käytetään siihen kiinnitetyn säärystin järjestelmä. Voit vertailla kahta rinnakkain täällä.

Minun kivekset imeä putkeen kun olen pumppaus! Kuinka voin estää tätä tapahtumasta !?

Tämä on yleinen ongelma kaverit, jotka ovat juuri alkamassa, ja eivät ole saaneet mitään ympärysmitta vielä. Aina ojenna kivespussin ennen pumppaus, joten pallot roikkuvat alapuolella säärystin. Et koskaan halua pallot sisällä pumppaus putki. Jos tämä ei riitä, voit käyttää pumppaus hihat täysin ime oman palloja.

klikkaa tästä tilata Bathmate verkossa NYT

Voiko Bathmate käyttää ilman vettä?

Kyllä, Bathmate voidaan käyttää veden kanssa tai ilman ja tai ilman voitelua.

Mitkä voiteluaineet ovat turvallisia käyttää minun Bathmate?

Bathmatea voidaan käyttää minkä tahansa tyyppisen Lube haluat. Olen henkilökohtaisesti suositella Pjur – Etsi se Amazon, tätä tavaraa on hämmästyttävä.

Onko aikaraja kuinka kauan voin pumpata joka päivä?

Ei ole mitään rajaa, kuinka monta kertaa voit pumpata päivässä, kunhan et ole havainnut mitään kipua tai vedenpidättäjinä voi pumpata uudelleen. Suosittelen odottanut useita tunteja välillä pumppaus istuntoja, ja rajoittamalla aikaa kerrallaan 15-20 minuuttia kukin.

Voinko käyttää Bathmaten muiden penis laajentumisen laitteita?

Jep, useimmat kaverit käyttää SizeGenetics ja Bathmaten yhdessä. Bathmate keskittyy 60% enemmän satulavyö ja 40% pituudesta, ja SizeGenetics on lisätä peniksen pituutta yksin. Yhdistäminen pumppaus ja koko päivän venyttämällä näin olen saanut 1,5 tuumaa toistaiseksi. Jos olet tosissaan “kunnostus” miehuus kuin en sitten käyttämällä molempia on hyvä idea.

Olen penis 5 ‘tuumaa tai vähemmän, tulee Bathmate työtä minulle?

Kyllä, jos sinulla on pienempi alkaa koko mennä Hydromax x30 ja alkaa tehdä päivittäin penis venyy aamulla ja illalla. Se nopeuttaa pituus voitot ja auttaa tankata putkeen nopeammin.

Voinko todella kasvaa “niin suuri kuin haluan”?

Kokemukseni ja mitä kaverit jakaa minulle, uskon, että on mahdollista, että jokaisen miehen lisätä ainakin kaksi tuumaa hänen peniksen pituus. Peniksen ympärys Voin puhua vain omasta kokemuksestani, joka on ollut noin puoli tuumaa pysyvää hyötyä. Olen edelleen pumppaus, ja kun kasvan Aion päivittää tämän.

Olen aikeissa ostaa Bathmate mutta en tiedä kumpi ostaa …

Bathmaten kokotaulukko

Bathmate tulee kolme makua; Hercules, Hydromax, ja Goljat. Hercules on alkuperäinen pumppu, ja Goljat on suurempi versio alkuperäisestä pumpun. Hydromax x30 ja x40 tuli ulos jälkeen nämä kaksi, ja ne ovat paljon mukavampaa ja on 30% enemmän imua. Osta  Hercules  jos rahapulassa käteisellä ja on penis alle 8 tuumaa. Osta  Hydromax x30  jos haluat vahvempi pumppu ja mukavampaa suunnittelun, jos olet alle 7 tuumaa. Osta  Hydromax x40  jos haluat mukavuus tekijä, vahvempi pumppu ja alle 8,5 tuumaa. Osta  Goliath  jos olet yli 8,5 tuumaa.

Will Bathmate Hydromax aiheuttaa nesteretentiota?

Nesteretentio tapahtuu yli-pumppaus (pumppaaminen korkea voima, sillä pitkän aikaa). Välttämiseksi nesteen kertymistä aloittaa pumppaus 10 minuutin välein, ja siirtyä sieltä niin tietää, mitä tuntuu parhaalta.

Mikä on mukana Bathmate?

Penis pumppu ja käyttöohjeet sisältyvät pakkaukseen. Jos olet kiinnostunut alkoi kit, tutustu Bathmate lahja pussit – ne ovat; Suihku hihna säilytyslaukku kondomit Branded Pyyhe Branded Lube Puhdistusharja – USB-muistitikku Tämä on mukana Bathmate Package, ei perus pumppua.

Minun Bathmate Hydromax x30 vuotaa ilmaa venttiilin läpi! Onko se rikki?

Kyllä, Bathmate oli noin valmistus kysymyksiä toukokuuta 2013 ja jos määräsi tuona aikana olet ehkä saanut viallisen malli. Ne vaihdetaan veloituksetta sinulle, ota yhteyttä jälleenmyyjään ostit ja selittää ongelman.

Mitä tämä kuulen väärennettyjen Bathmaten pumput eBay ja Amazon?

Bathmate on ollut valtava menestys asiakkaidensa kanssa, ja menestys rotujen jäljittelijöitä. Ei virallista Bathmaten jälleenmyyjät myyvät eBay tai Amazon- jos tilasit diskontattu tuote kannattaa pyytää rahat takaisin. Niitä ei valmistetun korkeat laatuvaatimukset Bathmate tunnetaan, ja epätasainen pumppaus paine voi aiheuttaa peniksen mustelmia ja vaurioita. Aina tilata luotettavasta virallinen jälleenmyyjä.

klikkaa tästä tilata Bathmaten virallisesta jälleenmyyjältä

77/100 : by 96 users
BUY NOW »