Bathmate Review – Baserat på 6 års erfarenhet

Home » Review » BathMate » Bathmate Review – Baserat på 6 års erfarenhet

Last Updated on

Hur Bathmate Works

penis-anatomi

Bathmate fungerar genom att skapa ett vakuum som expanderar vävnaden i penis. Med tiden, med konsekvent användning och gott återhämtningstid mellan sessioner (24-48 timmar), vävnaden permanent expanderade orsakar din penis långsamt blir längre och bredare. Expansionen vävnad ger också betydligt mer blod att komma in din penis – vilket resulterar i fastare och hårdare erektioner.

Precis efter att ha använt den med en full erektion, ser du tillfälliga vinster – vanligtvis 0,25-0,75 “i längd och. 5-1,25″ i omkrets (ja, över en tum av omkrets). Dessa vinster stanna runt 4 till 24 timmar, även under samlag och efter att du förlorar en erektion. Med konsekvent användning dessa vinster blir permanent. Jag kan också vittna om en viss förbättring erektion styrka.

För mer information om “Post-Bathmate Pumps se nedan.

Min granskning bygger på båda – 14 månader med hjälp av den av sig själv (utan att göra någon manuell penisförbättring) och även senare kombinera det kommer jelqing, stretching och några olika penis förlängare för 3 + år.

Varför är Bathmate så bra?

Jag har försökt flera andra enheter: 2 olika penis förlängare, en Jelq enhet och även en “hanger”.

Några av dem var okej, men Bathmate är ljusår före alla dessa enheter av flera skäl.

 • Omedelbara resultat .
  Efter bär Bathmate i duschen i ca 10 minuter (med en full erektion), kommer din penis få en extra ~ 0,25-0,5 “i längd ~ 0,5-1,25” i omkrets. Omedelbara förändringar, framför allt i omkrets. Det är bra att ha sex några timmar efter att använda Bathmate. Denna tillväxt (pump) kommer att pågå i ca 6 till 12 timmar, då din penis kommer att återgå till normal storlek. Du kommer att se omedelbara vinster, särskilt i slapp (mjuk) storlek. . Jag har kommit till den punkt där om jag använder Bathmate, Trojan Magnum kondomer är super tight och vanliga kondomer kan inte ens passar runt huvudet. Jag har aldrig brukade vara en “show-er”, men nu min penis hänger väl under min pung.
 • Bestående resultat (med konsekvent användning).
  Dina tillfälliga / omedelbara vinster kommer absolut bli permanent om du använder den här enheten på en regelbunden basis. Det är ungefär som att arbeta ut. När du går till gymmet och lyfta vikter, kommer din muskelvävnad trötthet och få omedelbar storlek (pump) men kommer att återvända till sin vanliga storlek i ca 6 till 12 timmar efter. Om du konsekvent träning (med antagande av en bra kost), kommer dina muskler att växa och förbli storlek om du slutar träna. Samma affär för Bathmate. Penisvävnad är inte identisk med muskelvävnaden, men det är ganska similar- “Hålla Perspektiv på Penis Enhancement”.
 • SÄKERHET.
  Till skillnad från potentiellt farliga luftpumpar, är Bathmate en vattenpump och är helt säker om du använder den enligt anvisningarna. Jag har aldrig haft några problem med den här enheten och jag har använt det konsekvent och aggressivt. Av denna anledning, bland några andra, jag tror att nybörjare är bättre med en Hydro snarare än en luftpump.
 • LÄTT ATT UNDERHÅLLA VINSTER .
  Om, av någon anledning, kan du inte använda Bathmate regelbundet under en längre tid av tids helt enkelt använda den ett par gånger i veckan för 10-12 minuter kommer att vara tillräckligt för att upprätthålla dina vinster (och vinster du gjort från andra PE övningar). När jag fick till ca 7 “x 6”, jag bara använt Bathmate ett par gånger i veckan. Jag underhålls mina alla vinster ganska enkelt det verkade. Jag har börjat att använda Bathmate mer aggressivt igen.

Som Bathmate Pump ska jag överväga att få?

Det beror på din storlek.

Bathmate Pumpstorlek Jämförelser

Bathmate storlekstabell

My Size Rekommendationer
<5,75 “(Bathmate x20)
5,75-7″ (Bathmate x30)
> 7 “(Bathmate x40)

Vad kan jag Rättmätigt Räkna?

Du kan förvänta dig exakt vad jag nämnde ovan – omedelbara tillfälliga resultat och bestående resultat (om du fortsätter att använda den).

Trots att resultaten kommer att variera, kan jag garantera dig – efter den första gången du använder den (med en full erektion, rekommenderas endast efter  de första 30 dagarna) – din penis blir större, tjockare och förmodligen längre än det någonsin har varit. Som sagt, en 0,75 till 1,25 “ökning i omkrets och en märkbar, men något mindre drastisk ökning i längd.

Du kan hålla mig till det.

Om du kombinerar det med en manuell penisförbättring rutin (jelqing, sträckning), kan du räkna med att få längd och omkrets snabbare än om du bara göra övningarna ensam.

Du kan använda Bathmate i sig, utan de manuella övningar och ändå räknar med att göra anständigt vinster.

klicka här för att beställa Bathmate inte uppkopplad

Bathmate Hydro Review: Är det säkert?

Medan används i stor utsträckning inom medicin i det förflutna som behandling för ED är penis pumpar inte rekommenderas av många läkare. Läkare över hela världen har rekommenderat Bathmate. Framgången som Bathmate har vunnit med läkare rekommendationer är överraskande och en annan sak som skiljer denna pump förutom alternativ.

Du bör vara försiktig. Du bör titta på hur denna produkt påverkar din kropp, och det är alltid en bra idé att prata med din läkare om hur du använder liknande produkter. I de flesta fall är dock den bathmate helt säker.

En sak du bör vara medveten om – och det största problemet jag har hört talas om relaterade till Dick pumpar – är överanvändning. Om du gör mer än vad som rekommenderas med produkten, är det möjligt att skada elastisk vävnad i din penis, och det innebär mindre fast erektion, inte större.

Ska jag köpa Bathmate Hydro?

Jag tror det. Genom ser saker, är denna produkt en säker vinnare och resultaten garanteras av bolaget. Om du använder det rätt, har du nästan inga nackdelar och nästan alla positiva.

Storleken har betydelse. Åtminstone är det vad hon sa.

Och jag trodde henne, så jag beslöt att göra något åt ​​det.

Och nu en hel del tjejer vet att storleken har betydelse, och jag är killen som fick visa dem varför.

Hydromax-x30-x40-standard-paket

Hydromax-x30-x40-platina-paketet

klicka här för att beställa Bathmate inte uppkopplad

77/100 : by 162 users
BUY NOW »